50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tweeety : 58 ( 400 gram vermıŞ)
pepermınt:55.1 (aynı)
grıpın:54.2 (300 gram vermıŞ)
azulos:55.5 (500 gram almıŞ)
spatz:55.2 (400 gram vermıŞ)
truf:56.4 (700 gram vermıŞ)
karalahana: 50.1 (500 gram vermıŞ)
lachesıs:58.4(400 gram vermıŞ)
chemes:54.9 ( 600 gram vermıŞ)
bengı:60.5 (yenı)
mutfak robotu:57.7 (1700 gram vermıŞ)
lınguıst:56.6 (900 gram vermıŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)

ara da portakal getirdim.

öğle yemeğimide yazayım bari evden taşıdım :)

1 domates, bi kaç siyah zeytin ve bi kaç yeşil zeytin.2 dilim kepek ekmek. 1 kase yoğurt

bu nasıl :)

canim sen cok az yemeye kararlisin anlasilan;
dun de soyledik kar etmedi sana lmaz:

sabah kahvalti ogle kahvalti;
nerde sebze, nerde et ????

isyerinde corba, salata, z.yagli yemek vs. bulma imkanin yok mu canimcim?
boylesi daha saglikli olur;
kizlar da bana katilacaklardir sanirim..

evden getirmek istiyorsan da;
z.yagli pirasa, ya da z.yagli fasulye gibi soguk yenebilen seyler al mesela yanina.

ara da portakal getirdim.

öğle yemeğimide yazayım bari evden taşıdım :)

1 domates, bi kaç siyah zeytin ve bi kaç yeşil zeytin.2 dilim kepek ekmek. 1 kase yoğurt

bu nasıl :)

Ogle yemegini evden getirmek cok iyi oluyor.Hem ne yedigini biliyorsun hem de ekstra kalorili soslardan etlerden ekmeklerden uzak tutuyorsun kendini. Ben de hep evde hazirlamaya calisiyorum. Evden getirdigim zaman kilo vermek daha kolay oluyor.

eline saglik canim.

tek veremeyen benim gibi gorunuyor :-((

neyse yasemn yazmadigina gore o da verememis sempatiksalakcinni

:dilcikar:

sense de yazmamis, ner de o yaaa kafamçokkarıştı

ooohhhh kendimi listede kilo vermiş olarak görünce keyiften dört köşe oluyorum:sm_cool:
çok şükür ALLAH 'IM

ELLERıNE SAĞLIK BURCUHAYAL CıM a.s.

hayır öle diil bi kerem tamam mı?
ben daha dün diete başlama kararı aldığım için çok hazırlıksızım, dün akşam bu gün ki yiyeceklerimi hazırlama vaktim olmadı.
yarın pazara çıkıp sebze alıcam ben tamam mı?
bu arada hafta sonu yazamam evimde net yok pazartesi raporu veririm.

Ogle yemegini evden getirmek cok iyi oluyor.Hem ne yedigini biliyorsun hem de ekstra kalorili soslardan etlerden ekmeklerden uzak tutuyorsun kendini. Ben de hep evde hazirlamaya calisiyorum. Evden getirdigim zaman kilo vermek daha kolay oluyor.
bence de denicem bakalım

OZAMAN BU HAFTA MUTFAK ROBOTU BİRİNCİ OLDU:hooray: BUDA KUPAN HAYIRLI UGURLU OLSUNNN TEBRIK EDERIZZZ

teşekkürler sağolasın ...umarım böyle devam eder yavaşlama olmaz ..gerçi dün akşam sinemaya gittik ..popcorn yedim 100 gram kadar ...daha etkilememiş ..eşim çok ısrar etti aldık ...inş. bi etki etmez ..etse de ne yapalım 3-5 gün daha fazla rejime devam ederim artık ...

Ya ben gun icerisinde cok istikrarli ve iradeli oluyorum. Sporumu yapiyorum, yediklerime ekstra dikkat ediyorum ama aksam esim yuzunden hersey tepe taklak oluyor. Dun zorla pop corn tikti agzima, bir onceki gun bol kremali hint yemegi almis gelmis, bir onceki gun de baileys li kahve yapti ikimizede. Ozellikle yapiyor biliyorum. Hafta sonu zaten hep disaridayiz, evde yemiyoruz. Ben esim boyle devam ettigi surece zor veririrm bu fazla uc kiloyu. Sinir oldum sinir

ooohhhh kendimi listede kilo vermiş olarak görünce keyiften dört köşe oluyorum:sm_cool:
çok şükür ALLAH 'IM

tebrikler canim;
ideal kilona ulastigini da boyle gorursun umarim en kisa zamanda...

ok bebisim;
bizim bura prensibimiz mideyi ac birakmamak, gunde 6 ogun yiyerek metobolizmayi hizlandirmak.
ama tabi herkes kendi rotasini kendisi ciziyor nihayetinde.
sana da kolayliklar canimcimmmm yerimseniben

spor olarak neler yapıyorsun canım
süper kilo vermişsin Maaşallah

sağolasın yaa ben diyet ve spora başlayalı 15 gün oluyor ..başladığımda 60,9 idim şimdi 57,7 yim ..15 günde 3 kilodan fazla verdim..spor olarak öğlenleri yarım saat tempolu yürüyorum ya da yürüyemezsem akşam yemekten bir saat sonra evde 20 dakika aerobikle önce kaslarımı ısıtıyorum ondan sonra da 20 dakika oryantal oynuyorum ..

mufak robotçuğum tebrikler canım opuyorumnanaktan

ben de tebrik ederim mutfak robot. Darisi topic deki herkesin basina...

teşekkür ederim sağolasınız ..inş. darsı başınıza ...

ben geçen cuma tartıldığımda 60.5 dum. ama bu sabah tartıldığımda 61 gördümm :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…