50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bende daha yeni girebildim siteye bugunkü yediklerimi aktarayım
SABAH
1.5 dilim kepek ekmek
beyaz peynir
domates
çok az bal ve 1 ceviz
yeşil çay

ARA
tatlı yemek istyrdum bende eti puf yedimkaydirigubbakcemile3
1 tanede arkadaşım tutku ikram etti reddedemedim

ÖĞLE
peynirli yağsız omlet 1 dilim kepek ekmeği

ARA
bir elma
birazda nohut

AKŞAM
4 adet köfte
salata
yoğurt

21:00 da 1 elma

bugun kendime yorgundum kendime gelip spor yapamadım kendime izin verdim ama tibet yaptım

ayrıca ben buraya girdiğimde 53.6 idim yani 6 gün önce bugun 52.7 olmusum ama kendime guvenmıyrm cunku ben bır anda 51 e dusup 53 e de cıkabılıyrm o yuzden artık temkınlı davranacagım ınsaallah hafta sonunu kotu yola sapmadan gecırebilirizkaydirigubbakcemile3

Canım sandal sefasının tavuklusu da var ama o kalori diyet yemeği sayılmaz, yeşil biberi sevmiyorsan yeşil taze soğan da güzel oluyor.

Yesacım balın içine, kekik, tarçın zencefil koy, 2 çay kaşığı ye günde 2 kere, bir günde geçer öksürüğün, şuruplardan daha etkili.

Ay çok hoşmuş valla katrece saraç kaydirigubbakcemile3 Zımbırtısı baya ağrılı geçiyodu linguistin, ondan gelemedi herhal.

ben badem tükettiğim dönemlerde ağrı yaşamyorum,hafif atlatıyorum,öyle problemi olanların denemesinde fayda var.magnezyum eksikliğinden olabiliyormuş ağrılar.bademde de bolca Mg varmış.

Selaaaam, menün güzelmiş, tibeti de yapmışsın Şeniz
Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Kilo olayı bence herkesin öyle, özellikle verme aşamasında, aylarca kiloyu koruduktan sonra sabitlenir ancak boshayallersmile

Ahmet maranki öksürük için şifalı bitkiler

Uzun süren öksürükler bir hastalık olmayıp,çeşitli hastalıkların belirtisidir. Herhangi bir tıbbi hastalığa bağlı olmayan uzun süreli öksürüklerde bazı bitkisel tedaviler uygulanabilir.

Okaliptüs,nane, ıhlamur, zencefil, meyankökü hapları ve şurupları. c vitamini, ıhlamur, zencefil, şahtere, hibiskus, meyankökü öksürük için faydalıdır.

Ihlamur, zencefil, meyankökü birlikte kaynatılırsa etkisi büyük olur.Yulaf samanı çayı ile üzerlik tohumu da kronik bronşite ve öksürüğe iyi gelir.

Öksürük için pratik bitkisel formüller:

Malzemeler:
2-3 parça parmak ucu kadar zencefil,
iri bir tutam ıhlamur,
1 çay kaşığı hibiskus,
1 çay kaşığı şahtere otu

Uygulanışı: Malzemeler 1 su bardağı kadar suda 3-4 dakika kaynatılır.2-3 dakika demlendirildikten sonra içilir.

Şekeri fazla kullanmak doğru değildir. Çaya nöbetşekeri konulursa öksürüğü azaltır.

* Günde 2-3 kere meyankökü çiğnemek de yararlıdır.

* Zencefil, kekik ve alerjik kökenli olmayan öksürükte karabiber faydalıdır.

* Kronik öksürük için 2 adet karaturp,kabak oyacağı ile 5-6 yerinden oyulur.oyukların içine bal doldurulur ve sadece oyukların üstü turp parçaları ile kapatılarak 24 saat bekletilir.Sonra içindeki sıvı şişeye doldurulur ve günde 3 çorba kaşığı içilir.

* Kuşburnu, ısırgan, zencefil, şahtere ve hibiskus çaylarını içmek de yararlıdır.

* Ebegümeci kaynatılır,zeytinyağı ve limon katılarak bol bol yenirse göğsü yumuşatır.Öksürüğü hafifletir ve balgam söker.

* Toz zencefil ile bal karıştırılarak yenilirse öksürüğe iyi gelir.

bnde de öskürük var geçmiyo ayrıca boğazım da kaşıntı var...iyileşemeden geri mi hasta olcam nedir ya...kendime zencefilli bi çay yapem bari...

2 taneden fazla değilse sorun yok, afiyet olsun canım. kaydirigubbakcemile3

tam üstüne bastın 2 denekaydirigubbakcemile

bu arada benim gibi soğan sarımsak seven var mı yaa...ben her gün yiyorum nerdeyse çok da faysasını gördüm bugüne kadar ama çok kokuyo...ohaoldumsmile
ne yapıosunuz siz koku içinsempatiksalakcinni

bazen vücudun su kaybedip topluyor,sindirim sistemiyle ilgili nedenlerden dolayı kilo artışı azalması yaşanabiliyor. o kadar takma kafan. 6 ayda insan kilosunun %10 u kadarını vermeliymiş ,o zaman kalıcı olurmuş. yani çoook yavaş. ben hızlı kilo verdiğimde sevinemiyorum hiç,aksine üzülüyorum.biliyorum ki hepsi yağ değil,biraz sudan biraz kastan.

Soğan bana çok dokunuyo canım, lahmacun bile yiyemiyorum artık o yüzden :1no2: Sarımsağı çok severim ama bayadır yemiyom. Karanfil falan ağzına atabilirsin. Ben genelde evde olduğum zamanlarda yemeği tercih ediyorum.

