50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar benide aranıza alın biraz geç kaldım sanırım ama yeni üye oldum ben. boyum 1.70 kilom 60 şimdilik 55 olmak istiyorum duruma göre bakıcam ilerisine. Size geçen hafta pzartesinden beri uygulamaya başladıklarımı söyliyim.
mate çayı+funda yaprağı+biberiye+kekik çayı yapıyorum birini sabah aç karnına günde 3 kez içiyorum.kesinlikle tavsye ederim. vakit buldukça hareket çalışıyorum.çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum ya bir elma yada 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz beyaz peynir zeytin yiyorum. öğle yemekleri iş yerinde yapıldığı için en varsa azar azar yiyorum. yemekten yarım saat önce meyve yemeği pek sevmediğim için bir kase yoğurt yiyorum, 20 dk içinde tokluk hissi vermeye başlıo ve yemeklere saldırmamı engelliyo:)Eskiden büyük düz tabak kullanırken artık pasta tabağına alıyorum yemeklerimi dolayısıyla fazla kaçırma şansınız olmuo tabi tabaktan taşırmazsanız:) Akşam yemeklerinde 1 dilim kepek ekmeği, sebze yemeği ve 1 kase çorba içiyorum. yatana kadar hiç birşey yemiyorum. Birde özellikle yediğiniz miktar yeterliyse doymasanız bile yemeğe devam etmeyin sabırlı olursanız 20 dk içinde doyduğunuzu hissediceksiniz. bu uzmanlarında söylediği birşey beyin 20 dk sonra yediklerinizi algılamaya başlıyor. bu yüzdende yavaş yavaş yemek daha az yiyerek doymanızı sağlıyacktır. Benim bu 2. haftam malesefki bu hafta regl olduğum için tartıda pek fazla fark göremiyorum 400-500 gr falan anca. Yine uzmanlar regl dönemimde vücut ödem yaptığı için şişkinlikten dolayı verdiğimiz kiloyu farkedemiyeceğimizi söylüyor. daha sonrasında vücut kendine geldiğinde kilo verdiğimizi görebilirmişiz. Görebilirmişiz diyorum çünkü henüz reglim bitmedi ama ben diyete devam ediyorum. Tartıda fazla bir fark göremiyorum ama inceldiğimi hissediyorum. Bakalım hafta sonuna nasıl bir değişim olucak.Gelişmeleri tekrar yazarım. Sağlıklı diyetler...

kızlar unutmuşum içtiğim karışım içinde yeşil çayda var. Aktarlarda 5 i bir karıştırılmış olarakda satılıyo. MATE + FUNDA YAPRAĞI +YEŞİLÇAY+BİBERİYE+KEKİK

canim ben 56 kg ile basladim gecen hafta hedef kilom ins 48 kg :icecream:

:)) :))
ceza kesin bana evet grup olarak mesela pasta filan yiyim en büyük ceza bu olur heralde bana kaydirigubbakcemile3

milda,

sakın vazgeçme, kim yenicek bakalım, kilolar mı, yoksa bizim kararlılığımız mı galip gelicek.

Pabuç bırakmak yok !!!! Onun için burdayız :enbuyukkk:

ya canım ben zaten çok kararlıyım hatta hedef kilomu 51 e çekicem ama benim de bi sabrım var yaaa :mymeka: 15gündür kendimi yemeklere karşı karantinada tutuyorum, at gibi koşuyorum, yetmiyo bi de dans filan ediyorum hala aynı kilo yaa Çok üzgünüm çoook

günaydın missdefne,

güzel bir gün dileklerimi kabul et lütfen :)

bir tek seni gördüm şimdi burda

Ay ne güzel missdefne cim

bende kendimi çok iyi hissediyorum bugün, bir hafiflik hissediyorum üzerimdehihoyyyt

akşam da sevdiğim dizi var, cumartesi trekking e gidicem

yarın sabah tartı günüm, bir değişiklik beklemiyorum ama kilo da almadım

haftaya çarşamba tartıldığımda değişiklik olucak :teytey:

bu hırsla bize kilo mu dayanır

arkadaşlar ben doğum sonrası kilo sendromundayım
50 ile başlayıp 72 ile sonlandırmayı başardığım hamileliğimin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen hala 59,9 larda sürünüyorum. Arada 60,0 olsam da ben de sizin gruba dahilmiyim acaba.

sevgili guguz,

ben hem burda hemde 60-69 kilo grubunda yazıyorum, ne de olsa orda başladım, biz tam ortada kalmış durumdayız ama, kilolar gittikçe bu grubun tam bir üyesi olacağız

diyet uyguluyormusun, neler yapıyorsun

canım benim öyle katı bir diyetim yok ne yazık ki ekmek yememeye akşamları ağır yemek yememeye dikkat ediyorum 2 haftadır. gelecek ay bi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum plates yapıyordum ama baktım onun bana bir kârı yok bıraktım bende mekik çekmeye çalışıyorum. sezeryandan dolayı birde bi göbek var ama kilo vermek çok zormuş

tamam gördüm yanetki mesajını..canım seni aramıza almazmıyz hiç perliev arkadaşımız seni listeye ekler sonra her çarşamba da kilonu yazarsın buraya..arada da gel gelişmelerden haberdar et bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…