- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
yok canım o kdr da değil kendine haksızlık etme.
Ben sorunum bacaklarımla kemiklerim kalın olduğu için azıcık kilo bile kalın gösteriyo. Şu bacakları bi inceltsem başka bişey istemiyom. Şiş gibiler bide kilo verdikçe fark ediyorum bir bacağım daha kalın diğerine göre ödemmi var acaba diye düşünüyorum. Ödem atmak için ne yapabilirim ona bakıcam şimdi. Görüşürüz şekercim yerimseniben
merhaba kızlar ben 56 kiloyum dün soğan suyuna başladım 50 olsam ah ah
kızlar çok kararlıyım çok,
10 mayısta yeğenimin doğumgününe incecik fıstık gibi olmalıyım
10 mayıs hedefim 55 kg
diyetimin yanına katmadığım yardımcı malzeme kalmadı valla, ne lazımsa yapıyorum
bu akşam itibariyle yürüyüşe de başlıyorum
sportie, birşey sorucam canım lahana yağını sürüp yürüyüş yapınca koku falan yapıyor mu veya eşofmanda leke gibi bişey?? bir zarar yoksa ödem atmak için yararlı olabilir ben de denemek istiyorum. bacaklarım çok şiş bu ara.
merhaba topraksuu ablam nasılsın? seni burda görmek ne güzel, aaybisde aramıza katılıyor nihayet :))
sportie aktarını8n yaptığı zayıflama çayının içinde neler var?
moonserose selam,
sportie benim sölediğim karşımı kullanıyor sanırım. İçinde mate, kekik, yeşil çay, funda, biberiye var. Çok talep olduğu için aktarlar karıştırılmış oalrak satıyo 250 gr al fazla fazla yeter.
Birde benden tavsiye 2 hafta günde 3 fincan düzenli kullandıktan sonra duruma göre ara verin bi kaç gün yada günde bir fincan için. bende ilk 2 hafta düzenli tuvalete çıkarıyodu daha sonradan kabızlık sorunum hiç olmamasına rağmen tuvalete çıkmakta zorlandım. 2 gün hiç içmedim 1 kere sinameki içtim düzeldi. Şimdi karışımı günde bir fincan içiyorum sonra arttırıcam yine. Tabi bünyeden bünyeye fark eder ama sizde böle bişey hissederseniz dönem dönem ara verin tekrar kullanın. Ne kadar faydası olsada herşeyin çoğu zarar. Bağırsak tembelliği yapabilir. a.s.
sevgili yanetkicim,
senin çayına benzer bir çay benimde içtiğim
benim aktarın yaptığı karışım 10 bitkiden fazla sanırım aklımda kalanlar
biberiye
funda
kişniş
sarı kantaron
anoson
yeşil çay
kimyon
ısırgan otu
rezene
daha da vardı ama hatırlamıyorum şimdi valla
bu çayın rahatlatıcı tarafını farkettim şişkinlik yapmıyor, kabızlığıma bu çayın çok etkisini farketmedim ama inanılmaz idrara çıkartıyor
kabızlık için activia yı şiddetle tavsiye ederim, çok rahatlattı beni
birde sirkeli ballı suya da başladım karıştı valla hepsi bakalımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?