50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladim canim benim benim de en buyuk sorunum selulit de o yuzden dedim bi de ic bacak resmen bacaklarim cok fenalar yaaa bu fenaliga ragmen tayt elbise hic bi seyden de geri kalmiyorum valla yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

tabi geri kalmicaksın canım. şimdi giymicez de ne zaman giyicez...ben de giyiyorum valla, yazlık bi sürü miniler aldım yeniaklinialirimsmile

sizin misillemelerinize dayanamadım
gelirken profiterol aldım yedim afiyetle
umarım o cısların hepsini kaldırırsınız profilinizden da avatarınızdan da...

afiyet olsun canım. haftalık sütlü tatlı hakkını kullanmış oldun. ben bi kaç haftadır yemiyorum tatlı. hep diyorum ki önüme daha güzel ortam ve fırsat çıkar o zaman yerim şimdi kullanmayayım hakkımı,aaa sonra bi bakıyorum hafta bitmiş tatlısız:lepi:

e hoşgedddiin o zamannn canıma.s.
ben de hoşgeldimmmmmopuyorumnanaktan

yeniler hos geldiniz Kızlar

biz her telden çalıyıK Kuzu . nasıl olam canım ya dün aKsamdan beri içimden öyyyle saç baKımı yapmaK geçiyo hatta dün yazcaKtım size noldu bizim saç baKım grupları deyü. helee bugün öylecene canım istiyo sacıma bisiler yapmaK ama ertelemem gereKtigini düsündüm daha öncülerim var bu ara ammana canım çoK istiyooo bugün saçıma bisier sürmeK.

hint yağıyla bisielr yapcam birazdan.vitamin ampülü filan yoK evde su an için evde bulunan dan bisi yapayım diyorum zaten içimdeKi heves gitsin yeter saatlerce durdurcaK vaKit yoK su an.sizce ne yapayım.sinameKi suyuyla hint yağını Karıstırayımmı :)

kizlar bende kahveyi cok icerim bekarken hic icmezdim simdi iciyorum selulitler aldi basini gidiyor acaba ondanmiki??ama nescafe selulit yapmiyormus reklamlari cikmisti...aci aci iciyorum ben oyle sutlu falan degil...ama yinede azaltayim bari yaa (

Kahve bir de hareKetsizliKle birlesince 2 si bi arada selüit sebebi oluyo bence :)

ayy gerçeKten herKesler cıslı avatar yapıyo gitgidee.canım ne zamandan beri profiterol yapmaK isrtiyo ama ertleliyom
:çok üzgünüm:

geldimm canimmm:sm_cool::teytey:

KesKe yılan yağı da alaydım ya Kullanan arKadasım çoK memnundu saçının parlaKlıgına ben de hayrandım . neyse simdiliK hint yağı yapıyım bari.z.yağını falan Katmıyım simdiliK diyorum

sür canım hewesin gçsin en azından:))))

bu arada Kızlar Kuaför , saçların uçlardan beslendiğini söylemisti. diplerden değil demisti.ben simdi bu hint yağını teK uçlara mı süreyim szce

gecen yıl Kuandım saçlarım çoK gürlesmisti ama sonraKi denemelerimde saçımda çoK uzun süre beKlettiğim için hayli döKülme olmustu

yağ sonuçta bende diplere fazla sürmem yumşatıp döküyo sonuçta saçı uçlara yoğunlaş sen yinede :)))

canlar bende dışarı çıkcam bi sinemaya gidem diyom:))) donurmamı da yerim dönüşte :icecream: öpüldünüzzz Şeniz

markete gittim bi sürü alışveriş yaptım. bu haftaiçilik yemek yapiciim şimdilik. size yazıyım yapacaklarımı: zeytinyağlı taze fasulye, mantarlı et sote, kıymalı kabak yemeği, ve bulgur pilavı. hepsi az yağlı olacak. güzel dimizemuszemus

kızlar akşama güzel bir balık yapacağım. levrek aldım. sizde tarifini vereyim çok güzel oluyor.
tavada soğan biber domates, salça ile bir sos hazırlayın. balıkları derin bir tepsiye koyup içene defne yaprağı koyup hazırladığınız sosu tepsiye dökün ve balığı fırına verin. afiyet olsun...

çok güzel canım :lepi:
taze fasulyeden salata da yapabilirsin artı çiy de yenebilirmişş diyeette çok yardımcı oluyormuşş vitaminler açısındanyerimseniben

kabakta aynı haşlayıp salatası çok güzel olur helede kabaklar küçücükse

artı kabağın salatasını bir gün önceden yaparsan daha lezzetlii olurrcokacimcoook

bende şincik makarna ve lahana salatası yedimmşakkıdı

gayet güzel bir menü canım kolay gelsinsositososito

ay gerçektenmi
çok özürdilerim canım
inan ki benim de ağzım sulanıyor o resimlere bakarken
ben hemen değiştiriyorum resmimi
diğer sevgili arkadaşlar sizde değistirin resimlerinizi
nooooooooooluuuuuuuuuuuuuuuur

ay YASEMİN CİM o resmi nerde buldun öyle kıııııııııız:roflol::roflol::roflol:
he hee kk de bir arkadaş var kulitta diye onun konularını araştırırken hareketli kkye uygun avatarlar blümünden buldumm yaaaa

çok dikkat çekici dimidelikafadulden

değiştiremedim ya olmadıo
neden anlamadım
kaçıyorum biraz işim var
ama en kısa sürede o resmi değiştiricem canlar bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…