kızlar ben 160 ım 51 kiloyum ama göbeği şişik duruyo ve baldırlarım kalın baya. onlarda kurtulmak istiyorum.
nasıl diyet yapıcağımı hiç bilmiyorum, diyet listesi uygulayamam zaten evde yemekleri annem pişiriyo ki zaten ağır bi liste uygulamam gerek yok bence. onun dışında zaten çok uzun süredir tuz çok az kullanıyorum şeker kllanmıyorum çayda falan. ekmek zaten yemiyorum ve zorlamadan yapıyorum bunları. ama daya ince bacaklarım ve düz bir göbeğim olsun istiyorum umarım fikirleriniz vardır benim için :) bu arada eskiden düzenli pilates yapıyordum sonra bıraktım ara ara yine başladım ama düzen tutturamadım. ama karnım ve bacağmda hayli kas var hata karnımda baklavalar bile çıkıyor yukarıdan ama hala yeni doğmuş bebeklerinki gibi şişik :)
motivasyonun bozulması çok kötü bişey canım. 2 gündür reglyim bugün sonlarına yaklaştım, tartıya çıkıyım dedim 55.5 olduğumu gördüm. daha bir hafta önce 53.8'dim aç karnına. nasıl oluyo anlamıyorum. 53 den 1 gram aşağ inemedim aylardır dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen...
missdefne seni de tebrik ederim canım sanırım bir listeye göre diyet yapıyosun. öyle özeniyorum ki böyle listenin dışına çıkmayıp da zayıflayanlara. ben biraz kafama göre yiyip içiyorum gece de çok geç uyuduğumdan sanırım metabolizmama bişeyler oldu.
sevgili missdefne,
nihayet aranızdayım
geçen hafta demiştim sana :)
geçen hafta 54.6 kiloydum arkadaşlar bir haftadır lahana suyu içiyorum yediklerimede dikkat ediyorum cumartesi arkadaşıma gitmiştim mantı vardı dayanamadım yedim ve bugün tartıldım 54.6 kilo hiç bir değişiklik yok sinirim bozuldu bi hafta aç gez sonuç sıfır piskiatri ilacı kullanıyorum kansızlık içinde kulanıyordum ama onu bıraktım ondan olurmu acaba birde benim sorunum göbek kurtulmanın çözümününü bulan varmı hergün düzenli olarak 50 dk pilates yapıyorum lütfen yardım arkadaşlar
tatlım acele etme kilolarımızı 1 haftada almadık değil miyerimseniben sabırlı olmamız gerekiyo ısrarlı olduğumuz sürece kilolarımız gidecektir..göbeğin için de mekik çekebilirsin zaten platesin çok faydası olacaktır dediğim gibi sabretmen gerecek:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?