Ya ben gun icerisinde cok istikrarli ve iradeli oluyorum. Sporumu yapiyorum, yediklerime ekstra dikkat ediyorum ama aksam esim yuzunden hersey tepe taklak oluyor. Dun zorla pop corn tikti agzima, bir onceki gun bol kremali hint yemegi almis gelmis, bir onceki gun de baileys li kahve yapti ikimizede. Ozellikle yapiyor biliyorum. Hafta sonu zaten hep disaridayiz, evde yemiyoruz. Ben esim boyle devam ettigi surece zor veririrm bu fazla uc kiloyu. Sinir oldum sinir
kıslar günaydınlarrrrrrrrr
kızlar ben kendimden kısaca bahsedeyim
ben evliyim hipotroit_haşimato hastasıyım doktor bana zayıfla diyor zayıflarsan yenersin bu hastalığı bebeğinde olmaz diyor kilom şuanda 60 kiloyum bu sene altı kilo verdim ama bana doktor 57 ye kadar düş dedi offfff kızlar nerdeyse üç haftadır 1 gram bilem veremiyom her cuma tartılıyom ama deli oluyom nasıl veriyorsunuz kilolalırı banada yardımcı olun
bu arada boyum1.55
kilo 60
yaşım 24
evyliyim bebek sahibi olmak istiyom ya
ha bu arada kıslar ekmek denen şeyi kahvaltı hariç ağzıma bile sürmüyom her gün akşam üzeri 1 saat yürüyom tam tempo yine veremiyom yine offff her cuma baş ağrısı ile uyanıyommmmmmmm ben yaaaaaaaaaa neyse sağolun kızlarrrr
gunaydin kizlaaarrrrr
ysemn ne o avatar resmi oyle yaa, sabah sabah canim cikolata istedi.
dun aksam neler konustunuz kizlar??? cok sey kacirdim mi???
dun ki yediklerimi bir yazayim da ;-))
25/03/
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
Az peynir, az kasar
1-2 parca domates, salatalik
Ara
1 dilim etimek
1-2 tatli kasigi bal
Ogle
Sebze corbasi
Kremali tavuk yemegi, 1 kasik salata
Ara
Tarcin cayi,
4 ad. Etiform yulafli
Aksam
1 tabak turlu yemegi
2 kasik yogurt, 1 dilim bugday ekmegi
Ara
1 dilim bugday ekmegi, az kasar peynir
kızlar günaydınkaydirigubbakcemile3
evet yazıyorum kahvaltımı...
yarımdan biraz fazla haşlanmış yumurta,
1 dilim kepekli ekmek, 1 dilim normal ekmek (dayanamadım :))
4 adet siyah zeytin, 1 adet yeşil zeytin. bir çay bardağı tek şekerli çay
yorumları bekliyorum sempatiksalakcinni
canim sen cok az yemeye kararlisin anlasilan;
dun de soyledik kar etmedi sanalmaz:
sabah kahvalti ogle kahvalti;
nerde sebze, nerde et ????
isyerinde corba, salata, z.yagli yemek vs. bulma imkanin yok mu canimcim?
boylesi daha saglikli olur;
kizlar da bana katilacaklardir sanirim..
evden getirmek istiyorsan da;
z.yagli pirasa, ya da z.yagli fasulye gibi soguk yenebilen seyler al mesela yanina.
tweeety : 58 ( 400 gram vermıŞ)
pepermınt:55.1 (aynı)
grıpın:54.2 (300 gram vermıŞ)
azulos:55.5 (500 gram almıŞ)
spatz:55.2 (400 gram vermıŞ)
truf:56.4 (700 gram vermıŞ)
karalahana: 50.1 (500 gram vermıŞ)
lachesıs:58.4(400 gram vermıŞ)
chemes:54.9 ( 600 gram vermıŞ)
bengı:60.5 (yenı)
mutfak robotu:57.7 (1700 gram vermıŞ)
lınguıst:56.6 (900 gram vermıŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)
ben geçen cuma tartıldığımda 60.5 dum. ama bu saha tartıldığımda 61 gördümm :çok üzgünüm:
ayni dert bende de var canim sorma.
esim tutturmus senin fazlan yok diye.
neyse onu diller dokerek kandirdim; leslieye basladik beraber aksamlari,
simdi de diyor ki tamam spor yap, saglikli ol ama diyet yapma
aksamdan anlasma yapiyor benimle, yarin sabah kahvalti da , ogle yemeginde cok yiyeceksin soz ver diyor; bak yemezsen ben oleyim dedi gecen gun;
ben de ona caktirmadan yapiyorum diyeti artik;
a.s
sağolasın yaa ben diyet ve spora başlayalı 15 gün oluyor ..başladığımda 60,9 idim şimdi 57,7 yim ..15 günde 3 kilodan fazla verdim..spor olarak öğlenleri yarım saat tempolu yürüyorum ya da yürüyemezsem akşam yemekten bir saat sonra evde 20 dakika aerobikle önce kaslarımı ısıtıyorum ondan sonra da 20 dakika oryantal oynuyorum ..
