50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben dayanamadım bu sabah tartıldım, vermiş görünüyorum ama bakalım yarın ne olacakzemuszemus

ben dayanamadım bu sabah tartıldım, vermiş görünüyorum ama bakalım yarın ne olacakzemuszemus

ben de 200 gr daha vermişim ama benim 8 gün içinde tam tamına 2 kilo vermem lazım

yarın ve sonraki gün detoksu yapmayı düşünüyorum

detoks yapıpta kilo almayan varmı acaba

bu arada 2-3 tane kurabiye hüplettim sabah kahvaltısı namına

cezam leslie ile 45 dk gezinti yapcam

kısa süreli diyetlerde her zaman kilolar geri alınır bunu unutma ben yoğurt diyeti ile 5 günde 2 kilo vermiştim

canım ben yarısını aldım, şimdi de onu geri verdim. hiç işe yaramıyor demek yalan olur bence.neden 8 günde 2 kilo vermen lazım?

ben haftada bır kılo versem gerÇekten ÖpÜpte baŞıma koyarım...
Ben 03,02 de baŞladım gram gram buda benı aslında Çok yıldırıyor ama hazırana kadar dıkkat edeceĞım.

Selam kızlar..

Evet burda hem motive oluyoruz, hem birbirimize sahip çıkıyoruz hem de kafamızı dağıtıyoruz olumunekankayizsmile Ben de keyfim olmayınca hem çok yerim hem de çok uyurum.

Bazı bağırsak hastalarında da kabız problemi olurmuş... Sen demeden önce sütün kabız etkisi olduğunu hiç bilmiyordum ben de :)) Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir :)
Başka faydaları da vardır kesin... ilk fırsatta alacağım.
Evde vardı sanırım, yiyim bari.. Vitamin almış olurum cokacimcoook
Nasıl unutuyonuz ya, ben de bunu anlamıyorum :ecrin_bebek: Ben en azından tibet hareketlerini yaptım diye içim rahat ediyo boshayallersmile

Nisan sonuna kadar zaten o hedef çok sağlıksız canım. Ben bile artık Mayıs 16 ya kadar 55 e düşsem iyidir diyorum. Esas 53 olursam sevinirim ama. 55 te içim buruk olur

Sanki biri benden bahsediyo Çok doğru demişsin canım olumunekankayizsmile

pazar günü için yıldızlı bir artı isterim tüm sporlarımı yaptım......ama dün regli olduğum için spora ara verdim sadece leslie yapacam.......
Düzelttim şulecim.

Tebrikler canım sen ne kadar zamanda o kiloyu verdin??? Daha 56 lı kiloları bile göremedim ben senağlama

ben bu aralar yani bir kaç gündür midemde ve karnımda düzlük hisediyorum.
Sanırım hastalığımdaki şişim indi o yüzden.
Kilo verdiğimi sanmıyorum ama bakalım yarın sabah acaba durum n
e...
O hisse bayılıyorum :lepi:

Ancak su attırıyo trufcum... O hafta toplamda ortalama düzeyde kilo vermiştim. Yani detoksuz da aynı kiloyu verecektim. (detokstan sonra kilo alıp hemen geri vermiştim)
Mideyi çok kötü yapıyo, hiç tavsiye etmem. Senin hokus pokus daha güzel :))

ben haftada bİr kİlo versem gerÇekten ÖpÜpte baŞıma koyarım...
Ben 03,02 de baŞladım gram gram buda benİ aslında Çok yıldırıyor ama hazİrana kadar dİkkat edeceĞİm.

Zaten senin çok az fazlan var ki... Ben hedef kiloma o kadar yaklaşsam her gün göbek atardım kaydirigubbakcemile2

kızlar ben niye buraya giremiyorum ya?
sitede bi sorun mu var? akşam bi açıldı tam bi şey yazıcam error verdi. dün öğleden sonra da öyle oldu birkaç kez.

Zaten senin çok az fazlan var ki... Ben hedef kiloma o kadar yaklaşsam her gün göbek atardım kaydirigubbakcemile2

hedef kiloma kilo vererek bu kadar yaklaşmış değilim ki.
boyum kısa olduğu için dört kilo bile hemen farketti herkes söler oldu bana
işte az olduğundan dolayıda daha zor veriyorum sanırım...
ama çok yavaş ya.
sabrım tükeniyor bazen...

truf'un hokus pokusu ne ki?:uhm:

Tam anlamadım canım, hedef kilo daha mı düşük? Ben 1,5 ayda 2 kiloyu bile daha tam olarak veremedim Ki kilo fazlam baya var. Benim de boyum uzun değil ayrıca.

dulcinea'm hiç bi hareket yapamıyorum, callanetics'i de bırakmak durumunda kaldım. boynum tutulmuştu 1 ay önce, tamamen geçmemişti ama epey bi rahattım, geçen hafta callaneticse başladım. 4. gün kolumda bi kasılma oldu, sabah uyandığımda boynum yeniden tamamen tutulmuştu. hala tutuk. kremler, kas gevşeticiler, susam yağları, sıcak su torbaları.. hiç bi şey kar etmiyo ya.. sadece yürüyebiliyorum ben de. ama bu böyleo lmayacak, mr filan çektiricem, 1 ay geçmeyen boyun tutulması mı olurmuş.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…