kızlar vücudumda bi daralma hissediyorum ama tartıya cıkınca kilo vermemişim offf bi görsem kiloların patır patır düştüğünü
ya arkadaşlar bende tuvalete çıkamıyorum yine yaamafoldumben 3gün önce ilaç içtim ve öyle çıkabilmiştim.Ama o günden sonra tık yok gene bu 3.gün,sanırım bi 200-300 gr fazlalık yapıyodur bu meret.offf of
günaydın,ya haklısın dün biraz saçmalamışım.şu son3-4 gündür diyet çizgimden çıktığım için aslında ben kendimi dışlamış oluyorum topikten.ama bugün itibariyle tekrar sağlıklı beslenmeye başlıyorum inş. bu arada dün akşamda kayınvalideme gitmiştim,etli ekmek yapmış kendileri ve bende hem onu kırmamak,hem de etli ekmeye dayanamadığım için son sağlıksız gıdamı da almış bulundum. ama bugün itibariyle sağlıklı beslenmeye start veriyorum. kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim seni.umarım yakın zamanda bende senin şu yukardaki cümlelerine benzer şeyler yazarım.aslında kilo alıp almadığımıda bilmiyorum.son günlerde tartılamadığım için.ama diyeti bozduğum için,psikoljik olarak aldığımı düşünüyorum.inş. almamışımdır.
hadi basla bakalim...
pesetmek yokk..
ben dun sabah tartida 56 gorup ufak capli bi sarsinti yasamistim da,
neyseki bu sabah normal kiloma dondum de rahatladim
bu arada klik belki okumamissindir,
ben siki bir egzersiz ve diyet surecine basladim 2 haftalik;
3 gundur her aksam 45 dk leslienin walk of ten pounds videosunu yapiyorum,
14 gun kesintisiz devam edicem, bakalim nolacak?
sagol gripincimmm,,, guzel arkadasim benim; insallah dedigin gibi olurrrr
bu arada kizlar cok moral bozucu ama bisey soylicem;
diyete ve de egzersize pzt. esimle beraber basladik;
3 gun de 3,1 kg zayifladi :1shok:
inanilir gibi degil yaaaaa..
gerci o diyorki senin verilecek fazla kilon olmadigi icin yavas veriyorsun, benim nerden baksan 10 kilo fazlam vardir diyor. bir de ilk etapta fazla suyunu atti sanirim.
(esim adina seviniyorum tabi de, yanlis anlasilmasin ; kendi asima uzuluyorum ))
hadi basla bakalim...
pesetmek yokk..
ben dun sabah tartida 56 gorup ufak capli bi sarsinti yasamistim da,
neyseki bu sabah normal kiloma dondum de rahatladim
bu arada klik belki okumamissindir,
ben siki bir egzersiz ve diyet surecine basladim 2 haftalik;
3 gundur her aksam 45 dk leslienin walk of ten pounds videosunu yapiyorum,
14 gun kesintisiz devam edicem, bakalim nolacak?
günaydın kızlar. ya ben yediklerimi akşam yazarım diyorum ama akşamları açamıyorum burayı ben, durmadan hata veriyor deli olucam yaa
neyse sabah yediklerimi bi yazıyım bari.
1,5 kupa çay
2 ince dilim çavdar ekmeğine kepekli tost
arada eti browni intense yememek için zor tutuyorum kendimi. yemicem..yemicem. kaçmıyo ya, istediğim kiloya ulaşınca kutu kuru yerim. di mi kızlar? gaz verin nolur, gardım düştü epeyDD
canımcım eşin çok haklı senin kilo fazlan çok olmadığıiçin yavaş verirsin,kilo fazlan ne kadar çoksa o oranda hızlı veriliyomuş
ya bizim evde de browni intense var, ben de zor tutuyorum kendimi yememek icin. çöpe atıcam sonundakaydirigubbakcemile3
ay hayatım ya çok merak ediyorum onu ben,reklamda müthiş bişeye benziyo.Gerçekte 1 tane alıp deniycem vall,sende ye gitsin arkasından yarım saat yürürsün olur biter.Ama 1taneden başka yeme sakın
ben tadına baktım canım çok güzelopuyorumnanaktan ama bir tanesi çok geliyor bayıyor zaten. yarım yemek yetiyo...
arkadaşlar bu leslie ile yürüyüş videolarını nerden indirebilirim? googleden baktım ama linkleri bulamadım.
evet aslında diyetle birlikte spor da yapmak gerekir ama bende de spor yapacak vakit yok maalesef. aslında bu leslienin videolarına birde ben gözatayım yaa.
hadi bakalım sen 14 gün devam et,sonucuda burada bizimle paylaşırsın.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?