dulcinea'm hiç bi hareket yapamıyorum, callanetics'i de bırakmak durumunda kaldım. boynum tutulmuştu 1 ay önce, tamamen geçmemişti ama epey bi rahattım, geçen hafta callaneticse başladım. 4. gün kolumda bi kasılma oldu, sabah uyandığımda boynum yeniden tamamen tutulmuştu. hala tutuk. kremler, kas gevşeticiler, susam yağları, sıcak su torbaları.. hiç bi şey kar etmiyo ya.. sadece yürüyebiliyorum ben de.ama bu böyleo lmayacak, mr filan çektiricem, 1 ay geçmeyen boyun tutulması mı olurmuş.. :sinifsinif:
Bu nedir daha once duymamistim? Fitness programi galiba simdi baktim netten. Ise yararsa bize de soyle.
siz hangisini kullanıyorsunuz biz fast 4 mil yapıyoruz evde......
tamam şimdi oldu teşekkürler ..ama sanrıım kopyaladığım linkin yarıdan itibaren olan kısmını profile kopyalayınca oluyor ..ama açıklamada url ile başlayıp url ile biten kısmı kopyalayın diyor ben o yüzden tümünü kopyalamıştım olmamıştı şimdi oldu ...
yalnız benim kilolar direk çıkmış küsürlü yazmıştım ama
sağol canım verdiğin bilgiler için
bu arada ben de doğumdan sonra çatlaklar oldu çatlamam diye düşündüğüm için 1-2 kere bepanten ve kakao yağı sürüp başka sürmemiştim
liste güzelmiş gerçekten
teşekkürler canım bilgilendirdiğin içiin
neden 14 günlük
ben de 4-5 kilo verdireni yapıyorum benim ki 3 mil 45dk ama cahallange değil onu da indiricem inşallah
umarım cozutmassın canım.
Çok geçmiş olsun canım ya a.s. Dikkat et.. bu callan dedikleri baya ağırmış, lachesis öyle diyodu. Daha hafif şeyler denersin iyileştikten sonra.
sanırım oldu :)
sağol kuzum. evet biraz ağır, bi de ilk gün altyazısız yaptık biz. abanmışız vücuda. kadın orda çok zorlamayın filan diyo :) ingilizce yarım yamalak olunca, işimize gelenleri anlamışız işte.. biraz da onun şeysi var tabi :)))
yok yine callan yapıcam ablam bırakmadı 9. günü bugün. çok fena kıskanıyorum. beli 3 cm inceldi kızın ya.. ben daha iyileşicem de yapıcam işte.. :çok üzgünüm:
Boyun kaç senin, bmi ya göre baya uzunsun ya da yanlış girdin aklinialirimsmile
benim de bir 4-5 kilom var verilecekguclubacismile hepisini bu kış aldım üzerime afiyet:umursamaz:
umarım bu programı düzenli yapar aldıklarımı sıcağı sıcağına veririm, yoksa oturur vucuduma:gitme: herkese kolay gelsinguclubacismile
boyum 160
heheyt...evcadısı yazıyor ulem...
nassınız...
Kız bu saatte nerden çıktın sen
:)) Fıstık ya, yazık sana... sen yine önce basit hareketlerle başlarsın, en son callan a geçersin. Tibet mesela çok basit. Benim sağ bileğim sorunluydu, elimin üstüne yük bindiremiyordum, bu yetmezmiş gibi elimin üstüne düştüm. Sonradan ilk başladığım spor tibetti ve şu an komple geçti gibi kaydirigubbakcemile5
Fiziksel bi sorun yüzünden spor yapamak çok sinir bişi :1hug: Ama senin ne kadar ince olduğunu gördüm ben lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?