50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 3-4 kuru üzün 1 kayısı yedim.....

8 gibi kahvaltı yaptım bir tost büyük bir bardak portakal + greyfurt suyu içtim.3 zeytin 2 çeri domates ve kahvaltılık sos......

ara bir elma az süt ( sütü 10-12 arasında azar azar içtim.halada bitmadi diğer arada bitircem)

saat 12.30 karnıbahar brokoli mantar karışmı fırında bir tabak yedim yanında da 500 ml ayran........

kızlar iddiayı kaybedicem 55 olmam için 18 günüm kaldı. 57.5 şuan.
Acaba hint yağı içsem boşalttıklarım şöyle bi bi kilo olur mu kaydirigubbakcemile3 deneyen var mı?

Tebrikler canım sen ne kadar zamanda o kiloyu verdin??? Daha 56 lı kiloları bile göremedim ben senağlama

O hisse bayılıyorum :lepi:

tatlım sanırım 1 ay oldu ben diyete başlayalı.burda ilk yazdığım tarihe bakmalı. ilk 2 hafta hiçç bişey olmadı.biraz koştum birazda yeşil çay o birazl düşürdü.. ama üşünsene 4 haftada 58 dim sanırım 55.5 e düştüm çokda değil aslında.bu aralar gene durdu sanırım . bir ay sonra 52 ye inmeye çalışcam işte.
bu arada boyum 1.58 .kilo verdim ama sanki görüntüde hiç eksilme yok belkide sadece su verdim.çünkü tuzu baya baya azalttım.öbeğim hala yerinde. hedefimiz aynı seninle boyun kaçtı tatlım senin. bu arada sende mühendisin ne mühendisi?

merhabaaa fıstıklaaarra.s.

giremedim uzun süredirr kendimde bi eksiklik hissediyorum:sinifsinif:

yeniden hoşgeldin yasemincim. :)

kendimi cezalandırıyorum canlar.
bugün sabah kepekli ekmek ve peynir yemiştim. arada 2 tane form çörekotlu bisküvi.

ama öğle yemekhaneye gittik arkadaşlarla. kuyruk çok fazla diye kantinde aldık soluğu. ve ayranla tost yedim çıkışta epey erken inicem yürüme cezası vetriyorum kendime. eve gidince de yürüyeceğim zaten.

hoşbuldumm kuzucummmmkaydirigubbakcemile5

turf ;
canim sanslisin; cay icme aliskanligin olmadigindan.

biz de aksamlari 2 kere sofra kuruluyor gibi birsey, bir yemek sofrasi, ardindan cay sofrasi,
cayin yanina artik Allah ne verdiyseeeee

bu aliskanligi kirmak lazim ama nasil....

eşimde de aynı alışkanlık mevcut
yemekten sonra mutlaka çay faslı ve yanında mutlaka bişeyler ister
ben çayı sıck içemem zati soğutur ağzımı dilimi yakmayacak bir hal aldığında içerim
eşim amerikanlar gibi ice tea içiyorsun sen der.
eşime hazırlasam da benim yiyip içesim gelmez çay sofrasında
kendine yeşil çay alıp yanında birşey yememeyi denesen

bu arada pgle yemegimi yedim kizlar;

1 kase corba
3 ad. izgara kofte, salata

iyi yapmis miyim?

ogleden sonra ara ogun olarak yarim simit yiyebilir miyim??

ara bir elma az süt ( sütü 10-12 arasında azar azar içtim.halada bitmadi diğer arada bitircem)

saat 12.30 karnıbahar brokoli mantar karışmı fırında bir tabak yedim yanında da 500 ml ayran........

herkes ne kadar güzel beslenmiş ya hu :kedi:

öğlen yoğurt elma yedim .deli gibi doydum. birazda kepek ekmek.sağlıksız değil dimi yoğurt elma.dünde öğleyin öyle yemiştimde gayette güzel doyuyorum.
ya aslında eskiden de öğlen olmadan eve gitmeden önce deli gibi acıkırdım gider tıka basa yerdim .şimdi de acıkıyoum ama elma yoğurt yada salata yine doyuyorum. o nedenle çok acıkınca herşeyi yemenin alemi yokmuş.az hafif şeylerlede doyuyor insan

2,5 kilo bence gayet doğal 4 haftada... Benim de boy 1,58 gibi bişi sanırım canım. Hedefimi öylesine yazdım. Belki 53 te falan dururum. Spor daha çok gözle gözülür değişiklik sağlar. Endüstri mühendisiyim canım.. Ama işsizim. boshayallersmile Sen?

bu arada pgle yemegimi yedim kizlar;

1 kase corba
3 ad. izgara kofte, salata

iyi yapmis miyim?

ogleden sonra ara ogun olarak yarim simit yiyebilir miyim??

simit yeme bence ..çünkü bir simitte yaklaşık 300 kalori var haberin olsun ..ara öğün için fazla bir rakam ..aslında simit ufak gibi görünüyor ama kalorsi fazla ona göre ...

simit yeme bence ..çünkü bir simitte yaklaşık 300 kalori var haberin olsun ..ara öğün için fazla bir rakam ..aslında simit ufak gibi görünüyor ama kalorsi fazla ona göre ...

canim yarim simit yicem;
dun de bir kepekli tost yemistim ogleden sonra bu sayede aksami hafif gecirdim.
bugun de oyle dusunuyorum; yarim simit yicem, aksam da sadece corba salata yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…