kızlar benide aranıza alın biraz geç kaldım sanırım ama yeni üye oldum ben. boyum 1.70 kilom 60 şimdilik 55 olmak istiyorum duruma göre bakıcam ilerisine. Size geçen hafta pzartesinden beri uygulamaya başladıklarımı söyliyim.
mate çayı+funda yaprağı+biberiye+kekik çayı+yeşil çay yapıyorum birini sabah aç karnına günde 3 kez içiyorum.kesinlikle tavsye ederim. vakit buldukça hareket çalışıyorum.çalıştığım için kahvaltı yapamıyorum ya bir elma yada 1 dilim kepek ekmeğiyle biraz beyaz peynir zeytin yiyorum. öğle yemekleri iş yerinde yapıldığı için en varsa azar azar yiyorum. yemekten yarım saat önce meyve yemeği pek sevmediğim için bir kase yoğurt yiyorum, 20 dk içinde tokluk hissi vermeye başlıo ve yemeklere saldırmamı engelliyo:)Eskiden büyük düz tabak kullanırken artık pasta tabağına alıyorum yemeklerimi dolayısıyla fazla kaçırma şansınız olmuo tabi tabaktan taşırmazsanız:) Akşam yemeklerinde 1 dilim kepek ekmeği, sebze yemeği ve 1 kase çorba içiyorum. yatana kadar hiç birşey yemiyorum. Birde özellikle yediğiniz miktar yeterliyse doymasanız bile yemeğe devam etmeyin sabırlı olursanız 20 dk içinde doyduğunuzu hissediceksiniz. bu uzmanlarında söylediği birşey beyin 20 dk sonra yediklerinizi algılamaya başlıyor. bu yüzdende yavaş yavaş yemek daha az yiyerek doymanızı sağlıyacktır. Benim bu 2. haftam malesefki bu hafta regl olduğum için tartıda pek fazla fark göremiyorum 400-500 gr falan anca. Yine uzmanlar regl dönemimde vücut ödem yaptığı için şişkinlikten dolayı verdiğimiz kiloyu farkedemiyeceğimizi söylüyor. daha sonrasında vücut kendine geldiğinde kilo verdiğimizi görebilirmişiz. Görebilirmişiz diyorum çünkü henüz reglim bitmedi ama ben diyete devam ediyorum. Tartıda fazla bir fark göremiyorum ama inceldiğimi hissediyorum. Bakalım hafta sonuna nasıl bir değişim olucak.Gelişmeleri tekrar yazarım. Sağlıklı diyetler...
tamam gördüm yanetki mesajını..canım seni aramıza almazmıyz hiç perliev arkadaşımız seni listeye ekler sonra her çarşamba da kilonu yazarsın buraya..arada da gel gelişmelerden haberdar et bizi..
kızlar beni eklememişsiniz listeye. ben de yeniyim.
ayrıca kilo çizelgesini oluşturdum ama mesajımın altına ekleyemiyorum. kusura bakmayın burda soruyorum ama sitede de cevabını bulamadım.
merhaba arkadaşlar...
büyük çabalar sonucunda en sonunda 69,5 kilodan 59,900 e düşebildim...siteye 62 kiloyla girdim ama en az 60 a düşene kadar hiçbir mesaj yazmayarak kendimi cezalandırdım:):)
şuan regle dönemindeyim...bugün 2. günüm..dün tartıldığımda tartı 59 gösteriyordu,bugün tartıldım 59,900 gösteriyor...bu şişlik mi yoksa gerçekten 59,900 müyüm regle dönemim bittiğinde anlayacağım...umarım 900 gram şişliktir:):)
şişlik olmasa dahi sanırım 59,900 le aranıza katılmaya hak kazandım değil mi?:)
pazartesi günü salı günü regle bitmiş olacak...ben pazartesiden itibaren maratona başlıyorum...şuanda diyet yapıyorum ama regle döneminde kilo veremiyorum malesef..bu yüzden pazartesiden itibaren kilomu bildirmeye başlayacağım...aranızda olmak çok güzel:):)
hepimize kolay gelsin...
hoşgeldin dennisfb
bu gurpta olmak süper, sonuçta son basamak değilmi
sevgili toprak
tebrikler bu senin için:hooray:
Toprak 48 zaten düşük bir kilo değilmi? Baya zayıfsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?