Hee saaaa yaramazsa, baaa gönder aklinialirimsmile
Koça şikayet bilem ettim seni kaydirigubbakcemile
Hee saaaa yaramazsa, baaa gönder aklinialirimsmile
Koça şikayet bilem ettim seni kaydirigubbakcemile
ayy haklısınızzz canımm yaaaTebrik ediyorum süper bir iraden var. menünde gayet güzel:lepi:
Yaa o ne büyük çikolata sabahtan beri resme bakmadan okumaya calısıyrm ama olmuo bu bize yapılırmı işkence çektiriosun:kedi:
Tatlı rüyalar canımneyse kızlar ben kaçıyorum biraz kitap okuyup uyuyayım hepinize iyi geceler. yarın görüşürüz:teytey:
Onun adına geri dönüşüm desene :1closedeyes: Kaç kuruşsa veririz sempatiksalakcinnibeleşciye bak laalsanaalsanasmile
Yarın başlıcam ama nasıl başlıcam hala bilemedim, katrece saraçın uzuun yazılarına bakıp okumalı sempatiksalakcinni Kız çörek otunu yutak şimdilik kaydirigubbakcemile3çörek otunu bende 1 ay önce denemeye çalıştım ama normalde kendini sewmeme ragmen dewam edemedim yeniden mi başlasam ki yaw:))) ama sabahalrı ne yutcamı şaşırdım bende napem gıslar yaw
Efferin tontişkom kaydirigubbakcemile3biliyom okudummmmbilmiyorumkismile napimm biraz sizinle uğraşayım dedim gevşekliğim fenaa üzerimdeee-tatlicadiarzu-
Neyi niye çekiyonuz ya.. yavaş yazın :ecrin_bebek:çörek otunun günlük olarak mı çekilmesi lasım arkadaşlar yaw... yağının kabızlığa ii geldiğini duymuştum
ne dimek canım benim sen saol war ol :)))
şimdilik delta diyorum ama hepsi burada da kampanyaya girmesini bekliyorum toplu hareketleri düşnmüyorum daha :))
bende fena oluyom her gördümde o awatarı ya :gitme:
Tatlı rüyalar canım
Onun adına geri dönüşüm desene :1closedeyes: Kaç kuruşsa veririz sempatiksalakcinni
Yarın başlıcam ama nasıl başlıcam hala bilemedim, katrece saraçın uzuun yazılarına bakıp okumalı sempatiksalakcinni Kız çörek otunu yutak şimdilik kaydirigubbakcemile3
Efferin tontişkom kaydirigubbakcemile3
Neyi niye çekiyonuz ya.. yavaş yazın :ecrin_bebek:
hoşgeldin daqluuummmmm Şeniz
çörek otunun günlük olarak mı çekilmesi lasım arkadaşlar yaw... yağının kabızlığa ii geldiğini duymuştum
hoş buldum canım nassın opuyorumnanaktan
kizlarr merhaba
size bitki cayi getirdimmm
Aaa hakketten yaw, boşuna mı aldım ben çörek otunu :sm_confused:yutunca aynen dışarı atarsaınD
Hoşgeldin canım, ben su içem bari kaydirigubbakcemile3size bitki cayi getirdimmm
la dalsi ruşeymimi alabilirsin emme ruhumu asla!!!
yoğurdun dadını bozuyo mu peki bu çörek otu...tadı nasıl yani ekmeğin poğaçanın üstünde yemişliğim var sadece aklinialirimsmile
Aaa hakketten yaw, boşuna mı aldım ben çörek otunu :sm_confused:
Hoşgeldin canım, ben su içem bari kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Oy oy, çıtır gelinim benim, ne de gururluymuş Şeniz
hosbuldummmm hayatimm bitanemmm bugun doktora gittik annemle hani burnumda devausyon vardi ya zor nefes aliorum diye bugun doktor burnuma ucunda kamere olan boru soktu bakti canim cok yandi gulum gozumden yaslar suzuldu hep oda ameliyat dedi bakalim nolcakk sen nasilsin?lokum nasil bitanem?hoşgeldin meleğimmmmm Şeniz
nasılsın canımmm:1hug:
Aaa hakketten yaw, boşuna mı aldım ben çörek otunu :sm_confused:
Hoşgeldin canım, ben su içem bari kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: Oy oy, çıtır gelinim benim, ne de gururluymuş Şeniz
ee yaniiiiiii 3 kaşık yoğurt yetiyoo diyeliim ama çok aç olcann yanii sabah en uygun an sempatiksalakcinni
ayy bir yandan lezzet pekte önemli değil yaa wc ye çıkmaya başladımm:1shok:
unutmaa koccaa bir tatlı kaşşığıı teppeleeme olucakmışşşkafamçokkarıştı ancaaasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?