Selam kızlar...
me_as çayın karışımı yeşil çay, mate, kekik, funda çayı,biberiye bunları aktardan alıcaksın. 5 i karışık olarakda satılıyo nasıl arzu edersen. Ben karışımını aldım ayrı ayrı almadım.250 gr ı 7,5 TL 1 ay rahat gider herelde 250 gr ı. ben 2 haftadır kullanıyorum daha yarısı anca bitti. 1 fincan kaynamış suya yaklaşık 1 tatlı kaşığı koyup. 4-5 dk kendi halinde demeleniyor sonra süzüp içiyosun. Unutma bitkileri kaynatmıyosun. kaynamış suda demlemeye bırakıyosun. Gün 3 defa yapıosun. sabah aç karnına, öğle yemeğinden sonra, birde akşam yemekten sonra. aslında yatarken içilmesi gerekiyor ama pek tavsiye etmiyorum yarım saat sonra falan tuvalete çıkartıyor.ben zaten yemekten sonra çayı içip yatana kadar başka bişey yiyip içmiyorum. Kolay gelsin hihoyyyt
Bİ KONUYA DAHA AYNI YORUMU YAZMIŞTIM AMACIM YARDIMLARINIZI ALMAK!
bnde 58 kiloyum ve 54 e inmek istiyorum bi 4-5 kilo versem çok mutlu olucam :çok üzgünüm: boyumda 1.61 ideal değil yaniben size bugünümü anlatayım
bu sabaha zaten geç kalkmıştım kalktıktan 2 saat sonra saat 1 gibi ilk defa bi kase müsliyle yoğurdu karıştırıp yedim(yoğurdu diyette önermiyolar ama sütü sevmiyorum) saat 5 e geliyo ve acıktım :tomato: ayrıca canım tatlı bişiler istiyo ne önerirsiniz akşamda bişey yemeyi düşünmüyorum kereviz var pek sevmiyorum ama yesemmi ki cokacimcoook az kaloorili başka ne yemeliyim yardımcı olurmusunuz kızlar :Saruboceq: şakkıdı
bu arada yoğurt yenmelimi yenmemelimi diyette :uhm:[/QUO
benım bir stede okuduguma gore yagsız diyet yogurtları tercıh etcekmıssın gunde 3 öğün kuçuk bir yememizi tavsiye ediyorlar.göbek bölgesini eritmeye yardımcıymıs.ne kadar dogru bılmıyorum.CADIARZU
kılo vermek ıstıyorsan tatlıdan uzak durmalısın:1no2:.eger yemek istiyorsan sütlü tatlı tercih et canım ama cok az miktarda.....
lahana yağını deniyorum arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır. Eritemediğim şu koca göbeğim dümdüz oldu nerdeyse. inanamıyorum ya. ömrümde o kadar düzleşmemişti karnım. 50 kilo iken dahi göbeğim hep vardı. bacaklarıma da sürüyorum. selülitlerde de etkisi kanıtlandı arkadaşlar :lepi:
1 ay aralıksız kullanıcam bakalım. hala az da olsa bir miktar yağ kütlesi var göbeğimde. iyice incelene kadar devam...
tabi bu arada diyet de devam ediyor. öğlenleri de 40 dk tempolu yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?