50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayni dert bende de var canim sorma.

esim tutturmus senin fazlan yok diye.

neyse onu diller dokerek kandirdim; leslieye basladik beraber aksamlari,
simdi de diyor ki tamam spor yap, saglikli ol ama diyet yapma

aksamdan anlasma yapiyor benimle, yarin sabah kahvalti da , ogle yemeginde cok yiyeceksin soz ver diyor; bak yemezsen ben oleyim dedi gecen gun;

ben de ona caktirmadan yapiyorum diyeti artik;
a.s

herkese merhabaaa

hoşgeldin canım,güniçinde yediklerini bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz birbirimize.Aç kalma sakın,az ve kalorisiz ama sık beslen.Umarım kolayca verebilirsin kilolarını

canım sen menüne hala kalorili şeyler sokuyosun,keşke tavuk yemeği kremalı olmasaydı,akşam en son aranda ekmek kaşar yemişsinki kaşar çok yağlıdır
Aslında akşam yemeğinde yoğurdu 2 kaşık değilde 1 kase yemiş olsaydın en son arada 1 meyveyle doyardın, bence bu ayrıntılara biraz daha dikkat et tatlım,çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan

dayanamadım diye bişey yoklmaz: böyle ona dayanamadım bunu canım çekti accık ucundan koparayım dersen zor gider kilolar,biraz dayanıklı olun,yiyecek sizden değil siz ondan üstünsünüz unutmayın arkadaşlar.
Canım neyseki sabah yemişsin akşam değilzemuszemus

evet katılıyorum öğleyin kahvaltı değilde zeytinyağlı hafif sebze yemekleri veya haşlamaları daha iyi olur bencede

vaaauuv linguistim ve mutfak robotu süpersin:hooray: hepimizi tebrik ediyorum kuzular
alkisalkisalkis

Son düzenleme:
ben geçen cuma tartıldığımda 60.5 dum. ama bu saha tartıldığımda 61 gördümm :çok üzgünüm:

uzulme canim,
yarim kilo 1 k,lo degisiklikler oluyor tartida; onlar onemli degil,
vucudun su tutmustur,
bugun tuzu azalt bak yarin az cikacaksin tartida.

bugun tuz yeme (zeytin, tuzlu peynirler vss); bol su ic; bir de odem atici bitki caylari
yarina tekrar inersin 60,5 a

bir cay tarifim var istersen, bana cok iyi gelen

aboo kız senin kociş sabote ediyo seni resmenklava:
canım senin boyun kaç?gerçekten fazlalığın yoksa yapma tabi dikkt et sadece

her şeyi az tuzlu yemeğe çalışıyorum. sindirimim gayet iyi. geçen hafta sonu annem gitim. tabi haliyle fazla kaçırdım..

çay tarifimi merak ettim lütfen paylaşırmısın...

gripincim valla seni fahri koc ilan etmek istiyorum ben canim yaaaa...
sorma canim; kremali tavuk yemegini bizim isyerinin yemekhanesinde harika yapiyorlar;
ve ayda bir falan cikiyor; yaninda da pilavla birlikte cikiyor normalde; ben pilav almadim; yemegi de yarim tabak aldim;
zararli oldugunu bile bile aldim yani

ama aksam ev yapimi diyet sebze yemegimi yedim ne guzelll

aksam yemeginde 2 dilim kepek ekmegi yiyecektim aslinda, birini daha sonra yemek uzere ayirdim; kasari da 1 dilim ekmege katik olacak kadar az yedim.

aklima bi sarki geldi
bahanelrrrr, daha nerlerrr; palavra, palavra, palavraaaa kaydirigubbakcemile2

:roflol:

Senin bizden cok daha azimli olman gerekiyor kilo vermek icin. Cunku senin icin gercekten cok daha zor. Vucudun surekli su toplayacaktir. Sana tavsiyem eger rejim yapacaksan bunu kafana gore yapma. Tiroid hormonlarini olcturdun mu? Bence diyetisyen ve doktor kontrolund ekilo vermeye calissan cok daha iyi. Sporu da sakin birakma

bengicim cok bitki caylari denedim;
ama deneme yanilma yoluyla benden en iyi odemi attigina inandigim cay tarifini kendim buldum;
(bu tarifte kizlarin ictigi elma cayi var ondan esinlendim biraz )

hemen yazayim

3 tatli kasigi yesil cay
1 cay kasigi hibiskus (aktarlarda var)
1 cubuk tarcin
5-6 ad. karanfik
5-6 ad. cekilmemis karabiber

demlige koyup, uzerine 4 cay fincani kaynar su koyup, agzini kapatip (bir de havlu ortuyorum ben uzerine) 10 dk. demlenmesini bekledikten sonra afiyetle icebilirsiniz..

tadini da ben cok seviyorummm

zaten tarçın ve karanfil bi çaya girdimi o çayyy nefiss olur vereliniortak

günaydın kızlar

kilo veren arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. almayanları da

benim bugün sesim gitti. tamamen. kısıldı
15 gündür iyileşemiyorum bir türlü
e diyet yapınca insan demekki kalkamıyor ayağa

IM antibiyotik yapacaklar
serum takalım dediler de ben içinde şeker var diye kabul etmedim
boşu boşuna şeker almayalım dimi çayı bile şekersiz içerken aklinialirimsmile

Bunu ben de deneyecegim icinde sevdigim seyler var..Tesekkurler peppermint

xaysex arkadasim hosgeldin aramiza;

senin kilo verememen rahatsizligin yuzunden canim;

tiroidin yavas calisiyor anladigim kadariyla;

senin bol egzersiz yapman ve cok az ve sik aralarla yemen lazim sanirim canim.

bir de ne kadar ise yarar bilmiyorum ama senin rahatsizligin icin bitkisel kurler okumustum nette, mesela ceviz kuru vardi; bunlari bir dene istersen.

gunde 6 ogun, ama az az ye, yag-salca-tuz az kullan yemeklerinde;
sebze, et, tavuk balik bunlari 1 haftaya yay ve herbirinden mutlaka tuket (aman tek tip beslenme )

son olarak benim dedigimi yap, yaptigimi yapma )))))))))))))))

--bazen kaciriyorum cunku ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…