50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnn bende fazla vermemişim ama idial kiloma yaklaşıyrm yavaş yavaşta olsa

bende 53,6 olmuşum

günaydın hatunlar,nasılsınız ? dün akşam o kadar yorgun ve halsizdimki yemekden sonra sürekli yattım kalkamadım dolayısıyla sporda yapamadım.ama bugün hepsini telafi edeceğim
dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas ezogelin çorba,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
ara:5-6 adet kuru üzüm
akşam:1 tas yayla çorbası,6 adet kara lahana sarması
çayın yanında da 2 adet bisküvi yedim

bu arada 58,5 kg mım arkadaşlar ,sanırım başkası ekliyor değil mi?
herkese kolaylıklar dilerim

missdefnecim süpersin sana kocaman alkışlar tebrik ediyorum :hooray:

harikasın
bu arada tariflerin harika hele elma rendesi tatlısı süper bayıldım

ben aynı devam ediyorum, bir değişiklik yok ama bozmak yok devammmm

bende haftaya güzel haberlerle gelirim inşallah

teşekkür ederim canım tavsiyem asla pes etme ve her gün tartılmayerimseniben

missdefnecim,

haklısın keşke yapabilsem de 2 hafta bir tartılsam, ama hem çarşamba sabahları bu takım için hemde cuma sabahı cuma yarışması takımım için tartılıyorum bu da çok sık aslında

ama dün aktara gittim, bana güzel bir karışım hazırladı, günde 3 kez çay olarak içeceğim, akşam başladım bile.
Birde lahana yağı aldım
akşamları artık yürüyüşe çıkıcam, yürüyüşe çıkmadan önce sürüp birde üzerine sauna korselerden giyip 1 saat yürümeyi planlıyorum

akşamda 1 kase çorba ve domates-salatalık yoğurt yedim
sabahta kepekli ekmek sandviç

haftasonu da kaçamak yapmıycam

e artık sonuç alırım herhalde

günaydın herkese,

dediğim gibi çok fazla verememişim gram gram veriyorum 53.5 çıktı bu sabah.

missdefne seni de tekrar çok tebrik ederim canım. ideal kilona ulaşmışsın sayılır artık yavaş yavaş koruma programına da geçersin. ah keşke ben de 52 sınırlarına ulaşsam. haftaya inşallah.

Selam kızlar

bende çok fazla değişiklik yok geçen haftaya göre 200 gr gitmiş. Ya ben dayanamayıp hergün tartılıyorum :çok üzgünüm: pazar günü bi baktım 58 kiloyum verdim zannettim ama akşama kdr bişey yememiştim istem dışı olarak o yüzdenmiş. 59.200 üm şimdi. Hem birden vermek istemiyorum sağlıklı ve kalıcı olsun diye hemde sabredemiyorum çok dengesizim yaa :) neyse pes etmek yok artık haftada bir tartılcam. Bugün lahana suyu içmeye başladım sabah aç karnına. Birde lağana yağı aldım akşam yağı sürüp sporumu yapıorum hihoyyyt bölgesel yağları eritmek için sonra yosun sabunu ve kabap lifiyle keseleyerek yıkıyorum. Selülit ve sıkılaşma için. Dün başladım bunada bakalım ne fayda görücez. Yazarım yine. Öptüm şekerler :dance:

sevgili yanetki,

bende dün aldım şu lahana yağını bakalım, bu akşam uygulamaya başlamayı düşünüyorum

tecrübelerimizi burada paylaşalım

kizlar merhaba gecen hafta carsamba 54.600 olan kilom bugun itibariyle 53.500 kg yani 1kg 100 gram kaybetmisim..

teşekkür ederim canım a.s.

şimdi yemeği yedim geldim

dana haşlama-kereviz-patates-havuç 1 porsiyon
yeşil salata

birazdan yeni çayımdan içeceğim

Selam kızlar

Listemiz aynen şöyle

MissDeFnE 51,9 ***** 50 olacak (hedefe son 2 kilo, bravo )

bozo85 53,6 ***** 52-53 olacak

Sportie 59***** 52 olacak

Serena- 53.5***** 48

periliev 55.5 ****** 53 olacak ( bi türlü konsantre olup devam edemiyorum diyete üffff)

bal-esmer 53,5***** 50 olacak

yanetki 59.2***** 55 olacak

me_as 56.6***** 50 olacak

ra.bis 56 kilo***** 48 olacak

moonserose0 58,5**** 54 olacak

Mikla 56***** 52 olacak ( kilo bildirmeni bekliyoruz canım. Vermediysen de söyle ceza vermicez bu seferlik )

kilo veren vermeyen herkesi tebrik ediyorum. bu yolda harcadığınız çaba bile takdire değer arkadaşlar :içelim:

canım perilievcim

bide hava attım güzel haberle gelicem diye ama maalesef ibre oynamadı valla, hemencik gidemiyo şu kilolar napalım
ama vazgeçmek yok, haftaya yüzünüzü güldürücem inşallah

canım perilievcim

bide hava attım güzel haberle gelicem diye ama maalesef ibre oynamadı valla, hemencik gidemiyo şu kilolar napalım
ama vazgeçmek yok, haftaya yüzünüzü güldürücem inşallah

buna eminim canım. haftaya kadar sıkı tutalım kendimizi de kiloları verelim artık ya. 2 haftadır annemde kalıyorum. kilo veremeyişimin sebebi gayet açık kafamçokkarıştı
sevdiğim yemekler pişiyo. ben de yiyorum tabiki ama ayıp olmasın diye yiyorum yani laelaelaelaelae

inşallah önümüzdeki hafta kendi evimdeyim. akşamları lahana salatası, yoğurt gibi şeylerle geçiştirebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…