50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin cadıopuyorumnanaktan

Tam anlamadım canım, hedef kilo daha mı düşük? Ben 1,5 ayda 2 kiloyu bile daha tam olarak veremedim Ki kilo fazlam baya var. Benim de boyum uzun değil ayrıca.

ben şye demk istedim canım...
şimdi boy kısa ya haliylede kilolu gösteriyor olan aldığımız kilolar bir iki kiloda olsa çok fark ediyor...
hani ben başladığımda zaten elli iki ile başladım.
bazen altta çizelgeleri görünce diyorum ki gülerler dah fazla kilosu olanlar benim çizelgeme.
ama öle bir fark ediyorki bu kilolar vermek istiyorum.
kırk sekiz kiloyu başkalarına sölediğimde gülüyorlar.
ama benim için en ideali o..
böyle az kilodan vermeye çalıştığım içinde gitmiyor bir türlü...

evet katılıyorum sana,az kilodan 2-3 kilo vermek çok kilodan 10-15 kilo vermek kadar zahmetli yaa

Şimdi anladım canım. Boyun kaçtı? Benim boy 1,58 civarı bişi sanırsam, acep benim için de mi öyle :sm_confused:

cinli,perili,ruhlu şeylerde acayip korkuyorum, iskelet anahtar da baya iyiydi

Aynen eyvahedigeldismile İnanmıyorum gripincim ya, son mesajımda iskelet anahtarı yazacaktım, sonra vazgeçtim nedense, sonra anlatırım dedim sen yazmışsın. O filmde ne var bilmiyorum ama EN çok etkilendiğim korku filmi diyebilirim. Sinemada iyice moda girdiğimden mi bilmiyorum, bi daha izlemeye çekindim. Çünkü günlerce etkisinden kurtulamadım. Cidden TEK tir o film benim için :sm_confused:

kaydirigubbakcemile5

zamanla her şey düzeliyor.eminim geçicek , iyi olucak ama şu an kötü durumdayım.

canım sanırım bir erkek meselesi biz kızları o gerzeklerden başkası bu kadar üzemez......herkese kök söktürrürz her elimizi attığımız işi başarırız sıra onlara gelince çark tersine işler

ama sakın çok fazla üzülme zamanla her şey geçiyor kendini çok yıpratma.....

evet çok etkilenmiştim, anatar deliği falan çok ürkütmüştü beni,bi kez daha izleyebilirim aslında,tekrar hatırlamak istiyorum her sahnesinieyvahedigeldismile

kizlarr selammm
ben geldimm nasilsinizzz??
bi diyet buldummm internet sitesindenn
Çay/kahve şekersiz ve sütsüz içilmelidir.
Havuç salata değil, sebze sayılmalıdır. (Havuç salatası, sebze yemeği yerine geçer)
Patates, kızartma, kuruyemiş hamur işleri yenmemelidir.
Meşrubat, meyve suyu gibi içecekler rejim boyunca tüketilmemelidir.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.

BU DıYETıN GÜNLÜK MENÜLERı

DıYET BOYUNCA AYNI

Sabah : 1 dilim ekmek, beyaz peynir, domates, salatalık, çay/kahve.
Öğle : 1 kase çorba veya 1 dilim ekmek, 5 köfte kadar et, balık veya tavuk/veya 6 kaşık sebze yemeği (zeytinyağlı veya kıymalı bir sebze yemeği)/veya 6 kaşık bakliyat (normal pişirilmiş) 1 tabak salata.
ıkindi : 1 dilim ekmek, beyaz peynir/veya 1 meyve.
Akşam : Öğle menüsündeki alternatifleri akşam menüsü için de geçerlidir.
Gece : 2 kraker, beyaz peynir.

sizce nasill?

iskelet anahtari bende izlemistimm ama epey oluyoo canimm
onun ikincisidemi cikmisti yoksa ben mi yanlis hatirliommmm
bide cehhenneme bi adim cok irkiltmisti beni magarada gecen film

evet çok etkilenmiştim, anatar deliği falan çok ürkütmüştü beni,bi kez daha izleyebilirim aslında,tekrar hatırlamak istiyorum her sahnesinieyvahedigeldismile

Benim de aklımda kalan anahtar sahnesi, ayna sahnesi, bi de son sahneler... Yaw cidden çok güzel bi filmmiş ya, düşündükçe canım çekti :))... Ama cd si sevgülümde kaldı, yoksa anlaşıp izlerdik bi gün kaydirigubbakcemile5

iskelet anahtari bende izlemistimm ama epey oluyoo canimm
onun ikincisidemi cikmisti yoksa ben mi yanlis hatirliommmm
bide cehhenneme bi adim cok irkiltmisti beni magarada gecen film

Aaa pamuk prenses, sen de film izliyon çok.. kk nın film odacına yazılarına denk geldiydim kaydirigubbakcemile3
http://www.imdb.com/title/tt1264111/ bu sanırım, ama orjinalin devamı niteliğinde mi tam olarak bilmiom, 1.3 puan almış akannehir
Descent di mi canım... Süperdi o film de... bi an bile kopmadan izliyon :1shok: Onun da sonu çarpmıştı :))

Bi tek kuruyemiş konuna katılmadım canım, faydalı kuruyemişler de çok var. Menü bizim menülere çok benziyo, hatta biz daha çok öğün yaparsak bizimki daha güzel olur kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…