:) ben de günde iki üç film izlerdim ama ara ara geliyo artık o isteğim. eskiden hiç ara vermezdim. film kalmayınca sıkıntıdan cnbce dizilerine sarardım. işe gireli kitaplara yöneldim daha çok. bu aralar onlara da ara vermiş vaziyetteyim. malum kpss çalışmam lazım onu da yapmıyorum. kitap okurken vicdanım rahatsız olmasın diye :)
Amanıııııııııııııııııııııın, manyak mı dersin aşık mı dersin ne dersen de... korku filmsiz bi hayat düşünemem ben :asigim: Elime geçen en dandik korku filmlerini bile oturur baştan sona izlerim sempatiksalakcinni Anlatamam ne kadar çok sevdiğimi. Korku filmi olsun çamurdan olsun (çünkü korku filmi dayanmaz pek bana). Küçük yaşlarda başladı bu aşk Şeniz
Savaş filmlerini pek sevmem... İlgimi çekmez pek.
Ama ciddi ciddi oturup düşünürsem en sağlam tür kara komedi dir benim için.
kızlar ben yürümeye gidiyorum. sonra da duşa girerim, görürşürükk.. :a015:
Yaw kızlar, ben film seven insanları otomatikman ekstra seviyorum Şeniz Çevremde türümün tek örneğiyimdir ayıptır söylemesi gamyoncuiremsu O vicdan olayını bilirim yerimseniben Kolay gelsin kaydirigubbakcemile3
Efferin sana kaydirigubbakcemile5kızlar ben yürümeye gidiyorum. sonra da duşa girerim, görürşürükk.. :a015:
:lepi: süper,peki favorilerin varmı?
ben hiç iyi değilim bu aralar:-(
ondan bende de var valla.. bi de benim az bilinen filmleri bulup izleme obsesyonum var. onu bilen birini bulunca ddaha bi seviyorum o insanı.. :)
öpüyorum tatlımcım seni. gittim hadi.
Hayırdır canım, bi problem mi var, yoksa iç sıkıntısı mı???
ben hiç iyi değilim bu aralar:-(
Efferin sana kaydirigubbakcemile5
Öhöm öhöm, nerden başlasan bilemiyorum ki, hemen gidem imdb listeme bakem...
Korku olaraktan son zamanlarda The Haunting in Connecticut bence gayet güzeldi, 1408 de aynı şekilde. Genel olarak o tarz filmlerden tırsıyom sırnaşık şey
Sen??????????
Ama benim için elm sokağı kabusunun ayrı yeri verdir. Hemen anlatam: Daha mini mini bi kızken, yaş 5-6 max, komşudaydık, kanalları gezerken elm sokağı kabusu denk gelmiş ve telefondan dil çıkması sahnesini izleme fırsatı bulunmuştur.... Zavallı yavrucak ben, başlar ağlamayaİlk ve son ağlayışımdır bu... bayanssulusmile O günden sonra bu tutku başladı ve hiiiç bitmedi. İzlerken korkanlardan değil de, sonrasında wc ye gidemeyen gruptanım ben sırnaşık şey
var bir problem de anlatamıyorum kimseye ,içim içimi yiyor.
neyin var chemescim,hayırdır?
pek hayır değil:-(armaalesef. son vermem gereken bir durum var maalesef...ama olmuyor.
:roflol: allahım aynı ben,izlerim izlerim ama sorasında koridora bile çıkamam,tuvalete bile eşimi götürürümdelikafadulden 1408 güzeldi evet cevapsız arama(missing call)1 ve 2 çok güzeldi,aylarca aklımdan çıkaramadım,hala ürperirim düşününce.
Benimde küçükken izleyip ilk korkudan altıma ettiğim korku katil bebek chuckydir.O yaştaki çocuk neden izlerse butür filmleri:sm_confused:
kızlar yedim içtim çalışıyodum size bi bakayım dedim..nassnız..
pek hayır değil:-(armaalesef. son vermem gereken bir durum var maalesef...ama olmuyor.
canım yaa,derdini bilmiyorum ama inan üzüldüm şimdi,anlatmk istersen dinleriz güzelim,herne ise sonu hayırlı olur inşallah senin için tatlım.
( Umarım şu an sana problem çok büyük gözüküyordur ve aslında küçük bişidir (
zamanla her şey düzeliyor.eminim geçicek , iyi olucak ama şu an kötü durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?