Geçmiş olsun canım
Benim de evde bi kaç bişi sinirimi bozdu, yetmedi sevgülüm sinirimi bozdu, zaten iş olayları da denge mi bozdu boshayallersmile
Yapmadım ama bugün güzel beslendim sayılır: sabah (sabah dediğime bakma geç kalkıyom) tibeti yaptıktan sonra yeşil çay, azcık peynir, domates, salatalık, 2 zeytin le kahvaltı yaptım. Sonra 1 koca tabak az yağlı ve az haşlanmış lahana, sonra gofret, sonra 1 dilim ekmek ve sucuk yedim. Benim iyi halim bu valla :))
aferin canım sanaalkisalkisalkis ceza vermicem çünkü tüm gün gayet hafif şeyler yemişsin zaten.
Şaka gibi, ben mi sağlıklı besleniyom :roflol: abur cubur dışında ne etceğim belli olmaz benim yerimseniben Afiyat olsun pizzaları höpletenlere buarada aklinialirimsmile Yarın ne sporu yapsam koçum :uhm: İyice koptum spordan.
oluyo r be canımm senin hepsi üst üste gelmiş sakin olmaya çalışşyerimseniben
yap evde bişeyler işte,madem çok keyfin yok hafif bişeyler yap.Esneme hareketleri 10-15 mekik falan yada hava güzel olursa imkanın varsa açıkhavada yarım saat yürüyüş psikolojik olarakta iyi gelir
Teşekkürler koçum opuyorumnanaktan Haklısın canım, yaseminin kulağını çek de birlikte spor yapalım. İlk zamanlar hep onun sayesinde yapıyordum sporu, kendimi onla yarıştırmaya çalışıyodum aklinialirimsmile
Sadece adet dönemi için dendiydi canım.. Linguist de yapıyo onda öyle bişi olmadı. Hem bu hareketler hormonları düzenlemeye faydalı ise niye öyle bi etkisi olsun ki. Herşey bi yana, bilmeden o kadar hareket yapıyoruz, bunlar onların yanında basit esneme hareketleri gibi kalıyo. Sanmam o yüzden, içini ferah tut.
hmmm o zaman yapayım şimdi hareketlerimi,teşekkürler tatlım opuyorumnanaktan
Teşekkürler koçum opuyorumnanaktan Haklısın canım, yaseminin kulağını çek de birlikte spor yapalım. İlk zamanlar hep onun sayesinde yapıyordum sporu, kendimi onla yarıştırmaya çalışıyodum aklinialirimsmile
Sadece adet dönemi için dendiydi canım.. Linguist de yapıyo onda öyle bişi olmadı. Hem bu hareketler hormonları düzenlemeye faydalı ise niye öyle bi etkisi olsun ki. Herşey bi yana, bilmeden o kadar hareket yapıyoruz, bunlar onların yanında basit esneme hareketleri gibi kalıyo. Sanmam o yüzden, içini ferah tut.
bende o konuda çok dertliyim canım bi kere aksatınca arkasını getiremiyorumm
napayım bi düzenim yok eşim vardiyalı havalar alengirlisempatiksalakcinni
bende o konuda çok dertliyim canım bi kere aksatınca arkasını getiremiyorumm
napayım bi düzenim yok eşim vardiyalı havalar alengirlisempatiksalakcinni
Eşin hangi saatte yoksa o saatte yapsan canım sporu :uhm: Şöyle bi fikrim var, hareketleri seçelim, sayıları belirleyim, ikimiz de aynı şeyi 2 günde 1 uygulayalım :sm_confused:
(senin cildin zaten güzel)
anlıyorum canım bende aksatınca bırakıveriyorum nedensekaydirigubbakcemile3bahane çok valla bize
kizlar selamm
size turkkahvvesinle geldimm:|)
yok hayatım bu ara fenaa kuruduu kaz ayağı bölgesi çok kırışışyı inan yakın bir foto koysan anlarsın halimi ama benim cildim aşırı hassasmış birde buna kuruluğu ekleeesempatiksalakcinni
ayy yapalım canım benimolumunekankayizsmile pazartesiden itibaren yoksa halim harappmafoldumben
kizlar selamm
size turkkahvvesinle geldimm:|)
göz kenarırları canım gülmektenkaydirigubbakcemile3Pzt bana uymaz canım, sonrasında ayarlayalım o zaman, ama ben yarın bişiler yapmaya niyetliyim, kendini iyi hissetmek istiyorsan sen de yap kaydirigubbakcemile3
Kaz ayağı bölgesi de ne ola ki acep :uhm:
sende katıl bizeee
göz kenarırları canım gülmektenkaydirigubbakcemile3
aslında yarın pikniğe gidicezz hep ot toplucez hem yürüyüş hem mangal sempatiksalakcinni
eğil kalk eh bişeyler yapmış olurum heraldeaklinialirimsmile
iş görüşmenmi var tatlımmboshayallersmile
Biz hareketleri seçek fıstık, sen duruma göre karar verirsin kaydirigubbakcemile3ay söz veremiyorum,kendime çok güvenemiyorum açıkçası canım,gün geliyor eve çokgeç giriyorum geziptozmaktan kaydirigubbakcemile3 siz başlayın bakalım sonra belki katılırım
Bu hafta, o haber beklediklerim sonuçlanmış olur canım. Olumluysa ararlar, değilse aramazlar boshayallersmile (ama sanırım 2. görüşmeden geçer not aldım, çünkü sonrasında başka bi aktiviteye katılmamı istediler)evet dulcineacım senin iş görüşmelerinden varmı haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?