ben de isterdim yesacım. ama elim ayağım titriyo valla kahvesiz kalıncakaydirigubbakcemile3 günde 1 tanecik içiyorum daha fazla değil zaten. bırakmayı da denedim ama çok mutsuz oldum. spor yapıp, selulit yağı kullanıp azaltmaya çalışıyorum selulitleri dekaydirigubbakcemile2
he yoooooo ben deldiiim a.s.
dün kk saat 21.00 civarı hataa verdi bende yattım uyudumm sempatiksalakcinni
nasılsınız tatlılarrr ben iyiyimmm çoook şükürrr amaaa sizi gürdüm daha iyi oldummmmmolumunekankayizsmile
ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç neskafe sevmezdim sade bikere içtimmm o içiş şincik bayılıyommm:ecrin_bebek:hee oda war dimi:)) en azından ewde olduğun zamanlarda yaparsın o zaman :kedi:
bende günde bi kupa spordan önce içerim nescafe :)) bol sütlü şekersizz mis gibi oluyo sempatiksalakcinni
kizlar bende kahveyi cok icerim bekarken hic icmezdim simdi iciyorum selulitler aldi basini gidiyor acaba ondanmiki??ama nescafe selulit yapmiyormus reklamlari cikmisti...aci aci iciyorum ben oyle sutlu falan degil...ama yinede azaltayim bari yaa(
kizlar ogle ve aksam menulerinizde neler var ara ogun yiyormusunuz???ve gunde kac dilim ekmek yiyorsunuz???ayy bende eskisi gibi 5 li rakamlara gecmek istiyorum artik yaaa
evet hayatım yaa havalar ısınıncaa kendimizi dışarıya attık resmen özlemezmiyim baktık dün gece kk hata veriyo moralim bozuldu hemen yattım bendenerdesin canim sen yahuuuuuuuuuuuuuuu hic gorusemiyoruz sanki deeemi Şeniz valla ben de ozlemisim ben de su cayin sekerini tamamen birakirsam super olacak bazen hic atmiyorum bazen atiyorum deli miyim neyim yaa su an da elimde cayim sicacik ohhhh az sekerli eyvahedigeldismile
hoş geldib cnm aramıza :))Arkadaslar bugn ve suan itibaryle bnde diyete girms bulunuorum..Gittikce sistm resmn yaa..umarm en kısa zmnda sizlrnde destgyle 52ye inebilcm..
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın bakalım :))) sportik aplayı koymuşsun yine profiline kaydirigubbakcemile3he yoooooo ben deldiiim a.s.
dün kk saat 21.00 civarı hataa verdi bende yattım uyudumm sempatiksalakcinni
nasılsınız tatlılarrr ben iyiyimmm çoook şükürrr amaaa sizi gürdüm daha iyi oldummmmmolumunekankayizsmile
ara öğün yapıyoruz ekmeği genelde sabahları tüketmeye çalışıyos bazen yediğimiz yemeğin türüne göre akşam ve öğleleride ekmek olabiliyo :hulya: inş. sende tez zamanda dilediğin kiloya kavuşabilirsin a.s.kizlar ogle ve aksam menulerinizde neler var ara ogun yiyormusunuz???ve gunde kac dilim ekmek yiyorsunuz???ayy bende eskisi gibi 5 li rakamlara gecmek istiyorum artik yaaa
ben hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç neskafe sevmezdim sade bikere içtimmm o içiş şincik bayılıyommm:ecrin_bebek:
evet hayatım yaa havalar ısınıncaa kendimizi dışarıya attık resmen özlemezmiyim baktık dün gece kk hata veriyo moralim bozuldu hemen yattım bende
çayın demi biraz fazla oldumu acı oluyor hakketten ben birde aşırı sıcak severim bu tarz şeyleri soğudumu direk dökerim
okadar yani-tatlicadiarzu-
hoş geldib cnm aramıza :))
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın bakalım :))) sportik aplayı koymuşsun yine profiline kaydirigubbakcemile3
kıs bizde benim baba tarafında alamanlı çok küçükken onlarda içerdim bide onlar alamandan küçücük sütler getirirdi tek nescafelik o daı heç bi herde bulamam hatta geçen kardeşimlede konuşmuştuk bunu nası mannak bişi yapıyodu kayfeyiii delikafadulden ama rtık getirmiyolar :gitme:
