50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 gündür barsaklarım çalışmıyor o yüzden tartıya çıkmaya korkuyorum ama 55 olamadıysam ekstra bişeyler yapmam gerek
2 günlük detoksu yapıcam sanırım
55 olmak zorundayım yoksa iddiayı kaybedicem ve benim için hiç iyi olmayacak.

selamm bebeğimm Şenizben senin için pazartesi yaparımm sempatiksalakcinnihem banada faydası :dance:dokunur çünkü uzun süredir spor yapmıyorummm:sinifsinif:

canım benim senden başka düşünen yok beni zatenŞeniz e koçluğun tadını nasıl çıkarcam ben dimi amakaydirigubbakcemile3
Ben de katılıyorum bu gruba. Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama şiştim iyice. 55 kilo olduğumu tahmin ediyorum. 50 olana kadar rahat edemicem.
Başlıyorum yarından itibaren hoşgeldim aranızaaaa =)

hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

ne kadar süren kaldı canım? ahh ah 2 günmü? ben 5 gün çıkamadım:sinifsinif:

burda bi arkadaş vardı fal filan bakacaktı
nere gitti ya
yoksa falımız fallandımı
bana bi baksa ya
mart sonunda 55
nisan sonunda 53
mayıs sonunda 50 olacakmıyım
yoksa iddiayı kaybedecekmiyim ?????????????????????

evet canım çok eğlenceli
kısacık boyla ne kadar iyi oynanırsa o kadar oynuyoruz işte. :)))

ne kadar süren kaldı canım? ahh ah 2 günmü? ben 5 gün çıkamadım:sinifsinif:

ya aslında o da olmazdı da bende nöbete gidince böyle oluyo
başka yerde yapamama sorunu var bende yalnız kendi evimde oluyo
(bu kötü muhabbet için kusura kalmayın emi )

Selam kızlar.....

Trufcum ben de buraya gelmeden önce haftada bi kilo verme hedefi koymuştum, hedefimden nerdeyse 4 kilo gerideyim. Senin hedefin daha mantıklı ama zayıfken kilo vermek çok zor olur, o yüzden özellikle mayıstaki 3 kilo hedefin çok zor ne yazık ki..

mayıs sonuna kadar 7 kilomu? 2 ayda 7 kilo fazla aslında yaa,hevesini kırmak için söylemiyorum yanlış anlama trufcum ama sağlıksız olabilir belkiCADIARZU

Annadıydım önceki muhabbeti ama şimdi de bu tepkiyi annamadım :uhm:
anlamazsın tabikide,sen hiç beni düşünüyonmu? bak yasemincime, benim için pzrtesi kaçamak yapcakmışopuyorumnanaktan sen habire sağlıklı besleniyon lmaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3canımm üzülme öpüyorum senideopuyorumnanaktan

tabii yaaaakaydirigubbakcemile3

:hulya: spor yaptınmı peki?
Yapmadım ama bugün güzel beslendim sayılır: sabah (sabah dediğime bakma geç kalkıyom) tibeti yaptıktan sonra yeşil çay, azcık peynir, domates, salatalık, 2 zeytin le kahvaltı yaptım. Sonra 1 koca tabak az yağlı ve az haşlanmış lahana, sonra gofret, sonra 1 dilim ekmek ve sucuk yedim. Benim iyi halim bu valla :))

Şaka gibi, ben mi sağlıklı besleniyom :roflol: abur cubur dışında ne etceğim belli olmaz benim yerimseniben Afiyat olsun pizzaları höpletenlere buarada aklinialirimsmile Yarın ne sporu yapsam koçum :uhm: İyice koptum spordan.

Pek keyfim yok bugün şeker, yuvarlanıp gidiyom işte Sen yine bomba gibisin kaydirigubbakcemile3

bende iyi sayılırımm annemler minik bir aile fırtınası atlattılar dünlaelaelaelaelae onun sersemliği var diyelimkafamçokkarıştı

senin niye keyfin yok canım bilmiyorumkismile

bende iyi sayılırımm annemler minik bir aile fırtınası atlattılar dünlaelaelaelaelae onun sersemliği var diyelimkafamçokkarıştı

senin niye keyfin yok canım bilmiyorumkismile
Geçmiş olsun canım

Benim de evde bi kaç bişi sinirimi bozdu, yetmedi sevgülüm sinirimi bozdu, zaten iş olayları da denge mi bozdu boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…