he yoooooo ben deldiiim a.s.
dün kk saat 21.00 civarı hataa verdi bende yattım uyudumm sempatiksalakcinni
nasılsınız tatlılarrr ben iyiyimmm çoook şükürrr amaaa sizi gürdüm daha iyi oldummmmmolumunekankayizsmile
markete gittim bi sürü alışveriş yaptım. bu haftaiçilik yemek yapiciim şimdilik. size yazıyım yapacaklarımı: zeytinyağlı taze fasulye, mantarlı et sote, kıymalı kabak yemeği, ve bulgur pilavı. hepsi az yağlı olacak. güzel dimizemuszemus
Kızlar ben de artık kendimi iyi hissediyoyrum ve diyetime devam edebilirim. Bugün pek dikkat etmedim ama yine de yazıyım, spor yapamıyorum yalnız, neyse
Bugün sabah 2 zeytin, 2 dilim ekmek, beyaz peynir, salçalı ezme ve 3 tane beyaz ekler yedim.
Arada danette yedim.
Öğlen de 2 tane çiğköfte ile bir dilim tahıl ekmeği yedim.
Akşam da ıspanak yemeyi planlıyorum.
melabaaaaaaaaaaa ben geldim ama kimse yok sanirim :)) aksam da yiyeyim de oyle paylasayim yediklerimi insallah pazartesiden itibarende videolara baslayacagim sanirim 8 min bacak ve 8 min karin videolarini yapacagim ozellikle bacak benim pek fena malesef(( carsi pazar dolandim da geldim hehhe:))
merhaba bitanem nasılsın?
bekliyorum yemek listeni,sporu çok iyi götürüyosun valla bravo kaydirigubbakcemile5
kocum benim yaaaa iyiyim de rahatsizim o yuzden spor falan hic bi sey yapmiyorum canim benim sadece tibet o da tek basina yeterli degil umarim baslayacagim yemegimi de aksam yazarim canim benim kaydirigubbakcemile5
ay ben tibet bile yapamıyorum eğilip kalkmamam lazım fazla
canım senin durumun farklı,kesinlikle zorlama kendini
Kızlar selam.. Akşam 3 kaşık türlü 3 kaşıkta pilav yedim.birde 1 kase yoğurt çorbası ile 3 top dondurma yedim..çokmu yemişimbilmiyorumkismile
yok çok değil canım,hafta sonuda çok kasmayalım kendimizi artık dimi ama yaakaydirigubbakcemile5 hareket etmeyi ihmal etme ama
Tamam şekerim şu hareketler ve spor falanda olmasa zaten yanmıştık...
güle güle kullan canım,kabuğuyla sıktığın iyi olmuş,kabuğundaki asit yağ yakımına yardımcı oluyor zaten.
Bu arada trufcum profiterol kaçamağın gözümden kaçmadı,okey afiyet olsunda umarım telafi etmişsindir canım spor veya ufaktefek egzersizlerle falan hıolumunekankayizsmile
sağol canım daha güzeli senin olsun inşallah.
gerçekten mi? bilmeden iyi bişey yapmışım. söylediğin iyi oldu
sayende yeni ve güzel şeyler öğreniyoruz. teşekkür ederim.
çok az yedim zaten
hem voleybola gittim yakmışımdır muhtemelen
öncesinde de ısınma hareketleri yaptım zaten kesin gitmiştir.
benimm aksam yemegi pizzaymis valla simdi ogrendim :)) not: muzlar kucucuk disimin kovuguna sigmiyor :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur mesaji yazdim gonder dedim sonra yasemcigim mesajini okudum senin de pizzaymis heheh:))
evet daqlım yanlız değilmişimmmkaydirigubbakcemile3
benimm aksam yemegi pizzaymis valla simdi ogrendim :)) not: muzlar kucucuk disimin kovuguna sigmiyor :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur mesaji yazdim gonder dedim sonra yasemcigim mesajini okudum senin de pizzaymis heheh:))
sabah yazmistim zaten demi:)
kahvaltilik gevregi
1 muz
sut
karanfil tarcin meyve cayi
ara
1 muz
ogle
sandvic (2 dilim ekmek kirmizi biber domates)
cay sekersiz
ara
1 armut
aksam
pizza
bol salata
lachesis canim benim aman yapma seh saglik herseyin basinda aman aman :)
selamm bebeğimm Şenizben senin için pazartesi yaparımm sempatiksalakcinnihem banada faydası :dance:dokunur çünkü uzun süredir spor yapmıyorummm:sinifsinif:yok yok yok,cezalık bişey yok,gayet dengeli ve güzel bir menü olmuş.Pizza hafta sonu olduğu için çokta önemli değil,afiyet olsun
ee ben kimseye ceza veremicekmiyim?:sinifsinif: alloooooo kaçamak yapın bakiyim hadi herkes cıslara,hücuummm:roflol:
Ben de katılıyorum bu gruba. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama şiştim iyice. 55 kilo olduğumu tahmin ediyorum. 50 olana kadar rahat edemicem.
Başlıyorum yarından itibaren hoşgeldim aranızaaaa =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?