50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun :) acıkmasan da meyve yogurt veya bitki çayıyla ara öğün yap dicektit arkadaslar da benim gibi:)

ya dünden beri közlenmis k.biebrdir gidiyo fena canım çekti:) yarına yapıyım bende

afiyet olsun :) acıkmasan da meyve yogurt veya bitki çayıyla ara öğün yap dicektit arkadaslar da benim gibi:)

ya dünden beri közlenmis k.biebrdir gidiyo fena canım çekti:) yarına yapıyım bende

saol canım.Yap ve afiyetle ye benimde canım çekmişti o yüzden yaptım:dance:

benı de aranıza alırmsıınız kendıme baska yer bulamadım:)

ben de 155 boyunda 49 kıloyum. 8 kılo bırden aldım ıkı ayda ondan cok fazla gelıyor kılom. amacım sımdılık 45 olmak bakalım sonrası allah kerım:)

gripincim evet spor yapıyorum leslie sansonla yürü incel programı faydasınıda görüyo gibiyim spordan sonra böyle bacaklarımda bi ısınma bi yanma hissi

katrece,
nasilsin duygusal arkadasim gorusmeyeli;

unutmusum yazmayi

seni de topikin en duygusali ilan ediyorum )
guzel biseyler karalamistin bir ara da duygulanmistik.

canim evet hergun tartilmak iyi degil bence de, ama iste bu merak yok mu bu merak, durtuyor her sabah beni tartil tartil diye...

su kirmizi biber tarifini ben vermistim; ilk ben cikardim galiba bu muhabbeti,
caninizi istedtim; ama ne guzle saglikli biey istedi caniniz ;-))

bengi arkadasim sagol selulit formulun icin;
ben de evlenmeden once 3 hafta boyle bisey uygulamistim; selulitlerim gitmisti, balayini rahat gecirdim yani,
ama s,mdi geri geldiler ne yazik ki,, en pahali kremlerle bile birakinca geri geliyor bu meret;
omur boyu da boyle yaglarla mi ugrasicaz yaa, ben biraktim o yuzden; sporla diyetle giderse gider; bir de dusta masaj yapiyorum vaktim oldukca; o kadar..

letheriver hosgeldin;
gamis aynen ben de senin gibi leslieden fayda gormeye basladim, sanki karnim dumduz oldu, soylemesi ayip popom da kalkti biraz:kedi:
spatz cnm aksama sebze ye, yarin da et, tavuk, balikdan birini ye bence; hicbirinden mahrum kalma, hergun birinden al -- bence
vahiba oohhhh goturrr; saka saka afiyet olsun, oglen ve aksami hafif gecir amaaa ;-)

25/03/
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Az peynir, az kasar
1-2 parca domates, salatalik

Ara
1 dilim etimek
1-2 tatli kasigi bal

Ogle
Sebze corbasi
Kremali tavuk yemegi, 1 kasik salata

Ara
sanirim bikac eti form yerim, aksama da turlu yemegi yicem buyuk ihtimalle

;-))

canlarim cogunluk tarti gununu cuma yapmak icin istekli gorunuyor;
ben burcuya msj atiyorum o zaman ???

son olarak ne diyorsunuz ???

link sormuslar genelde ındırmek ıcın ama ben gırebılenler ıcın youtube da buldum:)

sadece leslie sansone yazmak yeterlı butun vıdeolar cıkıyorhihoyyyt

Selam kızlar...

Çoook geçmiş olsun canım... Neyse ki cidden geçmiş o günler kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım,hem de çok,sayende dün akşam kendime geldim
:lepi: Şeniz Hep böyle ol kaydirigubbakcemile5

Sen de benim ilham perilerimdensin canım kaydirigubbakcemile3

kizlar gunaydin

klik; kizim seni sitenin en alingani secicem bak ha,

azicik ilgi gostermeyelim kusuyosun aaaa

biz seni de seviyoruz cok ;-))

Yaw klikcim sen daha önce de mi küstüydün yoksa??

dunku menumu de yazayim da..

bence iyi bir menu olmusss ;-)))
Bence de... Bundan sonra yarım simitli ara öğünler yapma lmaz:
herkese günaydıınnn

güzel ve neşeli bi gün olsun hepimize,gülümsemeyi hiç ihmal etmeyin canlaropuyorumnanaktan

Hep böyle mesajlar yazın ya, iyi geliyo valla kaydirigubbakcemile3

Çok doğru vereliniortak

Meret ha :roflol:
kızlar vücudumda bi daralma hissediyorum ama tartıya cıkınca kilo vermemişim offf bi görsem kiloların patır patır düştüğünü
Canım en güzel etki vücuttaki etkidir :lepi: Tebrikler... Ben de bugün aynanın karşına geçtim cıbıldak vücudum toparlanmış baya kaydirigubbakcemile2

ay hayatım ya çok merak ediyorum onu ben,reklamda müthiş bişeye benziyo.Gerçekte 1 tane alıp deniycem vall,sende ye gitsin arkasından yarım saat yürürsün olur biter.Ama 1taneden başka yeme sakın
Hiç tavsiye etmem canım, şeker deposu. 3 kişi denedik üçümüz de beğenmedik. Git mangum falan ye mis gibi.

dulcinea hoşgeldin canım dün yazdım mı hatırlamıyorum ama hep sporumu hemde tibetimi yaptım bugün 3 mile geçiyorum sporda da heyecanlıyım

merhaba arkadaşlar ;
Bende zayıflamak istiyorum. nolur yardımcı olun
kilom 60 boyum 1,55 en az 10 kilo vermeliyim ama olmuyor ne yaptıysambaşarısızım.
Bu gün mesela
sabah : bir dilim kepek ekmeği, bir tane domates, şekersiz çay
arada : yeşil çay ve incir birtanede ceviz yedim
öğle : yağsız bir yumurta yarım kepek ekmeği
arada: yeşil çay ve fındık
akşamda cacık salata ve ıspanaklı mantar yiyeceğim büyük bi ihtimal sizce nasıl böyle devam edersem kilo verebilirmiyim.

merhaba canım hoşgeldin menün çok güzel kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…