50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Truf sen biraz abartmissin. Durumun serum takilacak kadar kotuyse sekeri dusunmemelisin. Ben vitamin takviyesini asla birakmiyorum. Bir gun sarimsak hapi, bir gun immun sistemi guclendirici tablet, bir gun seleniyum, magnezyum, kalsiyum, Q10, karotenoidler, multi vitamin kompleksleri, ekinezya ve greyfurt damlalari. Evimde bir dolap vitamin dolu. HEpsini ayni anda degil ama degisimli olarak her seyi duzenli bir sekilde kullaniyorum.

kızz serum takıl nolcak bende geçen hafta taktırdım ancaa öyle toparlanırsın bu sıralar acaip bi virüs varr herkes grip kırgın geçmiş olsun canım
ben kaçıyorum kızlar mucuk mucuk :icecream:

hoşcakal canım Şeniz

Bunu ben de deneyecegim icinde sevdigim seyler var..Tesekkurler peppermint

dene canim,
rica ederim.

umarim faydali olur...

k.biber ve yesil cay metobolizmayi hizlandirmak icin;
hibiskus bagirsaklari calistiriyor bir de kan sekerini dengeliyormus
karanfili bilmiyorum ben de neden koyuyorum
tarcin ise, mehmet ozu dinlemistim; diyette olmazsa olmazmis
)

icelim incelelim :içelim:

Günaydın kızlar:) Kuzum karaciğerini çökertme bunca vitaminle:S

Ben bi de şey sorcaktım size, evdeki yumurtanın son kullanma tarihi 25, bugün 26 kullansam olur mu, karnım çok aç, dışarı çıkamıorum hala, evde de kimse yok
Ama bir de zehirlenmiyim sonra bu halimin üstüne:S

güzelmiş. benimde buna benzer her akşam yaptığım bir çay var
çubuk tarçın
karanfil
tane karabiber
bunları biraz kaynatıp sonra kabuğu ve çekirdekleriye elma ve limon koyuyorum gayet güzel oluyor..
seninkini de deneyeceğim. sağ ol..

Son düzenleme:

ayy canim gecen bana da oldu aynisi;
yumurta nasilsa dolapta duruyor bisey olmamistir dedim; hasladik yedik esimle, mis gibiydi :))

buzdolabindaysa eger bisey olmamistir luluu

hiçbişey olmaz canım ben öyle çok kullanmısımdır hala ayaktayım aklinialirimsmile

kızlar günaydın;

ben sabah kepek ekmeğine yapılmış beyaz peynirli tost yedim kendim için.Bebişimin sütü içinde küçücük bir parça börek yedim

ara öğün yapmayı sevmiyorum öğlen yemeği içinde az zeytin yağlı kereviz yemeği yaptım onu yemeyi düşünüyorum 1 litrede su içtim 12 günde 1,5 kilo verdim hiç spor yapamıyorum ama bütün gün bebeişimi ayağımda sallıyorum spor sayılırmı :)

bu arada XAYSEX bendede haşimato troidi var ve bebeğimde oldu sakın korkma ama gebe kalmadan önce bir endokronoloji uzmanıyla görüşmeni tavsiye ederim günlük kullanman gereken ilaçlar var onları verecektir.

kialzr hasimato hastaligini nasil ogrendiniz;
yani ne sikayetlerle doktora gittiniz;

ben de tiroidlerimin yavas calistigindan supheleniyorum ??

tweeety : 58 ( 400 gram vermİŞ)
pepermİnt:55.1 (aynı)
grİpİn:54.2 (300 gram vermİŞ)
azulos:55.5 (500 gram almıŞ)
spatz:55.2 (400 gram vermİŞ)
truf:56.4 (700 gram vermİŞ)
karalahana: 50.1 (500 gram vermİŞ)
lachesİs:58.4(400 gram vermİŞ)
chemes:54.9 ( 600 gram vermİŞ)
bengİ:60.5 (yenİ)
mutfak robotu:57.7 (1700 gram vermİŞ)
lİnguİst:56.6 (900 gram vermİŞ)
burcuhayal:50.5 (aynı)
anchusa:55.1 (yenı)
gamiş:67 (yeni)

benide yazramısın yenyim 60kg

peppermint cim ben tamamnen hamilemiyim diye test yaptırmaya gittiğimde öylesine guatr testide yaptırmak istedim ozaman ortaya çıktı cnm belirtisi dersen bendeki tek belirti cildim çok kuru ve ara ara egzamalar çıkıyor bende sqadece o vardı doktor bana eutrox diye bir ilaç verdi hergün ondn içiyorum ve 3 ayda birde test yaptırıyorum.Haşimatoda vücut tiroid i kendi parçası gibi görmüyor ve kabullanmak istemiyor bende iyor yasağı var yani.Ama bence metebolizmamda çok yavaş hemen kilo alır ama çok zor veririm insanların yediğinin yarısını yerim ama kilo alıyorum özellikle karbonhidrat benim baş düşmanım gibi :)

kialzr hasimato hastaligini nasil ogrendiniz;
yani ne sikayetlerle doktora gittiniz;

ben de tiroidlerimin yavas calistigindan supheleniyorum ??

asiri yorgunluk, asiri unutkanlik, depresyona meyil, sinirlilik, ve asiri kilo alma. Bir kan testiyle anlasilir canim.t3. t4 ve tsh degerlerine baktiracaksin

sırnaşık şey kız bu ne azim,şuna bak şekerli diye serum bile yememiş,bu gidişle süper olcan sen ama sağlğı ihmal etme haa

:roflol: benim üsütüne bişey söylememe gerek yok artık

herkese iyi öğlenler,afiyet olsun kızlar hafif yiyin haa,tıkabasa doldurmayın midelerikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…