50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YYAAA kızlar nerdeesiniz yaaaa hepiniz kayboldunuz kendi kendime konuşuyorum burda ya
küstüm gidiyorum ben

Son düzenleme:
elma yiyorum, yeşil çay+mate içiyorum. günler geçse, kilolar gitse, hayat bayram olsa... kaydirigubbakcemile2

3 gün tatil benim kendime güveniyorum, evde çeldirici bulundurmuyorum zira. ama salı okula gidince... neyse yiyeceklerden bahsedip kimsenin motivasyonunu bozmayayım. olumunekankayizsmile

Kızlar ben de artık kendimi iyi hissediyoyrum ve diyetime devam edebilirim. Bugün pek dikkat etmedim ama yine de yazıyım, spor yapamıyorum yalnız, neyse

Bugün sabah 2 zeytin, 2 dilim ekmek, beyaz peynir, salçalı ezme ve 3 tane beyaz ekler yedim.
Arada danette yedim.
Öğlen de 2 tane çiğköfte ile bir dilim tahıl ekmeği yedim.
Akşam da ıspanak yemeyi planlıyorum.

hoşgeldin canım
nasılsın? iyisin umarım tatlımopuyorumnanaktan

Daha iyiyim canım, alçılarım çıktı bandaj takıldı, koydum komik resmimi albümden bakabilirsin, mor gözlü canavar gibiyim ehehee:)
Bir kaç hafta daha katlancam artık napıyım, bu arada kilo almazsam iyi yalnız

elektrikler gitmişti
ben de yeni aldığım katı meyve sıkacağının parçalarını yıkadım
elektrikler geldi ve
1 limon sıktım deneyim hem de içeyim diye
o da ne talaş bıraktı sadece gayet güzel sıktı ama kabuğuyla attığımdan acı oldu
neyse dedim onda da vardır bi vitamin
2 yemek kaşığı balın içine
1 limon
1 çay kaşığı toz zencefil koyup karıştırıp içtim çok güzel oldu tadı
ohhh miss şifa olsun bana.

chemescim katı meyve sıkacağı konuşmuştuk senle bir zamanlar
ben aldım moulinex xxl ju 650 kırmızı
250 lira (nakit)
sonuç ; şimdilik memnunum yawf (1 limon sıktım dahaca- ama bisürü portakal aldım onları deneyeceğim
.)

bir sürü yemek yaptım geldim kızlar. bi de kepekli unla havuçlu kek yaptım. şu anda fırında. nasıl olucak çok merak ediyorumsempatiksalakcinni

Temizlemesi zormuymuş peki, bir de çok yer kaplıyor mu tatlım?

yok canım
sorun bende zaten
yedim gitti

bir sürü yemek yaptım geldim kızlar. bi de kepekli unla havuçlu kek yaptım. şu anda fırında. nasıl olucak çok merak ediyorumsempatiksalakcinni

becerikli hatun seni

Temizlemesi zormuymuş peki, bir de çok yer kaplıyor mu tatlım?

temizlemesi kolay makineye atmaya gerek yok bence elde çabucak yıkasan daha iyi
çok fazla yer kaplamıyor
benim mutfağım kırmızı siyah beyaz ağırlıklı olduğundan moulinex aldım
philips 1861 de güzel bir model. ama o 700 watt
ikisi de tercih edilebilir ben hakkımı bundan yana kullandım.

Güle güle kullan canım.

güle güle kullan canım,kabuğuyla sıktığın iyi olmuş,kabuğundaki asit yağ yakımına yardımcı oluyor zaten.

melabaaaaaaaaaaa ben geldim ama kimse yok sanirim :)) aksam da yiyeyim de oyle paylasayim yediklerimi insallah pazartesiden itibarende videolara baslayacagim sanirim 8 min bacak ve 8 min karin videolarini yapacagim ozellikle bacak benim pek fena malesef(( carsi pazar dolandim da geldim hehhe:))

merhaba

leslie 4 mil ile hareketlerimi ve tibetimi yaptım........* artı koyarsınız artık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…