bu arada pgle yemegimi yedim kizlar;
1 kase corba
3 ad. izgara kofte, salata
iyi yapmis miyim?
ogleden sonra ara ogun olarak yarim simit yiyebilir miyim??
sabah 3-4 kuru üzün 1 kayısı yedim.....
8 gibi kahvaltı yaptım bir tost büyük bir bardak portakal + greyfurt suyu içtim.3 zeytin 2 çeri domates ve kahvaltılık sos......
Tebrikler canım sen ne kadar zamanda o kiloyu verdin??? Daha 56 lı kiloları bile göremedim ben senağlama
O hisse bayılıyorum :lepi:
merhabaaa fıstıklaaarra.s.
giremedim uzun süredirr kendimde bi eksiklik hissediyorum:sinifsinif:
merhabaaa fıstıklaaarra.s.
giremedim uzun süredirr kendimde bi eksiklik hissediyorum:sinifsinif:
Hoşgeldin kaçak kaydirigubbakcemile
yeniden hoşgeldin yasemincim. :)
kendimi cezalandırıyorum canlar.
bugün sabah kepekli ekmek ve peynir yemiştim. arada 2 tane form çörekotlu bisküvi.
ama öğle yemekhaneye gittik arkadaşlarla. kuyruk çok fazla diye kantinde aldık soluğu. ve ayranla tost yedimçıkışta epey erken inicem yürüme cezası vetriyorum kendime. eve gidince de yürüyeceğim zaten.
turf ;
canim sanslisin; cay icme aliskanligin olmadigindan.
biz de aksamlari 2 kere sofra kuruluyor gibi birsey, bir yemek sofrasi, ardindan cay sofrasi,
cayin yanina artik Allah ne verdiyseeeee
bu aliskanligi kirmak lazim ama nasil....
1 kase corba
iyi yapmis miyim?
ara bir elma az süt ( sütü 10-12 arasında azar azar içtim.halada bitmadi diğer arada bitircem)
saat 12.30 karnıbahar brokoli mantar karışmı fırında bir tabak yedim yanında da 500 ml ayran........
tatlım sanırım 1 ay oldu ben diyete başlayalı.burda ilk yazdığım tarihe bakmalı. ilk 2 hafta hiçç bişey olmadı.biraz koştum birazda yeşil çay o birazl düşürdü.. ama üşünsene 4 haftada 58 dim sanırım 55.5 e düştüm çokda değil aslında.bu aralar gene durdu sanırım . bir ay sonra 52 ye inmeye çalışcam işte.
bu arada boyum 1.58.kilo verdim ama sanki görüntüde hiç eksilme yok belkide sadece su verdim.çünkü tuzu baya baya azalttım.öbeğim hala yerinde. hedefimiz aynı seninle boyun kaçtı tatlım senin. bu arada sende mühendisin ne mühendisi?
canim evde yuruyus programi,
bu topiktekilerin cogu bilir;
google 'a
"leslie sansone ile yuru ve incel" yazarsan ilk gelen site de videolarin linkleri var ordan indirebilirsin.
Tesekkurler. Indirdim 5 miles challangingi. Ama bir milden sonra lastik kullanmaya basladi.Bendede yok o lastiklerden. Ama baya eglenceli bir sey. 1 saat pilates yaptim bugun ama Leslie yi tamamlayamadim lastik yuzunden. Nereden aliyorsunuz o lastikleri??
google 'a
"leslie sansone ile yuru ve incel" yazarsan ilk gelen site de videolarin linkleri var ordan indirebilirsin.
Tesekkurler. Indirdim 5 miles challangingi. Ama bir milden sonra lastik kullanmaya basladi.Bendede yok o lastiklerden. Ama baya eglenceli bir sey. 1 saat pilates yaptim bugun ama Leslie yi tamamlayamadim lastik yuzunden. Nereden aliyorsunuz o lastikleri??
1 kase corba
iyi yapmis miyim?
Tesekkurler. Indirdim 5 miles challangingi. Ama bir milden sonra lastik kullanmaya basladi.Bendede yok o lastiklerden. Ama baya eglenceli bir sey. 1 saat pilates yaptim bugun ama Leslie yi tamamlayamadim lastik yuzunden. Nereden aliyorsunuz o lastikleri??[/QUOTE .!.:canım evinde külotlu çorap vardışu kalın olanlardan
yoksa kalın elbise etek için kullanılan lastikte olur
ben külotlu çorap kullanıyorum aynı etkiyi gösteriyor plates yaparken.
canım evinde külotlu çorap vardışu kalın olanlardan
Iste turk kadininin yaraticiligi. Tesekkurler. Kalan dort mili de yapayim ben hemen kulotlu corapla
bence yiyebilirsin peppercim bugun gayet güzel yemişsin...
google 'a
canim lastiksiz olan videolari da var leslienin.
sanirim sen brisk walk ndirdin; onda lastik varİ
express seri, fast mile bunlar da lastik yok,
lastik almak istemezsen bu diger videolardan indir cnm,
ben lastiki topla beraber hepsiburada dan almistim;
lastik sikilastirmaya yariyor; ben bir sure kullandim ama simdi kilo vermeye yogunlastigim icin lastiksiz olan diger serileri yapiyorum.
simit yeme bence ..çünkü bir simitte yaklaşık 300 kalori var haberin olsun ..ara öğün için fazla bir rakam ..aslında simit ufak gibi görünüyor ama kalorsi fazla ona göre ...
canım evinde külotlu çorap vardışu kalın olanlardan
canim ben de senin gibi zannediyordum, ilk basladigimda lastigim yoktu corapla yapiyordum,
simdi lastik aldim;
inan cork fark var;
lastigi gerdikten sonra geri gelirken(yani lastigi gerdikten sonra gevsetirken) bile guz harciyorsun; zaten leslie de diyor; geri gelirken de direnci koruyun diyor;
corapta bunu yapma imkani yok. a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?