50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canim benim benim pek aram yok onunla direkt turkiyeye goturdum bizimkiler de pek sevmedi ama sen seviyorsun diye demistim :)))

bu arada soylemismiydim yaptim ben tibetimi :))

biberleri közleyip doğrayın ve üzerine sarımsaklı yoğurt,baharat döküp yiyin.hem diyete uygun hemde lezzetli.

yşne de kilo veremiyom ya, yaniyom yaniyom ona yaniyon;

sarkisi da var ya,
yanayim yanayimmmmmmmmm; atesler de yanayimmmmmmmmm zemuszemus

yanma kısss yak :) kiloları,kalorileri yani:)

kızlaar hadi bundan sonra hergün bi kişi diyet tarzı tarif versin ne yicem derdi ortadan kalkar böylelikleeeesositososito

VARMISINIZZZ

bilmeyende netten araştırır

çok gzel fikir canımm.....Şeniz

kızlar selam;

bende rejimdeyim 4 ay önce doğum yaptım hamileliğimde 14 kilo aldım 10 kilo hemen gitti 4 kilo kalmıştı geçen hafta 1 kilo daha verdim hedefim 48

masallah size ya.bebeğinizin adı duru mu:)

ay ben de tam onu sorcaktm.ama emzirilmese demekki daha da zor olcak.çünkü süt yapan seyler yiyim derken fazla kalori alınıyodur tabi bu dönemde.bence hayırlısyla kısa zamanda verirsizniz bu kardar verdikten sonra 4 ümü gitmicek:)

ayy siteye girilmeyince herkes abur cubur yemişti ya haftasonu, dedim bize garezi var kk'nin yine kaç saattir açılmıyor

Yaw şu site niye çöküp çöküp duruyo klava: Sıkıntıdan az evvel bitter yedim, biraz da yağlı gevrek (akşam bişi yiyememiştim, evde de bişi yok bugün, mecburen böyle yedim :sm_confused: (yoksa bittere elimi sürmezdim ama cidden açtım :ecrin_bebek: bi de keyfim yoktu)

canlarim nassiniz yahu:) isten geldim yorgunum:) oksuruyorum oksurmekten yoruldum artik yaaa bi de tartilmadim da umarim sizler iyisinizdir insallah:)
Geçmiş olsun cimcimem. Teee ingilterelerde bakanın da yoktur senin :1hug:
Maşallah sana chemescim. Ben şeyden de korkuyorum, göbek yerine başka yerlerden vermenden, o yüzden de öyle yazdım. yerimseniben Ama neyse ki göbişe sıra gelmiş kaydirigubbakcemile5

Galiba ben hedeften şaştığım için,topikten dışlanmışım senağlama
Kız niye dışlanasın :1hug: Buarada son günlerde cozutan tek sen değilsin

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerine kollarina saglikkkkk ben de yaninda mintli cikolata mi getirsem :))

tibetimi yaptim :))

Verdim artı nı kaydirigubbakcemile5

dulcineacim yaa cok saolasin :)) anam valla oksurmekten helak oldum yaaaaa sirtim agriyor artik nasil oksuruyorsam anlayin yarin bi seker gibi bi neyim bi sey alcam bakalim yarar umarim yoksa oksuruk surubum bitti hap devam:)

ayy çok sağol ne güzelmissss buu,ellerine sağlıkk kasarsız oarak deniycem insallah bunu kabak mevsimi gelince.ay et koysak da ne güzel olur demi karnı yarık gibi :) tabi o zaman diyete girer mi bilmem:)

bu da benim dediğime benziyomus.yesil biber çov sevmediğim için koymuyorum bene ama dediğin gibi bayıınacak bi lezzet oluyo

aynı dertteyiz bana da kuzenim hep teyzesiiii kaç ay oldun senn, 7 doluyo mu falan der göbüsüme dokunup.ama bu yaz sasaırtcam onu bence haplara hiç bulasma.bitkisel yağları spora baslamadan yürüyüse çıvmadan önce sür ve sar üzerini.spordan geldikten sonra da o bölge kızarıncaca kadar masaj yap.ama kesinlike hapa bulasma bence

ay cnım masallah ne güzel benim de hayalim insallah.o bölgelere yönelik hareketler çok yapıyoruz sporda o yüzden biraz biraz inceliyo benim de farkettiğim. is o bögeyi çalıstırmakta iste. kilo verilse de o pırtaklar kalıyo tamamen gitmiyo. sen 2.5 ayda iyi vermisisn kiloyu maslalah.sağıksız diyet olmadıvtan sonra bence 6 kio o zaman için gayet güzel dengei bi veris olmus. darısı basıma :)

kizlar selammmmm
siteye giremedim hep sorun verdi cok sukur duzelmis size kahve yaptim sekerler

ellerine sağlık prensesim fincanın mı diyim tabagın mı diyim fincanlı tabağın mı diyim çok sıkmıs bayıldım:)

dulcineacim yaa cok saolasin :)) anam valla oksurmekten helak oldum yaaaaa sirtim agriyor artik nasil oksuruyorsam anlayin yarin bi seker gibi bi neyim bi sey alcam bakalim yarar umarim yoksa oksuruk surubum bitti hap devam:)

yesacım ayva yapragı bulabiirsen dene canım faydası oluyo

canimm benimmm
afiyet seker ball kaymak olsun tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…