bende tadıcam bi ara valla,dediğin gibi yarım yerim nolcakvereliniortak
merhaba kızlar,
ben 60.5 kiloyum boyum 168 yarın tartılma günüm umarım 60mışın altında çıkarım ve buraya trasfer olurum.. :)
görüşmek üzere..
ya evet tabiki paylasirim;
bi bakarsiniz ben 2-3 kg vermisim 14 gunde .
o zaman sizde ayni yonteme baslarsiniz.
ayy insallahhh
canm senin yoksa benim hiccc vaktim yok;
sabah 9 aksam 6 calisiyorum ama gun de 4 saatim yolda geciyor.
anadolu yakasindan avr.yakasina geciyorum ben.
indir leslie videolarini ve basla benceee:1rolleyes:
klik,
google a yaz;
"leslie sansone ile yuru ve incel"
ilk cikan sitede linkleri var; ordan indirebilirsinn
ye canım ye afiyet olsuncokacimcoook
gel canım gel ne olursan ol gellllsempatiksalakcinni
aaa peppercim ben de öyle. anadoludan avrupaya geçiyorum her gün. ama benim 1,5 saatim yolda geçiyo,senin kadar değil. nerde oturuyorsun özelden yazsana bana olumunekankayizsmile
ya siteyi buldum.***************** ama verilen linkleri tıkladığımda ********** diye bir site açılıyor ve burdan indirmeyi bilmiyorum.çünki yönlendirmeler ingilizce.neyse beceremeyeceğim galiba.
yardımın için teşekürler
kızlar yaa ben ara öğün olarak erikli yovita yiyodum da bi üstünü okiyim dedim. bi baktım 110 kalori!!!mafoldumben çok değil mi bu ara öğün için?Çok üzgünüm çoook
bence çok değil diğer yediklerinle dengelersen bi problem olcagını sanmıyorum
ama çok severek yemiyorum ki, ara öğün olarak alternatif yaratmaya çalışıyorum. bu durumda bunun yerine meyve filan yemek daha mantıklı dimi?çünkü 2.arada süt içiyorum zaten..proteinimi o şekilde alabilirim yani.:uhm:
canım ben hiç ara öğün yapamıyorum yaptıgım zamanlarda sadece kayısı kurusu ya da 1 adet galeta yiyorum nasıldır sizce
evet canım ilkinde meyve yesen ikincisindede süt içersin o da olur ama banA 100 kalorü aman aman yükserk gelmedisonuçta günlük almamız gereken bi kalorimiz var
kızlar yaa ben ara öğün olarak erikli yovita yiyodum da bi üstünü okiyim dedim. bi baktım 110 kalori!!!mafoldumben çok değil mi bu ara öğün için?Çok üzgünüm çoook
evet canım iyi fikir tıkanıp kalıyorum ne yiycem diyee biraz daha havalar ısınsada yaz meyvelerinden yesekkkevet ama 100 kaloriye çikilata da yerim benaklinialirimsmile
bence güzel senin araların ama biraz az sanki canım. sen de süt içsen?küçük karton kutularda light sütler oluyo ya ben onlardan içiyorum. yaninda da 1-2 tane kepekli biskuvi yiyorum oh missskaydirigubbakcemile2
selam kızlar kilo bildirim gününü değiştirmekten bahsediyordunuz dün
ne oldu o konu vazmıgeçtiniz kızlar
kızlar öğle yemeğinde pattaes oturtma ve makarna vardı 2 şer kaşık aldım ve ayran içtim yanında
kızlar,
dün ben bir şey denedim. faydasını gördüğüm için sizde tavsiye edeceğim.
Suna Dumankaya'nın selülit formülü bu ama ben içinden bazı malzemeleri çıkardım daha kolay uygulamak için.
benim formülüm;
2 yemek kaşığı biberiye yağı
1 yemek kaş. limon yağı
1 yem. kaş. portakal yağı
2 yem. kaş. kayısı çekirdeği yağı (ben kayısı yağı bulabildim)
1 yem. kaş. toz tarçın
2 yem kaş. susam yağı.
bunları karıştırın sonra bi şişeye koyun tekrar tekrar kullanabilirsiniz.
belinize, basenlerinize, selülitli bölgelerinize sürün. Üzerine şu termal sauna şortlardan giydim. sanırım streç filme sarsanız da işe yarayacaktır. Sonra hemen spor yaptım. Eliptik bisiklette 20dk. Yemek yedim saat 7de sonra saat 9 gibi tekrar eliptik bisiklette 20dk. Ardından sıkılaştırıcı egzersiz hareketleri yaptım 10dk. Sonrada duşa girip bacaklarımı keseledim. banyondan sonra normal bir vücut kremi sürüp yattım. Sabah kalktığımda bacaklarımın daha güzel göründüğünü düşünüyorum. tabi hemen sonuç vermez ama en azından teniniz güzelleşiyor. ben hergün yapmaya çalışacağım. tavsiye ediyorum.
bu arada kizlar cok moral bozucu ama bisey soylicem;
diyete ve de egzersize pzt. esimle beraber basladik;
3 gun de 3,1 kg zayifladi :1shok:
inanilir gibi degil yaaaaa..
gerci o diyorki senin verilecek fazla kilon olmadigi icin yavas veriyorsun, benim nerden baksan 10 kilo fazlam vardir diyor. bir de ilk etapta fazla suyunu atti sanirim.
(esim adina seviniyorum tabi de, yanlis anlasilmasin ; kendi asima uzuluyorum ))
canımcım eşin çok haklı senin kilo fazlan çok olmadığıiçin yavaş verirsin,kilo fazlan ne kadar çoksa o oranda hızlı veriliyomuş
ay hayatım ya çok merak ediyorum onu ben,reklamda müthiş bişeye benziyo.Gerçekte 1 tane alıp deniycem vall,sende ye gitsin arkasından yarım saat yürürsün olur biter.Ama 1taneden başka yeme sakın
ay bu arada ben dün be bugün tam buğday eKmeği yemeye basladm. önceden KepeKli veya light yiyodum. anam wc ye gide gide bi hal oldum bugün.eKmege bağladım olayı. tam bugdaya bünyem alısıK olmayınca hemen farKettirdi . bi seye alısınca ztn fayda ediceK bi sey d eolsa faydası Kalmıyo çünKü KepeKliye alıstırdım Kendimi o yüzden bugdayda hemen farK etti diye düsünüyorum. en iyisi trufun değdi gibi degisiK degisiK yemeKkızlar tuvalete çıkamam problemi bende de var
kızlar vücudumda bi daralma hissediyorum ama tartıya cıkınca kilo vermemişim offf bi görsem kiloların patır patır düştüğünü
spormu yapıyosun gamiş? ondan sıkılaşmışsındır
bence kizlar bizim bu kilo degisimleri aslinda gercekten kilo alip verme degil;
yedigimiz seyin niteligine gore bazen fazla su tutuyor olabilir vucudumuz;
zaten gecen gun bir uzman soylemisti tv de, insan birgun yedi diye kilo almaz demisti..
bir de geceki ac kalma suremize gore de kilo degisiyor;
aksam biraz gec yediysen tartida fazla cikmis olabilirsin.
lulucugum tuvalet durumuna gore bile degisir.
bak ben mesela dun 56 cikiyordum, bu sabag 55,1-- 1 gun de 1 kkilo mu verdim hayir, demek ki dun ya su tuttum ya tuvalete cikamadim.
uzme kendini sakin..
bak bu aksam erken ye, sabah az cikarsin ;-)
insan bir şeye alışmaya görsün çok kötü oluyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?