evt oraları fazla yağmurluymuş galibaaaayy canim buralar soguk yaaa bi de yagmir var
evet yaa bi de burda demlik posetlerini normal bardak icin kullaniyorlar hemen girdirmemle cikarmam bir oluyor zaten demlik neyim hic yok mafoldumben neyseki oole cok cay duskunu degilim ama su karanfil tarcin cayini bayaa begendim sempatiksalakcinni bi de o tip caylara hic seker atmam ben ondan dolayi da guzel oluyor :lepi:
canim benim hosgeldin olumunekankayizsmile valla kizmazsan ben seni davet edesim var diger topigimiz olmus durumda boshayallersmile gel sanki ne olacak inersin hemencik zaten sen 5lilere
bence selulitlerde kesinlikle kahvenin etkisi var ve kolanin ve de cikolatanin sempatiksalakcinni
canim 3 ana 3 ara ogun yapmaya calisiyor burdaki herkes ben gunde 2 dilim yiyorum genelde kaydirigubbakcemile2 ogle de ya corba ve meyve ya da sandvic ve meyve kaydirigubbakcemile5
aaa baktım millet krize giriyor sen dahillşakkıdı
hemencik resmi çekeyim dedimm
neskafa neskafe didik didik gittim yaptım bidenecik kendime
ben sütlü vre şekerli içemiyormuşum neskafeyii ne kadar garip 2 aydır acayip hayranım
am çok içmiyorum haftada 3 civarı
alamanların üyle ilginç şeyleri var insanın aklına takılıyo:kedi:
hoş geldib cnm aramıza :))
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın bakalım :))) sportik aplayı koymuşsun yine profiline kaydirigubbakcemile3
ara öğün yapıyoruz ekmeği genelde sabahları tüketmeye çalışıyos bazen yediğimiz yemeğin türüne göre akşam ve öğleleride ekmek olabiliyo :hulya: inş. sende tez zamanda dilediğin kiloya kavuşabilirsin a.s.
kıs bizde benim baba tarafında alamanlı çok küçükken onlarda içerdim bide onlar alamandan küçücük sütler getirirdi tek nescafelik o daı heç bi herde bulamam hatta geçen kardeşimlede konuşmuştuk bunu nası mannak bişi yapıyodu kayfeyiii delikafadulden ama rtık getirmiyolar :gitme:
bağımlılık çok zor ben diyorum ya sevmiyorken sevdim diye ama ilerlemiyorum artı selilütüde çok takmıyorum şu ankıslar, yaf hiç çay içmem ben, bitki çaylarını da şekersiz içerim. tek lüksüm 3 in 1. onu da 2 in 1 kullanırsam deli gibi şeker atmam gerek diğer tadı yakalamak için. yani her durumda 3 in 1 daha az kalorili. artı içmezsem kendime gelemem ve onun oranlaması da bağımlılık yapıyor.
sadece nescafe 3 in 1. günde 1 ya da 2 fincan. başka markayı bile içemiyorum. onsuz olamam, içmesem başım ağrıyo ayol mafoldumben
başka şeyden kısarım artık. selülit konusunda haklısınız; ama günde 3 fincanı geçenlerde selülit yapıyormuş diye okumuştum. sonuçta yabancılar deli gibi kahve içiyo; lakin taş gibiler. asıl kilo alıp vermelerim yaptı selülitleri :sinifsinif:
burda güneş var opuyorumnanaktan umarım oralarda da vardır ve çok güzel bir gün geçiririz! :içelim:
saol daqlışımmkaydirigubbakcemile5afiyet olsun canım :içelim:
sizin misillemelerinize dayanamadım
gelirken profiterol aldım yedim afiyetle
umarım o cısların hepsini kaldırırsınız profilinizden da avatarınızdan da...
evt oraları fazla yağmurluymuş galibaaa
ben yağmur hastasıyımm :asigim:
1 hafta yağsın gıkımı çıkarmam:sm_confused:
burda güneş var opuyorumnanaktan umarım oralarda da vardır ve çok güzel bir gün geçiririz! :içelim:
geldim gitti valla benimde gelesim vardi zatii :kedi: hem daha iyi motive olurum herkes zayifya burda:1rolleyes:
geldim gitti valla benimde gelesim vardi zatii :kedi: hem daha iyi motive olurum herkes zayifya burda:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?