50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sportie bunları yazmıştım.

tamam gördüm yanetki mesajını..canım seni aramıza almazmıyz hiç perliev arkadaşımız seni listeye ekler sonra her çarşamba da kilonu yazarsın buraya..arada da gel gelişmelerden haberdar et bizi..

Teşekkür ederim MissDeFNe. İlk Diyete geçen hafta pazartesi başladım ozman 60,700 gr geliodum. Bu sabah tartıldım daha reglim bitmemesine rağmen 59,300 gr geldim. Regl ödem yapıo biliosunuz vücut şiş oluo. Yavaş yavaş inmeye başladı hafta sonuna daha da fark ediceğine eminim. 5 li karşımı mutlaka tavsiye ederim yağları acayip yakıo.

ben hergün yeşil çayımı içiyorum birde kayısılı form çayım var 2 tane de ondan içiyorum bir de diyet listeme uymaya çalışıyorum en geç 2 haftaya kilo vereceğime inanıyorum.yaklaşık 4 aydır diyette olduğumdan biraz yavaşladı kilo vermem.

sevgili yanetki,

hoşgeldin aramıza,

uygulaman çok güzel bir tek sabah kahvaltısını da yapabilsen harika olucak

sevgiler

merhaba arkadaşlar...
büyük çabalar sonucunda en sonunda 69,5 kilodan 59,900 e düşebildim...siteye 62 kiloyla girdim ama en az 60 a düşene kadar hiçbir mesaj yazmayarak kendimi cezalandırdım:):)
şuan regle dönemindeyim...bugün 2. günüm..dün tartıldığımda tartı 59 gösteriyordu,bugün tartıldım 59,900 gösteriyor...bu şişlik mi yoksa gerçekten 59,900 müyüm regle dönemim bittiğinde anlayacağım...umarım 900 gram şişliktir:):)
şişlik olmasa dahi sanırım 59,900 le aranıza katılmaya hak kazandım değil mi?:)
pazartesi günü salı günü regle bitmiş olacak...ben pazartesiden itibaren maratona başlıyorum...şuanda diyet yapıyorum ama regle döneminde kilo veremiyorum malesef..bu yüzden pazartesiden itibaren kilomu bildirmeye başlayacağım...aranızda olmak çok güzel:):)
hepimize kolay gelsin...

kızlar beni eklememişsiniz listeye. ben de yeniyim.

ayrıca kilo çizelgesini oluşturdum ama mesajımın altına ekleyemiyorum. kusura bakmayın burda soruyorum ama sitede de cevabını bulamadım.

kızlar beni eklememişsiniz listeye. ben de yeniyim.

ayrıca kilo çizelgesini oluşturdum ama mesajımın altına ekleyemiyorum. kusura bakmayın burda soruyorum ama sitede de cevabını bulamadım.

canım periliev arkadaşımız bu ara yoğun senide listeye ekliyecektir şuanki kilonu ve hedef kilonu belirtmen yeterli.bir de kilo çizelgesini aşağıdaki linkten bakarak yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

hoşgeldin canıma.s.

teşekkür ederim missdefne..

herkese selam tekrardan. böyle akşamları az yemeye alışınca da hadi bugün de hiç yemiyim moduna giriyorum bazen. akşam yemeği yemeyince inanılmaz kilo veriliyo ama tabi giden kaslardan oluyor:S bir de canım bugün ev yemeği yemek istemiyo hiç bir garip oluyorum yediğim zaman neden böyle oldu acaba. hani yaramaz şeyler olsa çikolata poğça gibi yumuşak şeyler onları yerim şuan ama yemiyorum tabi.. yemek de yemedim o yüzden aç aç duruyorum bakalım birazdan yoğurt yerim.

hoşgeldin didemm

ne güzel grubumuz kalabalıklaşıyor

Kızlar,

Bu grup özel ve ayrıcalıklıdır unutmayın,

Herkesin hayalidir bu grupta olmak, burası son nokta !

keyfini çıkaralım:dance:

kızlar ben geldim 1 haftadan beri topige ugrayamadım,evet şimdi kilomu söyliyeyim 1 kilo daha verdim veeeeeeeee 48 oldumhihoyyyt
geri kaldı 3 kilo ha gayret toprak onlarda gidecek yakındadelikafadulden

Merhaba yanetki, verdiğin çayın tarifini tam yazabilirmisin? Bir de bu çayı günde ne kadar içmemiz gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…