günaydınnnn
şimdi tartıldım çok moralim bozuldu sadece 1 kilo werebilmişm buraya geldiğimden beri 55.5 dim 54.5 düm halbuki öyle ağır şeylerde yemiyorum offfffffff ya offffff
canım canını sıkma. bak gene vermeye başlamışsın ne güzel.. biraz kilo veriyosun sonra bünye kilo vermeyi durduruyo. 1-2 hafta sabit kalıyosun. ondan sonra gene biraz veriyosun. kilo vermenin matematiği bence böyle
ayrıca kilo verdiğin için bu kupayı sen hakettin canım :hooray:
günaydın kızlarr bugün kilo bildirme günü ben 52,9 olmuşum.
bide bi önerim var diyet listeleri bölümünü kurcalarken gördüm eğer kilo vermeniz durduysa bunu deneyin diyor arkadaşın biri hem de diyetisyen önerisiymiş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/189421-eger-kilo-vermeniz-durmussa-deneyin.html
ben deniyorum şimdi gerçekten de faydası oluyor.
hemen insan netice görmek istiyor, bu iş için sabır gerekli,
ama başaracağıma inanıyorum
başardıktan sonra da burda resimleri de paylaşacağım
selam kizlar gecen hafta carsamba. basladigim! diet, ve yuruyus. neticesinde. 56 kg den. 54kg600gram olmusum. 1kg 400 gram vermisim.
kilomu bildiriyorum yine 56 :mymeka: allahım çıldırıcam ! 2 haftadır 56 yım ve deli gibi yürüyüp fitness çalışıp, bi inekten bile daha sağlıklı besleniyorum. hele bu hafta aç yaşadım resmen. çok güveniyodum verdiğime yine aynı yine aynı !!!klava: ama şişkinliğim var gibi geliyo bi yandan da :S off ya
sevgili periliev,
Maratonuma 63 kilo ile başlamıştım geçen cuma 59 olunca soluğu burda aldım,
Kilom 59 (tabi şimdilik) beni de listeye eklermisin
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?