ben dayanamadım bu sabah tartıldım, vermiş görünüyorum ama bakalım yarın ne olacakzemuszemus
ben de 200 gr daha vermişim ama benim 8 gün içinde tam tamına 2 kilo vermem lazım
yarın ve sonraki gün detoksu yapmayı düşünüyorum
detoks yapıpta kilo almayan varmı acaba
bu arada 2-3 tane kurabiye hüplettim sabah kahvaltısı namına
cezam leslie ile 45 dk gezinti yapcam
ben de 200 gr daha vermişim ama benim 8 gün içinde tam tamına 2 kilo vermem lazım
meğer insan düzenini bozunca nasıl da huzursuz oluyomus demiii.ben de aynen senin durumundaydımm.buraya girebilseydim bu kadar olmazdım ya.burasi acayip motive ediyor. hepiniz iyiki varsınız grupdaslarım yaaolumunekankayizsmile
ya evettt bizim yalnız kalmamız tehlikeliiiii.irademize sahip çıkmayı öğrenene kadar hedef kilomuza düssekte sabitlemeyi basarıncaya kadar birbirimizin yanında olalımmm ve sonrada tabii
hemen hemen aynı durumdaymısız dulcim.....aynen benim de en kötü günlerimdi su 2 gün. fotolara bakıp bakıp ağladım durdum.sporsuz yürüyüssüz geçirdiğim gibi günleri bi de extralar yedim.berbat bi sekilde salıvermistim kendimi.boyna uyudum
Bazı bağırsak hastalarında da kabız problemi olurmuş... Sen demeden önce sütün kabız etkisi olduğunu hiç bilmiyordum ben de :)) Bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir :)ha o kadarını bimiyorum o zaman,ben sırf bebeklerde oldugunu bilmiyodum:)
ben kio vermeye yardımcı oldugunu farkettim. bazen suya içmek zor geliyodu yogurta yiyodum ama suyla içince çok su tüketiyoum bahaneliksıra diye suya içmeye calısıyorum öğüttükten sonra.
kara dut reçeli falan ye canımyerimseniben.
masallah size ya bende ilk baslayanlardandım ama kendimi salıverince resmen unuttum yapmayı
ay ne kadar benziyoruz yaa bnde diyorum ya vuslat gelinceye kadar bi 5 kio versem diyee.ama benim senin kadar da zamanım kalmadııııı
evet yaaa.ben normalde nisan sonuna kadar 50 ye 51 e düsmeyi hayal ediyodum ve isi sıkı tutumaya da gayret ediydum buradan uzak kalalı resmen nefsim vesvese vermeye basladı yaaa .amaaan 55 e düssem de olurrr zaten o beni 60 ken bie beğeniyodu değilki 56 da 57 de.57 bile olsam olur nolacak 55 e düssem daha ne isterim ay resmen saçmasapan seyler düsünmye basladım bugün falann.ama toparlamam lazım ya.sahip çıkalım birbirimizeeee
Sanki biri benden bahsediyosakın pes etme canım hedefine sıkı sıkı sarıl yoksa 60 da tekrar donersin çünkü ufacık sıkıntıda battı balık dıyoruz yiyoruz sen hedefınden vazgecme ne kadar kılo kaybedersen kardır
ıyı geceler hepinize iyiki varsınız
Düzelttim şulecim.pazar günü için yıldızlı bir artı isterim tüm sporlarımı yaptım......ama dün regli olduğum için spora ara verdim sadece leslie yapacam.......
günaydınnn kızlarr. bende sabah 55.5 çıktım.çizelgeyi değiştirme zamanı geldi ama yarın 5 günlüğüne seminere gidiyorum. otelde. inşallah çozutmam orda.en çokda tartımdan ve sizden ayrı kalcam diye üzülüyorum ama ordada girerim heralde nete.nolurr çokyemiyim kızlar ordaaa
O hisse bayılıyorum :lepi:ben bu aralar yani bir kaç gündür midemde ve karnımda düzlük hisediyorum.
Sanırım hastalığımdaki şişim indi o yüzden.
Kilo verdiğimi sanmıyorum ama bakalım yarın sabah acaba durum ne...
ben haftada bİr kİlo versem gerÇekten ÖpÜpte baŞıma koyarım...
Ben 03,02 de baŞladım gram gram buda benİ aslında Çok yıldırıyor ama hazİrana kadar dİkkat edeceĞİm.
şu çizelge işini halledemedim ben daha yaaa ..biri el atsın şu işe ....alooooo
kızlar ben niye buraya giremiyorum ya?
sitede bi sorun mu var? akşam bi açıldı tam bi şey yazıcam error verdi. dün öğleden sonra da öyle oldu birkaç kez.
Zaten senin çok az fazlan var ki... Ben hedef kiloma o kadar yaklaşsam her gün göbek atardım kaydirigubbakcemile2
Haftasonu sorun vardı ama sonra düzeldi
Ancak su attırıyo trufcum... O hafta toplamda ortalama düzeyde kilo vermiştim. Yani detoksuz da aynı kiloyu verecektim. (detokstan sonra kilo alıp hemen geri vermiştim)
Mideyi çok kötü yapıyo, hiç tavsiye etmem. Senin hokus pokus daha güzel :))
hedef kiloma kilo vererek bu kadar yaklaşmış değilim ki.
boyum kısa olduğu için dört kilo bile hemen farketti herkes söler oldu bana
işte az olduğundan dolayıda daha zor veriyorum sanırım...
ama çok yavaş ya.
sabrım tükeniyor bazen...
İnsan alışınca baya bi canı sıkılıyo burası olmayınca :)valla dün gündüz ve akşam da hata verdi sürekli. şimdi normal çok şükür :) tahtalara vurayım aman bişey olmasın size :))
truf'un hokus pokusu ne ki?:uhm:
evet yaaa aşağıdaki uyarı çıkıyor hey ALLAH ım ..Bekle el atayım, nasıl yapılacağı annatıyo kk da, oraya bakmana rağmen mi yapamadın?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
evet yaaa aşağıdaki uyarı çıkıyor hey ALLAH ım ..
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?