:))) Sonradan düzelttim mesajı, ben küçükken öyleydim, şimdi çoooook ender korkarım. O da sadece dediğim tür filmlerden. Ki korkmam için gece tek başıma karanlıkta izlemem lazım. Millet uyurken sempatiksalakcinni
Orjinal shutter ı da çok beğenmiştim. Hele ki son sahnesi akannehir Chucky de süper ya, yapanların ellerine sağlık. opuyorumnanaktan
valla ben hala öyleyim,korkarken çok zevk alıyorum ama sonrası:1shok:
Çene çene çene, nolsun işte cadıcım sempatiksalakcinni
Tam anlamadım canım, hedef kilo daha mı düşük? Ben 1,5 ayda 2 kiloyu bile daha tam olarak veremedimKi kilo fazlam baya var. Benim de boyum uzun değil ayrıca.
zamanla her şey düzeliyor.eminim geçicek , iyi olucak ama şu an kötü durumdayım.
valla ben hala öyleyim,korkarken çok zevk alıyorum ama sonrası
ben şye demk istedim canım...
şimdi boy kısa ya haliylede kilolu gösteriyor olan aldığımız kilolar bir iki kiloda olsa çok fark ediyor...
hani ben başladığımda zaten elli iki ile başladım.
bazen altta çizelgeleri görünce diyorum ki gülerler dah fazla kilosu olanlar benim çizelgeme.
ama öle bir fark ediyorki bu kilolar vermek istiyorum.
kırk sekiz kiloyu başkalarına sölediğimde gülüyorlar.
ama benim için en ideali o..
böyle az kilodan vermeye çalıştığım içinde gitmiyor bir türlü...
ben şye demk istedim canım...
şimdi boy kısa ya haliylede kilolu gösteriyor olan aldığımız kilolar bir iki kiloda olsa çok fark ediyor...
hani ben başladığımda zaten elli iki ile başladım.
bazen altta çizelgeleri görünce diyorum ki gülerler dah fazla kilosu olanlar benim çizelgeme.
ama öle bir fark ediyorki bu kilolar vermek istiyorum.
kırk sekiz kiloyu başkalarına sölediğimde gülüyorlar.
ama benim için en ideali o..
böyle az kilodan vermeye çalıştığım içinde gitmiyor bir türlü...
Şeniz Hangi tür korku filmlerinde böylesin?? Ben kolay korkanlara çok imreniyorum valla, öyle ayrı bi zevki çıkıyo
cinli,perili,ruhlu şeylerde acayip korkuyorum, iskelet anahtar da baya iyiydi
Aynen eyvahedigeldismile İnanmıyorum gripincim ya, son mesajımda iskelet anahtarı yazacaktım, sonra vazgeçtim nedense, sonra anlatırım dedim sen yazmışsın. O filmde ne var bilmiyorum ama EN çok etkilendiğim korku filmi diyebilirim. Sinemada iyice moda girdiğimden mi bilmiyorum, bi daha izlemeye çekindim. Çünkü günlerce etkisinden kurtulamadım. Cidden TEK tir o film benim için :sm_confused:
kaydirigubbakcemile5
zamanla her şey düzeliyor.eminim geçicek , iyi olucak ama şu an kötü durumdayım.
Aynen eyvahedigeldismile İnanmıyorum gripincim ya, son mesajımda iskelet anahtarı yazacaktım, sonra vazgeçtim nedense, sonra anlatırım dedim sen yazmışsın. O filmde ne var bilmiyorum ama EN çok etkilendiğim korku filmi diyebilirim. Sinemada iyice moda girdiğimden mi bilmiyorum, bi daha izlemeye çekindim. Çünkü günlerce etkisinden kurtulamadım. Cidden TEK tir o film benim için :sm_confused:
evet çok etkilenmiştim, anatar deliği falan çok ürkütmüştü beni,bi kez daha izleyebilirim aslında,tekrar hatırlamak istiyorum her sahnesinieyvahedigeldismile
iskelet anahtari bende izlemistimm ama epey oluyoo canimm
onun ikincisidemi cikmisti yoksa ben mi yanlis hatirliommmm
bide cehhenneme bi adim cok irkiltmisti beni magarada gecen film
kzlar mideyi yatıştırıcı bir btki var mıdır ya çay yapım içim
kizlarr selammm
ben geldimm nasilsinizzz??
bi diyet buldummm internet sitesindenn
Çay/kahve şekersiz ve sütsüz içilmelidir.
Havuç salata değil, sebze sayılmalıdır. (Havuç salatası, sebze yemeği yerine geçer)
Patates, kızartma, kuruyemiş hamur işleri yenmemelidir.
Meşrubat, meyve suyu gibi içecekler rejim boyunca tüketilmemelidir.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
DİYET BOYUNCA AYNI
Sabah : 1 dilim ekmek, beyaz peynir, domates, salatalık, çay/kahve.
Öğle : 1 kase çorba veya 1 dilim ekmek, 5 köfte kadar et, balık veya tavuk/veya 6 kaşık sebze yemeği (zeytinyağlı veya kıymalı bir sebze yemeği)/veya 6 kaşık bakliyat (normal pişirilmiş) 1 tabak salata.
İkindi : 1 dilim ekmek, beyaz peynir/veya 1 meyve.
Akşam : Öğle menüsündeki alternatifleri akşam menüsü için de geçerlidir.
Gece : 2 kraker, beyaz peynir.
sizce nasill?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?