oyy kıyamam sağaaa opuyorumnanaktanmeleğim beniimmolumunekankayizsmile
gız kaçıyonmuuuuu:gitme:Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar. Öptüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar. Öptüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar kızlar. Öptüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
Gripincim, koçum benim, ilk faaliyet olarak bi önerim var:
YASEMİNİ O AVATARLA SOKMA BURAYA!!!! :icecream:
hoş geldin koçuuum bnimmmmm süpersiinnn olumunekankayizsmileArkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim tebrikleriniz için öncelikle.Sizler için elimden gelen herşeyi yapacağım,beni sizler varettinizbuyrunnnnnnnnn bakın alınmak darılmak yok ama eleştirilerime ve vereceğim cezalarada katlancaksınız ona göre anlaştıkmı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
İlk olarak yapmamız gereken şey nefsimizi terbiye etmek, her gördüğünüz şeyi canınızın çekmemesi gerek.Bu nedenle avatarınıza istediğiniz resmi koyabilirsinizsositososito serbest.O güzelliklere bakabaka bisüre sonra alışacağız ve canımız çekmeyecek,bu bir sınav,hadi göreyim hepinizi kuzular kaydirigubbakcemile5.Önce beynimizde bitirmeliyiz olayı dimi ama.
Çokmu gaddar bi başlangıç oldu ayolkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
bitanecik yaseminimm birazcik faydam olursa ne mutlu bana bende gordukce buraya ekliorum faydaliysa isinize yarar belki diye findigim benimmZerdeçalın içinde bulunan “curcumin” adlı madde bugüne kadar kireçlenme ve bunama gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılıyordu. Ancak İrlanda’da bulunan Cork Kanser Araştırma Merkezi’nin son dönemde yaptığı bir araştırmada ise bu maddenin laboratuvar ortamında yemek borusu kanseri hücrelerini öldürdüğü ortaya çıktı.
24 saat içinde öldürüyor
Dr. Sharon McKenna ve ekibi yaptıkları araştırmada curcumin adlı maddenin 24 saat içinde kanser hücrelerini öldürmeye başladığını belirlerken, bu keşfin yeni tedavi yöntemlerine kapı aralayabileceği söyleniyor.
prensesimmm çok teşekkürlerrr bu bilgiler için şu an çok ihtiyacım olan bir bilgii idi
bi hastamız var bu tarz bir hastalığı var :sinifsinif:
onlara önericemm mutlakaaaboshayallersmile
Zerdeçalın içinde bulunan “curcumin” adlı madde bugüne kadar kireçlenme ve bunama gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılıyordu. Ancak İrlanda’da bulunan Cork Kanser Araştırma Merkezi’nin son dönemde yaptığı bir araştırmada ise bu maddenin laboratuvar ortamında yemek borusu kanseri hücrelerini öldürdüğü ortaya çıktı.
24 saat içinde öldürüyor
Dr. Sharon McKenna ve ekibi yaptıkları araştırmada curcumin adlı maddenin 24 saat içinde kanser hücrelerini öldürmeye başladığını belirlerken, bu keşfin yeni tedavi yöntemlerine kapı aralayabileceği söyleniyor.
prensesimmm çok teşekkürlerrr bu bilgiler için şu an çok ihtiyacım olan bir bilgii idi
bi hastamız var bu tarz bir hastalığı var :sinifsinif:
onlara önericemm mutlakaaaboshayallersmile
Zayıflatıcı özelliği de var
Keten tohumunu özellikle kadınlar için cazip kılan en önemli özelliği ise, zayıflatıcı özelliğe sahip olması. Tokluk hissi uyandırarak kişinin daha az yemek yemesine yol açıyor. Zayıflatıcı özelliği, aslında içerdiği Omega-3 yağ asitlerinden kaynaklanıyor. Tıpkı balık gibi etkisi var keten tohumunun. Keten tohumu, somon balığı kadar Omega-3 yağı içeriyor. Günde 1 yemek kaşığı alındığında ayda ortalama 4-5 kilo verilebilir. Ancak tabii ki bu, kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye de değişir. Bir uzmana danışmak çok önemli. Nedense 'doğal' gıdaların veya bitkilerin zararsız olduğuna inanılır Türk toplumunda. Oysa bir bitki de bilinçsiz kullanıldığında sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Suyun bile fazlası zarar. Keten tohumunu da dozunu kaçırarak tüketirseniz, bağırsaklar fazla yumuşar ve vücut aşırı su kaybeder. Dolayısıyla aşırı kilo kaybı olur. İdeali günde bir yemek kaşığı. Ama kilo sorununa göre alınması gereken dozaj değişebilir. Aslında bu dozajı insanlar kendileri de ayarlayabilirler. Bağırsaklar fazla yumuşamayacak şekilde kullanılırsa dozu kaçırılmamış olur.
he heee hemmeeen geliyooooaklinialirimsmile :roflol: :jeyyar:kız neden değiştirdin avatarını,nefis terbiyesi yapacaktık dahasırnaşık şey
hımmm bide keten tohumumu alsam aceppp CADIARZU
ama yok :umursamaz: şu çörekotunu bi kullanayım bi süre ondan sonraaa
bağırsak çalıştırıyo deyince gözüm açılıyıyyyykaydirigubbakcemile3
ah canım benimm iyiyim olumunekankayizsmile
sen nasılsın yerimseniben
kaç gündür çok karamsardımm bilmiyorumkismile
bugün kendime geldimmalkisalkisalkis
Arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim tebrikleriniz için öncelikle.Sizler için elimden gelen herşeyi yapacağım,beni sizler varettinizbuyrunnnnnnnnn bakın alınmak darılmak yok ama eleştirilerime ve vereceğim cezalarada katlancaksınız ona göre anlaştıkmı kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
İlk olarak yapmamız gereken şey nefsimizi terbiye etmek, her gördüğünüz şeyi canınızın çekmemesi gerek.Bu nedenle avatarınıza istediğiniz resmi koyabilirsinizsositososito serbest.O güzelliklere bakabaka bisüre sonra alışacağız ve canımız çekmeyecek,bu bir sınav,hadi göreyim hepinizi kuzular kaydirigubbakcemile5.Önce beynimizde bitirmeliyiz olayı dimi ama.
Çokmu gaddar bi başlangıç oldu ayolkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
canim activia yiyomsade her gun hic birakmadim daha fena deil gibi gulum
canım geç oldu baya bi cvp ama kusura kalma yavuklumla konuşuyodum msn de :kedi:
düzelmene sewindim seni böle görmek istiyoss :lepi: Şeniz
zemuszemus helal sana koçum benim Şeniz
kızlar benim uyku wakti geçti bile öpüyom hepinizi olumunekankayizsmile
yok hayatım ben activaa hiç almadım biraz o ürünlere karşıyımm dabilmiyorumkismile
ama tercih meselesii :hulya:
ben yoğurt mayalıyorum evde aslında hazır süte bile karşıyımm
kaç senedim daha yeni adam gibi süt buldum da öyle mayalamaya başladımm
aklıma geldikçe yoğurt yiyiyorum işteeboshayallersmile
bi dr dan duymuştumm biraz şişirmee reklam demiştii o zamanlar
normal yarım yağlı yoğurt ile aynı demiştiohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?