50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilahi şekerim kemiklerine ne yapabilirsin ki kalınsa :roflol: ama ödeme çare bulabilirsin topikleri bir gez çok güzel bilgiler vermiş arkadaşlar.her insanın sağ ve sol tarafı farklıdır canım.benimde iki bacağım aynı kalınlıkta değil hatta göğüslerimin biri daha küçük.ama fark çok fazla ise bir doktora danış istersen şekerim

kızlar çok kararlıyım çok,

10 mayısta yeğenimin doğumgününe incecik fıstık gibi olmalıyım

10 mayıs hedefim 55 kg

diyetimin yanına katmadığım yardımcı malzeme kalmadı valla, ne lazımsa yapıyorum

bu akşam itibariyle yürüyüşe de başlıyorum

canim cla tonalin denesen daha guzel sonuc alirsin ben dietin yanisira takviye cla tonalin aliyorum cok faydasini gordum :lepi:

canm 10 mayısa kadar 4 kilo fazla değil mi. özellikle de ideal kiloya yaklaştıkça vermek zorlaşıyor biliyorsunuz. aslında bizim haftada 500gr-750gr arası vermemiz sağlıklı. bu şekilde ancak yağ kaybı sağlarız.

benim de bacaklarım kalın. yani bileklerim ince ama üst bacaklar baldırlar şiş gibi sanki. zayıfladıkça da üst taraf inceliyor hep. bir de kalçam ufalıyor, bacaklar aynı. onlara da sıra gelir inşallah.

bugün ne yedim kısmına gelirsek:1rolleyes:

sabah: k-fleks

öğlen: bir tabak semizotu yemeği

akşam: 1 adet karnıyarık, birazcık zeytinyağlı fasülye

benim asıl savaş gece başlıyor tabi geç saatlere kadar oturduğum ve spordan geldiğim için herşeye saldırmak istiyorum. meyve de kesmiyor. bütün iradem gece gösteriyor kendini anlaaycağınız. bazen kaçamak birkaç bisküvi falan oluyor. onlar olmasa aslında heralde şuan 50 kilo olurdumbenneyaptımki

merhaba kızlar,
sporte bir hedef belirlemen ve bunun için çabalaman çok güzel ama cidden 4 kg vermek hem mantıklı hemde sağlıklı değil.sen elinden geleni yap hayatım yinede pesetme.

dünki yediklerim ;
sabah:klasik kahvaltı(kepek ekmeği yerine çavdar ekmeği yemeye başladım)
öğlen:1 tas sebze çorbası,1 tabak nohut yemeği
ara:yarım puaça
akşam: 1 tasköfteli yoğurt çorbası
ara: 5-6 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim

merhaba kızlar,

hepiniz gitmişiniz

bu sabah 58 olmuşum çok mutluyum

hepinizin tavsiyelerini okudum çok teşekkür ederim.
yaklaşık 9-10 gündür 59 kilodaydım neyse 58'e indim.
aşırı derecede kabızlık sorunum vardı, onu çözdüm sanırım

activia kullanmaya başladım gerçekten de faydasını gördüm, bunun yanı sıra kullandıklarım aşağıda

*günde 3 kez aktarın hazırladığı zayıflama çayı
*sabah akçam sirkeli +ballı su
*dün akşam yürüyüşe başladım her gün devam etmeye kararlıyım
*yürüyüşe çıkmadan lahana yağını sürüp öyle çıkmaya başladım ilk günden etkisini gösterdi

bu durumda 10 mayısa vermem lazım 3 kilo onu da veririrm artık inşallah :)

sportie, birşey sorucam canım lahana yağını sürüp yürüyüş yapınca koku falan yapıyor mu veya eşofmanda leke gibi bişey?? bir zarar yoksa ödem atmak için yararlı olabilir ben de denemek istiyorum. bacaklarım çok şiş bu ara.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba topraksuu ablam nasılsın? seni burda görmek ne güzel, aaybisde aramıza katılıyor nihayet :))

sportie aktarını8n yaptığı zayıflama çayının içinde neler var?

