tuvalete çıkarcaksa yerim napiyimbilmiyorumkismile
kızlarrrr amma çok yazmışsınız yine yahu. okuyamiyorum şimdi geçmişi o kadar uykum var ki gözlerimi açık tutamıyorum. önemli bir şey,yeni bi atraksiyon yok dimikaydirigubbakcemile3
öperim sizi pek çok datlu datlu ruyalar...
Selam kızlar ben geldim yine, bugün regl olmuştum yaseminin avatarı da beni kötü yola soktu 40 gram portakallı bitter yedim eyvahedigeldismile
Hayır tad da alamıyorum doğru dürüst niye yiyorsam
Neyse şey dicektim bu çörek otunu tane şeklinde mi yiyoruz nasıl yiyoruz ben kaçırdım orayı sabah aç karnına mı yiyorduk napıyorduk ki ay karıştı bilmiyorumkismile
kızlarrrr amma çok yazmışsınız yine yahu. okuyamiyorum şimdi geçmişi o kadar uykum var ki gözlerimi açık tutamıyorum. önemli bir şey,yeni bi atraksiyon yok dimikaydirigubbakcemile3
öperim sizi pek çok datlu datlu ruyalar...
dene cadıcım lezzeti kötü değil yaniii iştee çok bol tüketmek lazımmış yaa sabahleyinn o anda biraz etkiliyoo:ecrin_bebek:
ben 3 yada 4günü bulurdu ama artık hergün bazeen 2 günde bir ((afedersinizz kızlarr))-tatlicadiarzu-
gecmis olsunnn bebegim bende hala tik yok karnim davul gibi oldu canimm sanirim stresten attikca atiio gunlerimm
Selam kızlar ben geldim yine, bugün regl olmuştum yaseminin avatarı da beni kötü yola soktu 40 gram portakallı bitter yedim eyvahedigeldismile
Hayır tad da alamıyorum doğru dürüst niye yiyorsam
Neyse şey dicektim bu çörek otunu tane şeklinde mi yiyoruz nasıl yiyoruz ben kaçırdım orayı sabah aç karnına mı yiyorduk napıyorduk ki ay karıştı bilmiyorumkismile
Yaw bu çörek otu o işe mi yarıyo, ben yemeyem o zamanee yaniiiiiii 3 kaşık yoğurt yetiyoo diyeliim ama çok aç olcann yanii sabah en uygun an sempatiksalakcinni
ayy bir yandan lezzet pekte önemli değil yaa wc ye çıkmaya başladımm:1shok:
unutmaa koccaa bir tatlı kaşşığıı teppeleeme olucakmışşşkafamçokkarıştı ancaaasengözlerimebaksanab
Saolasın canım, ruşeym yemiş kadar oldum :))oleyimdür solemesi ayupohaoldumsmile
ruşeym dozu nedir ki gülüm...sana 1 kilo alıverem
hosbuldummmm hayatimm bitanemmm bugun doktora gittik annemle hani burnumda devausyon vardi ya zor nefes aliorum diye bugun doktor burnuma ucunda kamere olan boru soktu bakti canim cok yandi gulum gozumden yaslar suzuldu hep oda ameliyat dedi bakalim nolcakk sen nasilsin?lokum nasil bitanem?
canim benimm hosbuldummm findikli lokumumm sen nasilsinn hayatimm?su hemen hazir afiyet seker olsunn fistikli kadayifimm
ay gülüm derdi çeken bilir yani..o da bi sağlık problemi sonuçta...
iyi madem deniyims onuçları gonuşurukzemuszemus
:ecrin_bebek: pardoonnn tatlımm
çok yaramazım bugün ben:çok üzgünüm:
çörekotunu toz olarak tüketiyorum ((((sabah açç karnınaaa ))) tepeleme bir tatlı kaşığıııı
3 kaşık yoğurt veyaa su ileee yarım saat sonra kahvaltııa.s
hosbuldummmm hayatimm bitanemmm bugun doktora gittik annemle hani burnumda devausyon vardi ya zor nefes aliorum diye bugun doktor burnuma ucunda kamere olan boru soktu bakti canim cok yandi gulum gozumden yaslar suzuldu hep oda ameliyat dedi bakalim nolcakk sen nasilsin?lokum nasil bitanem?
ovvv canım benimmm :1shok:
olman gerekiyorsa ihmal etmee boshayallersmileçok önemli bir sorunnlmaz:
ben çok iyiyim bitanecimmbayanssulusmile lokum yine uyuyoo opuyorumnanaktan bu gece oldukça sakinnnnmirmirmirmir
Adaçayı iç hayatım ben de işe yarıyor, tavsiye ederim.
bende bilmiyordum zayıflattığını katrece yazdıı başka yerlerdede okuyordum zayıflatıyor diyee denememiştimSadece bağırsakları çalıştırmak içinmiymiş bu çörekotu zayıflamaya etkisi varmıymış başka, ben tam çözemedim hala
Yaw bu çörek otu o işe mi yarıyo, ben yemeyem o zaman
Saolasın canım, ruşeym yemiş kadar oldum :))
Yuvarlanıp gidiyorum fıstıkım kaydirigubbakcemile3 Canın da ne tatlıymış Şeniz Bak lachesis e, oldu ameliyatı mis gibin, sen de ol rahat rahat nefes al kaydirigubbakcemile5
Yaw bu çörek otu o işe mi yarıyo, ben yemeyem o zaman
Saolasın canım, ruşeym yemiş kadar oldum :))
mız mızzzalsanaalsanasmile vücut yağ tutmuyormuşş iştee kaçamakları afaroz ediyormuşşşsempatiksalakcinni
canimm benimm manolyam karanfilimmm aman iyi olda canimmhosbuldummmm hayatimm bitanemmm bugun doktora gittik annemle hani burnumda devausyon vardi ya zor nefes aliorum diye bugun doktor burnuma ucunda kamere olan boru soktu bakti canim cok yandi gulum gozumden yaslar suzuldu hep oda ameliyat dedi bakalim nolcakk sen nasilsin?lokum nasil bitanem?
ovvv canım benimmm :1shok:
olman gerekiyorsa ihmal etmee boshayallersmileçok önemli bir sorunnlmaz:
ben çok iyiyim bitanecimmbayanssulusmile lokum yine uyuyoo opuyorumnanaktan bu gece oldukça sakinnnnmirmirmirmir
lokumumda iyi olsun yine banyo yaptimi sipamm hava duzelsinde suya doysunn bitanemm
uykum geliyo yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?