50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım size bütün bi günümü anlatıyım biraz erken ama olsun sırnaşık şey

öğlen bi kase yoğurtlu müsli, saat 5 te 4 adet bisküvi ve 1 adet elma az öncede 2 tane kuru kayısı yedim :icecream: bu kadar akşam yemeği yemicem ama geçiştirmek ne yesem?

bu arada saat 3 buçuk gibide 1 bardak kola içtim çünkü ütü yapıyodum sıcakta soğuk soğuk iyi geldi ohh.. İlk günden kaçamak utanıyorum kendimden senağlama senağlama senağlama senağlama :tomato: :tomato: :tomato:

sabah 6 da = sütle korn flakes
saat 9 buçukta ebru şallıyla pilates...
öğlen 11de= elmalı yogurt(meyveli yogurtlardan)
akşam 18 de= 5 kaşık makarna 4 köfte yeşil salata
(ekmeksiz)
bir tane yeşil çay

herkese selamm kıslarr

siteye yeni üye oldum ve hemen daldım bu bölüme.kızlar ya cok umutlandım aranızdaki sıcaklıgi ve desteği görünce..

ben ciddi şekilde sorun yasıyorum kilo konusu denilince. 3 ay öncesine kadar 55 - 54 arası gidip geliodum. ama coook kotu bi donem gecirdim resmen depresyona girmistim hersey üst üstüne gelmisti kendimi yemege verdim ve 1 ay kadar kısa bır surede 62 e fırladım . suan tam kılomu bılmıorum cunkı tartılmadım bayadır.eski kilomu cook istiyorumm ben yaa en kısa zaman da tartılıp cizelgemi de koycam.sevgilerle

slm kızlar.bende 58-59 kilo arasında gidip geliyorum.yaklaşık 6 yıl öncesine dek yani hamile kalmadan önce 49 kiloydum ve hamileliğimde tam 23 kilo aldım yani biranda 73 kiloya çıktım.ilk bir yılda hiç kilo veremedim fakat sonra yavaş yavaş gitti.sorun şuki 58 kilonun altına düşemiyorum.50 olmak çok istiyorum ama nafile...hızlı ama kesin sonuç veren bir uygulama istiyorum.inanın böyle çok mutsuz hissediyorum kendimi çok..senağlama

sürekli kilo alıp vermek de vücudu çok yıpratıyor değil mi. ben artık hedef kiloma düşüp ve onu uzun bir süre korumak istiyorum. her tarafımda çatlak oldu bi de evlensem doğum yapsam falan nolacak düşünemiyorum.

selam kizlar ben diete aynen devam ediyorum 10 gun 2 kg vermisim.. bu sabah kahvaltida yesil cay, 2 dilim kepek ekmek, domates salatalik yedim oglene ton balikli salata yiyecegim aksamada sebze yemegi dusunuyorum. bol motiveli gunler. :))

selam kizlar ben diete aynen devam ediyorum 10 gun 2 kg vermisim.. bu sabah kahvaltida yesil cay, 2 dilim kepek ekmek, domates salatalik yedim oglene ton balikli salata yiyecegim aksamada sebze yemegi dusunuyorum. bol motiveli gunler. :))

10 gunde 2 kılo vermek guzel.spor yapıyormusun..

cnm tatlı isteyince bikaç tane diyet bisküvi veya yeşil elma yiyorum. iştah kesiyo cidden...

merhaba arkadaşlar, bende nihayet sizin topiğe terfi ettim . 1,55 boyunda 58,5 kg dayım. 5 ocakdan buyana diyet ve spor yapıyorum.başladığımda 64 kg dım. 4 kg mım daha kaldı ama 3 kg daha verirsem korumaya çalışacağım kilomu.herkese kolaylıklar dilerim

canım tatlı istediğinde meyve ye canım. ya da 1 bardak su iç yavaş yavaş..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,

sevgili periliev cim bu çarşamba günü kilomu bildirip bir sürpriz yapıcam inşallah

canım ben sürekli yürüyorum.. işyerinde öğle arası yaz kış demeden en az yarım saat yürürüm. bazı akşamlar da evde 20 dk karına yönelik hareketler yaparım. lahana yağının bunlardan fazla etkisini gördüm gibi geldi. belki de yağı sürerken yaptığım masajın etkisi vardır bilmiyorum. sonuçta o bölgedeki kan dolaşımı hızlanıyo..

canım gördüğüm kadarıyla protein, kalsiyum ve vitamin yönünden oldukça zayıf bir diyet yapıyorsun. bunlar olmadan vucüt hayati fonksiyonlarını sağlıklı bi şekilde yerine getiremez. metabolizmanı altüst etme bence. bu şekilde verdiğin kiloları muhafaza etmen zor olur. evde salatalık, domates, lahana filan bulundur. kıyıldıkça onlardan atıştırırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…