kzlar mideyi yatıştırıcı bir btki var mıdır ya çay yapım içim
Benim de aklımda kalan anahtar sahnesi, ayna sahnesi, bi de son sahneler... Yaw cidden çok güzel bi filmmiş ya, düşündükçe canım çekti :))... Ama cd si sevgülümde kaldı, yoksa anlaşıp izlerdik bi gün kaydirigubbakcemile5
Aaa pamuk prenses, sen de film izliyon çok.. kk nın film odacına yazılarına denk geldiydim kaydirigubbakcemile3
http://www.imdb.com/title/tt1264111/ bu sanırım, ama orjinalin devamı niteliğinde mi tam olarak bilmiom, 1.3 puan almış akannehir
Descent di mi canım... Süperdi o film de... bi an bile kopmadan izliyon :1shok: Onun da sonu çarpmıştı :))
Bi tek kuruyemiş konuna katılmadım canım, faydalı kuruyemişler de çok var. Menü bizim menülere çok benziyo, hatta biz daha çok öğün yaparsak bizimki daha güzel olur kaydirigubbakcemile5
zamanla her şey düzeliyor.eminim geçicek , iyi olucak ama şu an kötü durumdayım.
melisa yok kiiiieyvahedigeldismilemelisa çayı iyi geliyor diye biliyorum cadıcım..
Midene noldu canım?? Çok mu yedin aklinialirimsmile
melabaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hala yorgunum nasil yatasim var nasil :))))
canlar yaa araniza avon parfum kullanan ya da hangi parfum cok satar avonun bilen var mi :?
burda pek cok ucuz parfumler turkiyede inmis hali 23-24-25 iken burda 12 milyon alayim da orada satayim diyorum:)))
hangilerinden alayim sizce hadi bi el atin bakalim bu ay indirimde olanlar
little black
celebre
perceive
ne yapsam ne etsem ya 2 perceive alayim diyorum ya da 1 celebre 1 perceive ya da 2 perceive 1 celebre mi yahuuuuuuu :))
melabaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hala yorgunum nasil yatasim var nasil :))))
canlar yaa araniza avon parfum kullanan ya da hangi parfum cok satar avonun bilen var mi :?
burda pek cok ucuz parfumler turkiyede inmis hali 23-24-25 iken burda 12 milyon alayim da orada satayim diyorum:)))
hangilerinden alayim sizce hadi bi el atin bakalim bu ay indirimde olanlar
little black
celebre
perceive
ne yapsam ne etsem ya 2 perceive alayim diyorum ya da 1 celebre 1 perceive ya da 2 perceive 1 celebre mi yahuuuuuuu :))
kizlarr selammm
ben geldimm nasilsinizzz??
bi diyet buldummm internet sitesindenn
Çay/kahve şekersiz ve sütsüz içilmelidir.
Havuç salata değil, sebze sayılmalıdır. (Havuç salatası, sebze yemeği yerine geçer)
Patates, kızartma, kuruyemiş hamur işleri yenmemelidir.
Meşrubat, meyve suyu gibi içecekler rejim boyunca tüketilmemelidir.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
DİYET BOYUNCA AYNI
Sabah : 1 dilim ekmek, beyaz peynir, domates, salatalık, çay/kahve.
Öğle : 1 kase çorba veya 1 dilim ekmek, 5 köfte kadar et, balık veya tavuk/veya 6 kaşık sebze yemeği (zeytinyağlı veya kıymalı bir sebze yemeği)/veya 6 kaşık bakliyat (normal pişirilmiş) 1 tabak salata.
İkindi : 1 dilim ekmek, beyaz peynir/veya 1 meyve.
Akşam : Öğle menüsündeki alternatifleri akşam menüsü için de geçerlidir.
Gece : 2 kraker, beyaz peynir.
sizce nasill?
Şeniz Bekle beni mayıs ayında izleyek Şenizhe valla süper olurdu kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktanben yatıyorum arkadaşlar size iyi muhabbetler
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Oy oy, cevizli tel kadayıfım benim kaydirigubbakcemile3 Ben yurtta izliyordum tek başıma ama seninki daha bi korkunçmuş aklinialirimsmile Dikkat et kendine fıstıkım kaydirigubbakcemile3canim benimm sekerparem benimm tam film caanavariyim benn gullu akide sekerim benimm bu ara pek izleyemiorum kismetse annemler gittikten sonra izlemeye baslarim bi yandanda korkmaya basladim apartmanda bi tek ben olcamm allah korusunnn valla
Hoşgeldin cimcimem, ben pek bilmem o konuları :)melabaaaaaaaaaaaaaa ben geldim ama hala yorgunum nasil yatasim var nasil :))))
evet gülüm aynen öylee..patlıcam şimdisempatiksalakcinni
ben yatıyorum arkadaşlar size iyi muhabbetler
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
melisa yok kiiiieyvahedigeldismile
evet gülüm aynen öylee..patlıcam şimdisempatiksalakcinni
şekerimm sende hoşgeldiiinnnŞeniz
nasılsın sende pek girememişsin siteyeee:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?