Merhaba kızlar.sabah kahvaltıya misafirimiz vardı. O yüzden benim bugünki kahvaltım farklı oldu.sucuklu patatesli omlet( bir pasta dilimi büyüklüğünde)1 tane poğaça,1 dilim peynir,çok ince bir dilim gözleme ve közlenmiş kırmızı biber salatası yedim.saat 3 e kadar falan acıkacağımı sanmıyorumsositososito
afiyet olsun :) acıkmasan da meyve yogurt veya bitki çayıyla ara öğün yap dicektit arkadaslar da benim gibi:)
ya dünden beri közlenmis k.biebrdir gidiyo fena canım çekti:) yarına yapıyım bende
kızlar peynirli salata yiyorum ben kepekli ekmekle öğle yemeği olarak. ama sabah da peynirli sandviç yedim,arada yovita, öğlen yine peynir,arada da süt iççem. protein manyaa olur muyum?sempatiksalakcinni
canlarim cogunluk tarti gununu cuma yapmak icin istekli gorunuyor;
ben burcuya msj atiyorum o zaman ???
son olarak ne diyorsunuz ???
bir de bu cuma degil de onumuzdeki hafta cumadan itibaren mi baslasin ??
ben bu yuruyusu yenı duydum gordum:) ama gayet de eglencelı ben de baslamak nıyetındeyım pilatesle beraber
Konyadan aydın a gittim.gittiğimden daha 24 saat bile geçmemisti. dedim aamnnnn biraz da basKa yollarda yürüyüm ya oh miss gibi derKen yürüyüse çıKtım yarım saat bile geçmedi ayağımı öye bir burKtum Ki ama öye bi burKusyu Ki ne oldugumu sastım. tamamen döndü ayağım. Kaldırımdan indim tam Karsı yola geçicem. ayağımı attım ayaKKabı yürüyüs ayaKKabısıydı çoK düz olunca topuK moKuK da taKılma imKanı olmadı yani tamamen döndü ayağım. hemen Kendimi geri attım araba da ani fren yaptı zaten o acıyla Kendimi atmasam çarpacaKtı araba.
neyse oturttular adamlar.dinlendim bi srüe herade bi yarım saate yaKın zaman geçti. KalKıp eve gitmeK istedim.dediler iyi oldun mı biarz daha dur.dedim iyiyim. geçmisti acısı biraz.KalKtım yürüdm 2 adım anca attım yine tam burKuldu.ama ne oldugumu bilemedim yaaa öyel Kötüydü Ki Allahım Kimsenin basına vermesin. adamlar dedi senin bi rahatsızlıgın falan mı var KemiKerinde sorunun falan mı var.dedim yoK ben düzeni yürürüm .
adamlar dedi o zaman nazar heralde. ben de öye düsündüm bana bazıları nasıl yürüyon uçuyon sanKi genç olunca derlerdi.
neyse zar zor 54 e düsmüstüm iste değil düzenli tempolu yürüyüs yapmaK evin içinde zor hareKet eder oldum ve reKorumu KıraraK 60 lara cıKtım.
ay nerden geldiK bura Kusura baKmayın :)
demeK istediğim yürüyüse Kendimi alıstırmıstım düğzneli yürüyodum faydasını da çovK gördüm haziranda bıraKtım hala o düzeni yürüyüserime baslayamadım diyceKtim. ama baslamayı düsünüyorum gerçeKten müthis faydası oluyor
:lepi: Şeniz Hep böyle ol kaydirigubbakcemile5iyiyim canım,hem de çok,sayende dün akşam kendime geldim
arkadaşlar günaydın dün siteye giremediğim için cvp yazamamıştım. destekleriniz ve yorumlarınız için sağolun sayenizde kendime geliyrm pes etmek yok azmedeceğiz neyse canlarım akşa görüşürüz. inşaallah bugün hepimiz için çok güzel bir gün olur.
kizlar gunaydin
klik; kizim seni sitenin en alingani secicem bak ha,
azicik ilgi gostermeyelim kusuyosun aaaa
biz seni de seviyoruz cok ;-))
Bence de... Bundan sonra yarım simitli ara öğünler yapmadunku menumu de yazayim da..
bence iyi bir menu olmusss ;-)))
herkese günaydıınnn
güzel ve neşeli bi gün olsun hepimize,gülümsemeyi hiç ihmal etmeyin canlaropuyorumnanaktan
bence kizlar bizim bu kilo degisimleri aslinda gercekten kilo alip verme degil;
yedigimiz seyin niteligine gore bazen fazla su tutuyor olabilir vucudumuz;
zaten gecen gun bir uzman soylemisti tv de, insan birgun yedi diye kilo almaz demisti..
bir de geceki ac kalma suremize gore de kilo degisiyor;
aksam biraz gec yediysen tartida fazla cikmis olabilirsin.
lulucugum tuvalet durumuna gore bile degisir.
bak ben mesela dun 56 cikiyordum, bu sabag 55,1-- 1 gun de 1 kkilo mu verdim hayir, demek ki dun ya su tuttum ya tuvalete cikamadim.
uzme kendini sakin..
bak bu aksam erken ye, sabah az cikarsin ;-)
Meret ha :roflol:ya arkadaşlar bende tuvalete çıkamıyorum yine yaamafoldumben 3gün önce ilaç içtim ve öyle çıkabilmiştim.Ama o günden sonra tık yok gene bu 3.gün,sanırım bi 200-300 gr fazlalık yapıyodur bu meret.offf of
Canım en güzel etki vücuttaki etkidir :lepi: Tebrikler... Ben de bugün aynanın karşına geçtim cıbıldak vücudum toparlanmış baya kaydirigubbakcemile2kızlar vücudumda bi daralma hissediyorum ama tartıya cıkınca kilo vermemişim offf bi görsem kiloların patır patır düştüğünü
Hiç tavsiye etmem canım, şeker deposu. 3 kişi denedik üçümüz de beğenmedik. Git mangum falan ye mis gibi.ay hayatım ya çok merak ediyorum onu ben,reklamda müthiş bişeye benziyo.Gerçekte 1 tane alıp deniycem vall,sende ye gitsin arkasından yarım saat yürürsün olur biter.Ama 1taneden başka yeme sakın
merhaba arkadaşlar ;
Bende zayıflamak istiyorum. nolur yardımcı olun
kilom 60 boyum 1,55 en az 10 kilo vermeliyim ama olmuyor ne yaptıysambaşarısızım.
Bu gün mesela
sabah : bir dilim kepek ekmeği, bir tane domates, şekersiz çay
arada : yeşil çay ve incir birtanede ceviz yedim
öğle : yağsız bir yumurta yarım kepek ekmeği
arada: yeşil çay ve fındık
akşamda cacık salata ve ıspanaklı mantar yiyeceğim büyük bi ihtimal sizce nasıl böyle devam edersem kilo verebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?