Su olayı kesinlikle doğru... Son 3 günde 900 gr verdim o sayede :sm_confused: Nasılsın buarada chemescim??

mide ağrısına: Kudret narı

meyan KöKü çayı

yazmısım.

mide yanmasına 21 gün broKoli bir hafta ara yeniden 21 gün

bende 46ydım hatta 45-46 olyodum bazen. hedefim zaten 46.benim boy Kısa olunca bende de dümdüz olmuyo göbeK falan.yürüyüs spor bunların hepsi endorfin salgııyomus. o yüzden Kendimizi mutlu hissetmemize yardımcı oolyyor. bende geçen yıl yürüyüse Kendimi alıstırmadan önce hep bi bahane bulurdum iste Kafam agrıyor aman bugün yorgunum uyKum var hava soguK falan da filanda. sonra Kendimi bi alıstırdım artıK yürüyüste yorgunluv hissetmemeye basladım. hatta ayaKlarımın Kendi vendine gittiğini hissettim yani zorlamadan gayet tempolu bi seKilde bayagı bi alıstırmıstım Kendimi.58 den 54 e düstüm.sonra tatil için sehir değistirdim.

Konyadan aydın a gittim.gittiğimden daha 24 saat bile geçmemisti. dedim aamnnnn biraz da basKa yollarda yürüyüm ya oh miss gibi derKen yürüyüse çıKtım yarım saat bile geçmedi ayağımı öye bir burKtum Ki ama öye bi burKusyu Ki ne oldugumu sastım. tamamen döndü ayağım. Kaldırımdan indim tam Karsı yola geçicem. ayağımı attım ayaKKabı yürüyüs ayaKKabısıydı çoK düz olunca topuK moKuK da taKılma imKanı olmadı yani tamamen döndü ayağım. hemen Kendimi geri attım araba da ani fren yaptı zaten o acıyla Kendimi atmasam çarpacaKtı araba.

neyse oturttular adamlar.dinlendim bi srüe herade bi yarım saate yaKın zaman geçti. KalKıp eve gitmeK istedim.dediler iyi oldun mı biarz daha dur.dedim iyiyim. geçmisti acısı biraz.KalKtım yürüdm 2 adım anca attım yine tam burKuldu.ama ne oldugumu bilemedim yaaa öyel Kötüydü Ki Allahım Kimsenin basına vermesin. adamlar dedi senin bi rahatsızlıgın falan mı var KemiKerinde sorunun falan mı var.dedim yoK ben düzeni yürürüm .

adamlar dedi o zaman nazar heralde. ben de öye düsündüm bana bazıları nasıl yürüyon uçuyon sanKi genç olunca derlerdi.

neyse zar zor 54 e düsmüstüm iste değil düzenli tempolu yürüyüs yapmaK evin içinde zor hareKet eder oldum ve reKorumu KıraraK 60 lara cıKtım.

ay nerden geldiK bura Kusura baKmayın :)

demeK istediğim yürüyüse Kendimi alıstırmıstım düğzneli yürüyodum faydasını da çovK gördüm haziranda bıraKtım hala o düzeni yürüyüserime baslayamadım diyceKtim. ama baslamayı düsünüyorum gerçeKten müthis faydası oluyor

Ay çok hoşmuş valla katrece saraç kaydirigubbakcemile3 Zımbırtısı baya ağrılı geçiyodu linguistin, ondan gelemedi herhal.

haa dogru bi de o vardııı. benim de az Kaldı bavalım ne hat etcem geçen ay 2 aya yaKlasıK bi zamanda gelmisti ve hiç gelmemis gibi bi duruma basadı ve öye bitti.

Yesacım balın içine, kekik, tarçın zencefil koy, 2 çay kaşığı ye günde 2 kere, bir günde geçer öksürüğün, şuruplardan daha etkili.

canim benim cok tesekkurler de simdi burda bulamam ki :sinifsinif:

aklinialirimsmile

canim balli zencefillde iyi geliomuss toz zencefil bal

canim balli zencefil toz zencefil evde denemistim ama hala devam valla benim bu oksuruk simdi de burda bulamam ki malesef olumunekankayizsmile boshayallersmile

canlarim nassiniz yahu:) isten geldim yorgunum:) oksuruyorum oksurmekten yoruldum artik yaaa bi de tartilmadim da umarim sizler iyisinizdir insallah:)

geçmiş olsun yesa ben de aynı senin gibiyim bal zencefil tarçın süt ayaklandırdı beni yoksa yatak döşek yatıyodum yani

Galiba ben hedeften şaştığım için,topikten dışlanmışım senağlama

hani kim dışlamış seni
düzelt hemen şu psikolojini
tamam yediysen yedin
ama seni dışlayan filan yok
sen de 50-59 kilo aralığındasın ve zayıflamak istiyorsun hedeften sapmak yok

Selaaaam, menün güzelmiş, tibeti de yapmışsın Şeniz
Tebrikler kaydirigubbakcemile5 Kilo olayı bence herkesin öyle, özellikle verme aşamasında, aylarca kiloyu koruduktan sonra sabitlenir ancak boshayallersmile

arkadaşlar günaydın dün siteye giremediğim için cvp yazamamıştım. destekleriniz ve yorumlarınız için sağolun sayenizde kendime geliyrm pes etmek yok azmedeceğiz neyse canlarım akşa görüşürüz. inşaallah bugün hepimiz için çok güzel bir gün olur.

kizlar gunaydin

klik; kizim seni sitenin en alingani secicem bak ha,

azicik ilgi gostermeyelim kusuyosun aaaa

biz seni de seviyoruz cok ;-))

bu arada cok mutluyum bu sabah;

56 olmamisim; 55.1 ciktim... demekki dun bi su tutma durumlari vardi ben de.

kilo verememisim ama almamis olduguma da sevindim..

ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee

zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…