50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KATRECE[/I][/B] evet yaaa.ben normalde nisan sonuna kadar 50 ye 51 e düsmeyi hayal ediyodum ve isi sıkı tutumaya da gayret ediydum buradan uzak kalalı resmen nefsim vesvese vermeye basladı yaaa .amaaan 55 e düssem de olurrr zaten o beni 60 ken bie beğeniyodu değilki 56 da 57 de.57 bile olsam olur nolacak 55 e düssem daha ne isterim ay resmen saçmasapan seyler düsünmye basladım bugün falann.ama toparlamam lazım ya.sahip çıkalım birbirimizeeee[/QUOT

sakın pes etme canım hedefine sıkı sıkı sarıl yoksa 60 da tekrar donersin çünkü ufacık sıkıntıda battı balık dıyoruz yiyoruz sen hedefınden vazgecme ne kadar kılo kaybedersen kardır
ıyı geceler hepinize iyiki varsınız

Son düzenleme:
günaydın herkese... kızlar dün gece okanda ,muhabbbet kıralında uzmanlar obeziteyi tartışıyordu. doktorlar dedi ki verilen kilonun kalıcı olabilmesi için 6 ayda kişi kilosunun %10 u kadar kaybetmeliymiş.hepinize duyurulur,ne kadar yavaş,o kadar iyi yani.

Bu dogru. Haftada 250 gr vermek en sagliklisi.Benim hedefim bu en azindan.

Gunaydin. Bu sabah kendime musli hazirladim. Biraz weetabix (turkiyede var mi bilmiyorum ama muthis birsey, cok lezzetli bir kepek), cok az muz kurusu ve tarcini karistirip sutle yedim.Ama problem benim icin ogun aralarinda kendime hakim olmak. Gorecegiz bakalim

gunaydin kizlar;
bu sabah tartida 56 gordum ve buyuk bir sok gecirdim;
yarin sabah da mi boyle cikarim acaba ???
mutfak robotu demistiki, ac kalma suresi onemliymis; ben sabah 6 da cok erken tartiliyorum haftaici sanirim o yuzden h.ici fazla, h.sonu az cikiyorum tartida.
bir de dun gece spor yaptik esimle ??????????

offffffff,, nolacak benim halimmmmmmmm

iste dun tum gun yediklerim, nerde hata yapiyorum sizceee

22/03
Sabah
1 dilim peynir
Maydonoz
2 dilim kepek ekmegi
5 ad. Y.zeytin; yesil cay

Ara
2 ad. Eti form yulafli, 1 yudum sut

Ogle
Yarim tabak yesil mercimek
2 kasik pilav

Ara
1 ad. Etiform yulafli, 1 ad. Y.zeytin

Ara2
Kepekli tost

Aksam
Tahrana corbasi,
2 kasik bezelye yemegi
1 dilim kepek ekmegi, ayran

Ara
3 ad. Kaymakli biskuvi

Gece
1 kivi, yarim muz

saat 22.30-23.15 arasi 45 dk. walk of 10 pound yuruduk esimle

Günaydın canım, gerç saatte spor yapmışsın, erken tartılmışsın kasların şişmiş ondan öyle çıkmışsın endişe etme. :1hug:

Günaydın canım, gerç saatte spor yapmışsın, erken tartılmışsın kasların şişmiş ondan öyle çıkmışsın endişe etme. :1hug:

ayy lachesisim ins oyledirrr yaa; icimi rahatlattin canim benim.
sabah sabah sok gecirdim.
+ tuvalete de cikamayinca bikacgundur sonuc bu oldu.
bu aksam bir guzel bitki caylari falan iceyim de bari

nasil oldun tatliskomm??

günaydın herkese.........

pazar günü için yıldızlı bir artı isterim tüm sporlarımı yaptım......ama dün regli olduğum için spora ara verdim sadece leslie yapacam.......

sabah 3-4 kuru üzün 1 kayısı yedim..... 8 gibi kahvaltı yaptım bir tost büyük bir bardak portakal + greyfurt suyu içtim.3 zeytin 2 çeri domates ve kahvaltılık sos......

