50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar...

me_as çayın karışımı yeşil çay, mate, kekik, funda çayı,biberiye bunları aktardan alıcaksın. 5 i karışık olarakda satılıyo nasıl arzu edersen. Ben karışımını aldım ayrı ayrı almadım.250 gr ı 7,5 TL 1 ay rahat gider herelde 250 gr ı. ben 2 haftadır kullanıyorum daha yarısı anca bitti. 1 fincan kaynamış suya yaklaşık 1 tatlı kaşığı koyup. 4-5 dk kendi halinde demeleniyor sonra süzüp içiyosun. Unutma bitkileri kaynatmıyosun. kaynamış suda demlemeye bırakıyosun. Gün 3 defa yapıosun. sabah aç karnına, öğle yemeğinden sonra, birde akşam yemekten sonra. aslında yatarken içilmesi gerekiyor ama pek tavsiye etmiyorum yarım saat sonra falan tuvalete çıkartıyor.ben zaten yemekten sonra çayı içip yatana kadar başka bişey yiyip içmiyorum. Kolay gelsin hihoyyyt

teşekkürler yanetki.sağolasın. ben de alayım deneyim . inş ben de de işe yarar.

Rica ederim. eminim yarıcaktır. karışımdaki bitkilerin yağ yapma özelliği var özellikle yeşilçay ve kekiğin. 5 i biyerdenin hapını bile yaptılar. Ama doğal olanı kullanmak en sağlıklısı tabiki.

sevgili yanetki,

bu karışımı bende denemeye karar verdim, hem fiyatı da çok makul
Bir sürü para tuzakları gibi değil bu

hemde memnunum diyorsun, böyle tavsiye olunca insan daha da güveniyor. Hem bende ciddi bir şekilde kabızlık çekiyorum.
iyi geleceğini düşünüyorum

günaydın kızlar nasılsınız baya hareketlenmiş bu topik ben tdvden dolayı diyeti bıraktım ve çok yoğun oldğmdan giremiyom herkese kolay gelsin
hayırlı cumalar diliyom

az önce makarna ve ciğer patates kızartmasını bi güsel indirdim mideye çok az yedim pasta tabağına koydum ama vicdan azabı çekiyorum sebze yemediğim zman. hemen çayımı içicem. İş yerinde olunca spor salonumda wc oluo:) Allah temiz yediklerimi yakmam lazım :dance: hihoyyyt :roflol:

merhaba kızlar..bugün benim öğle yemeğim 2 bardak ayran domates salatalık 2 dilim de kızarmış ekmek bugün akşam zor olacak :) sabah tek kaçamağım minik bi çikolata oldu onuda sade kahveyle yedim uzun zamandır tatlı bişyeler yememiştim

bende şimdi yemekten geldim

sabah yarım simit yemiştim, bir dilim kaşar peynirle

öğlende yarımşar porsiyon hindi pane ve patates salatası

üzerine form çayını içtim

afiyet olsun

merhaba arkadaşlar.bende 56 kiloyum boyum 1,62 biraz fazlam var ve 50 kiloya düşmek istiyorum.2 gundur sabahları yürüyüşe gidiyorum ve geceleri evde egzersiz yapıyorum.bu sabah yürüyüşten sonra küçük bir domates salatalık biraz peynir kızartılmıs yarım dilim ekmek ve 1 bardak yarım yaglı süt içtim.su ana kadar da 1 salatalık 1 armut yedım.ama acımm.verecegiz kızlar bu kılolarıhihoyyyt

aç kalmadan kilo vermek hayal oluyor gerçekten de. ben sabah yağsız kaşarlı tost yedim. akşam 7 de sporum var ona gitmeden önce de sadece meyve yiyeceğim. akşam yemeğimde türlü var. bakalım çok az yiyiorum ama bu düzenim devam etmez heralde böyle. eskiden yediklerimle kıyaslayınca hihoyyyt

ama kararlıyım 50 kiloya ineceğim. bence 160 boylarındaki bayanlar için 50 kilo ideal, fazla üstüne çıkmamak gerek. sonra basendi göbekti çıkıyor bi yerlerden:1no2:

lahana yağını deniyorum arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır. Eritemediğim şu koca göbeğim dümdüz oldu nerdeyse. inanamıyorum ya. ömrümde o kadar düzleşmemişti karnım. 50 kilo iken dahi göbeğim hep vardı. bacaklarıma da sürüyorum. selülitlerde de etkisi kanıtlandı arkadaşlar :lepi:

1 ay aralıksız kullanıcam bakalım. hala az da olsa bir miktar yağ kütlesi var göbeğimde. iyice incelene kadar devam...

tabi bu arada diyet de devam ediyor. öğlenleri de 40 dk tempolu yürüyüş.

Son düzenleme:
Bİ KONUYA DAHA AYNI YORUMU YAZMIŞTIM AMACIM YARDIMLARINIZI ALMAK!

bnde 58 kiloyum ve 54 e inmek istiyorum bi 4-5 kilo versem çok mutlu olucam :çok üzgünüm: boyumda 1.61 ideal değil yani ben size bugünümü anlatayım

bu sabaha zaten geç kalkmıştım kalktıktan 2 saat sonra saat 1 gibi ilk defa bi kase müsliyle yoğurdu karıştırıp yedim(yoğurdu diyette önermiyolar ama sütü sevmiyorum) saat 5 e geliyo ve acıktım :tomato: ayrıca canım tatlı bişiler istiyo ne önerirsiniz akşamda bişey yemeyi düşünmüyorum kereviz var pek sevmiyorum ama yesemmi ki cokacimcoook az kaloorili başka ne yemeliyim yardımcı olurmusunuz kızlar :Saruboceq: şakkıdı

bu arada yoğurt yenmelimi yenmemelimi diyette :uhm:

canım bence sen yürüyüşün etkisiyle eritmişsindir göbeği... lahana yağının ordaki yağları eriteceğine pek inanmıyorum açıkçası. yürüyüş yağ yakımında inanılmaz etkili çünkü. daha önceki diyetlerinde spor yapıyomuydun belki ondan gitmiyodu.

kızlar bende duydum lahana yagının süper etkisi varmıs.bende alıp kullanacagım.

valla periliev de çok memnunum dedi,
benim karnımdan pek şikayetim yok ama benim derdim basen ve bacaklar
aktardan aldığım yağı kullanıyordum bitmesine az kaldı acaba bende lahana yağı mı alsam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…