50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demin ev sahibim ne cikardi onume tahmin edemezsiniz bal heheh:)) sut iceyim ben dedim dedi ki dur bal vereyim de icine koy ayy nasil sevindim nasil sevindim bi de karanfil tarcin seysini de kattim icine pek guzel oldu misss :)

ya bende vermek istiyorum ama çok zor.. cips ve acıbadem kurabiyesi vazgeçilmezim resmen aşeriyorum bazen (( yaz da geliyo.. göbeğim yoktu ne güzel 1,5 sene öncesine kadar ama şu üniversite beni mafetti 48 dim öss döneminde 50 oldum şimdi 55 (( boyum1.62 ama kilo fazlalığım göbek ve basenlerde orantısız duruyo..

50 istediğim kilo ama okulum gece olduğundan yemeklerim çok düzensiz geç yatıyorum en erken kalkış saatim 10 okulum 5 te eve geliyorum saat 10 (

kızlar sizce nasıl bir liste yapmalıyım ki kendime düzen nasıl oturtucam.. lütfen yardımmmm

O zor biraz gerçekten, birbirimize destek olucaz bu konuda artık ne yapalım. olumunekankayizsmile Söyle bakalım ben çekirdek yedim, ne yapıyım bu saatten sonra

ben de bir dolu badem yedim biraz önce,vicdan azabı çekiyorum:-(

vicdan azabı çekmeyin, yemişsiniz artık yapıcak bişey yok. su için üstüne bol bol :)

demin ev sahibim ne cikardi onume tahmin edemezsiniz bal heheh:)) sut iceyim ben dedim dedi ki dur bal vereyim de icine koy ayy nasil sevindim nasil sevindim bi de karanfil tarcin seysini de kattim icine pek guzel oldu misss :)

ohhhh yaşasın!afiyet olsun yesammaklinialirimsmile

İyi hatırlattın valla kuzum, yatmadan önce içiyim, son kullanma tarihi geçicek yoksa:)

cicegimmm zayiflamadada onemli rol oynuyiomuss o yuzden icmeye gayret edelim papatyam sen nasilsin bugunn?acin agrin oldumuu gulum?nefesin hala cok rahat dimi kuzum?

cicegimmm zayiflamadada onemli rol oynuyiomuss o yuzden icmeye gayret edelim papatyam sen nasilsin bugunn?acin agrin oldumuu gulum?nefesin hala cok rahat dimi kuzum?

İyiyim gayet tatlım, evde olmak sıktı biraz. Dersleri falan kaçırdım korkuyorum biraz kalıcam diye

iyi geceler kızlar
ben de gece gece mini magnum yedim
hem de sesim kısık ya çivi çiviyi söker dedim (inşallah öyle olur)

yarın 2 günlük detoksa başlıyorum
kirim pasım neyim var neyim yok arınsın bakalım.

canim benim iyi olmana sevindimm cicegimmm
dersleri verirsinn insallahhh gulum bi dahaki kontorolun ne zaman olcak bitanem
Perşembe günü gidicem canım.

Detox öncesi magnum yediğin iyi olmuş, detox çok zor çünkü

evet canım kilomuz aynıydı,yarışalım dedik ama aramız baya açılmış. çok mu kaçamak yapıyorsun yoksa??

Hep gezdim ya ondan herhalde:) Şimdi de ameliyattan dolayı spor yapamıyorum fazla
Kaçamak da çok yapıyorum yalan yok:)

bitanemm persembeden sonra dahada rahatlarsin kuzum insallah belki disari cikmayada baslarsinn canimm
endiselenme gulum 58 sin sen ben 63 ciktimm bugun hala reglde olamadim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…