50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dulcinea hosgeldin canimcim;
ben o yarim simitli ara yaptigimda ogleni ve aksami cookk hafif yemistim ama :-(

lives hosgeldin;
bence cok az yemissin;
bir yumurtyla ogle yemegi olmaz ki?

haslama sebze , et falan yesen daha iyi olurdu bana gore

hem dulcinea bacim sen brownileri gotururken bizim sesimiz cikmiyor ama
simdi klik gibi alinicam haaa :roflol:

sen de yaz suraya 2 gunluk menunu de ben bir inceleyeyimm :jeyyar:

dulcinea hoşgeldin canım dün yazdım mı hatırlamıyorum ama hep sporumu hemde tibetimi yaptım bugün 3 mile geçiyorum sporda da heyecanlıyım
Hoşbulduk canım, hemen verem *+ nı
Hoşgeldin lives opuyorumnanaktan Sana ilk etapta tavsiyem aniden yiyeceklerini aşırı azaltma, yavaş yavaş...

dulcinea hosgeldin canimcim;
ben o yarim simitli ara yaptigimda ogleni ve aksami cookk hafif yemistim ama :-(
Baaaane, o bi ana menü gibi bence laelaelaelaelae

hem dulcinea bacim sen brownileri gotururken bizim sesimiz cikmiyor ama
simdi klik gibi alinicam haaa :roflol:

sen de yaz suraya 2 gunluk menunu de ben bir inceleyeyimm :jeyyar:

Kız ben yediğim zaman yazmıştım ki.... taa ne zaman. Toplamda çok az abur cubur yiyorum ben ayrıca. Cidden çok kötü, şeker yiyormuşsun gibi bayıyo. Çikolata yiyin onun yerine. Aldığın kaloriye değmiyo.
Canım benim beslenme düzenim size çok ters. Günde 2 öğün yiyorum ama veriyorum :sm_confused: Anneme lahana siparişi verdim, sağlıklı beslendiğim günler yazmaya çalışırım yerimseniben

hoşgeldin canım...bende az önce ara olarak 1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir salatalık ve domates yedim.

valla dogru diyon,

biz metobolizmayi hizlandiricaz diye 6 ogun yemekten obez olucaz sonundaa :roflol:

senin yonteme mi gecis yapsakkk bilmiyorumkismile

ama yo yoo :umursamaz:

az da versek, veremesek de,
ilerisi icin bizim yontem iyi bence;
hic olmazsa almiyoruz koruyoruz;
aliskanlik haline getirirsek omur boyu ayni kilo da kaliriz :Saruboceq:
hiiiyyooott :teytey:

bu arada kizlar
burcuhayal listeyi yayinladi mi;

ben tarti gununu cumaya cekmek istiyoruz diye msj atiyorum ha, ona gore duyduk duymadik demeyinnnn

Yani sizinki cidden süper... ama araları çok az yapmalısınız bence, belki de toplamda benden daha çok yiyorsunuz. Sonuçta kilo alıp vermeyi esas etkileyen faktör ne kadar yediğimiz.

Kız sanki ben alıyorum lülülülülülü Benim bünyem böyle alışmış, değiştirmek zor ki... yerimseniben

bir de bu cuma degil de onumuzdeki hafta cumadan itibaren mi baslasin ??

evet canım bence öbür cumadan itibaren olsun,daha dün tartıldık zaten
Selam kızlar...

Hiç tavsiye etmem canım, şeker deposu. 3 kişi denedik üçümüz de beğenmedik. Git mangum falan ye mis gibi.

hadi yaa ama süperötesi görünüyobilmiyorumkismile

hoşgeldin

canım hoşgeldin de böyle az yersen metabolizman yavaşlar,kahvaltıyla öğleni sağlam yemen gerekiyor,bir de benim taktiği denesenben 8 öğün yiyordum günde. bu arada doktor kontrolünden geçtin mi? belki hormonal bir sorun var,tiroid kaynaklı olabilir.

selülitten ömür boyu kurtulamayacağız galiba. yağlanmaya devam....
senin bir formülün var mı ?

selülitten ömür boyu kurtulamayacağız galiba. yağlanmaya devam....
senin bir formülün var mı ?

ben aktardan hazir selulit yagi almistim (icinde biberiye yagi falan vardi, digerlerini simdi hatirlayamiyorum )
her aksam isten gelince surup, strecle sarip 2-3 saat bekletip yikiyordum.

3 hafta da selulitler gitti,

ama bu kis tekrar olustular ayni sekilde :-((

maalesef selulitleri yoketmek cok zorrr

kızlar bende zayıflamak istiyorum acil beni diet moduna sokun yalvarıyorum

kızlar bende zayıflamak istiyorum acil beni diet moduna sokun yalvarıyorum

Hoşgeldin selcim, yaza kadar forma girmek için vaktin bol İlk etapta abur cubur kola neyim bunları unut, abartmadan yemek yemeğe başla, bi de spora başla kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…