canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerine kollarina saglikkkkk ben de yaninda mintli cikolata mi getirsem :))
tibetimi yaptim :))
yşne de kilo veremiyom ya, yaniyom yaniyom ona yaniyon;
sarkisi da var ya,
yanayim yanayimmmmmmmmm; atesler de yanayimmmmmmmmm zemuszemus
kızlaar hadi bundan sonra hergün bi kişi diyet tarzı tarif versin ne yicem derdi ortadan kalkar böylelikleeeesositososito
VARMISINIZZZ
bilmeyende netten araştırır
kızlar selam;
bende rejimdeyim 4 ay önce doğum yaptım hamileliğimde 14 kilo aldım 10 kilo hemen gitti 4 kilo kalmıştı geçen hafta 1 kilo daha verdim hedefim 48
evet cnm ama hamilelik insanın yeme alışkanlığını tamamnen değiştiriyor abur bir insan yapıyor bu durumu düzeltip sağlıklı beslenmeye başlamak bira zor oluyor.
ben hergün kendime yağsız tuzsuz yayla çorbası ya da mercimek çorbası yapıyorum ve onları içiyorum akşamlarıda ızgara tavuk-et yada balık yemeye çalışyorum emziriken sözde kolay kilo verliyor diyorlar ama hiç de öyle değil
Geçmiş olsun cimcimem. Teee ingilterelerde bakanın da yoktur senin :1hug:canlarim nassiniz yahu:) isten geldim yorgunum:) oksuruyorum oksurmekten yoruldum artik yaaa bi de tartilmadim daumarim sizler iyisinizdir insallah:)
Maşallah sana chemescim. Ben şeyden de korkuyorum, göbek yerine başka yerlerden vermenden, o yüzden de öyle yazdım. yerimseniben Ama neyse ki göbişe sıra gelmiş kaydirigubbakcemile5sağol canım düşündüğün için beni,dikkat etmeye çalışıyorum,zaten 2.5 ay oldu başlayalı,6 kilo verdim. çok hızlı değil,sağlıklı sayılır. benim göbek problemim vardı daha yeni yeni hissediyorum inceldiğimi. önce olmayan kalçam küçüldü,sonra sıra göbeğe geldi.
Kız niye dışlanasın :1hug: Buarada son günlerde cozutan tek sen değilsinGaliba ben hedeften şaştığım için,topikten dışlanmışım senağlama
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerine kollarina saglikkkkk ben de yaninda mintli cikolata mi getirsem :))
tibetimi yaptim :))
ayy siteye girilmeyince herkes abur cubur yemişti ya haftasonu, dedim bize garezi var kk'nin yine kaç saattir açılmıyor
dulcineacim yaa cok saolasin :)) anam valla oksurmekten helak oldum yaaaaa sirtim agriyor artik nasil oksuruyorsam anlayin yarin bi seker gibi bi neyim bi sey alcam bakalim yarar umarim yoksa oksuruk surubum bitti hap devam:)
Bal falan yok mu canım
yok bebem de balli bi salata sosu var ise yarar mi acaba hehehe:))
\
yarin olmazsa bal da alayim ben yaaaaaaaaaaa(
Daha nolsun şekercimbugun 120 dakika bisiklet yapabildim yuruyus yapamadim malesef(
Ben de bir diyet yemeği tarifi veriyim o zaman hemen.
Kabaklı sandal sefası.
3 tane kabağı haşlayın, ortadan ikiye uzunlamasına kesip içini kaşıkla çıkartın, bunları bir borcama dizin 6 tane olacak. ayrı bir yerde, beyaz peynir, dereotu, bir yumurtayı ve bir miktar tuzu karıştırın, kabakların içine doldurun. Üzerine çok az kaşar rendesi koyabilirsiniz, ya da kendi yiyeceklerinize koymayın diğerlerine koyun. En son üzerlerine kırmızı pul biber, ve çok az zeytinyağı gezdirip, )kendinizkine koymayabilirsiniz yine) fırına verin. Üzerleri kızardığında pişmiş demektir.
Afiyet olsun:)
Hızımı alamadım bir tarif daha veriyim,
Patlıcan salatası
Domates, patlıcan ve yeşil biberleri, fırın ya da mikrodalgada közleyin. Közlenince soyup doğrayın, içine 2-3 diş sarımsak, limon ve çok az sıvı yağ katın, ben bayılıyorum bu salataya cokacimcoook
ya arkadaşlar bnde 59 kiloyum özellikle bel bölgem baya bi fazla arkadaşlarım arasında alay konusu oldum bebek kaç aylık falan filan die.boğazımı bi türlü tutamıyorum çnkü dha önceki deneyimlerinden ne kadr dikkat etsemde pek zayıflayamadığımı biliorum artık şu tok tutan yağ yakan haplar falan var onlardan kullanmayı düşünüorum ama kulananlarda işe yaramadı diyen çok var napcam ben ya sadce 6 kilocuk vermek istiyorum ama yok olmuyoyazda gelio bikini nasıl giycem bu konuda deneyimli olan arkadaşlar yardım ederse çokkkkkk sevinirim...
sağol canım düşündüğün için beni,dikkat etmeye çalışıyorum,zaten 2.5 ay oldu başlayalı,6 kilo verdim. çok hızlı değil,sağlıklı sayılır. benim göbek problemim vardı daha yeni yeni hissediyorum inceldiğimi. önce olmayan kalçam küçüldü,sonra sıra göbeğe geldi.
kizlar selammmmm
siteye giremedim hep sorun verdi cok sukur duzelmis size kahve yaptim sekerler
offfffffffff kirmizi biber ne severim anam olaydi da yapaydi((
dulcineacim yaa cok saolasin :)) anam valla oksurmekten helak oldum yaaaaa sirtim agriyor artik nasil oksuruyorsam anlayin yarin bi seker gibi bi neyim bi sey alcam bakalim yarar umarim yoksa oksuruk surubum bitti hap devam:)
ayy çok sağol ne güzelmissss buu,ellerine sağlıkk kasarsız oarak deniycem insallah bunu kabak mevsimi gelince.ay et koysak da ne güzel olur demi karnı yarık gibi :) tabi o zaman diyete girer mi bilmem:)
bu da benim dediğime benziyomus.yesil biber çov sevmediğim için koymuyorum bene ama dediğin gibi bayıınacak bi lezzet oluyo
aynı dertteyiz bana da kuzenim hep teyzesiiii kaç ay oldun senn, 7 doluyo mu falan der göbüsüme dokunup.ama bu yaz sasaırtcam onu bence haplara hiç bulasma.bitkisel yağları spora baslamadan yürüyüse çıvmadan önce sür ve sar üzerini.spordan geldikten sonra da o bölge kızarıncaca kadar masaj yap.ama kesinlike hapa bulasma bence
ay cnım masallah ne güzel benim de hayalim insallah.o bölgelere yönelik hareketler çok yapıyoruz sporda o yüzden biraz biraz inceliyo benim de farkettiğim. is o bögeyi çalıstırmakta iste. kilo verilse de o pırtaklar kalıyo tamamen gitmiyo. sen 2.5 ayda iyi vermisisn kiloyu maslalah.sağıksız diyet olmadıvtan sonra bence 6 kio o zaman için gayet güzel dengei bi veris olmus. darısı basıma :)
ellerine sağlık prensesim fincanın mı diyim tabagın mı diyim fincanlı tabağın mı diyim çok sıkmıs bayıldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?