kıslar günaydınlarrrrrrrrr
kızlar ben kendimden kısaca bahsedeyim
ben evliyim hipotroit_haşimato hastasıyım doktor bana zayıfla diyor zayıflarsan yenersin bu hastalığı bebeğinde olmaz diyor kilom şuanda 60 kiloyum bu sene altı kilo verdim ama bana doktor 57 ye kadar düş dedi offfff kızlar nerdeyse üç haftadır 1 gram bilem veremiyom her cuma tartılıyom ama deli oluyom nasıl veriyorsunuz kilolalırı banada yardımcı olun
bu arada boyum1.55
kilo 60
yaşım 24
evyliyim bebek sahibi olmak istiyom ya
ha bu arada kıslar ekmek denen şeyi kahvaltı hariç ağzıma bile sürmüyom her gün akşam üzeri 1 saat yürüyom tam tempo yine veremiyom yine offff her cuma baş ağrısı ile uyanıyommmmmmmm ben yaaaaaaaaaa neyse sağolun kızlarrrr
ay can'ım çokk sağoll yaa bende duygusal yanımı bazen sevmesem de genelde seviyorum:) güzel buldugun için tesekkür ederim canım günlüğümden yazmıstım, arada yazayım o zaman öyle estiğinde hep beraber duygulanak:)
ben de nasıl olam canım ya 5 ten sonra bisiyler atıstırdım demin canım yemek istemedi bugday ekmeğine kahvatılıklardan koydum yedim sonra da ceplerimi tuzlu ayçekirdeğiyle doldurdum :ecrin_bebek:yürüyüse gittim çitleye çitleyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yürüyüs mü gezme mi belli değildi gerçi hızlı tempoda olmadıgı için yürüysten saymadım zati vücudum filan ısınmamıs forum açılasıya iki hareket yapam didim ama ısınık olmayınca bi de geçen c.tesiden beri spor yapmayınca bi taraflarımı kadıramdım
aynen öyle canımm ben de bi ara tartıyı baska odaya götürmüstüm o yüzden:)
hem nasıl istiyo canım var yaa . önceden yemezdim ben.annem bi ara sık sık yapıyodu anam anında bitiyodu sofrada. ben hiç yemiyodum salak kibin. neyse bi ara tadına bakam didimdi anaa dedim bu ne güzelmisss bu bu kadr lezzetli de nedne bana demedinizzz annne bundan hep yapp dedim ama o da sonmuymus yoksa geride bi tane mi ne kalmıs. biraz geç anamısım yanieyvahedigeldismile
pepercım canım zaten işlerim daha da yogunlasınca soylıycem sızlere saol tatlım dusundugun ıcın
bu sabah bıle bıldırm yapanlar var
aaa bu arada cumaya aktarabılırız tartı ıslaerını neden olmasın
kızlar günaydınkaydirigubbakcemile3
evet yazıyorum kahvaltımı...
yarımdan biraz fazla haşlanmış yumurta,
1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim normal ekmek (dayanamadım :))
4 adet siyah zeytin, 1 adet yeşil zeytin. bir çay bardağı tek şekerli çay
yorumları bekliyorum sempatiksalakcinni
ara da portakal getirdim.bence gayet iyiii... birazcik da b.peynir yiyebilirdin luluu ;-)
meyve ya da sutle bir ara ogun yapmayi unutma
yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?