günaydın kızlar
her zamanki gibi kötü kadın leslie teyze canıma okudu sabah sabah :)
(böyle dediğime bakmayın sefiyom ben lesli teyzemi. her eve lazım)
peppercim sanki bugün ben de su tutmuşum, ya da kas şişkinliği yaşıyorum
insan 1 günde 1,5 kilo almaz herhalde. 1 gün bile değil 14 saatte.
dün akşama doğru zeytin yedim senin gibi 10 tane filan yemişimdir. o su tuttu herhalde
ya da kaç gündür durmadan leslie ile yürüyorum. + voleybola da gittim. kas şişkinliği de olabilir.
neyse yarına çıkar zaten ne varsa son 7 gün benim asıl tartı günüm
dunku menumu de yazayim da..
bence iyi bir menu olmusss ;-)))
24/03
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 tutam maydonoz
1 dilim kasar peynir
6 ad. Yesil zeytin
Ara
Yarim elma
Ogle
2 parca cipura izgara
2 kasik salata (karnibahar, brokoli, misir)
Portakal suyu (sikma )
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Turk kahvesi
1 ad. Eti stiks (54 kcal)
Ara2
Cay,
3 ad. Etiform yulafli
Aksam
2 kasik yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
1 tabak turlu yemegi (kabak, patlican,havuc,patates,kirmizi biber,patates)
Gece
Yarim muz
evet bence de güzel bir menu olmuş peppercim. dün sana o kadar kızdım moralini bozdun diye, bugun ben aynı şekildeyim. bu sabah tartıya çıktım ne göreyim. 1 haftada verdiğim 400 grami oldugu gibi geri almışım bi günde.3 küçük parça tahin halvası yedim suçluyum biliyorum ama o kadar da alınmazki bi gündesenağlama galiba ben hiç istediğim gibi bi fiziğe sahip olamicam:bbo:
herkese günaydıınnn
güzel ve neşeli bi gün olsun hepimize,gülümsemeyi hiç ihmal etmeyin canlaropuyorumnanaktan
benim eşim de mide ağrısı için aktardan bir çay almıştı ..ii geliyor içiyor her akşam ...mide yanmasına gelince bende de var o illet ...doktor ilaç vermişti kullan diye kullandım bir süre şimdi iiyim ..nexıum diye bir ilaç ..pahalı ama etkili bir ilaç ..sorunu olanlara tavsiye edebilirim ...mide ağrısına: Kudret narı
meyan KöKü çayı
yazmısım.
mide yanmasına 21 gün broKoli bir hafta ara yeniden 21 gün
bende 46ydım hatta 45-46 olyodum bazen. hedefim zaten 46.benim boy Kısa olunca bende de dümdüz olmuyo göbeK falan.yürüyüs spor bunların hepsi endorfin salgııyomus. o yüzden Kendimizi mutlu hissetmemize yardımcı oolyyor. bende geçen yıl yürüyüse Kendimi alıstırmadan önce hep bi bahane bulurdum iste Kafam agrıyor aman bugün yorgunum uyKum var hava soguK falan da filanda. sonra Kendimi bi alıstırdım artıK yürüyüste yorgunluv hissetmemeye basladım. hatta ayaKlarımın Kendi vendine gittiğini hissettim yani zorlamadan gayet tempolu bi seKilde bayagı bi alıstırmıstım Kendimi.58 den 54 e düstüm.sonra tatil için sehir değistirdim.
Konyadan aydın a gittim.gittiğimden daha 24 saat bile geçmemisti. dedim aamnnnn biraz da basKa yollarda yürüyüm ya oh miss gibi derKen yürüyüse çıKtım yarım saat bile geçmedi ayağımı öye bir burKtum Ki ama öye bi burKusyu Ki ne oldugumu sastım. tamamen döndü ayağım. Kaldırımdan indim tam Karsı yola geçicem. ayağımı attım ayaKKabı yürüyüs ayaKKabısıydı çoK düz olunca topuK moKuK da taKılma imKanı olmadı yani tamamen döndü ayağım. hemen Kendimi geri attım araba da ani fren yaptı zaten o acıyla Kendimi atmasam çarpacaKtı araba.
