50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lokum lokum dediniz sabah gittim kahveli guş lokumu aldım:))) sade türk kayfesiyle 2 sini götürüyom şincik

yawrum sen ailelenlemi kalıyodun..öğrenci diye yazınca arkadaşlarınla falan diye düşünüyodum ben seni ama bakıyorum ne kadar çok gelen giden oluyo size böle yemekli sempatiksalakcinni

ailemleyim canım.evet bizim çok oluyor yemekli misafirimiz.o yüzden dengeyi sağlamakta zorlanıyorum yerken.yani aslında ben boğazımı tutarım yemem ama herkes niye yemiyorsun rejimmi yapıyorsun falan filan işte..zorla yediriyorlar yemiyorum diyince anlamıyorlar pek.gıcık bir durum

gunaydin canlarimmmmmmmmmmmmmm

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
muz
karanfil- kabul tarcin cayi

yazmayı unuttum.öğle yemeği olarak salatalık,domates,1 yumurta sarısı ve 1 tane poğaça yiyiyorum şu an..birde şekersiz çay

guzum kendini tutabiliyosan ne güsel midem rahatsız oluyo fazla yiyince falan dersin :)) salla milleti yaw yerimseniben

gunaydin ballarrr...

tatil kahvaltımı yaptım, 2 dilim tam buğday ekmeği,2 parça kaşar, 1 haşlanmış yumurta,cherry domates. şimdi de üstüne kahvemi içicem. sonra da yemek yapmak üzere bişiler almak için markete gidicem. işte böyle çalışınca haftasonundan yemekleri yapıp depolamak gerekiyor. yoksa haftaiçi makarnaya talim.eskiden öyleydim yani...

gunaydin canim benim oksurugum bayaa azaldi bogazim aciyo biraz ama kaydirigubbakcemile insallah o da bitecek insallah sositososito

oda geçer inş. canımcım opuyorumnanaktan

günaydın yawruuu kaydirigubbakcemile2 afiyet olsun :)) bende güzel bi kahvaltı yaptım bugün cokacimcoook

günaydınlarr

çok geç kalktım kıslar, ılık su içtim şimdilik. gidip kahvaltı hazırlıycam.

2 dilim uno light arası kaşarlı tost, domates, salatalık,maydonoz.

üstüne de kahvemi içerim. lakin duramam 3 in 1 içerim kaydirigubbakcemile2

kahvaltı menumuz tamamen aynı clementincim olumunekankayizsmile
ben de 3in1 içerdim ama şimdi 2in1 alıp içine 1 küp şeker atıyorum.sonra o şekeri de atmicam inşallah...

kahvaltı menumuz tamamen aynı clementincim olumunekankayizsmile
ben de 3in1 içerdim ama şimdi 2in1 alıp içine 1 küp şeker atıyorum.sonra o şekeri de atmicam inşallah...

kızlar yaw kahve kreması çok kalorili onun yerine light sütle yapın daha lezzetli oluyoo hem :içelim:

canlar valla selulit sorununuz varsa ben uzak durun derim hem 3in 1 den 2 in 1 den :)))

canlar valla selulit sorununuz varsa ben uzak durun derim hem 3in 1 den 2 in 1 den :)))

ben de isterdim yesacım. ama elim ayağım titriyo valla kahvesiz kalıncakaydirigubbakcemile3 günde 1 tanecik içiyorum daha fazla değil zaten. bırakmayı da denedim ama çok mutsuz oldum. spor yapıp, selulit yağı kullanıp azaltmaya çalışıyorum selulitleri dekaydirigubbakcemile2

kızlar yaw kahve kreması çok kalorili onun yerine light sütle yapın daha lezzetli oluyoo hem :içelim:

doğru diyorsun da lingucum, işyerinde süt ısıtıp kahve yapma şansım olmuyor.evde yapabilirim aslında ama bu meret de alışkanlık olduyasakkelime

doğru diyorsun da lingucum, işyerinde süt ısıtıp kahve yapma şansım olmuyor.evde yapabilirim aslında ama bu meret de alışkanlık olduyasakkelime

hee oda war dimi:)) en azından ewde olduğun zamanlarda yaparsın o zaman :kedi:
bende günde bi kupa spordan önce içerim nescafe :)) bol sütlü şekersizz mis gibi oluyo sempatiksalakcinni

Arkadaslar bugn ve suan itibaryle bnde diyete girms bulunuorum..Gittikce sistm resmn yaa..umarm en kısa zmnda sizlrnde destgyle 52ye inebilcm ..

he yoooooo ben deldiiim a.s.
dün kk saat 21.00 civarı hataa verdi bende yattım uyudumm sempatiksalakcinni

nasılsınız tatlılarrr ben iyiyimmm çoook şükürrr amaaa sizi gürdüm daha iyi oldummmmmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…