50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çörek otunu bende 1 ay önce denemeye çalıştım ama normalde kendini sewmeme ragmen dewam edemedim yeniden mi başlasam ki yaw:))) ama sabahalrı ne yutcamı şaşırdım bende napem gıslar yaw

Hee saaaa yaramazsa, baaa gönder aklinialirimsmile

Koça şikayet bilem ettim seni kaydirigubbakcemile

biliyom okudummmmbilmiyorumkismile napimm biraz sizinle uğraşayım dedim gevşekliğim fenaa üzerimdeee-tatlicadiarzu-

Tebrik ediyorum süper bir iraden var. menünde gayet güzel:lepi:

Yaa o ne büyük çikolata sabahtan beri resme bakmadan okumaya calısıyrm ama olmuo bu bize yapılırmı işkence çektiriosun:kedi:
ayy haklısınızzz canımm yaaa bizim kızlarla bi uğraşayım dedimdiii kötükedihüso

benim canım pek çekmezz ayda bir kere kriz gibi olur o kadarr cokacimcoook

çörek otunun günlük olarak mı çekilmesi lasım arkadaşlar yaw... yağının kabızlığa ii geldiğini duymuştum

neyse kızlar ben kaçıyorum biraz kitap okuyup uyuyayım hepinize iyi geceler. yarın görüşürüz:teytey:
Tatlı rüyalar canım

beleşciye bak laalsanaalsanasmile
Onun adına geri dönüşüm desene :1closedeyes: Kaç kuruşsa veririz sempatiksalakcinni
çörek otunu bende 1 ay önce denemeye çalıştım ama normalde kendini sewmeme ragmen dewam edemedim yeniden mi başlasam ki yaw:))) ama sabahalrı ne yutcamı şaşırdım bende napem gıslar yaw
Yarın başlıcam ama nasıl başlıcam hala bilemedim, katrece saraçın uzuun yazılarına bakıp okumalı sempatiksalakcinni Kız çörek otunu yutak şimdilik kaydirigubbakcemile3
biliyom okudummmmbilmiyorumkismile napimm biraz sizinle uğraşayım dedim gevşekliğim fenaa üzerimdeee-tatlicadiarzu-
Efferin tontişkom kaydirigubbakcemile3
çörek otunun günlük olarak mı çekilmesi lasım arkadaşlar yaw... yağının kabızlığa ii geldiğini duymuştum
Neyi niye çekiyonuz ya.. yavaş yazın :ecrin_bebek:

yutunca aynen dışarı atarsaınD

ben sordum (( çok güvendiğim bir yer)) biz taze çektik içiniz rahat etsin dedi 15 günlük falan aldım çünkü dövmesi bayaa zorr
birde yoğurtla en güzel yinme şekliii su ile mahvediyo insanı ee o anda yoğurt yoksa su ya talim:1ninca:

yoğurdun dadını bozuyo mu peki bu çörek otu...tadı nasıl yani ekmeğin poğaçanın üstünde yemişliğim var sadece aklinialirimsmile

yoğurdun dadını bozuyo mu peki bu çörek otu...tadı nasıl yani ekmeğin poğaçanın üstünde yemişliğim var sadece aklinialirimsmile

ee yaniiiiiii 3 kaşık yoğurt yetiyoo diyeliim ama çok aç olcann yanii sabah en uygun an sempatiksalakcinni

ayy bir yandan lezzet pekte önemli değil yaa wc ye çıkmaya başladımm:1shok:
unutmaa koccaa bir tatlı kaşşığıı teppeleeme olucakmışşşkafamçokkarıştı ancaaasengözlerimebaksanab

Aaa hakketten yaw, boşuna mı aldım ben çörek otunu :sm_confused:

Hoşgeldin canım, ben su içem bari kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: Oy oy, çıtır gelinim benim, ne de gururluymuş Şeniz

oleyimdür solemesi ayupohaoldumsmile

ruşeym dozu nedir ki gülüm...sana 1 kilo alıverem

hoşgeldin meleğimmmmm Şeniz
nasılsın canımmm:1hug:
hosbuldummmm hayatimm bitanemmm bugun doktora gittik annemle hani burnumda devausyon vardi ya zor nefes aliorum diye bugun doktor burnuma ucunda kamere olan boru soktu bakti canim cok yandi gulum gozumden yaslar suzuldu hep oda ameliyat dedi bakalim nolcakk sen nasilsin?lokum nasil bitanem?

Aaa hakketten yaw, boşuna mı aldım ben çörek otunu :sm_confused:

Hoşgeldin canım, ben su içem bari kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: Oy oy, çıtır gelinim benim, ne de gururluymuş Şeniz

canim benimm hosbuldummm findikli lokumumm sen nasilsinn hayatimm?su hemen hazir afiyet seker olsunn fistikli kadayifimm

tuvalete çıkarcaksa yerim napiyimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…