neyse oturttular adamlar.dinlendim bi srüe herade bi yarım saate yaKın zaman geçti. KalKıp eve gitmeK istedim.dediler iyi oldun mı biarz daha dur.dedim iyiyim. geçmisti acısı biraz.KalKtım yürüdm 2 adım anca attım yine tam burKuldu.ama ne oldugumu bilemedim yaaa öyel Kötüydü Ki Allahım Kimsenin basına vermesin. adamlar dedi senin bi rahatsızlıgın falan mı var KemiKerinde sorunun falan mı var.dedim yoK ben düzeni yürürüm .
adamlar dedi o zaman nazar heralde. ben de öye düsündüm bana bazıları nasıl yürüyon uçuyon sanKi genç olunca derlerdi.
neyse zar zor 54 e düsmüstüm iste değil düzenli tempolu yürüyüs yapmaK evin içinde zor hareKet eder oldum ve reKorumu KıraraK 60 lara cıKtım.
ay nerden geldiK bura Kusura baKmayın :)
demeK istediğim yürüyüse Kendimi alıstırmıstım düğzneli yürüyodum faydasını da çovK gördüm haziranda bıraKtım hala o düzeni yürüyüserime baslayamadım diyceKtim. ama baslamayı düsünüyorum gerçeKten müthis faydası oluyor
benim de öyle yavaş yavaş gidiyor sporla.ama ben 46 kilo olduğum zamanları bilirim,göbeğim şuanki durumundaydı neredeyse. sporla verdiğim için farkı farkediyorum.yağ oranım ilk başladığımda %31 di şu an % 28 ve kas oranım da%3 artmış durumda. iyi gidiyor,fena değil. pazardan beri de yürüyüş yapıyorum. yürüyüş yapmak beni hem psikolojik olarak rahatlatıyor,hem de kilo vermeye yardımcı. yürüyüş yapmasam mı acaba diye düşünüyordum bir ara,kalçamın da çok gitmesini istemiyorum. sonra haluk saçaklıyı dinledim,yürüyüş ve yüzmeyle büyük kas gruplarını çalıştırın,bölgesel inceltecek diyet egzersiz yoktur dedi. fazla yağ olan yerinizden fazla gider dedi. şöyle düşündüm sonra,eğer vücudumun diğer bölgelerini,problemsiz olan yerleri, çalıştırmazsam kaslarım zayıflar ve kas kaybı yaşayabilirim. bakalım iyi olur inşallah.
gamisss sana da gunaydinnnn
bence kizlar bizim bu kilo degisimleri aslinda gercekten kilo alip verme degil;
yedigimiz seyin niteligine gore bazen fazla su tutuyor olabilir vucudumuz;
zaten gecen gun bir uzman soylemisti tv de, insan birgun yedi diye kilo almaz demisti..
bir de geceki ac kalma suremize gore de kilo degisiyor;
aksam biraz gec yediysen tartida fazla cikmis olabilirsin.
lulucugum tuvalet durumuna gore bile degisir.
bak ben mesela dun 56 cikiyordum, bu sabag 55,1-- 1 gun de 1 kkilo mu verdim hayir, demek ki dun ya su tuttum ya tuvalete cikamadim.
uzme kendini sakin..
bak bu aksam erken ye, sabah az cikarsin ;-)
bana yokmu:sinifsinif:
insallah pepperciğim ya..valla moralim bozuldu bu sabah!dün de iyi beslenmiştim halbuki, tek suçlu tahin helvası olabilir.ama bugun daha da dikkatli olup yarın daha az çıkıcam:Saruboceq:
gripin,Gamişşş ben de günaydin sizlereeeeopuyorumnanaktan
kizlar gunaydin
klik; kizim seni sitenin en alingani secicem bak ha,
azicik ilgi gostermeyelim kusuyosun aaaa
biz seni de seviyoruz cok ;-))
bu arada cok mutluyum bu sabah;
56 olmamisim; 55.1 ciktim... demekki dun bi su tutma durumlari vardi ben de.
kilo verememisim ama almamis olduguma da sevindim..
ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?