günaydın herkese... kızlar dün gece okanda ,muhabbbet kıralında uzmanlar obeziteyi tartışıyordu. doktorlar dedi ki verilen kilonun kalıcı olabilmesi için 6 ayda kişi kilosunun %10 u kadar kaybetmeliymiş.hepinize duyurulur,ne kadar yavaş,o kadar iyi yani.
Günaydın canım, gerç saatte spor yapmışsın, erken tartılmışsın kasların şişmiş ondan öyle çıkmışsın endişe etme. :1hug:
Bence de menun gayet normal.Bugun spor yapma ve yarin ayni saatte tartil bakalim.
canim esimle leslienin 14 gun cahallange ina basladik;
yani her aksam ayni programi 2 hafta boyunca uygulayacagiz;
birz diyetle beraber 4-5 kilo verdiriyormus sozde bakalim.
o yuzden bu aksam da yapicam spor; artk yarinda fazla cikarsam cikayim napalim; 14 gun sonunda zayiflamis olayim da ins...
2,7- 2,6
bayag fark varmis -tatlicadiarzu-
erkeklerin yapısından mı ne baya hızlı kilo veriyolar
Doğum Sonrası Çatlaklar İçin
Badem Yağı, Kakao Yağı, Kayısı yağı, Kantaron Yağı, Zeytin Yağ, Çörekotu Yağı .. Birebir ölçülerle karıştırın. Ve uygulayın.
Not: Doğum çatlakları daha çok ilk 1 yıl içinde tedavi edilmelidir.
Gebelik sırasında çatlak oluşumunu engellemek için özellikle yemek sonrası karnınıza sürün.
Cilt Çatlakları İçin
Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Kantaron yağı, Kayısı yağı, Melissa yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Gebelikte Yüz Maskesi
-Sabah akşam, hatmi suyuyla ya da bu bitkinin yaprak ve çiçeği demlemesiyle yıkayın (bir fincana üç tutam)
-Akhuş ağacı özsuyuyla emdirilecek pamuk ve benzeri şeylerle kompres yapın.
-Geceleri ezilmiş çilekle yerel kompresler de faydalıdır.
Doğum Lekeleri
Kullanılacak Malzemeler:
-Bir çay kaşığı tarçın
-Bir çay kaşığı zencefil
-1 yumurta akı
Yapılışı:
Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere hergün uygulanabilir.
Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere her gün uygulanabilir.
Cilt Çatlakları İçin
Kakao yağı, Gliserin yağı, Keten yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Badem yağı, Saf Zeytin yağı, Çörekotu yağı birebir oranda karıştır. Çatlayan kuruyan bolgelere uygula…
Doğum Sonrası Lekeleri İçin Maske
Bir çay kaşığı tarçın, bir çay kaşığı zencefil ve bir yumurta akı temiz bir kapta iyice karıştırılır. Lekeli bölgelere her gün uygulanabilir.
Cilt Çatlakları İçin
Hamile Hanımların Karın Çatlamasını Önlemek İçin
Elma Yağı Ve Badem yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe sürün.
Eşit miktarda badem yağı, havuç yağı, buğday özü yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine 1 limon kabuğunu rendeleyin. Karışımı vücudunuza uygulayın.
Çilek yağı ve susam yağını eşit miktarda karıştırıp her gün karın bölgesine uygulayın.
arkadaslar deneyebilirsinizzz işe yarayıomuş kullanan arkkadaslarım varrr
kızlar haftasonu bi arkadaşımla buluştum. diyetisyene gitmeye başlamış. 2 haftada 2,5 kilo vermiş.listesini paylaştı benimle, ben de sizlerle paylaşayım dedim. aslında bizim uyguladıklarımızdan hiç farklı birşey yok.
3+3 toplam 6 öğün.kahvaltıda 2 dilim tam bugday ekmeği+1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(ama kibrit kutusu dediği baya büyükmüş)+bol bol domates salatalık +haftada 3 kere 1 haşlanmış yumurta
öğlen ve akşam da şu menulerden biri.ama öğlen sebzeyse akşam et olacak.
çorba + salata+yoğurt (çorba yerine 1 dilim ekmek olabilirmiş yani hem çorba hem ekmek olmuyormuş) / 3 köfte büyüklüğünde ızgara(köfte,tavuk,balık-yağsız yerlerinden))+salata +yoğurt / 1 lahmacun+ ayran (hep salata mı yicem diye isyan edince haftada 2 kere-ama öğlende- lahmacun yiyebilirsin demiş.) 4 kaşık bakliyat (mercimek,nohut, kurufasulye)+yoğurt, 5 kaşık sebze yemeği + yoğurt (sebze yemeğinin yanında bi dilim kepek ekmeği yenebilir, ya da ekmek yerine çorba içilebilir)
aralarda da kuru meyve, yağsız süt, bol bol yeşil çay, 1 porsiyon meyve, kepekli evyapimi 1 ince dilim kek gibi şeyler yeniyormuş.
ben hemen kahveyi sordum hiç lafı geçmeyince. içmiyorum düşkün olmadığım için de sormak aklıma gelmedi dedi. bir de haftada 1 sütlü tatlı falan yok mu dedim. yok,tatlı olarak sadece meyve ve kuru meyve var dedi.
işte bööööyle güzellerkaydirigubbakcemile2
o yuzden bu aksam da yapicam spor; artk yarinda fazla cikarsam cikayim napalim; 14 gun sonunda zayiflamis olayim da ins...
günaydınnn kızlarr. bende sabah 55.5 çıktım.çizelgeyi değiştirme zamanı geldi ama yarın 5 günlüğüne seminere gidiyorum. otelde. inşallah çozutmam orda.en çokda tartımdan ve sizden ayrı kalcam diye üzülüyorum ama ordada girerim heralde nete.nolurr çokyemiyim kızlar ordaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?