50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yap evde bişeyler işte,madem çok keyfin yok hafif bişeyler yap.Esneme hareketleri 10-15 mekik falan yada hava güzel olursa imkanın varsa açıkhavada yarım saat yürüyüş psikolojik olarakta iyi gelir

yaa dulcineacım ben dün yaptım tibetimi +mı koyda bugün yapmadım daha bişey takıldı aklıma hani şu 2.hareket adet döneminde yapılmamalıymış engelliyomuymuş neymiş hatırlıyomusun? Benim adet olmam gerekiyodu bu aralar ama olamadım daha,2-3gün geçti.E bende şüphelendim acaba 2.hareket yüzündenmi diyeCADIARZU napsam bilmiyorum:sm_confused:

yap evde bişeyler işte,madem çok keyfin yok hafif bişeyler yap.Esneme hareketleri 10-15 mekik falan yada hava güzel olursa imkanın varsa açıkhavada yarım saat yürüyüş psikolojik olarakta iyi gelir

Teşekkürler koçum opuyorumnanaktan Haklısın canım, yaseminin kulağını çek de birlikte spor yapalım. İlk zamanlar hep onun sayesinde yapıyordum sporu, kendimi onla yarıştırmaya çalışıyodum aklinialirimsmile

Sadece adet dönemi için dendiydi canım.. Linguist de yapıyo onda öyle bişi olmadı. Hem bu hareketler hormonları düzenlemeye faydalı ise niye öyle bi etkisi olsun ki. Herşey bi yana, bilmeden o kadar hareket yapıyoruz, bunlar onların yanında basit esneme hareketleri gibi kalıyo. Sanmam o yüzden, içini ferah tut.

hmmm o zaman yapayım şimdi hareketlerimi,teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan

bende o konuda çok dertliyim canım bi kere aksatınca arkasını getiremiyorumm

napayım bi düzenim yok eşim vardiyalı havalar alengirlisempatiksalakcinni

bende o konuda çok dertliyim canım bi kere aksatınca arkasını getiremiyorumm

napayım bi düzenim yok eşim vardiyalı havalar alengirlisempatiksalakcinni

Eşin hangi saatte yoksa o saatte yapsan canım sporu :uhm: Şöyle bi fikrim var, hareketleri seçelim, sayıları belirleyim, ikimiz de aynı şeyi 2 günde 1 uygulayalım :sm_confused:

(senin cildin zaten güzel )

Eşin hangi saatte yoksa o saatte yapsan canım sporu :uhm: Şöyle bi fikrim var, hareketleri seçelim, sayıları belirleyim, ikimiz de aynı şeyi 2 günde 1 uygulayalım :sm_confused:

(senin cildin zaten güzel )

yok hayatım bu ara fenaa kuruduu kaz ayağı bölgesi çok kırışışyı inan yakın bir foto koysan anlarsın halimi ama benim cildim aşırı hassasmış birde buna kuruluğu ekleeesempatiksalakcinni

ayy yapalım canım benimolumunekankayizsmile pazartesiden itibaren yoksa halim harappmafoldumben

Pzt bana uymaz canım, sonrasında ayarlayalım o zaman, ama ben yarın bişiler yapmaya niyetliyim, kendini iyi hissetmek istiyorsan sen de yap kaydirigubbakcemile3

Kaz ayağı bölgesi de ne ola ki acep :uhm:

Pzt bana uymaz canım, sonrasında ayarlayalım o zaman, ama ben yarın bişiler yapmaya niyetliyim, kendini iyi hissetmek istiyorsan sen de yap kaydirigubbakcemile3

Kaz ayağı bölgesi de ne ola ki acep :uhm:
göz kenarırları canım gülmektenkaydirigubbakcemile3

aslında yarın pikniğe gidicezz hep ot toplucez hem yürüyüş hem mangal sempatiksalakcinni

eğil kalk eh bişeyler yapmış olurum heraldeaklinialirimsmile

iş görüşmenmi var tatlımmboshayallersmile

Haaa annadım Ay mangal deme bana yaw cokacimcoook Evet canım, 2 tane var sonucunu beklediğim, pzt günkü 3. sü :sm_confused:

ay söz veremiyorum,kendime çok güvenemiyorum açıkçası canım,gün geliyor eve çokgeç giriyorum geziptozmaktan kaydirigubbakcemile3 siz başlayın bakalım sonra belki katılırım
Biz hareketleri seçek fıstık, sen duruma göre karar verirsin kaydirigubbakcemile3
evet dulcineacım senin iş görüşmelerinden varmı haberler?
Bu hafta, o haber beklediklerim sonuçlanmış olur canım. Olumluysa ararlar, değilse aramazlar boshayallersmile (ama sanırım 2. görüşmeden geçer not aldım, çünkü sonrasında başka bi aktiviteye katılmamı istediler)
Ay yazarken bile içim sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…