50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım inşallah olur yaa,demekki umut varkaydirigubbakcemile5 iyi düşün iyi olsun

su icmeyi unutmayalim canlar
kizlar bugun pek iyi deilim sabahtan beri keyfim yok ara ara aglama krizlerim tutuyoo sanirim ilacin cekilme belirtilerii

dedim gariiii:ecrin_bebek:

hmmmm 3 görüşmee işin çok zor be tatlımmm:bbo:

e bi uzun süredir bayaa hamladık özelliklede ben ohaoldumsmile yandım yaniiikafamçokkarıştı
Tibet gibi az sayıyla başlarız, sistematik gidip sonra arttırırız. Amaç tibet gibi düzenli yapmak.
canım inşallah olur yaa,demekki umut varkaydirigubbakcemile5 iyi düşün iyi olsun
Teşekkürler canım. Tek derdim, sonuçlansın da beni de yoluma devam edeyim. boshayallersmile

kizlar bugun pek iyi deilim sabahtan beri keyfim yok ara ara aglama krizlerim tutuyoo sanirim ilacin cekilme belirtilerii

Komedi filmi izle, komik yazılar oku, çikolata ye, kendine iyi bak, iyi şeyler düşün... Tamam mı fıstık kaydirigubbakcemile3

kizlar afiyet seker olsun bende kahvemi ictim yaninda bi naneli lokum yedimm :*((

oo afiyet olsun kuzuma,en büyük keyiflerimden ilkidir sade türk kahvesi yanında minik bir parça çiko,tabi diyetteyken çikosuz içiyorum

canım kafanı dağıt,mutlu olduğun şeylerle ilgilen,sabırlı ol geçer mutlaka

tatlım bu gece fazla kaçırdım o yüzden bol bol su içiyooomm kaydirigubbakcemile3

canım ilacı pek düşünme artık at onu kafandan bitti oo canının sıkıntısınada
dalsinin dediği gibi komedi filmi seyret en iyi alternatifte kitap oku ben böyle olduğum bir dönemde resmen depresyondan kurtuldum hattaa masal kitapları oku inan faydasını görüceksin birde gülse birselin kitaplarını tavsiye edrim komediiboshayallersmile

Komedi filmi izle, komik yazılar oku, çikolata ye, kendine iyi bak, iyi şeyler düşün... Tamam mı fıstık kaydirigubbakcemile3

canim benim kismetse annemler sali gitcekler evde tek tv var o yuzden onlar ne izlerse onu izliorum malesef yoksa soyle bi film izlemek guzel olurdu valla bi aydir film izleyemedim cok ozledim gulumm cikolata azcuk yedim toblerondan uc ucgen yedim ama bisiklette cevirdim umarim yakmisimdirr kalbimdede caarpinti var pir pir
bide deprem haberlerini izledim haberlerde oda biraz etkiledi sanirimm birazda annem payladi bugun beni prenses icin cok uzuluomusum kendimi uzmeye calisiosusum benim bu uzulmem normal deilmiss sonucta daha yavrum bi ay oldu uzulmem normal deilmi hem dio icine atma soyle paylas bizlere yapincada paylasincada boyle azarlio paylio hic guclu deilmisim falan dioo onada darildimm ama belli etmedim uzulmesin diye

Salıdan sonra özlemle filmlere sarıl 4 elle, iyi film tercihleriyle süper geçer vakit :lepi:
Afiyet olsun fıstık, ama bitterini yemeye çalış cokacimcoook Çok zorlama kendini sakın, tabi ki etkilidir yaptığın spor. Annen de senin üzülmene dayanamadığı için öyle tepki vermiştir canım. Haklısın ama mümkün olduğunca güzel şeyler düşün. kaydirigubbakcemile5

slm canlarim ben geldim ama hemen gidecegim azicik dondurma yedim ustune de yesil cay ictim hehe :))) yarin ogle yok cunku aksam yemeklerimiz asiri yogun oluyor pazar gunleri o yuzden ara yaparim bi suru :))) sonra da yogun aksam yemegi gelir :))

slm canlarim ben geldim ama hemen gidecegim azicik dondurma yedim ustune de yesil cay ictim hehe :))) yarin ogle yok cunku aksam yemeklerimiz asiri yogun oluyor pazar gunleri o yuzden ara yaparim bi suru :))) sonra da yogun aksam yemegi gelir :))
selam tatlımmm öptüm seniiŞeniz

yasemincimm lokum nasil?neler yapti biraz onun haberlerini dinlemek iyi gelir dedim ozledim lokumumudaa bitanem

bizde seni seviyoz kuzuummŞeniz ayrıca artık ilaca ihtiyacın kalmadığı için senin adına çok gururluyuzkaydirigubbakcemile5

canim saolasin bitanemm sizlerin ilgisi alakasi sayesinde cekilme etkilerini daha cabuk atlatcam insallahh caniminici

Selam cimcimem, önce dondurma sonra çay.. dişleri mahvetmek için özel formül mü uyguluyon :mymeka: Öptüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…