slm canlarimm bi ara gireyim dedim site acilmadi sonra da ben yoktum ama simdi 2 guzel haberle dondum :))
1- tibetimi yaptim
2- demin bi tartiliyim dedim dusunun aksam yemegi yenmis hatta tartilmadan once 1 tane muz goturdum ustumdekiler de ole incecik falan degil hem tayt var hem esofman hehhe:)) kac geldim bilin :)) hem de bu tarti taaaaaaa ilk basladigim zamankinin tartisi :)))
Prensesim trufa mı iyi geceler dedin, sen mi yatıyon :))) İyi geceler, tatlı rüyalar fıstık.
Watercım hemen verem *+ nı, 5 adet yaptın di mi.. Menün her zamanki gibi güzel bence.
Linguistcim, hu huuu, zuzum napıyon, uyuya mı kaldın :teytey:
Tatlı rüyalar fıstık kaydirigubbakcemile3evet canım 5 adet yaptım teşekkürler yorumların için iyi geçeler hepinize öpüyorum sizleri:1hug:
Oy oy, benim zuzum pek de korkakmış Şeniz İyi iyi konuş bakem çifte kumrular sizi gibi yerimsenibenyok yawrum sewgülümlen konuşuyok:)) bide korku filmi resimleri falan gördümde pek bakmadım ohaoldumsmile :sinifsinif:
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnnn..
Hoşgeldin canım, 49 :sm_confused:
Tatlı rüyalar canım kaydirigubbakcemile3
-----
Cimcimem dişler öyle cadılığa uyar da seksi kısmını bilemicem aklinialirimsmile
Kesin 49 dan az gelcen fıstık, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
Ben de filmime başlıyam bari. Kocamaaan öpüyorum herkesi, bi tek zuzumu öpmedim sanırsam) İyi geceler, tatli rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?