50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he valla süper olurdu kaydirigubbakcemile3

canim benimm sekerparem benimm tam film caanavariyim benn gullu akide sekerim benimm bu ara pek izleyemiorum kismetse annemler gittikten sonra izlemeye baslarim bi yandanda korkmaya basladim apartmanda bi tek ben olcamm allah korusunnn valla

Bi tek kuruyemiş konuna katılmadım canım, faydalı kuruyemişler de çok var. Menü bizim menülere çok benziyo, hatta biz daha çok öğün yaparsak bizimki daha güzel olur kaydirigubbakcemile5

dogru diyosunn findikli lokumumm benimm olumunekankayizsmile

melabaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hala yorgunum nasil yatasim var nasil :))))

canlar yaa araniza avon parfum kullanan ya da hangi parfum cok satar avonun bilen var mi :?

burda pek cok ucuz parfumler turkiyede inmis hali 23-24-25 iken burda 12 milyon alayim da orada satayim diyorum:)))

hangilerinden alayim sizce hadi bi el atin bakalim bu ay indirimde olanlar

little black
celebre
perceive

ne yapsam ne etsem ya 2 perceive alayim diyorum ya da 1 celebre 1 perceive ya da 2 perceive 1 celebre mi yahuuuuuuu :))

zamanla her şey düzeliyor.eminim geçicek , iyi olucak ama şu an kötü durumdayım.

Kuzum kıyamam ben sana olumunekankayizsmile
Başkasıyla ilgili ise kendini yıpratmaya değmez, kötü bir şey olduysa da, yeteri kadar üzülüp tecrübe edinip gemişe bırakmak lazım hayatım, olan şeyin telafisi olmuyor nasıl olsa.

hoşgeld,iiiinnnn cimcimeeeeemmma.s.
celebre :umursamaz: basit bir koku kalıcı değil

perceve on numaraa little black iyi diye biliyorum opuyorumnanaktan

little black muhteşem hayatım diğerleri de güzel ama perceive çok geçici, pek tercih edilmiyor, en çok far away ile little black seviliyor diye biliyorum.

şekerimm sende hoşgeldiiinnnŞeniz

nasılsın sende pek girememişsin siteyeee:icecream:

he valla süper olurdu kaydirigubbakcemile3
Şeniz Bekle beni mayıs ayında izleyek Şeniz
ben yatıyorum arkadaşlar size iyi muhabbetler
öpüyorum hepinizi
opuyorumnanaktan
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan
canim benimm sekerparem benimm tam film caanavariyim benn gullu akide sekerim benimm bu ara pek izleyemiorum kismetse annemler gittikten sonra izlemeye baslarim bi yandanda korkmaya basladim apartmanda bi tek ben olcamm allah korusunnn valla
Oy oy, cevizli tel kadayıfım benim kaydirigubbakcemile3 Ben yurtta izliyordum tek başıma ama seninki daha bi korkunçmuş aklinialirimsmile Dikkat et kendine fıstıkım kaydirigubbakcemile3
melabaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hala yorgunum nasil yatasim var nasil :))))
Hoşgeldin cimcimem, ben pek bilmem o konuları :)
evet gülüm aynen öylee..patlıcam şimdisempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: Manyahh, zorun neydi kaydirigubbakcemile3 Cornetto nene yetmedi lülülülülülü

O ZAMAN celebre hic almayim mi canlar little black alayim bari bi de perceive demi bu arda

RESIM KOYDUM HOBAAAAAAAAAA:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…