50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım ayva yapragı bulabiirsen dene canım faydası oluyo

kuzum nasi buluyum yahuuu ayva yapragi turkiyede nerde bulunur onu bile bilmiyorum ki
kaydirigubbakcemile
Kız bal bulamıyo sen ayva bile değil, ayvanın yaprağı diyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

hey gozunu yirim ne guzel soylemissin ama yarin alayim yaa sirf bal mi yiyim kasik kasik anam kilo almayim sonra gecirir mi insallah hadi bakalim :Saruboceq:

canimm benimmm
afiyet seker ball kaymak olsun tatlimmm

elceğezlerine sağlıK senin de ya ben dogru dürüst Kalorisiz yemev bilmen ben müstaKbel ev hanımına da diyvirin siz böyle arada :)

Kız bal bulamıyo sen ayva bile değil, ayvanın yaprağı diyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

siy ben duyguğumu tecrübe ettiğimi diyvireyin dediydimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ayy aKtarda olurdur tabi dee ya senin memleKet nire canım istanbul dimee yaa , eğer yaKınsa ben bahçemizden toplar veririm yaKın olanlara

aman canimm naptin sen oyleee superrrrrrr uclu bunlar bulgur tursu ayran bide kirmizi biber ekelecenn of of offff

ooff uen offfff canım fena çeKtiiiiiiiiiii yine baK geçenelrde de çeKtiydi tursu pilav dedim tursu simdi çoK tuzlu sisirirde en iyisi ne piavdan ne tursudan mahrum KalmaK. öğeye dogru tursunun içinden fasulye tursularını çıKardım soğuK suya ıslattım. aKsama vadar arada suyunu değitirdim tuzu gitsin diye. bulgur pilavunda da az yağ Kuandım ve fasyeelri de KüçüK Küçüv doğrayp attım içine. piavumu da yemis olsum tursumu da :)))

afiyet seker olsunn canimm benim mida rahattsiz bu aralar iki aydir lansor kullanuorumm o yuzden tursu yasak bana benim icinde bi gidimcik yeseydin keske canim

Taam taaam, seni en lokman hekim seçtim kaydirigubbakcemile3

lingu bana Katrece saraç diyodu :))) o nirde bu arada yaww yine nöbet fena yordu heral

ay bu arada Kızlar cuma tartılma isi noldu. burcuhayal de henüz görünmedi ben daha Kilo bildirimimi yapmadım.cuma Kabul olmadıysa tarılayım da yazıverem .

Şeniz Sabahları bi kaşık baya fark ettirir canım

tamamdir canimin ici alayim da yiyeyim ben hobaaaa:lepi:

ayy aKtarda olurdur tabi dee ya senin memleKet nire canım istanbul dimee yaa , eğer yaKınsa ben bahçemizden toplar veririm yaKın olanlara

yok bebem yaaa ama valla almis kadar oldum canim benim opuyorumnanaktan simdi ingilteredeyim de burda bulamam diye demistim Şeniz

afiyet seker olsunn canimm benim mida rahattsiz bu aralar iki aydir lansor kullanuorumm o yuzden tursu yasak bana benim icinde bi gidimcik yeseydin keske canim

yidim yidim fazlacana yidim :) canım mideye hmmm dur baKalım mide ağrısına ne iyi geiyoduu ben defterime bi baKayımm.çoK gecmis olsun canım bu arada ağrı mı var, gaz ağrısı mı normal sancı mı

benim de öyle yavaş yavaş gidiyor sporla.ama ben 46 kilo olduğum zamanları bilirim,göbeğim şuanki durumundaydı neredeyse. sporla verdiğim için farkı farkediyorum.yağ oranım ilk başladığımda %31 di şu an % 28 ve kas oranım da%3 artmış durumda. iyi gidiyor,fena değil. pazardan beri de yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yapmak beni hem psikolojik olarak rahatlatıyor,hem de kilo vermeye yardımcı. yürüyüş yapmasam mı acaba diye düşünüyordum bir ara,kalçamın da çok gitmesini istemiyorum. sonra haluk saçaklıyı dinledim,yürüyüş ve yüzmeyle büyük kas gruplarını çalıştırın,bölgesel inceltecek diyet egzersiz yoktur dedi. fazla yağ olan yerinizden fazla gider dedi. şöyle düşündüm sonra,eğer vücudumun diğer bölgelerini,problemsiz olan yerleri, çalıştırmazsam kaslarım zayıflar ve kas kaybı yaşayabilirim. bakalım iyi olur inşallah.

Biz de gelebileli çok olmadı cadı, tibetleri aksatmadan yaptın mı??

gülüm dün yapamadım ama bugün yaparım herhalde...bu aralar bir uykuya düştüm ki sormayın....bütün işlerim aksadı :gitme:

Ay çok hoşmuş valla katrece saraç kaydirigubbakcemile3 Zımbırtısı baya ağrılı geçiyodu linguistin, ondan gelemedi herhal.

katrece saraç mı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…