canimm benimm manolyam karanfilimmm aman iyi olda canimm
lokumumda iyi olsun yine banyo yaptimi sipamm hava duzelsinde suya doysunn bitanemm
yok bu ara banyoya almıyorum bitanemmboshayallersmile
bide hasta falan olur sobada yanmıyor artıkkkbilmiyorumkismile
biraz daha sonraa daha rahat olursositososito
bende bilmiyordum zayıflattığını katrece yazdıı başka yerlerdede okuyordum zayıflatıyor diyee denememiştim
ama illaaa aç olunacakmışş:ecrin_bebek:
ninni sölimmi sağaaaadelikafadulden
hee ya benimde aynı senin tarifinin malzemeleri bile var ama işteee:ecrin_bebek:Hımm deniyim o zaman kuzum iyileşince, sandaloz almıştım daha onu deneyemedim bir türlü gerçi, bir kere kullandım sadece, mutfak aktar gibi oldu resmen:S
:1hug:yıvruuuummmmmlaelaelaelaelaeişte anne şefkatii....kaydirigubbakcemile5
Öyle bişiler duydum katrece saraçtan ama bu saatte kafa basmaz benim artıkın araştırmaya yerimsenibenSadece bağırsakları çalıştırmak içinmiymiş bu çörekotu zayıflamaya etkisi varmıymış başka, ben tam çözemedim hala
Sütünü için uyu lülülülülülüuykum geliyo yaa...
İnşallah sinek ısırığı gibi ameliyatla geçer gider bu problemin fıstıkımoyy serbetli sekerparem benim ama inan gercekten cok acidi dusun elimde olmadan gozlerimden yaslar suuzuldu dusun artik sekerlemem ama olcam kismetse rahat rahat nefes almak istiom bende allah nasip etsin hayirlisiyla insalla
Ne ya :sm_confused: Mız mız değilim ben lülülülülülümız mızzzalsanaalsanasmile vücut yağ tutmuyormuşş iştee kaçamakları afaroz ediyormuşşşsempatiksalakcinni
dalsi gacısı midemde hiç yer yok süte..hepinizi öpüyorum çok çok cici geceler olsun.
dalsi gacısı midemde hiç yer yok süte..hepinizi öpüyorum çok çok cici geceler olsun.
yok bu ara banyoya almıyorum bitanemmboshayallersmile
bide hasta falan olur sobada yanmıyor artıkkkbilmiyorumkismile
biraz daha sonraa daha rahat olursositososito
canim benimm iyi yapiosun bide hastacik olmasin yavrumm havalar isininca bol bol tepisir legenie koyarsin lokumum oynasir durur sipam kaydirigubbakcemile3
Öyle bişiler duydum katrece saraçtan ama bu saatte kafa basmaz benim artıkın araştırmaya yerimseniben
Sütünü için uyu lülülülülülü
İnşallah sinek ısırığı gibi ameliyatla geçer gider bu problemin fıstıkım
Ne ya :sm_confused: Mız mız değilim ben lülülülülülü
Haaa annadım. Bi tatlı kaşığı mı yicez sabah sabah, yeşil çayı içerken yesem olur mu??
anamı özledim zate...gidem görem yarın bali bide çiçek alem a.s.
Öyle bişiler duydum katrece saraçtan ama bu saatte kafa basmaz benim artıkın araştırmaya yerimseniben
Sütünü için uyu lülülülülülü
İnşallah sinek ısırığı gibi ameliyatla geçer gider bu problemin fıstıkım
Ne ya :sm_confused: Mız mız değilim ben lülülülülülü
Haaa annadım. Bi tatlı kaşığı mı yicez sabah sabah, yeşil çayı içerken yesem olur mu??
benimde gozlerim doldu kizlarr annem gidicek haftaya anneannemle birlikte :sinifsinif:
iyi geceler canım.
Tabi önceki günden cornetto ve lahmacunları löp löp götürünce böyle oluyo sempatiksalakcinni
Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
üzülme gülüm...sayılı gün değil mi biter giderolumunekankayizsmilebenimde gozlerim doldu kizlarr annem gidicek haftaya anneannemle birlikte :sinifsinif:
benimde gozlerim doldu kizlarr annem gidicek haftaya anneannemle birlikte :sinifsinif:
Kuzum kıyamam üzülme, görüşürsünüz yine, yazın bizimkiler de gidiyor alıştım ben mesela. Uzak değil ya kuzum niye üzülüyorsun ki. :1hug:
dün yediğin hurmalar tarzında oldu benimki:gitme:
öptmaklinialirimsmile
üzülme gülüm...sayılı gün değil mi biter giderolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?