50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende tadıcam bi ara valla,dediğin gibi yarım yerim nolcakvereliniortak

ye canım ye afiyet olsuncokacimcoook

merhaba kızlar,
ben 60.5 kiloyum boyum 168 yarın tartılma günüm umarım 60mışın altında çıkarım ve buraya trasfer olurum.. :)
görüşmek üzere..

gel canım gel ne olursan ol gellllsempatiksalakcinni

aaa peppercim ben de öyle. anadoludan avrupaya geçiyorum her gün. ama benim 1,5 saatim yolda geçiyo,senin kadar değil. nerde oturuyorsun özelden yazsana bana olumunekankayizsmile

klik,

google a yaz;

"leslie sansone ile yuru ve incel"

ilk cikan sitede linkleri var; ordan indirebilirsinn

ya siteyi buldum.***************** ama verilen linkleri tıkladığımda ********** diye bir site açılıyor ve burdan indirmeyi bilmiyorum.çünki yönlendirmeler ingilizce.neyse beceremeyeceğim galiba.

yardımın için teşekürler

dur ben yanlis yazdim sanirim;
sabah 7 de cikiyorum evden (2 saat)
aksam da 7 de evdeyim (1 saat)

3 saatim geciyormus yolda..-
yine de cok fazla :-((((
dur yaziyorumm

cnm bu sitede bununla ilgili topikler var, nasil indirecegin tam ayrintili yziyor; onlari bi bulsan

kızlar yaa ben ara öğün olarak erikli yovita yiyodum da bi üstünü okiyim dedim. bi baktım 110 kalori!!!mafoldumben çok değil mi bu ara öğün için?Çok üzgünüm çoook

kızlar yaa ben ara öğün olarak erikli yovita yiyodum da bi üstünü okiyim dedim. bi baktım 110 kalori!!!mafoldumben çok değil mi bu ara öğün için?Çok üzgünüm çoook

bence çok değil diğer yediklerinle dengelersen bi problem olcagını sanmıyorum

kızlar,
dün ben bir şey denedim. faydasını gördüğüm için sizde tavsiye edeceğim.
Suna Dumankaya'nın selülit formülü bu ama ben içinden bazı malzemeleri çıkardım daha kolay uygulamak için.

benim formülüm;
2 yemek kaşığı biberiye yağı
1 yemek kaş. limon yağı
1 yem. kaş. portakal yağı
2 yem. kaş. kayısı çekirdeği yağı (ben kayısı yağı bulabildim)
1 yem. kaş. toz tarçın
2 yem kaş. susam yağı.
bunları karıştırın sonra bi şişeye koyun tekrar tekrar kullanabilirsiniz.
belinize, basenlerinize, selülitli bölgelerinize sürün. Üzerine şu termal sauna şortlardan giydim. sanırım streç filme sarsanız da işe yarayacaktır. Sonra hemen spor yaptım. Eliptik bisiklette 20dk. Yemek yedim saat 7de sonra saat 9 gibi tekrar eliptik bisiklette 20dk. Ardından sıkılaştırıcı egzersiz hareketleri yaptım 10dk. Sonrada duşa girip bacaklarımı keseledim. banyondan sonra normal bir vücut kremi sürüp yattım. Sabah kalktığımda bacaklarımın daha güzel göründüğünü düşünüyorum. tabi hemen sonuç vermez ama en azından teniniz güzelleşiyor. ben hergün yapmaya çalışacağım. tavsiye ediyorum.

bence çok değil diğer yediklerinle dengelersen bi problem olcagını sanmıyorum

ama çok severek yemiyorum ki, ara öğün olarak alternatif yaratmaya çalışıyorum. bu durumda bunun yerine meyve filan yemek daha mantıklı dimi?çünkü 2.arada süt içiyorum zaten..proteinimi o şekilde alabilirim yani.:uhm:

canım ben hiç ara öğün yapamıyorum yaptıgım zamanlarda sadece kayısı kurusu ya da 1 adet galeta yiyorum nasıldır sizce
evet canım ilkinde meyve yesen ikincisindede süt içersin o da olur ama banA 100 kalorü aman aman yükserk gelmedisonuçta günlük almamız gereken bi kalorimiz var

evet ama 100 kaloriye çikilata da yerim benaklinialirimsmile

bence güzel senin araların ama biraz az sanki canım. sen de süt içsen?küçük karton kutularda light sütler oluyo ya ben onlardan içiyorum. yaninda da 1-2 tane kepekli biskuvi yiyorum oh missskaydirigubbakcemile2

