50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu kadar karamsar olmana gerek yok. herşeyin bir yolu yöntemi var. zayıflamanın da aynı şekilde. sadece karar verip ufak değişiklikler yapman gerekiyor. ve tabiki vaktin varsa ve disiplinli yapabileceğine inanıyosan spor. spor yapmazsan da verirsin fakat daha yavaş verirsin. bitki çayı ve su içmek sadece vücudundaki şişliği atmana yardımcı olur. onun dışında yediklerine azami dikkat etmen sebze ve meyve ağırlıklı beslenmen gerekiyor. canım çalışıyorsan ve ofis işin varsa da zor haklısın. insan tatlı krizlerine engel olamıyor. buna da bir çözüm bulup daha hafif tatlılara yönelsen ve mesela tatlı yeme işini haftada 1-2 güne indirsen eminim zayıflayacaksındır.

kızlar nerdesiniz?? aranıza bugün katıldım.. bende en az 5 kilo vermeliyim.. örenciyim ve ne yazıkki zamanım yok termal sauna şortlara takmış durumdayım:S ne önerirsiniz??

ben bugün sabah 1 domates 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta peynir şekersiz ıhlamur çayı
öğlen 2 kaşık bulgur pilavı
akşam ızgarada 2 kabak
canım acayip ttalı istediği içn 4 tane elma yedim

akşam 1 tane dolma yedim. sonra bir elma. gündüz zaten doğru dürüst bişey yemedim... açımmm((

Günaydın arkadaşlar

kilo bildirme günü bugün evet.. Sanırım bu hafta listeyi hazırlayabileceğim..

kilo verenler parmak kaldırsııııınnn kaydirigubbakcemile5

günaydınnnn
şimdi tartıldım çok moralim bozuldu sadece 1 kilo werebilmişm buraya geldiğimden beri 55.5 dim 54.5 düm halbuki öyle ağır şeylerde yemiyorum offfffffff ya offffff

günaydınnnn
şimdi tartıldım çok moralim bozuldu sadece 1 kilo werebilmişm buraya geldiğimden beri 55.5 dim 54.5 düm halbuki öyle ağır şeylerde yemiyorum offfffffff ya offffff

canım canını sıkma. bak gene vermeye başlamışsın ne güzel.. biraz kilo veriyosun sonra bünye kilo vermeyi durduruyo. 1-2 hafta sabit kalıyosun. ondan sonra gene biraz veriyosun. kilo vermenin matematiği bence böyle

ayrıca kilo verdiğin için bu kupayı sen hakettin canım :hooray:

sevgili periliev,

Maratonuma 63 kilo ile başlamıştım geçen cuma 59 olunca soluğu burda aldım,

Kilom 59 (tabi şimdilik) beni de listeye eklermisin

teşekkürler

teşekkür ederim desteğin içinnn hihoyyyt

Selam kızlar nasılsınız?

Bu hafta değil ama (çünkü bu hafta kilo verebileceğimi sanmıyorum.) benneyaptımki
çok yakında ben de aranıza katılacağım.hihoyyyt

selam kizlar gecen hafta carsamba. basladigim! diet, ve yuruyus. neticesinde. 56 kg den. 54kg600gram olmusum. 1kg 400 gram vermisim.

kilomu bildiriyorum yine 56 :mymeka: allahım çıldırıcam ! 2 haftadır 56 yım ve deli gibi yürüyüp fitness çalışıp, bi inekten bile daha sağlıklı besleniyorum. hele bu hafta aç yaşadım resmen. çok güveniyodum verdiğime yine aynı yine aynı !!! klava: ama şişkinliğim var gibi geliyo bi yandan da :S off ya

hemen insan netice görmek istiyor, bu iş için sabır gerekli,

ama başaracağıma inanıyorum

başardıktan sonra da burda resimleri de paylaşacağım

canım neredeyse başladığımız kilolarımız aynı ve hedef kilomuz da aynı. boyunu öğrenebilir miyim rica etsem ?

milda,

sakın vazgeçme, kim yenicek bakalım, kilolar mı, yoksa bizim kararlılığımız mı galip gelicek.

Pabuç bırakmak yok !!!! Onun için burdayız :enbuyukkk:

evet kızlar pes etmicez hedef kilolarımıza ulaşacağız.ben baskülümü kaldırdım bugün artık hergün tartılmıcam:) bi kadın çıkmış ya yasemin soysalmıydı neydi beyniniz şişman diye kitap yazmış o da hergün tartılmayın diyo :)

sevgili periliev,

Maratonuma 63 kilo ile başlamıştım geçen cuma 59 olunca soluğu burda aldım,

Kilom 59 (tabi şimdilik) beni de listeye eklermisin

teşekkürler

tabi ki canım seni de listeye ekliyorum.. bu haftanın örnek kişisi olarak seni ilan ediyorum a.s. gelicem dedin ve geldin aramıza. hoşgeldin canım ayrıca

Bu haftaki listemiz şöyle arkadaşlar

MissDeFnE 52,9 ***** 50 olacak ( azıcık daha gayret canım)

bozo85 54,5 ***** 52-53 olacak ( bravo diyoruz başka da bişey demiyoruz : )

Mikla 56***** 52 olacak (haftaya da kilo vermemiş olursan sana uygun bir ceza bulup kesicez grup olarak : )

Sportie 59***** 52 olacak ( şimdilik grubumuzun idolü sensin canım, tebrikler)

Serena- 54.6***** hedef belirtmemiş ( bir kupa da sen hak ettin canım)

periliev 55.5*****53 olacak

listeyi yorumlamak istiyorum. gördüğüm kadarıyla yeni üyelerimiz kilo verme konusunda baya başarılılar. gelin görün ki eski üyelerde tık yok. biraz rehavet mi çöktü nedir.. canlanın arkadaşlar. bu hafta herkesten en az 1er kilo bekliyorum..

ve kilosunu bildirmeyen diğer arkadaşlara da söyleyecek bi çift sözüm var. arkadaşlar. lütfen bildirin kilolarınız da dolduralım listemizi. bir elin parmaklarını geçmiyor sayımız

kızlar havalar ısındı benim çocuklar park bahçe sevdasında neti çok açamıyorum ama kilo verme azmi halen devam ediyor bugün itibarı ile 56 kiloyum aslında 55.5 olmuştum ama reglim yaklaştığı için yarım kilo tekrar döndü umarım daha fazla almam bu arada burda kimseler kalmamış sanırım bahar çarptı yakında düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…