50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım.. evet burada güzel bi arkadaşlık var. hepimiz birbirimize çok destek oluyoruz. umarım seni de sürekli buralarda görürüz canım

şu lahana yağı nerde satılıo etkili bişeymi? zayıfladıkça basen bölgesinde sarkmalar oluo çok fazla spor yapamıorum. bacaklarımı bi şekle sokmam lazım ne kullanıcağım konusunda kararsızım. Yardım please :1rolleyes:

burdayız canım... ben de karar verdim. senin şuanki kilona (52,5 görünüyo) erişince kot alıcam kendime. bugün beğendim bi tane

moonserose canım bizim topikten tebrik ettim seni ama buradan da tekrar edeyim..süpersin...biran önce umarım biz de buraya gelebiliriz...öpüyorum seni kocaman canım...azminin ve iradenin hep devam etmesi dileğiyle...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar,
derinciğim çok teşekkür ederim canım ,sizlerden aldığım büyük enerji ve motivasyonla bu topike kadar geldim valla 60 ın altına düşebilecveğimi bende hayal etmezdim ki gerçek oldu. sizinde biran önce bizimle olacağınıza eminim şekerim kaydirigubbakcemile5

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak ıspanak yemeği,2-3 kaşık etli nohut
akşam: 1 tas yayla çorbası,4-5 adet karalahana sarması
ara: 10 adet fındık,2 parça cips

herkese kolaylıklar dilerim

aktardan aldım ben lahana yağını canım. inceldim bi şekilde ama yağın etkisi mi oldu yoksa masajın etkisi mi onu bilmiyorum.

şekle girmek konusunda da yapılacak en iyi ve en etkili şey spor. düzenli spor yapamıyosan günde yarım saat 40 dk yürüsen yeter. kremlerle vs.lerle vücut pek sıkılaşmıyo canım.. yani benim tecrübelerim böyle..

sevgili moonserose

hoşgeldin, ayy ne kadar güzel burda olmak değilmi ?

tebrikler canım

hoşbuldum şekerim teşekkür ederim, öncelikle hedefimin yarısından çoğunu geçtiğim için çok mutluyum.diğer topikdeki ardadaşlarımdan aldığım enerji ve motivasyon desteğini burda da göreceğime inanıyorum.bencede burda olmak çok güzel a.s.

selam kızlar,
nasıl geçiyor gününüz ?

bir aksama yok değilmi, herşey yolunda yarın sabah bildirim yapıyoruz, bende merak ediyorum kilomu ne oldum acaba ????

selam kızlar
diyete destek olsun diye bugün lahana yağı alıcam akşam spor yaparken sürücem. Birde spordan sonra vücüdumu yıkamak için bitki sabunu almayı düşünüyorum. selülit ve sıkılaşma için portakal, adaçayı ve yosun sabunu var hangisini alsam karar veremedim.genelde yosun sabunu kullanıyolar galiba onu alıcam. ben bu akşam başlıcam ilgililere duyrulur delikafadulden :dance:

bende bu akşam aktara uyğrıycam, ne lazımsa alıcam valla

artık beden olarak, ölçü olarak küçülmek istiyorum off off

selam kızlar,kilo bildirme günü yarın ama olsun ben gene de bugünden bildireyim dedim, dün tartıldım akşam tee spordayken 56,6. birazcık zayıflamışım :)

bende varım benim boyum 1,58 kilom 56 yuvarlak bişeyim anlıycanız hedefim 48 :) hepbirlikte zayıflıycaz inşallah

iyi akşamlar kızlar yarın büyük gün ben çok umutluyum ama bakalım tartım beni yanıltacak mı sadece geçen cumartesi biraz kaçamak yapmıştım..sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum:)

kızlar ben bu sabah tartıldım ne güzel 53.2 kiloydum. bugün biraz fazla kaçırdım. tatlı yedim bayağ bi canım çok istiyordu ne zamandır( inşallah yarın bundan fazla çıkmam.

diyet yapmak zayıflamak güzel de. aynı motivasyonu sürekli devam ettirmek imkansız gibi görünüyor. bazen iradeyi tamamen kaybediyorum. nasılsa istediğim kilodayım canım diyip yiyorum. nasıl olacak bunu sürdürmek nasıl bişey asıl bunu öğrenmem ve uygulamam lazım.

günaydın kızlaaarra.s.

eveettt sıkı durun dün söylediğim gibi kilo vermişimnaniknanik bu sabah itibariyle 51,9 hihoyyythihoyyythihoyyyt evet çok fazla değil ama ben bu kiloyu çok uzun yıllardır görmemiştimkaydirigubbakcemile2

geçen hafta ve bu hafta kilo vermemde yardımcı olan kabak sebzesine ,lahana sebzesine ,elma dostuma ve gece yatmadan önce içtiğim elma sirkeli su kardeşime çok teşekkür ediyorumdelikafadulden

dğün canım acayip şekilde tatalıistedi ama ben ne yaptım bir elmayı rendeledim üzerine çok az dövüşmüş ceviz ve tarçın ekledim afiyetle yedim süper oldu.

bu sabah mecburen kahvaltı yaptım cuma günü sınavım var ve biraz kafamın çalışması gerekiyorsırnaşık şey şu sınavı da bi atlatsaydım:Saruboceq:

neyse bacılar görüşürüz öptüm hepinizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…