50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaw kızlar, ben film seven insanları otomatikman ekstra seviyorum Şeniz Çevremde türümün tek örneğiyimdir ayıptır söylemesi gamyoncuiremsu O vicdan olayını bilirim yerimseniben Kolay gelsin kaydirigubbakcemile3

:lepi: süper,peki favorilerin varmı?

ondan bende de var valla.. bi de benim az bilinen filmleri bulup izleme obsesyonum var. onu bilen birini bulunca ddaha bi seviyorum o insanı.. :)
öpüyorum tatlımcım seni. gittim hadi.

kızlar ben yürümeye gidiyorum. sonra da duşa girerim, görürşürükk.. :a015:
Efferin sana kaydirigubbakcemile5

:lepi: süper,peki favorilerin varmı?

Öhöm öhöm, nerden başlasan bilemiyorum ki, hemen gidem imdb listeme bakem...

Korku olaraktan son zamanlarda The Haunting in Connecticut bence gayet güzeldi, 1408 de aynı şekilde. Genel olarak o tarz filmlerden tırsıyom sırnaşık şey
Sen??????????

Ama benim için elm sokağı kabusunun ayrı yeri verdir. Hemen anlatam: Daha mini mini bi kızken, yaş 5-6 max, komşudaydık, kanalları gezerken elm sokağı kabusu denk gelmiş ve telefondan dil çıkması sahnesini izleme fırsatı bulunmuştur.... Zavallı yavrucak ben, başlar ağlamaya ılk ve son ağlayışımdır bu... bayanssulusmile O günden sonra bu tutku başladı ve hiiiç bitmedi. ızlerken korkanlardan değil de, sonrasında wc ye gidemeyen gruptanDım ben sırnaşık şey (KÜÇÜKKEN YANı :))) )

Son düzenleme:
ondan bende de var valla.. bi de benim az bilinen filmleri bulup izleme obsesyonum var. onu bilen birini bulunca ddaha bi seviyorum o insanı.. :)
öpüyorum tatlımcım seni. gittim hadi.

Ayy merak ettim, pedro dan la mala educacion u izledin mi sen??? Ordan bi sahneyi biriyle paylaşmak istiyom yıllardır, içimde kaldı :sm_confused: Pedronun yönetmenliğine o film yüzünden hayran kalmışımdır boshayallersmile

ben hiç iyi değilim bu aralar:-(

neyin var chemescim,hayırdır?

:roflol: allahım aynı ben,izlerim izlerim ama sorasında koridora bile çıkamam,tuvalete bile eşimi götürürümdelikafadulden 1408 güzeldi evet cevapsız arama(missing call)1 ve 2 çok güzeldi,aylarca aklımdan çıkaramadım,hala ürperirim düşününce.
Benimde küçükken izleyip ilk korkudan altıma ettiğim korku katil bebek chuckydir.O yaştaki çocuk neden izlerse butür filmleri
:sm_confused:

var bir problem de anlatamıyorum kimseye ,içim içimi yiyor.

Burda sonuçta sanal ortamdayız chemescim, istersen özel mesaj yoluyla anlatabilirsin.. Belki göremediğin bi nokta vardır, onu görmende yardımcı oluruz. Tek başına düşünerek ancak kendini yıpratırsın.

:))) Sonradan düzelttim mesajı, ben küçükken öyleydim, şimdi çoooook ender korkarım. O da sadece dediğim tür filmlerden. Ki korkmam için gece tek başıma karanlıkta izlemem lazım. Millet uyurken sempatiksalakcinni
Orjinal shutter ı da çok beğenmiştim. Hele ki son sahnesi akannehir Chucky de süper ya, yapanların ellerine sağlık. opuyorumnanaktan

kızlar yedim içtim çalışıyodum size bi bakayım dedim..nassnız..

Çene çene çene, nolsun işte cadıcım sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…