50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar
sesim hala kısık değişmemiş
ya hepiniz misilleme yapar gibi pastalar, pizzalar, çikolatalar noluyo yahuuuuuuuuuuuuuuuuu

Evet canım patates kızartması yazıyodu
koy kız patates kızartması resmi
canın sağolsun:1hug:
kahvaltın da afiyet bal şeker ve lop lop et olsunkaydirigubbakcemile3
ben de kahvaltımı yaptım bi bakim dedim k k de kızlar uyanmışmı açmışlar mı pc lerini girmişler mi 50 59 asositososito

saol canım sanada afiyet olsun :)) insan pıt pıt kas olsun der kıs lülülülülülü yerimseniben

klikcim geçmişimi okuyosun:)) de bakalım hele tartın düzeldimi? aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...sabah uyanınca 1 bardak ılık suyumu içtim.sonrada herzamanki gibi :1 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,3 tane zeytin ,salatalık ve domates yedim.1 bardakta şekersiz çay.şu andada elimde bardağım ılık su içmeye devam ediyorum.bugün akşama yemeğe misafirlerimiz var.az yemeğe çalışıcam inş başarırım canlar...

kızlar akşama ne yesem acaba?
bu hafta listemi yapmadım. ama pazartesi yapacağım. yoksa kilo almaya başlayacağım.

yawrum sen ailelenlemi kalıyodun..öğrenci diye yazınca arkadaşlarınla falan diye düşünüyodum ben seni ama bakıyorum ne kadar çok gelen giden oluyo size böle yemekli sempatiksalakcinni

dulcim tibetimi yaptım

bende korku filmi izlemem sewmemde ...hem yalnız kalıyom korkarım walla ((

sevgülüyle asK filmi izlemeKten daha çoK hosuma gidiyo sevgülüyle KorKu filmü izlemeK.sevgatlu ganatlarının altuna sığınmaK, tesKin edici sözlerine mutahap olmaKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim izlemediysen oneririmmm tatlim buda epey germisti beni gullu lokumum

bunu mu izleseK meraK ediyorum bunu da bence KorKunçtur gerçeKten. yaratıKlılar KorKunç değil de saçma geliyo ama ama bu tür ve ruhu, laneti,3 harfli siylerdelikafaduldendelikafadulden

ulennn bi daha böle resim mesim koyarsanız daha da topiğe gelmem yeter ulenn yalnız kalıyos dedik sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile
katrececim benim sewgülümde sewmes böle filmleri biz gomedi falan sewerük bayanssulusmile
nbr bu arada nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…