yawrum sen ailelenlemi kalıyodun..öğrenci diye yazınca arkadaşlarınla falan diye düşünüyodum ben seni ama bakıyorum ne kadar çok gelen giden oluyo size böle yemekli sempatiksalakcinni
ailemleyim canım.evet bizim çok oluyor yemekli misafirimiz.o yüzden dengeyi sağlamakta zorlanıyorum yerken.yani aslında ben boğazımı tutarım yemem ama herkes niye yemiyorsun rejimmi yapıyorsun falan filan işte..zorla yediriyorlar yemiyorum diyince anlamıyorlar pek.gıcık bir durum
guzum kendini tutabiliyosan ne güsel midem rahatsız oluyo fazla yiyince falan dersin :)) salla milleti yaw yerimseniben
günaydın bebemmmmboğazın nası oldu ?
gunaydin canim benim oksurugum bayaa azaldi bogazim aciyo biraz ama kaydirigubbakcemile insallah o da bitecek insallah sositososito
gunaydin ballarrr...
tatil kahvaltımı yaptım, 2 dilim tam buğday ekmeği,2 parça kaşar, 1 haşlanmış yumurta,cherry domates. şimdi de üstüne kahvemi içicem. sonra da yemek yapmak üzere bişiler almak için markete gidicem. işte böyle çalışınca haftasonundan yemekleri yapıp depolamak gerekiyor. yoksa haftaiçi makarnaya talim.eskiden öyleydim yani...
oda geçer inş. canımcım opuyorumnanaktan
günaydın yawruuu kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun :)) bende güzel bi kahvaltı yaptım bugün cokacimcoook
günaydınlarr
çok geç kalktım kıslar, ılık su içtim şimdilik. gidip kahvaltı hazırlıycam.
2 dilim uno light arası kaşarlı tost, domates, salatalık,maydonoz.
üstüne de kahvemi içerim. lakin duramam 3 in 1 içerim kaydirigubbakcemile2
günaydınlarr
çok geç kalktım kıslar, ılık su içtim şimdilik. gidip kahvaltı hazırlıycam.
2 dilim uno light arası kaşarlı tost, domates, salatalık,maydonoz.
üstüne de kahvemi içerim. lakin duramam 3 in 1 içerim kaydirigubbakcemile2
kahvaltı menumuz tamamen aynı clementincim olumunekankayizsmile
ben de 3in1 içerdim ama şimdi 2in1 alıp içine 1 küp şeker atıyorum.sonra o şekeri de atmicam inşallah...
canlar valla selulit sorununuz varsa ben uzak durun derim hem 3in 1 den 2 in 1 den :)))
kızlar yaw kahve kreması çok kalorili onun yerine light sütle yapın daha lezzetli oluyoo hem :içelim:
doğru diyorsun da lingucum, işyerinde süt ısıtıp kahve yapma şansım olmuyor.evde yapabilirim aslında ama bu meret de alışkanlık olduyasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?