50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dunku menumu de yazayim da..

bence iyi bir menu olmusss ;-)))

24/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 tutam maydonoz
1 dilim kasar peynir
6 ad. Yesil zeytin

Ara
Yarim elma

Ogle
2 parca cipura izgara
2 kasik salata (karnibahar, brokoli, misir)
Portakal suyu (sikma )
1 dilim kepek ekmegi

Ara
Turk kahvesi
1 ad. Eti stiks (54 kcal)

Ara2
Cay,
3 ad. Etiform yulafli

Aksam
2 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
1 tabak turlu yemegi (kabak, patlican,havuc,patates,kirmizi biber,patates)

Gece
Yarim muz

günaydın kızlar

her zamanki gibi kötü kadın leslie teyze canıma okudu sabah sabah :)
(böyle dediğime bakmayın sefiyom ben lesli teyzemi. her eve lazım)

peppercim sanki bugün ben de su tutmuşum, ya da kas şişkinliği yaşıyorum
insan 1 günde 1,5 kilo almaz herhalde. 1 gün bile değil 14 saatte.
dün akşama doğru zeytin yedim senin gibi 10 tane filan yemişimdir. o su tuttu herhalde
ya da kaç gündür durmadan leslie ile yürüyorum. + voleybola da gittim. kas şişkinliği de olabilir.
neyse yarına çıkar zaten ne varsa son 7 gün benim asıl tartı günüm

canim ben de biliyosun dun sabah 56 cikmistim; 1 gunde 1 kilo almis ve bugun de onu geri vermis olamam.

ben de tulum peynirine buldum sucu;
ama esim de diyor ki, aksam 11 de spor yapip sabah 6 da tartildigim icin kas siskinligi olabilir diyor.

sen de bu sabah erken mi tartildin?? dun de cok spor yaptiysan??

zeytinlerde su tutmustur vucudunda; kesinlikle kilo degildir o merak etme canim.

bu arada ben dun aksam yine 45 dk yurudum leslie ile
yukarda yazmayi unutmusum da ;-))

evet bence de güzel bir menu olmuş peppercim. dün sana o kadar kızdım moralini bozdun diye, bugun ben aynı şekildeyim. bu sabah tartıya çıktım ne göreyim. 1 haftada verdiğim 400 grami oldugu gibi geri almışım bi günde.3 küçük parça tahin halvası yedim suçluyum biliyorum ama o kadar da alınmazki bi gündesenağlama galiba ben hiç istediğim gibi bi fiziğe sahip olamicam:bbo:

herkese günaydıınnn

güzel ve neşeli bi gün olsun hepimize,gülümsemeyi hiç ihmal etmeyin canlaropuyorumnanaktan

bence kizlar bizim bu kilo degisimleri aslinda gercekten kilo alip verme degil;
yedigimiz seyin niteligine gore bazen fazla su tutuyor olabilir vucudumuz;

zaten gecen gun bir uzman soylemisti tv de, insan birgun yedi diye kilo almaz demisti..

bir de geceki ac kalma suremize gore de kilo degisiyor;
aksam biraz gec yediysen tartida fazla cikmis olabilirsin.

lulucugum tuvalet durumuna gore bile degisir.

bak ben mesela dun 56 cikiyordum, bu sabag 55,1-- 1 gun de 1 kkilo mu verdim hayir, demek ki dun ya su tuttum ya tuvalete cikamadim.

uzme kendini sakin..

bak bu aksam erken ye, sabah az cikarsin ;-)

