yesacım ayva yapragı bulabiirsen dene canım faydası oluyo
off tursuya bende bayilirim ama vucutta odem yapioo bide midesi rahatsiz olanlara dokunuooo
yesacım ayva yapragı bulabiirsen dene canım faydası oluyo
Kız bal bulamıyo sen ayva bile değil, ayvanın yaprağı diyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
canimm benimmm
afiyet seker ball kaymak olsun tatlimmm
Kız bal bulamıyo sen ayva bile değil, ayvanın yaprağı diyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
bulgur pilavu, tursu,ayran offf anam offf-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hey gozunu yirim ne guzel soylemissin ama yarin alayim yaa sirf bal mi yiyim kasik kasik anam kilo almayim sonra gecirir mi insallah hadi bakalim :Saruboceq:
kuzum nasi buluyum yahuuu ayva yapragi turkiyede nerde bulunur onu bile bilmiyorum ki
kaydirigubbakcemile
hey gozunu yirim ne guzel soylemissin ama yarin alayim yaa sirf bal mi yiyim kasik kasik anam kilo almayim sonra gecirir mi insallah hadi bakalim :Saruboceq:
siy ben duyguğumu tecrübe ettiğimi diyvireyin dediydimeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aman canimm naptin sen oyleee superrrrrrr uclu bunlar bulgur tursu ayran bide kirmizi biber ekelecenn of of offff
ooff uen offfff canım fena çeKtiiiiiiiiiii yine baK geçenelrde de çeKtiydi tursu pilav dedim tursu simdi çoK tuzlu sisirirde en iyisi ne piavdan ne tursudan mahrum KalmaK. öğeye dogru tursunun içinden fasulye tursularını çıKardım soğuK suya ıslattım. aKsama vadar arada suyunu değitirdim tuzu gitsin diye. bulgur pilavunda da az yağ Kuandım ve fasyeelri de KüçüK Küçüv doğrayp attım içine. piavumu da yemis olsum tursumu da :)))
Taam taaam, seni en lokman hekim seçtim kaydirigubbakcemile3
Şeniz Sabahları bi kaşık baya fark ettirir canım
ayy aKtarda olurdur tabi dee ya senin memleKet nire canım istanbul dimee yaa , eğer yaKınsa ben bahçemizden toplar veririm yaKın olanlara
afiyet seker olsunn canimm benim mida rahattsiz bu aralar iki aydir lansor kullanuorumm o yuzden tursu yasak bana benim icinde bi gidimcik yeseydin keske canim
tataaaamm...bugün yine bir sorun vardı galiba buralarda ama geç de olsa gelebildim..nasılsınız...
ay cnım masallah ne güzel benim de hayalim insallah.o bölgelere yönelik hareketler çok yapıyoruz sporda o yüzden biraz biraz inceliyo benim de farkettiğim. is o bögeyi çalıstırmakta iste. kilo verilse de o pırtaklar kalıyo tamamen gitmiyo. sen 2.5 ayda iyi vermisisn kiloyu maslalah.sağıksız diyet olmadıvtan sonra bence 6 kio o zaman için gayet güzel dengei bi veris olmus. darısı basıma :)
lingu bana Katrece saraç diyodu :))) o nirde bu arada yaww yine nöbet fena yordu heral
Biz de gelebileli çok olmadı cadı, tibetleri aksatmadan yaptın mı??
Ay çok hoşmuş valla katrece saraç kaydirigubbakcemile3 Zımbırtısı baya ağrılı geçiyodu linguistin, ondan gelemedi herhal.
gülüm dün yapamadım ama bugün yaparım herhalde...bu aralar bir uykuya düştüm ki sormayın....bütün işlerim aksadı :gitme:
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?