50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen tatlım,dün giremedim siteye ve gezmeye gittik çok geç geldik 1i geçiyodu bakamadan size sızdım resmen

alkisalkisalkis süper canım,bu hafta baya sağlıklı besleneceksin anlaşılan

canım çiğköfteyi dün akşam yedim bende,arkadaş yaptı aman allahım o neydi öyle:lepi: valla 3 avuç acı koydu içine ben çok severim acıyı.10 tane yedim rahat.Ama onu yiyicem diye bütün gün 1 tabak salata yedim yalnızca:1rolleyes: ve inanamazsınız hani tuvalet sorunum vardı ya bugün 5.günüydü ve tık yoktu ama o acılı çiğköfte ertesi yani sabah tuvalete çıkabildim acayip mutlu oldum yaa:roflol:
senin menünde süper tatlım opuyorumnanaktan

merhaba bitanem nasılsın?
bekliyorum yemek listeni,sporu çok iyi götürüyosun valla bravo
kaydirigubbakcemile5

Bu arada trufcum profiterol kaçamağın gözümden kaçmadı,okey afiyet olsunda umarım telafi etmişsindir canım spor veya ufaktefek egzersizlerle falan hıolumunekankayizsmile

merhaba bitanem nasılsın?
bekliyorum yemek listeni,sporu çok iyi götürüyosun valla bravo
kaydirigubbakcemile5

kocum benim yaaaa iyiyim de rahatsizim o yuzden spor falan hic bi sey yapmiyorum canim benim sadece tibet o da tek basina yeterli degil umarim baslayacagim yemegimi de aksam yazarim canim benim kaydirigubbakcemile5

kocum benim yaaaa iyiyim de rahatsizim o yuzden spor falan hic bi sey yapmiyorum canim benim sadece tibet o da tek basina yeterli degil umarim baslayacagim yemegimi de aksam yazarim canim benim kaydirigubbakcemile5

ay ben tibet bile yapamıyorum eğilip kalkmamam lazım fazla

Kızlar selam.. Akşam 3 kaşık türlü 3 kaşıkta pilav yedim.birde 1 kase yoğurt çorbası ile 3 top dondurma yedim..çokmu yemişimbilmiyorumkismile

Dulcimm yıldızımı da atabilirsin caanımkaydirigubbakcemile2

spordan geldim sinciK normal spor oldu ayaKtaydı, stepteydi, minderdeydi veee 200 tane ip atladım

kaydirigubbakcemile2

bu arada Kızlar hint yağımı da sürdüm gül suyuyla birliKte.yaKlasıK 3 saat Kaldı ama hint yagı azdı çoK sürmedim

Kızlar selam.. Akşam 3 kaşık türlü 3 kaşıkta pilav yedim.birde 1 kase yoğurt çorbası ile 3 top dondurma yedim..çokmu yemişimbilmiyorumkismile

yok çok değil canım,hafta sonuda çok kasmayalım kendimizi artık dimi ama yaakaydirigubbakcemile5 hareket etmeyi ihmal etme ama

güle güle kullan canım,kabuğuyla sıktığın iyi olmuş,kabuğundaki asit yağ yakımına yardımcı oluyor zaten.

sağol canım daha güzeli senin olsun inşallah.
gerçekten mi? bilmeden iyi bişey yapmışım. söylediğin iyi oldu
sayende yeni ve güzel şeyler öğreniyoruz. teşekkür ederim.

Bu arada trufcum profiterol kaçamağın gözümden kaçmadı,okey afiyet olsunda umarım telafi etmişsindir canım spor veya ufaktefek egzersizlerle falan hıolumunekankayizsmile

çok az yedim zaten
hem voleybola gittim yakmışımdır muhtemelen
öncesinde de ısınma hareketleri yaptım zaten kesin gitmiştir.

süpersin canım,voleybol gerçekten çok güzel ter attırıyor mutlaka gitmiştirvereliniortak
ne güzel beceriyosun demekki voleybolu,sürekli oynuyosun.Çok eğlenceli bi oyun aslında bende denedim ama beceremedim ve vazgeçtim sonunda
:1no2:

herkeze iyi akşamlaarrra.s.

tüm gün iyi beslendim bende haşlanmış lahanam yine menümdeydii:ecrin_bebek:

vee akşamda çookk güzel benm yaptığım pizzayı götürdümmeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
benimm aksam yemegi pizzaymis valla simdi ogrendim :)) not: muzlar kucucuk disimin kovuguna sigmiyor :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kadar olur mesaji yazdim gonder dedim sonra yasemcigim mesajini okudum senin de pizzaymis heheh:))

sabah yazmistim zaten demi:)

kahvaltilik gevregi
1 muz
sut
karanfil tarcin meyve cayi

ara
1 muz

ogle

sandvic (2 dilim ekmek kirmizi biber domates)
cay sekersiz

ara
1 armut

aksam
pizza
bol salata

lachesis canim benim aman yapma seh saglik herseyin basinda aman aman :)

Son düzenleyen: Moderatör:

yok yok yok,cezalık bişey yok,gayet dengeli ve güzel bir menü olmuş.Pizza hafta sonu olduğu için çokta önemli değil,afiyet olsun
ee ben kimseye ceza veremicekmiyim?:sinifsinif: alloooooo kaçamak yapın bakiyim hadi herkes cıslara,hücuummm:roflol:

selamm bebeğimm Şenizben senin için pazartesi yaparımm sempatiksalakcinnihem banada faydası :dance:dokunur çünkü uzun süredir spor yapmıyorummm:sinifsinif:

Ben de katılıyorum bu gruba. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama şiştim iyice. 55 kilo olduğumu tahmin ediyorum. 50 olana kadar rahat edemicem.
Başlıyorum yarından itibaren hoşgeldim aranızaaaa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…