benim eşim de mide ağrısı için aktardan bir çay almıştı ..ii geliyor içiyor her akşam ...mide yanmasına gelince bende de var o illet ...doktor ilaç vermişti kullan diye kullandım bir süre şimdi iiyim ..nexıum diye bir ilaç ..pahalı ama etkili bir ilaç ..sorunu olanlara tavsiye edebilirim ...
çok doğru söylüyorsun ..bir şeyi rutine bağlamak en iisi aslında ..zayıflama döneminde yapıp bırakınca iice hantallaşıyor insan ..ben de eskiden 48 kilo iken sürekli yürürdüm ..yürümeyi çok seven bir insanım zaten ..zevkine yakın mesafelere arabayla değil de yürüyerek giderdim ..evlenince araba aldık o iice hantallaştırdı ..her yere araba ile gider olduk ..sabah evin önünden işyerinin servisine biniyorum akşam evin önünde iniyorum ..kışın da öğelnleri soğuk hasta olurum diye dışarı çıkmıyordum ...kullandığım doğum kontrol hapı zaten kilo almama sebep oldu ..üzerine bir de bu hantal yaşam tarzı eklenince 50 den 60 a çıktım 2 senede ...insan bir şeye alışmaya görsün çok kötü oluyor ...yürümeyi özlüyordum bazen ama tembelliğe alışınca maalesef onu kıramıyorsun ...en sonunda baktımki olmuyor kilo aldı başını gidiyor doğum kontrol hapını bıraktım ve eskisi gibi yürümeye başladım ..en azından öğlenleri çıkıp yarım saat yürüyorum ..onu yapamazsan akşam evde aerobik yapıyorum ...yavaş yavaş bekarkenki aktivitelerime dönmeye başladım ..en iisi böyle ..gerçi kışa yine hantallaşırsak ne olur bilemiyorum ...kışa da hamile olurum inş. artık alırsak da o zaman alacağım tekrar kilolarımı ...

birden giden kilolar çok da tedirgin etmesin bence ..mutlakaki ilk başta su kaybı yaşanıyor ama bazı insanların da metabolizması hızlı olabiliyor çabuk kilo verebiliyor ..mesela benim eşim 94 kilo ile başladı ..kilosu fazla olduğu için çabuk kilo veriyor eşim..şuan 91 kilo ....geçen sene de mesela rejim yapmıştı 1 ayda 5 kilo filan verdi ama geri almadı o kiloları ..diyeceğim o kişiden kişiye değişiyor bence ..

Son düzenleme:

insallah pepperciğim ya..valla moralim bozuldu bu sabah!dün de iyi beslenmiştim halbuki, tek suçlu tahin helvası olabilir. ama bugun daha da dikkatli olup yarın daha az çıkıcam:Saruboceq:

ya arkadaşlar bende tuvalete çıkamıyorum yine yaamafoldumben 3gün önce ilaç içtim ve öyle çıkabilmiştim.Ama o günden sonra tık yok gene bu 3.gün,sanırım bi 200-300 gr fazlalık yapıyodur bu meret.offf of

bana yokmu:sinifsinif:

aa seni gormedim sekerimmm... sana da kucak dolusu gunaydinnnnnnnnnn ;-))

insallah pepperciğim ya..valla moralim bozuldu bu sabah!dün de iyi beslenmiştim halbuki, tek suçlu tahin helvası olabilir. ama bugun daha da dikkatli olup yarın daha az çıkıcam:Saruboceq:

ben de dun cokmustum resmen bu sabah sevindim ama;
insallah sen de yarina toparlarsin canim benim.

helvanin hepsi kilo olsa bile 400 gr etmez, helva yedim diye de o kadar dert etme;
bence sudur vucudundaki su an.

bugun az tuzlu ye, bol su,, bir de bitki caylari..
tamamdirrr

kizlar gunaydin

klik; kizim seni sitenin en alingani secicem bak ha,

azicik ilgi gostermeyelim kusuyosun aaaa

biz seni de seviyoruz cok ;-))

günaydın,ya haklısın dün biraz saçmalamışım.şu son3-4 gündür diyet çizgimden çıktığım için aslında ben kendimi dışlamış oluyorum topikten.ama bugün itibariyle tekrar sağlıklı beslenmeye başlıyorum inş. bu arada dün akşamda kayınvalideme gitmiştim,etli ekmek yapmış kendileri ve bende hem onu kırmamak,hem de etli ekmeye dayanamadığım için son sağlıksız gıdamı da almış bulundum. ama bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye start veriyorum. kaydirigubbakcemile2

bu arada cok mutluyum bu sabah;

56 olmamisim; 55.1 ciktim... demekki dun bi su tutma durumlari vardi ben de.

kilo verememisim ama almamis olduguma da sevindim..

ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee

zemuszemus

tebrik ederim seni.umarım yakın zamanda bende senin şu yukardaki cümlelerine benzer şeyler yazarım.aslında kilo alıp almadığımıda bilmiyorum.son günlerde tartılamadığım için.ama diyeti bozduğum için,psikoljik olarak aldığımı düşünüyorum.inş. almamışımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…