ben hala 59um herhangi bi değişiklik yok
bu arada şunu farkettim aç kalmak ne kadar zormuş
benim 1 yaşındaki kızımda zayıf ısrar ediyorum ye diye yemiyor ah bana biri ye dese dünyayı yerim valla

bal_esmercim,

bende termalşort var şu strech olanlardan,onu giydikten sonra eşofmanımı giydim.termal şorttan dışarı ter çıkmıyor içinde kalıyor, gelir gelmez çıkardım zaten valla ne koku oldu ne bişey zaten eve geldiğimde acayip terlemiştim
ters çevirdim havalandırdım bugün tekrar giyicem bikaç 3 günde bir yıkarım valla

ilk günden tesir ediyo denmişti de çok ihtimal vermemiştim ama doğruymuş gerçektende

merhaba topraksuu ablam nasılsın? seni burda görmek ne güzel, aaybisde aramıza katılıyor nihayet :))

sportie aktarını8n yaptığı zayıflama çayının içinde neler var?

moonserose selam,
sportie benim sölediğim karşımı kullanıyor sanırım. İçinde mate, kekik, yeşil çay, funda, biberiye var. Çok talep olduğu için aktarlar karıştırılmış oalrak satıyo 250 gr al fazla fazla yeter.
Birde benden tavsiye 2 hafta günde 3 fincan düzenli kullandıktan sonra duruma göre ara verin bi kaç gün yada günde bir fincan için. bende ilk 2 hafta düzenli tuvalete çıkarıyodu daha sonradan kabızlık sorunum hiç olmamasına rağmen tuvalete çıkmakta zorlandım. 2 gün hiç içmedim 1 kere sinameki içtim düzeldi. Şimdi karışımı günde bir fincan içiyorum sonra arttırıcam yine. Tabi bünyeden bünyeye fark eder ama sizde böle bişey hissederseniz dönem dönem ara verin tekrar kullanın. Ne kadar faydası olsada herşeyin çoğu zarar. Bağırsak tembelliği yapabilir. a.s.

teşekkür ederim canım , 5 i 1 yerde yi bende kullanıyorum ,akşam yemeklerinden sonra 1 füncan içiyordum ama dün ender saraç bir yazısında çok aç ve çok tok karnına içmeyin yazmış.bende artık yemekden 2-3 saat sonra içeceğim.regl dönemimde sadece biberiye içiyorum sancıya çok iyi geliyor.birde ender saracın tarifinde kiraz sapı ile mısır püskülüde var.önümüzdeki haftada bunları katarak deneyeceğimkafamçokkarıştı

ben bugün diyeti bzodum biraz biskvi yedim 1 dilim kek yedim birazda makarna yedim artık akşama sadece salata yiycem

ama yarın rejime dewammm

sevgili yanetkicim,

senin çayına benzer bir çay benimde içtiğim

benim aktarın yaptığı karışım 10 bitkiden fazla sanırım aklımda kalanlar
biberiye
funda
kişniş
sarı kantaron
anoson
yeşil çay
kimyon
ısırgan otu
rezene

daha da vardı ama hatırlamıyorum şimdi valla
bu çayın rahatlatıcı tarafını farkettim şişkinlik yapmıyor, kabızlığıma bu çayın çok etkisini farketmedim ama inanılmaz idrara çıkartıyor

kabızlık için activia yı şiddetle tavsiye ederim, çok rahatlattı beni

birde sirkeli ballı suya da başladım karıştı valla hepsi bakalımkaydirigubbakcemile2

şekerim anasonun zayıflamada hiçbir etkisi yok,sakinleştirdiği doğru ama fazlasıda bağımlılık yapıyor dikkatli kullan derim

off kızlar ben hala 58 im off kafama göre diyet işime yaramadı ama öyle bi programada bağlı kalamamki okulum var senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :enbuyukkk: senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…