50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cikolatali naneli lokumumm benimm saolll kuzum sende dikkat et kendine bi yandan annemler gitcek biraz kendi halime kalcam istedigim gibi tv izler jimnastigimi yaparimm diorum hemde yalniz kalcam diye uzuluoo ve apartmandada bi tek ben kalcam diye endise ediomm valla karmakarisigimmm findikli kurabiyem

caniminnn icinn saoll canimm sende hosgeldinn bitanemm
gorusemedik nasulsinnn??keyfin nasil?lokum nasill??

iyiyim canım bölüme düzgün giremedim çok canım sıkıldıı nası alıştıysam artıkksempatiksalakcinni
bende kendimi yemeğe verdim-tatlicadiarzu-

2 kilo aldımmmmmmhihoyyyt

lokumda iyiii şincik wc de sonra uykuya gidecekkkyerimseniben

hosgeldin
yesacimm
nasilsinn kusumm???

oyle valla canim acayipp alistik girmeyince moral bozuldu resmen bide acayip ozlem oldu size karsi bittanemm
iki kilo bisey deil verirsinn canimm yerlesmemistir hemen gider bence bol bo su icmeye bak hayatimm
lokummdaaa eee sini yapioo demek oh rahatlasin topiskomm benimm sonra misil misil uyusun keretamm op annesi benim icin lokumu firsat buldugunda olurmu canim

üperim canıımm beniiimmmmŞeniz

artık düzene girmem lazımmm:kedi: moral bozukluğu insanı kötü etkiliyooobilmiyorumkismile

hoşbuldum boncuğuuuumm sen ne ediyon nası gidiyon mamalarlaaakaydirigubbakcemile

Çene çene çene işte kaydirigubbakcemile2 Mamalara küstüm ben eyvahedigeldismile

Önlemini al ve olumlu kısmından bak canım kaydirigubbakcemile3 Ooooh ev bana kalacak keyif yapcam de :lepi:
canimsinnnn sekerparemmm sennn yerim seni citir citir opuyorumnanaktan
sırnaşık şey Magnumum benim, yakında bizi kilo alma topikine postalayacaklar :roflol:

saolll irmikli helvamm benimm eksik olma sizlerde burdasiniz yalniz birakmazzsiniz beni bi tikirti duysam seslenirim sizi dimi balli kaymagimmm

Benim prensesim de yesam da ne kadar güzelmiş böyle yahu, dünya güzelleri sizi,
kknın en güzelleri yapıcam bu topiğin adını:)
Maşşallah, maşşallah

Maşşallah, maşşallah

canimin ici cicegimm benim sanada kirkbirkere masallahhhh papatyamm benimm
o guzel yanaciklarindan bi operimm bidaha birakmamm fistigim benimmolumunekankayizsmile

Maşşallah, maşşallah

hakikattan yaaa bu kadar olur yaniiii alkisalkisalkis

hhakketen canimm direkt mideye vuruoo sisiyozz gulumm
up annecigi benim icin lokumu upp topacimmiii lumunekankayizsmile
tamam canım öperim şincik
gidip alayım onuda içerisositososito

Kızlar bugun tibetimi platesimi ve yürüyüşümü yaptım. inan sizler olmasanız bugun yatar uyurdm bu site insanı gaza getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…