50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar ben geldim yine, bugün regl olmuştum yaseminin avatarı da beni kötü yola soktu 40 gram portakallı bitter yedim eyvahedigeldismile
Hayır tad da alamıyorum doğru dürüst niye yiyorsam

Neyse şey dicektim bu çörek otunu tane şeklinde mi yiyoruz nasıl yiyoruz ben kaçırdım orayı sabah aç karnına mı yiyorduk napıyorduk ki ay karıştı bilmiyorumkismile

kızlarrrr amma çok yazmışsınız yine yahu. okuyamiyorum şimdi geçmişi o kadar uykum var ki gözlerimi açık tutamıyorum. önemli bir şey,yeni bi atraksiyon yok dimikaydirigubbakcemile3

öperim sizi pek çok datlu datlu ruyalar...

tuvalete çıkarcaksa yerim napiyimbilmiyorumkismile

dene cadıcım lezzeti kötü değil yaniii iştee çok bol tüketmek lazımmış yaa sabahleyinn o anda biraz etkiliyoo:ecrin_bebek:
ben 3 yada 4günü bulurdu ama artık hergün bazeen 2 günde bir ((afedersinizz kızlarr))-tatlicadiarzu-

hoşgeldinde gidiyonmu yaniii:gitme:

neyse iyi gecelerrrrŞeniz

gecmis olsunnn bebegim bende hala tik yok karnim davul gibi oldu canimm sanirim stresten attikca atiio gunlerimm

iyigeceler tatli ruyalar bitanem

ay gülüm derdi çeken bilir yani..o da bi sağlık problemi sonuçta...

iyi madem deniyims onuçları gonuşurukzemuszemus

:ecrin_bebek: pardoonnn tatlımm

çok yaramazım bugün ben:çok üzgünüm:

çörekotunu toz olarak tüketiyorum ((((sabah açç karnınaaa ))) tepeleme bir tatlı kaşığıııı

3 kaşık yoğurt veyaa su ileee yarım saat sonra kahvaltııa.s

Yaw bu çörek otu o işe mi yarıyo, ben yemeyem o zaman
oleyimdür solemesi ayupohaoldumsmile

ruşeym dozu nedir ki gülüm...sana 1 kilo alıverem
Saolasın canım, ruşeym yemiş kadar oldum :))

Yuvarlanıp gidiyorum fıstıkım kaydirigubbakcemile3 Canın da ne tatlıymış Şeniz Bak lachesis e, oldu ameliyatı mis gibin, sen de ol rahat rahat nefes al kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ay gülüm derdi çeken bilir yani..o da bi sağlık problemi sonuçta...

iyi madem deniyims onuçları gonuşurukzemuszemus

Sadece bağırsakları çalıştırmak içinmiymiş bu çörekotu zayıflamaya etkisi varmıymış başka, ben tam çözemedim hala

Önemli değil bebeğim zaten canım çekiyordu bahane ettim seni şaka yapıyorum:)
Toz çörekotu mu alıcaz bi de aktardan ya ben evden çıkamıyorum ki ama tüh Neyse iyileşince artık.

Sadece bağırsakları çalıştırmak içinmiymiş bu çörekotu zayıflamaya etkisi varmıymış başka, ben tam çözemedim hala
bende bilmiyordum zayıflattığını katrece yazdıı başka yerlerdede okuyordum zayıflatıyor diyee denememiştim

ama illaaa aç olunacakmışş:ecrin_bebek:

oyy serbetli sekerparem benim ama inan gercekten cok acidi dusun elimde olmadan gozlerimden yaslar suuzuldu dusun artik sekerlemem ama olcam kismetse rahat rahat nefes almak istiom bende allah nasip etsin hayirlisiyla insalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…