ülkerin kalbim benecolü var .. 80 kalori ..hem de kolesterolü düzenliyor ..onu da yiyebilirsin istersen

selam kızlar kilo bildirim gününü değiştirmekten bahsediyordunuz dün
ne oldu o konu vazmıgeçtiniz kızlar

evet canım iyi fikir tıkanıp kalıyorum ne yiycem diyee biraz daha havalar ısınsada yaz meyvelerinden yesekkk
selam kızlar kilo bildirim gününü değiştirmekten bahsediyordunuz dün
ne oldu o konu vazmıgeçtiniz kızlar

canım evet cuma dendi en son ama bi sonuca bağlandımı bilkmiyorum

kızlar peynirli salata yiyorum ben kepekli ekmekle öğle yemeği olarak. ama sabah da peynirli sandviç yedim,arada yovita, öğlen yine peynir,arada da süt iççem. protein manyaa olur muyum?sempatiksalakcinni

Dulcimm tibetimi yaptımkaydirigubbakcemile2

ay Kızlar noldu Kilo bildirme günü değisiKligi isi
dün sitede yine sorun olunca yazamadım. 55.7 falan Kiloyum galiba. galiba diyorum çünKü gramını göstermiyo tahminen diyorum belKi 57.8 falandır bilemeyecen gari.

uzun uzun anlatmıssın arKadasım sağolasın, biz de bu yağlar haKKında uzun muhabbetler ediyoruz zaman zaman. ben de geçen yıl çoK faydasını görmüstüm.cuma günü teKrar baslıycam. henüz fazla yağ yoK eimde ama olanlardan Kullanıcam . gerçeKten bebeK teni gibi yumusacıK olyor hem de yağanma-spor-yürüyüs sonrasında yaptıgımız Kese sonucunda Kan dolasımı hızlanınca incelme de oluyor.

canımcım eşin çok haklı senin kilo fazlan çok olmadığıiçin yavaş verirsin,kilo fazlan ne kadar çoksa o oranda hızlı veriliyomuş

ay bence dee ya zaten hep öyle olmuyo mu benim Kuzenimde öyle ilK ayda 8 Kio mu ne verdi. fazlası çov oldugu için ilK aylarda daha cabuK veriliyomus. ama son Kalan 5 Kilo falan zor gidiyomus ilK aylardaKi gibi hızlı gitmiyomus

ay hayatım ya çok merak ediyorum onu ben,reklamda müthiş bişeye benziyo.Gerçekte 1 tane alıp deniycem vall,sende ye gitsin arkasından yarım saat yürürsün olur biter.Ama 1taneden başka yeme sakın

:roflol:ay Kırmızıya boyadığım yere çoK güldüm:roflol:

kızlar tuvalete çıkamam problemi bende de var
ay bu arada ben dün be bugün tam buğday eKmeği yemeye basladm. önceden KepeKli veya light yiyodum. anam wc ye gide gide bi hal oldum bugün.eKmege bağladım olayı. tam bugdaya bünyem alısıK olmayınca hemen farKettirdi . bi seye alısınca ztn fayda ediceK bi sey d eolsa faydası Kalmıyo çünKü KepeKliye alıstırdım Kendimi o yüzden bugdayda hemen farK etti diye düsünüyorum. en iyisi trufun değdi gibi degisiK degisiK yemeK

kızlar vücudumda bi daralma hissediyorum ama tartıya cıkınca kilo vermemişim offf bi görsem kiloların patır patır düştüğünü

spormu yapıyosun gamiş? ondan sıkılaşmışsındır

bence de. önem olan yağ KaybetmeK su Kaybedince zati bi anlamı olmuyo. sıKılasıyosan yağlardan olusan sarKmalar toplanıyodur iste ne güzel mutlaKa farK edersin bi süre sonra

evet iste bu yaa :) zaten her gün tartılmaK bu yüzdne dogru değilmis. biz hemen aldıK aman verdiK diyoruz oysa su toplıuyor vücut ya da bol su atıyor.

insan bir şeye alışmaya görsün çok kötü oluyor ..

evet o zaan hiç bi sey fayda etmiyor zaten. hiç bi seye alıstırmamaK gereKiyo

Merhaba kızlar.sabah kahvaltıya misafirimiz vardı. O yüzden benim bugünki kahvaltım farklı oldu.sucuklu patatesli omlet( bir pasta dilimi büyüklüğünde)1 tane poğaça,1 dilim peynir,çok ince bir dilim gözleme ve közlenmiş kırmızı biber salatası yedim.saat 3 e kadar falan acıkacağımı sanmıyorumsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…