ayy çok sağol ne güzelmissss buu,ellerine sağlıkk kasarsız oarak deniycem insallah bunu kabak mevsimi gelince.ay et koysak da ne güzel olur demi karnı yarık gibi :) tabi o zaman diyete girer mi bilmem:)
bu da benim dediğime benziyomus.yesil biber çov sevmediğim için koymuyorum bene ama dediğin gibi bayıınacak bi lezzet oluyo
Ay çok hoşmuş valla katrece saraç kaydirigubbakcemile3 Zımbırtısı baya ağrılı geçiyodu linguistin, ondan gelemedi herhal.
bugun kendime yorgundum kendime gelip spor yapamadım kendime izin verdim ama tibet yaptım
ayrıca ben buraya girdiğimde 53.6 idim yani 6 gün önce bugun 52.7 olmusum ama kendime guvenmıyrm cunku ben bır anda 51 e dusup 53 e de cıkabılıyrm o yuzden artık temkınlı davranacagım ınsaallah hafta sonunu kotu yola sapmadan gecırebilirizkaydirigubbakcemile3
:mymeka: :dilcikar:
bi dene daha vurman için bişi daha soyliyim ben sana...
LAHMACUN YEDİMbilmiyorumkismile
2 taneden fazla değilse sorun yok, afiyet olsun canım. kaydirigubbakcemile3
bnde de öskürük var geçmiyo ayrıca boğazım da kaşıntı var...iyileşemeden geri mi hasta olcam nedir ya...kendime zencefilli bi çay yapem bari...
ayrıca ben buraya girdiğimde 53.6 idim yani 6 gün önce bugun 52.7 olmusum ama kendime guvenmıyrm cunku ben bır anda 51 e dusup 53 e de cıkabılıyrm o yuzden artık temkınlı davranacagım ınsaallah hafta sonunu kotu yola sapmadan gecırebilirizkaydirigubbakcemile3
tam üstüne bastın 2 denekaydirigubbakcemile
bu arada benim gibi soğan sarımsak seven var mı yaa...ben her gün yiyorum nerdeyse çok da faysasını gördüm bugüne kadar ama çok kokuyo...ohaoldumsmile
ne yapıosunuz siz koku içinsempatiksalakcinni
bazen vücudun su kaybedip topluyor,sindirim sistemiyle ilgili nedenlerden dolayı kilo artışı azalması yaşanabiliyor. o kadar takma kafan. 6 ayda insan kilosunun %10 u kadarını vermeliymiş ,o zaman kalıcı olurmuş. yani çoook yavaş. ben hızlı kilo verdiğimde sevinemiyorum hiç,aksine üzülüyorum.biliyorum ki hepsi yağ değil,biraz sudan biraz kastan.
benim de öyle yavaş yavaş gidiyor sporla.ama ben 46 kilo olduğum zamanları bilirim,göbeğim şuanki durumundaydı neredeyse. sporla verdiğim için farkı farkediyorum.yağ oranım ilk başladığımda %31 di şu an % 28 ve kas oranım da%3 artmış durumda. iyi gidiyor,fena değil. pazardan beri de yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yapmak beni hem psikolojik olarak rahatlatıyor,hem de kilo vermeye yardımcı. yürüyüş yapmasam mı acaba diye düşünüyordum bir ara,kalçamın da çok gitmesini istemiyorum. sonra haluk saçaklıyı dinledim,yürüyüş ve yüzmeyle büyük kas gruplarını çalıştırın,bölgesel inceltecek diyet egzersiz yoktur dedi. fazla yağ olan yerinizden fazla gider dedi. şöyle düşündüm sonra,eğer vücudumun diğer bölgelerini,problemsiz olan yerleri, çalıştırmazsam kaslarım zayıflar ve kas kaybı yaşayabilirim. bakalım iyi olur inşallah.
Ay çok hoşmuş valla katrece saraç kaydirigubbakcemile3 Zımbırtısı baya ağrılı geçiyodu linguistin, ondan gelemedi herhal.
Yesacım balın içine, kekik, tarçın zencefil koy, 2 çay kaşığı ye günde 2 kere, bir günde geçer öksürüğün, şuruplardan daha etkili.
aklinialirimsmile
canim balli zencefillde iyi geliomuss toz zencefil bal
Su olayı kesinlikle doğru... Son 3 günde 900 gr verdim o sayede :sm_confused: Nasılsın buarada chemescim??
canlarim nassiniz yahu:) isten geldim yorgunum:) oksuruyorum oksurmekten yoruldum artik yaaa bi de tartilmadim daumarim sizler iyisinizdir insallah:)
Galiba ben hedeften şaştığım için,topikten dışlanmışım senağlama
bazen vücudun su kaybedip topluyor,sindirim sistemiyle ilgili nedenlerden dolayı kilo artışı azalması yaşanabiliyor. o kadar takma kafan. 6 ayda insan kilosunun %10 u kadarını vermeliymiş ,o zaman kalıcı olurmuş. yani çoook yavaş. ben hızlı kilo verdiğimde sevinemiyorum hiç,aksine üzülüyorum.biliyorum ki hepsi yağ değil,biraz sudan biraz kastan.
Selaaaam, menün güzelmiş, tibeti de yapmışsın Şeniz
Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Kilo olayı bence herkesin öyle, özellikle verme aşamasında, aylarca kiloyu koruduktan sonra sabitlenir ancak boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?