herkese selamm kıslarr
siteye yeni üye oldum ve hemen daldım bu bölüme.kızlar ya cok umutlandım aranızdaki sıcaklıgi ve desteği görünce..
ben ciddi şekilde sorun yasıyorum kilo konusu denilince. 3 ay öncesine kadar 55 - 54 arası gidip geliodum. ama coook kotu bi donem gecirdim resmen depresyona girmistim hersey üst üstüne gelmisti kendimi yemege verdim ve 1 ay kadar kısa bır surede 62 e fırladım . suan tam kılomu bılmıorum cunkı tartılmadım bayadır.eski kilomu cook istiyorumm ben yaa en kısa zaman da tartılıp cizelgemi de koycam.sevgilerle
merhaba arkadaşlar, bende nihayet sizin topiğe terfi ettim . 1,55 boyunda 58,5 kg dayım. 5 ocakdan buyana diyet ve spor yapıyorum.başladığımda 64 kg dım. 4 kg mım daha kaldı ama 3 kg daha verirsem korumaya çalışacağım kilomu.herkese kolaylıklar dilerim
moonserose canım bizim topikten tebrik ettim seni ama buradan da tekrar edeyim..süpersin...biran önce umarım biz de buraya gelebiliriz...öpüyorum seni kocaman canım...azminin ve iradenin hep devam etmesi dileğiyle...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şu lahana yağı nerde satılıo etkili bişeymi? zayıfladıkça basen bölgesinde sarkmalar oluo çok fazla spor yapamıorum. bacaklarımı bi şekle sokmam lazım ne kullanıcağım konusunda kararsızım. Yardım please :1rolleyes:
sevgili moonserose
hoşgeldin, ayy ne kadar güzel burda olmak değilmi ?
tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?