anladim canim benim benim de en buyuk sorunum selulit de o yuzden dedim bi de ic bacak resmen bacaklarim cok fenalar yaaa bu fenaliga ragmen tayt elbise hic bi seyden de geri kalmiyorum valla yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
sizin misillemelerinize dayanamadım
gelirken profiterol aldım yedim afiyetle
umarım o cısların hepsini kaldırırsınız profilinizden da avatarınızdan da...
ben de hoşgeldimmmmmopuyorumnanaktane hoşgedddiin o zamannn canıma.s.
ulennn bi daha böle resim mesim koyarsanız daha da topiğe gelmem yeter ulenn yalnız kalıyos dedik sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile
katrececim benim sewgülümde sewmes böle filmleri biz gomedi falan sewerük bayanssulusmile
nbr bu arada nasılsın?
kizlar bende kahveyi cok icerim bekarken hic icmezdim simdi iciyorum selulitler aldi basini gidiyor acaba ondanmiki??ama nescafe selulit yapmiyormus reklamlari cikmisti...aci aci iciyorum ben oyle sutlu falan degil...ama yinede azaltayim bari yaa(
e hoşgedddiin o zamannn canıma.s.
ayyy benim sacim bozulur yamirda heheh kaydirigubbakcemile3
tesekkurler canim benimmm kaydirigubbakcemile5
gel canim yaaa gel gel gulgulmez de bi ara takilmisti buraya valla super olur insallah :lepi:
canlar ben kacaroooper herkesleri opuyorumnanaktan
ben de hoşgeldimmmmmopuyorumnanaktan
yeniler hos geldiniz Kızlar
biz her telden çalıyıK Kuzu . nasıl olam canım ya dün aKsamdan beri içimden öyyyle saç baKımı yapmaK geçiyo hatta dün yazcaKtım size noldu bizim saç baKım grupları deyü. helee bugün öylecene canım istiyo sacıma bisiler yapmaK ama ertelemem gereKtigini düsündüm daha öncülerim var bu ara ammana canım çoK istiyooo bugün saçıma bisier sürmeK.
hint yağıyla bisielr yapcam birazdan.vitamin ampülü filan yoK evde su an için evde bulunan dan bisi yapayım diyorum zaten içimdeKi heves gitsin yeter saatlerce durdurcaK vaKit yoK su an.sizce ne yapayım.sinameKi suyuyla hint yağını Karıstırayımmı :)
Kahve bir de hareKetsizliKle birlesince 2 si bi arada selüit sebebi oluyo bence :)
ayy gerçeKten herKesler cıslı avatar yapıyo gitgidee.canım ne zamandan beri profiterol yapmaK isrtiyo ama ertleliyom:çok üzgünüm:
bu arada Kızlar Kuaför , saçların uçlardan beslendiğini söylemisti. diplerden değil demisti.ben simdi bu hint yağını teK uçlara mı süreyim szce
gecen yıl Kuandım saçlarım çoK gürlesmisti ama sonraKi denemelerimde saçımda çoK uzun süre beKlettiğim için hayli döKülme olmustu
çok güzel canım :lepi:markete gittim bi sürü alışveriş yaptım. bu haftaiçilik yemek yapiciim şimdilik. size yazıyım yapacaklarımı: zeytinyağlı taze fasulye, mantarlı et sote, kıymalı kabak yemeği, ve bulgur pilavı. hepsi az yağlı olacak. güzel dimizemuszemus
markete gittim bi sürü alışveriş yaptım. bu haftaiçilik yemek yapiciim şimdilik. size yazıyım yapacaklarımı: zeytinyağlı taze fasulye, mantarlı et sote, kıymalı kabak yemeği, ve bulgur pilavı. hepsi az yağlı olacak. güzel dimizemuszemus
he hee kk de bir arkadaş var kulitta diye onun konularını araştırırken hareketli kkye uygun avatarlar blümünden buldumm yaaaaay YASEMİN CİM o resmi nerde buldun öyle kıııııııııız:roflol::roflol::roflol:
değiştiremedim ya olmadıo
neden anlamadım
kaçıyorum biraz işim var
ama en kısa sürede o resmi değiştiricem canlar bye bye
he hee kk de bir arkadaş var kulitta diye onun konularını araştırırken hareketli kkye uygun avatarlar blümünden buldumm yaaaa
çok dikkat çekici dimidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?