Haaa annadımAy mangal deme bana yaw cokacimcoook Evet canım, 2 tane var sonucunu beklediğim, pzt günkü 3. sü :sm_confused:
Biz hareketleri seçek fıstık, sen duruma göre karar verirsin kaydirigubbakcemile3
dedim gariiii:ecrin_bebek:
hmmmm 3 görüşmee işin çok zor be tatlımmm:bbo:
e bi uzun süredir bayaa hamladık özelliklede ben ohaoldumsmile yandım yaniiikafamçokkarıştı
Haaa annadımAy mangal deme bana yaw cokacimcoook Evet canım, 2 tane var sonucunu beklediğim, pzt günkü 3. sü :sm_confused:
Biz hareketleri seçek fıstık, sen duruma göre karar verirsin kaydirigubbakcemile3
Bu hafta, o haber beklediklerim sonuçlanmış olur canım. Olumluysa ararlar, değilse aramazlar boshayallersmile (ama sanırım 2. görüşmeden geçer not aldım, çünkü sonrasında başka bi aktiviteye katılmamı istediler)
Ay yazarken bile içim sıkılıyo
Tibet gibi az sayıyla başlarız, sistematik gidip sonra arttırırız. Amaç tibet gibi düzenli yapmak.dedim gariiii:ecrin_bebek:
hmmmm 3 görüşmee işin çok zor be tatlımmm:bbo:
e bi uzun süredir bayaa hamladık özelliklede ben ohaoldumsmile yandım yaniiikafamçokkarıştı
Teşekkürler canım. Tek derdim, sonuçlansın da beni de yoluma devam edeyim. boshayallersmilecanım inşallah olur yaa,demekki umut varkaydirigubbakcemile5 iyi düşün iyi olsun
su icmeyi unutmayalim canlar
kizlar bugun pek iyi deilim sabahtan beri keyfim yok ara ara aglama krizlerim tutuyoo sanirim ilacin cekilme belirtilerii
kizlar afiyet seker olsun bende kahvemi ictim yaninda bi naneli lokum yedimm :*((
kizlar bugun pek iyi deilim sabahtan beri keyfim yok ara ara aglama krizlerim tutuyoo sanirim ilacin cekilme belirtilerii
Komedi filmi izle, komik yazılar oku, çikolata ye, kendine iyi bak, iyi şeyler düşün... Tamam mı fıstık kaydirigubbakcemile3
canim benim kismetse annemler sali gitcekler evde tek tv var o yuzden onlar ne izlerse onu izliorum malesef yoksa soyle bi film izlemek guzel olurdu valla bi aydir film izleyemedim cok ozledim gulumm cikolata azcuk yedim toblerondan uc ucgen yedim ama bisiklette cevirdim umarim yakmisimdirr kalbimdede caarpinti var pir pir
bide deprem haberlerini izledim haberlerde oda biraz etkiledi sanirimm birazda annem payladi bugun beni prenses icin cok uzuluomusum kendimi uzmeye calisiosusum benim bu uzulmem normal deilmiss sonucta daha yavrum bi ay oldu uzulmem normal deilmi hem dio icine atma soyle paylas bizlere yapincada paylasincada boyle azarlio paylio hic guclu deilmisim falan dioo onada darildimm ama belli etmedim uzulmesin diye
kizlar selamm
size turkkahvvesinle geldimm:|)
kizlar sizleriii cok seviyorumm iyiki varsinizzzzzz
kizlar sizleriii cok seviyorumm iyiki varsinizzzzzz
selam tatlımmm öptüm seniiŞenizslm canlarim ben geldim ama hemen gidecegim azicik dondurma yedim ustune de yesil cay ictim hehe :))) yarin ogle yok cunku aksam yemeklerimiz asiri yogun oluyor pazar gunleri o yuzden ara yaparim bi suru :))) sonra da yogun aksam yemegi gelir :))
bizde seni seviyoz kuzuummŞeniz ayrıca artık ilaca ihtiyacın kalmadığı için senin adına çok gururluyuzkaydirigubbakcemile5
slm canlarim ben geldim ama hemen gidecegim azicik dondurma yedim ustune de yesil cay ictim hehe :))) yarin ogle yok cunku aksam yemeklerimiz asiri yogun oluyor pazar gunleri o yuzden ara yaparim bi suru :))) sonra da yogun aksam yemegi gelir :))
selam tatlımmm öptüm seniiŞeniz
Selam cimcimem, önce dondurma sonra çay.. dişleri mahvetmek için özel formül mü uyguluyon :mymeka: Öptüm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?