50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam şimdi oldu teşekkürler ..ama sanrıım kopyaladığım linkin yarıdan itibaren olan kısmını profile kopyalayınca oluyor ..ama açıklamada url ile başlayıp url ile biten kısmı kopyalayın diyor ben o yüzden tümünü kopyalamıştım olmamıştı şimdi oldu ...

Çok geçmiş olsun canım ya a.s. Dikkat et.. bu callan dedikleri baya ağırmış, lachesis öyle diyodu. Daha hafif şeyler denersin iyileştikten sonra.

Bu nedir daha once duymamistim? Fitness programi galiba simdi baktim netten. Ise yararsa bize de soyle.

canim evde yuruyus programi,
bu topiktekilerin cogu bilir;
google 'a
"leslie sansone ile yuru ve incel" yazarsan ilk gelen site de videolarin linkleri var ordan indirebilirsin.

siz hangisini kullanıyorsunuz biz fast 4 mil yapıyoruz evde......

canim ben onceden bisk walk yapiyordum;
lastikle yapiliyor ama cok hizli degil.

bunu sensewitch tavsiye etti " walk of 10 pounds"
14 gun devam edilirse 4-5 kilo verdiriyormus;

esimle her aksam yapma karari aldik bakalim.

kaydirigubbakcemile5 Güncellemek için ticker ı oluşturduğun sayfayı kaydetmeyi unutma.

cnm,
iste biz de onu yapiyoruz;
3 mil -45 dk suruyor; walk of ten pounds;

14 gun olmasi gerektigini leslienin sitesinde okusum;
14 gun boyunca hergun yapin farki gorun diyor.

sonra yine devam edicez ama simdi ilk etapta hergun bi yapalim da

Çok geçmiş olsun canım ya a.s. Dikkat et.. bu callan dedikleri baya ağırmış, lachesis öyle diyodu. Daha hafif şeyler denersin iyileştikten sonra.

sağol kuzum. evet biraz ağır, bi de ilk gün altyazısız yaptık biz. abanmışız vücuda. kadın orda çok zorlamayın filan diyo :) ingilizce yarım yamalak olunca, işimize gelenleri anlamışız işte.. biraz da onun şeysi var tabi :)))

yok yine callan yapıcam ablam bırakmadı 9. günü bugün. çok fena kıskanıyorum. beli 3 cm inceldi kızın ya.. ben daha iyileşicem de yapıcam işte.. :çok üzgünüm:

:)) Fıstık ya, yazık sana... sen yine önce basit hareketlerle başlarsın, en son callan a geçersin. Tibet mesela çok basit. Benim sağ bileğim sorunluydu, elimin üstüne yük bindiremiyordum, bu yetmezmiş gibi elimin üstüne düştüm. Sonradan ilk başladığım spor tibetti ve şu an komple geçti gibi kaydirigubbakcemile5

Fiziksel bi sorun yüzünden spor yapamak çok sinir bişi :1hug: Ama senin ne kadar ince olduğunu gördüm ben lülülülülülü

iyi günler kızlar:dance: walk at homedan bahsedildiğini duydum geldimkaydirigubbakcemile3
ben de araştırdım ve yükledim başladım:dance: çok zevkli bir program:dance:
önemli olan programın başına geçmek. üşenmeyip yaparsak baya zevkli ve hareketlikaydirigubbakcemile2
leslie adında 60 yaşında bir ablamız var ama 30lu yaşlarında gibi maşallahboshayallersmile
devamlı konuşarak ritimli bir şekilde yerinde saydırarak veya sağa-sola, öne-arkaya kolları hareket ettirerek yürüyüş yaptırıyor:dance: 3.mil programında arkada boneli bir abla var onu derya baykala benzetip durdum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ingilizce konuşuyor ben hiç bir şey anlamıyorum keşke alt yazı olsaydıkaydirigubbakcemile3 ama ingilizce olması daha zevkli sanırımbayanssulusmile
ben beğendim, yeter ki başına geçebilecek vakiti bulayım, yoksa çok şahane bir program:dance: walk walk walk:dance::dance::dance::teytey:

benim de bir 4-5 kilom var verilecekguclubacismile hepisini bu kış aldım üzerime afiyet:umursamaz:
umarım bu programı düzenli yapar aldıklarımı sıcağı sıcağına veririm, yoksa oturur vucuduma:gitme: herkese kolay gelsinguclubacismile

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Düzenli beslenmeyi de eklersen spora, çatır çatır verirsin fazlalığını kaydirigubbakcemile5

Düzeldi şimdi :)

ay sağol canım benim. ne güzel üst taraf çok kalın değil idare ediyo da ne varsa üst bacaklarda bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…