50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar nasılsınız bu hafta sonu misafirim var o yüzden çok katılamıyacağım sizlere listemi yazayım
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
yumurta
az peynir
domates
dere otu
ceviz

ÖĞLE
şehriye çorbası
ARA
muz
AKŞAM
Şehriye çorbası( kalan çorbayı bitirdim böylecekaydirigubbakcemile3)
6 adet zeytinyağlı yaprak sarması
yoğurt

ARA
elma ve portakal

Bugün platesimi ve tibetimi de yaptım.

Kızlar hafta sonu geldi ve sakın bu boşlukdan faydalanıp kaçırmayalım.yemeği yemeden önce sonuçlarını düşünün ve sonra yemek yiyin en azından ben öle yapmayı düşünüyrm misafirde var yaaklinialirimsmile

Prensesim trufa mı iyi geceler dedin, sen mi yatıyon :))) ıyi geceler, tatlı rüyalar fıstık.

Watercım hemen verem *+ nı, 5 adet yaptın di mi.. Menün her zamanki gibi güzel bence.

slm canlarimm bi ara gireyim dedim site acilmadi sonra da ben yoktum ama simdi 2 guzel haberle dondum :))

1- tibetimi yaptim

2- demin bi tartiliyim dedim dusunun aksam yemegi yenmis hatta tartilmadan once 1 tane muz goturdum ustumdekiler de ole incecik falan degil hem tayt var hem esofman hehhe:)) kac geldim bilin :)) hem de bu tarti taaaaaaa ilk basladigim zamankinin tartisi :)))

Hoşgeldin canım, 49 :sm_confused:

Prensesim trufa mı iyi geceler dedin, sen mi yatıyon :))) İyi geceler, tatlı rüyalar fıstık.

Watercım hemen verem *+ nı, 5 adet yaptın di mi.. Menün her zamanki gibi güzel bence.

evet canım 5 adet yaptım teşekkürler yorumların için iyi geçeler hepinize öpüyorum sizleri:1hug:

evet canım 5 adet yaptım teşekkürler yorumların için iyi geçeler hepinize öpüyorum sizleri:1hug:
Tatlı rüyalar fıstık kaydirigubbakcemile3
yok yawrum sewgülümlen konuşuyok:)) bide korku filmi resimleri falan gördümde pek bakmadım ohaoldumsmile :sinifsinif:
Oy oy, benim zuzum pek de korkakmış Şeniz İyi iyi konuş bakem çifte kumrular sizi gibi yerimseniben

Anammmmmmmmmmmmmmm kiz dulcineacim bildin valla 49 geldim yaaa cok sasirdim yarin sabah tartilacagim insallah

oksurum de azaldi tiyatroya gittik demin Allahim oksurmemek icin surekli agzima seker atiyorum biri bitiyor hemen digerini atiyorum millet gulerken ben oksuruyorum hehhe:))

yaw sirf film muhabetti yapmayinn araya diyet kilo neyim de katin yahuuu konu disi mesajdan ban verecem hehehe ::))

YEDIKLERIM:)
sabah

kahvaltilik gevrek
sut
1 dilim ekmek
az krem peynir (doymadim da nedense sirf kahvaltilik gevrekle :)

ara

tarcin karanfil cayi

ogle
1 armut
sandvic (2 dilim ekmek arasi kasar ve de kirmizi biber)

ara

en kucugunden cikolatali bi sey

aksam
balik
haslama bezelye
patates

demin de yarim bardak sutun icine muzu dogradim tarcin ve karanfil cayimi da kattim mikrodalgada isitip ictim degisik bi karisim oldu ama umarim oksuruge iyi gelir hehe:))

Öhöm öhöm, ben herşeyi bilirim :))

Kız delü o halde ben hayatta gitmezdim tiyatroya...

Bence menün güzel seksi çıtır seni

iyi geceler canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben de yatcam hemencik insallah:))

dulcineacim :)) anam nolcak canim yaa biraz kastim ama ikinci yari da daha iyiydim bi de o sekerler kac kalori acaba valla dislerim neyim de curuyecek haa 3 gundur yedigim sekerin hesabi hehhe :L)))

ayyy seksi citir diyeeennnnnnnnnnnnnnnnn canimsin yaaa

menum icin de tesekkurler canim benim eger yarin sabah 49un altinda bi seyler gorursem tam gaza gelirim artik :)))

bi de turk lokumu vardi da bu sefer 1 tanecik yazmadim o yuzden heheh:)

Hoşgeldin canım, 49 :sm_confused:

Tatlı rüyalar canım kaydirigubbakcemile3

-----
Cimcimem dişler öyle cadılığa uyar da seksi kısmını bilemicem aklinialirimsmile

Kesin 49 dan az gelcen fıstık, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

ya ya ama ama :)))bilmiyorumkismile mafoldumben canim benim ben de kacar yarin guzel haberi veririm insallah delikafadulden

herkeslere kocaman opucuk dikkat edin kendinize TIBETLERI unutmayin HATTA yaninda bi seyler daha yapin da yildizlisindan + alin insallah :lepi:

Ben de filmime başlıyam bari. Kocamaaan öpüyorum herkesi, bi tek zuzumu öpmedim sanırsam ) ıyi geceler, tatli rüyalar opuyorumnanaktan

tweetyy sende mi yaww o resim ne öleee kaydirigubbakcemile3 sen patates kızartması sewiyodun dimi bi ara öle bişi yazıyodu rütbende şöle koca bi tabak patates kızartması koyayım da gör profilimee:)))
ben kahvaltı hazırlıcam öptm cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…