sportie ben senin şu avatardaki kız gibi olsam başka bişey istemem. valla o kdarcık yeter sırnaşık şey
sportie ben senin şu avatardaki kız gibi olsam başka bişey istemem. valla o kdarcık yeter sırnaşık şey
moonserose cum
amaaan canın sağolsun 90bedenlisi olursun sende olmazmı
bende bugün
sabah 1 salata 1 domates 1 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin (tuzsuz) şekersiz ıhlamur çayı
öğlen 1 kase ezogelin çorbası
arada 4 tane çilek
akşam ızgarda kabak ve patlıcan biraz pilav (tereyağsız) salata
şimdiye kadarda 3litre su içtim sizce nasıl
Süper ama uno light ekmek ve light yoğurtu öğlen ve akşamlarına ekle daha süper olur.Tabi ekmeği sabahta yemelisin.Hem insan açlıktan pes etmiyor hemde süper kilo verirsin.:lepi:
günaydın kızlarrrr...
dün akşam lahana yağımı bi güsel sürdüm vücuduma sporumuda yaptım inşallah şu lahana yağı işe yarar. sütun gibi bacalar istiyorum :)
bugünde sabah kahvaltı yapamadım işim yoğundu şimdide acıktım sağa sola saldırırkene bir kase yoğurt yiyerek zaptettim kendimi :lepi:
ya bide ben vücudumda şişlik hissediyodum sadce 200 gr vermemde çok saçma gelmişti bu sabah bakıyım aynımı çıkıcak dedim 58,500 geldim bacaklarımında biraz inceldiğini farkettim. Bir günde bu kadar değişiklik olmaz herelde dimi galiba dün vücudumda şişlik vardı ondan 59,200 gelmişim. 58,5 i görünce uçtum sevinçten :sm_cool:
Ya bide aranızda kilosu en fazla benim bu kiloya rağmen acaba boylarınız kaç kızlar merak ettim. Benimki 1,70
şekerim benim yanımda sen selvi gibisin aynı kilodayız ama ben 1,55 boyunda bodur bir ağacım . aslında boyuna göre kilon gayet ideal .
bal_asmer 1 simit ortalama 250 cal miş. gün içerisinde tükettiğin calori değerini dengeliyorsan sorun yok.ben simiti çok severim ama tüketmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?