:1shok: senağlama
ben her gün deli gibi tam 1 buçuk saat spor yapıyorum
bu hafta sadece 400 gr vermişim
bir kaç sene önce bende haftada 2 kilo verebiliyordum
ama artık veremiyorum senağlama
uzulme canim,
yarim kilo 1 k,lo degisiklikler oluyor tartida; onlar onemli degil,
vucudun su tutmustur,
bugun tuzu azalt bak yarin az cikacaksin tartida.
bugun tuz yeme (zeytin, tuzlu peynirler vss); bol su ic; bir de odem atici bitki caylari
yarina tekrar inersin 60,5 a
bir cay tarifim var istersen, bana cok iyi gelen
herkese merhabaaa
hoşgeldin canım,güniçinde yediklerini bizimle paylaşırsan yardımcı olabiliriz birbirimize.Aç kalma sakın,az ve kalorisiz ama sık beslen.Umarım kolayca verebilirsin kilolarını
canım sen menüne hala kalorili şeyler sokuyosun,keşke tavuk yemeği kremalı olmasaydı,akşam en son aranda ekmek kaşar yemişsinki kaşar çok yağlıdır
Aslında akşam yemeğinde yoğurdu 2 kaşık değilde 1 kase yemiş olsaydın en son arada 1 meyveyle doyardın, bence bu ayrıntılara biraz daha dikkat et tatlım,çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan
dayanamadım diye bişey yoklmaz: böyle ona dayanamadım bunu canım çekti accık ucundan koparayım dersen zor gider kilolar,biraz dayanıklı olun,yiyecek sizden değil siz ondan üstünsünüz unutmayın arkadaşlar.
Canım neyseki sabah yemişsin akşam değilzemuszemus
evet katılıyorum öğleyin kahvaltı değilde zeytinyağlı hafif sebze yemekleri veya haşlamaları daha iyi olur bencede
vaaauuv linguistim süpersin:hooray: hepimizi tebrik ediyorum kuzularalkisalkisalkis
kıslar günaydınlarrrrrrrrr
kızlar ben kendimden kısaca bahsedeyim
ben evliyim hipotroit_haşimato hastasıyım doktor bana zayıfla diyor zayıflarsan yenersin bu hastalığı bebeğinde olmaz diyor kilom şuanda 60 kiloyum bu sene altı kilo verdim ama bana doktor 57 ye kadar düş dedi offfff kızlar nerdeyse üç haftadır 1 gram bilem veremiyom her cuma tartılıyom ama deli oluyom nasıl veriyorsunuz kilolalırı banada yardımcı olun
bu arada boyum1.55
kilo 60
yaşım 24
evyliyim bebek sahibi olmak istiyom ya
ha bu arada kıslar ekmek denen şeyi kahvaltı hariç ağzıma bile sürmüyom her gün akşam üzeri 1 saat yürüyom tam tempo yine veremiyom yine offff her cuma baş ağrısı ile uyanıyommmmmmmm ben yaaaaaaaaaa neyse sağolun kızlarrrr
burcuhayal e özel mesaj atarak kilo bildirimi yapıcaksın canım
zaten tarçın ve karanfil bi çaya girdimi o çayyy nefiss olur vereliniortakbengicim cok bitki caylari denedim;
ama deneme yanilma yoluyla benden en iyi odemi attigina inandigim cay tarifini kendim buldum;
(bu tarifte kizlarin ictigi elma cayi var ondan esinlendim biraz)
hemen yazayim
3 tatli kasigi yesil cay
1 cay kasigi hibiskus (aktarlarda var)
1 cubuk tarcin
5-6 ad. karanfik
5-6 ad. cekilmemis karabiber
demlige koyup, uzerine 4 cay fincani kaynar su koyup, agzini kapatip (bir de havlu ortuyorum ben uzerine) 10 dk. demlenmesini bekledikten sonra afiyetle icebilirsiniz..
tadini da ben cok seviyorummm
bengicim cok bitki caylari denedim;
ama deneme yanilma yoluyla benden en iyi odemi attigina inandigim cay tarifini kendim buldum;
(bu tarifte kizlarin ictigi elma cayi var ondan esinlendim biraz)
hemen yazayim
3 tatli kasigi yesil cay
1 cay kasigi hibiskus (aktarlarda var)
1 cubuk tarcin
5-6 ad. karanfik
5-6 ad. cekilmemis karabiber
demlige koyup, uzerine 4 cay fincani kaynar su koyup, agzini kapatip (bir de havlu ortuyorum ben uzerine) 10 dk. demlenmesini bekledikten sonra afiyetle icebilirsiniz..
tadini da ben cok seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?