Bence de menun gayet normal.Bugun spor yapma ve yarin ayni saatte tartil bakalim.

canim esimle leslienin 14 gun cahallange ina basladik;
yani her aksam ayni programi 2 hafta boyunca uygulayacagiz;
birz diyetle beraber 4-5 kilo verdiriyormus sozde bakalim.

o yuzden bu aksam da yapicam spor; artk yarinda fazla cikarsam cikayim napalim; 14 gun sonunda zayiflamis olayim da ins...

Bu nedir daha once duymamistim? Fitness programi galiba simdi baktim netten. Ise yararsa bize de soyle.

canim esimle leslienin 14 gun cahallange ina basladik;
yani her aksam ayni programi 2 hafta boyunca uygulayacagiz;
birz diyetle beraber 4-5 kilo verdiriyormus sozde bakalim.

siz hangisini kullanıyorsunuz biz fast 4 mil yapıyoruz evde......

Son düzenleme:
2,7- 2,6
bayag fark varmis -tatlicadiarzu-

erkeklerin yapısından mı ne baya hızlı kilo veriyolar

evet erkeklerin yapısından bir de bir insan ne kadar yağlı ve kilolu bir vucuda sahipse o kadar çabuk kilo veriyor ....ayrıca erkekler çok aşırı yemek yediklerinden aniden yemeği kesip diyete başlayınca vucut iice kilo vermeye başlıyor alışkın olmadığı için ...

tibet hareketlerini ben yapmıyorum ..ben gün içinde öğlen ii isem yarım saat yürüyorum biraz tempolu ,yürüyemediysem de akşam eve gidince yarım saat aerobik yapıyorum ..

akşam patates salatası ile yoğurt yedim ..genelde akşamları eve gidince yemek yaparken tatlı krizine giriyorum ....o zaman ya yoğurdun içine meyve dilimliyorum ya da şu hediyelik çikolatalar gelirya içinde yaklaşık 100 tane filan olur dikdörtgen kutularda ....onlardan bir tane atıyorum ağzıma ...hem bi tanesinin kalorisi düşük oluyor hem de şekerimi bastırıyor ...ya da meyve yiyorum ...

bugün biraz gazım var nedense anlamadım ....sabah klasik kahvaltımı yaptım ...

birazdan zencefil çayımı içeceğim gaz için ..umarım ii gelir..

ben on gündür diyet esnasında hiç kaçamak yapmadım ...çok iradeliyimdir bu konuda ...

bu arada herkese günaydın

günaydınnn kızlarr. bende sabah 55.5 çıktım.çizelgeyi değiştirme zamanı geldi ama yarın 5 günlüğüne seminere gidiyorum. otelde. inşallah çozutmam orda.en çokda tartımdan ve sizden ayrı kalcam diye üzülüyorum ama ordada girerim heralde nete.nolurr çokyemiyim kızlar ordaaa

kızlar günaydinnn...

dünkü menumu yazayım:

uyanınca: 1 kuru kayısı+1 bardak su
sabah:kepek ekmeğine beyaz peynir,domates ve salatalıklı sandviç +tek şekerli nescafe
ara: yeşil çay + 1 adet kepekli kurabiye
öğlen:1 lahmacun +ayran
ara: şekersiz çay+2 adet kepekli kurabiye
ara2:1 adet yağsız süt
akşam: 4 kaşık mercimek yemeği+1 dilim kepek ekmeği+2 cherry domates +yoğurt
gece: 2 kaşık danone sütlü puding(dayanamadım)

ayrıca 1 saat pilates ve 15 dk aletle bacak-kalça hareketi yaptım.

huhuhu..... kim var kim yok herkes nerde......

sağol canım verdiğin bilgiler için
bu arada ben de doğumdan sonra çatlaklar oldu çatlamam diye düşündüğüm için 1-2 kere bepanten ve kakao yağı sürüp başka sürmemiştim

liste güzelmiş gerçekten
teşekkürler canım bilgilendirdiğin içiin

neden 14 günlük
ben de 4-5 kilo verdireni yapıyorum benim ki 3 mil 45dk ama cahallange değil onu da indiricem inşallah

umarım cozutmassın canım.

ben bu aralar yani bir kaç gündür midemde ve karnımda düzlük hisediyorum.
Sanırım hastalığımdaki şişim indi o yüzden.
Kilo verdiğimi sanmıyorum ama bakalım yarın sabah acaba durum n
e...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…