50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy ben alışkın değilim o kadar küçük göğüse istesemde senin avatardaki kadın gibi olamam ki .onun göğüsleri 90 beden olanı olabilirim :))

sportie avatar çok güzel gerçekten. kollar biraz fazla kaslı ama:) bu arada ben de fitnessa gidiyorum zaten kilo vermemdeki en büyük etken o. yalnız kas yaptı kollarım ve bacaklarım incelmiyor bi türlü. o kadarına katlanıcaz artık.

bende bugün
sabah 1 salata 1 domates 1 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin (tuzsuz) şekersiz ıhlamur çayı

öğlen 1 kase ezogelin çorbası

arada 4 tane çilek

akşam ızgarda kabak ve patlıcan biraz pilav (tereyağsız) salata

şimdiye kadarda 3litre su içtim sizce nasıl

gayet iyi gidiyorsun canım yalnız aldığın protein miktarını artırmalısın. öğlen yemeğinin yanına tavuk,balık,köfte gibi proteinler de alırsan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. ayrıca yoğurt da çok önemli. her gün tüketmek gerekiyor metabolizmayı hızlandırp yağların parçalanmasında çok etkili.

Süper ama uno light ekmek ve light yoğurtu öğlen ve akşamlarına ekle daha süper olur.Tabi ekmeği sabahta yemelisin.Hem insan açlıktan pes etmiyor hemde süper kilo verirsin.:lepi:

Süper ama uno light ekmek ve light yoğurtu öğlen ve akşamlarına ekle daha süper olur.Tabi ekmeği sabahta yemelisin.Hem insan açlıktan pes etmiyor hemde süper kilo verirsin.:lepi:

ekmek değilde etimek yiyorum kavaltıda arada yoğurt yiyorum zaten hafta da 1gün kırmızı et yemek zorundayım vitamin eksikliğim için dr söyledi

ben simitten vazgeçemiyorum kızlar ya aranızda var mı öğlenleri veya akşamüstü ara öğün olarak simit yiyen??

günaydın kızlarrrr...

dün akşam lahana yağımı bi güsel sürdüm vücuduma sporumuda yaptım inşallah şu lahana yağı işe yarar. sütun gibi bacalar istiyorum :)
bugünde sabah kahvaltı yapamadım işim yoğundu şimdide acıktım sağa sola saldırırkene bir kase yoğurt yiyerek zaptettim kendimi :lepi:
ya bide ben vücudumda şişlik hissediyodum sadce 200 gr vermemde çok saçma gelmişti bu sabah bakıyım aynımı çıkıcak dedim 58,500 geldim bacaklarımında biraz inceldiğini farkettim. Bir günde bu kadar değişiklik olmaz herelde dimi galiba dün vücudumda şişlik vardı ondan 59,200 gelmişim. 58,5 i görünce uçtum sevinçten :sm_cool:
Ya bide aranızda kilosu en fazla benim bu kiloya rağmen acaba boylarınız kaç kızlar merak ettim. Benimki 1,70

günaydın kızlar,nasılsınız bugün? ben dipppçiiikkk gibiyim ! dün işden erken çıktım.yemeğimi yiyip eşofmanlarımı giydim ve kendimi sokağa attım.benim evin yakınında küçük bir stadyum var orda 45 dak koştum.eve gelince atmetimi değiştirdikten sonra 1 saat spor daha yaptım.üzerinede iki bardak yorgunluk çayı içtim ve huzurlu bir şekilde uyudum dün gece.

dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı
öğlen: 4 adet ızgara köfte,1 tas sebze çorbası
ara:1 elma,
akşam:1 tabak etli nohut yemeği,salata

herkese kolaylıklar dilerim

şekerim benim yanımda sen selvi gibisin aynı kilodayız ama ben 1,55 boyunda bodur bir ağacım . aslında boyuna göre kilon gayet ideal .
bal_asmer 1 simit ortalama 250 cal miş. gün içerisinde tükettiğin calori değerini dengeliyorsan sorun yok.ben simiti çok severim ama tüketmemeye çalışıyorum

yok canım o kdr da değil kendine haksızlık etme.
Ben sorunum bacaklarımla kemiklerim kalın olduğu için azıcık kilo bile kalın gösteriyo. Şu bacakları bi inceltsem başka bişey istemiyom. Şiş gibiler bide kilo verdikçe fark ediyorum bir bacağım daha kalın diğerine göre ödemmi var acaba diye düşünüyorum. Ödem atmak için ne yapabilirim ona bakıcam şimdi. Görüşürüz şekercim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…