50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimmm sorma adacayi icemedim hala cunku alamadim unuttum gulum bende hatsafhada unutkanlik var napcam bilmiorumm :gitme:

İlaçların yan etkisi canım o unutkanlık bende de çok oluyordu merak etme. Canım adaçayı al iç günde 3 tane iç 1-2 güne olursun merak etme.

İlaçların yan etkisi canım o unutkanlık bende de çok oluyordu merak etme. Canım adaçayı al iç günde 3 tane iç 1-2 güne olursun merak etme.

canim benimmm simdi kagida yazdim sabaha unutmayim diye iyiki hatirlattin cicegimm benimmm saoll kuzum eksik olma emi bebegimm

Yok ya nerdeee, bugün öğlen uykusuna yatırdım onları, o sebepten fazla enerjikler zor soktuk kafeslerine haylazları:)

oyy yerimm ben onlari demek ogle uyusuna yatti cimcimelerimm oyy cok sekerr
nasil yatiriosun ustlerini mi orttun canim hemen uyudularmi?ay bayildim bebek gibiler ne guzell canimm

ne kadar güzel. ben de aslında başkası için değlde kendm için zayıflamaktan yanaym ama düşününce aslında benmde daha çok zayıflamak istememde nişanlımın etkisi var galiba:asigim:

canım universitede bende senin gibi ikinci öğretimdim ama ben herzaman derse gitmeden önce yemeğimi yerdim dersten geldikten sonrada bazen meyva bazen bardak çorba yada yogurt tabi cacıkda yapabılırsın cok acsam yanına 1 yada 2 adet eti form yerdim. ben yurtda kalıyrdum evdeysen senın ıcın daha kolay olur çünkü dersten geldikten sonra herkes kantıne kosardı ve o saatde pide bile yerlerdi insanın kendını engellemesı zor oluodu yada kantıne ınmıyrdumkaydirigubbakcemile3

evet canım su cok onemlı ayrıca sutlu tatlı en masum tatlılardır canın cok cektıgınde tabıkı aşırıya kacmadan yersen bence sorun olmaz.kendine sert kurallar koydunmu kısa surer rejım devrı onemlı olan sağlıklı beslenmeyi öğrenmek bu sitede herkes bunu yapıyor. bu site gercekten cok faydalı ben 1,5 haftadır üyeyim ve 1.5 kilo kadar verdim tabi inşaallah kalıcı olursakaydirigubbakcemile2 Ayrıca bence senin kion gayet iyi boyuna göre sadece spor bile sana cok faydalı olur. platesi tavsiye ederım duzenli yaparsan 1 haftada sonuc almaya baslarsın

Son düzenleme:
nasil yatiriosun ustlerini mi orttun canim hemen uyudularmi?ay bayildim bebek gibiler ne guzell canimm

Karanlık odaya alıyorum canım, ışıkta uyuyamıyorlar çünkü. Bunlarda hafiften mahzunluk, gözler kapanma kafa çevrilme olunca anlıyorum uykularının geldiğini ışıklarını kapatıyorum mışıl mışıl uyuyorlar:) Işığı yaktığımda uyanıp esniyorlar bir de çok komik oluyorlar:)

oyy allahh nazardan saklasinn bebislerimi cok sekerler ya tahmin ediyorum simdi orda olup yan gigilarindan opmek vardi:))
bide kanat altina sokardi mavisim tortop olurdu rahmetlim ne guzel seyler valla hepsi birbirinden seker tatlii canimm

Ben yatıyım kuzum çok öpüyorum seni iyi geceler opuyorumnanaktan

günaydınlar

bugün detoks günü benim için
evde kepek ekmeği yok onun yerine çavdar ekmeğimi yesem
salatalık ta yok öğlene doğru çıkıp alırım artık

bugün burda yağmur var.
hava kapalı. dünki havadan eser yok.
dün çayırlarda dolaştık. top oynadık. gezdik tozduk. ama bugün pofff

günaydın kızlar. özledim sizi valla.
bilgisayarım bozuk kaç gündür giremiyorum. neler oldu bitti yeni bi şey var mı hiiç haberim yok! akannehir

kahvaltımı yazayım hemen:

1 kupa şekersiz çay
1,5 dilim kepekli köy ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
biraz peynir
5 tane zeytin

dün alışveriş yaptım, eskiden 42 beden pantolon alırdım, ıkına sıkına. nefret ederdim alışverişten.
aldığım pantolon 38 beden ve çok rahat giriyorum içine. inanılmaz bi şeydi bu benim için. bi de tam istediğim gibi bi trençkot aldım o da 36 beden. hafta sonu baya bi para harcadım, kredi kartı ekstreleri beni öpücek ama değdi be.. çok mutluyum :))

dulcim tibetimi yaptım.kaydirigubbakcemile2bende bugün 5 e çıktım siz 7 liyonuz heralde ne güzel. bu sefer ben de ihmal etmiycem insaallah

günaydın kızlarrrr

senin adına çok sevindim canım hatta kendi basıma gelmis kadar sevindim.bana daha büyük bir ümit oldu bu, ben de o anı hayal ediorum dabayanssulusmile, benimki de benim kio vermemi gereksiz buuyor ama sen istediğin için sağık sorunun olmasın diye oabilir ama senin bu halini ben çok beğeniyorum diyrdu bakalım ne olcak simdi sonuç. ayy bana da bi motive sebebi oldu inan yazdıkların.daha fazla gayret edicem insalllahhhh.çok tesekkr ederim canımolumunekankayizsmile.darısı basıma insallahh :)

gerçi az önce kahvaltıda yarıma yakın pideyi götürdüm ama misafirerimiz vardı benim de kepeki ekmeğim yalnız bir diim kalmıstı yedim:1ninca:

bu ara evimiz dolu olcak hatta uzun bi süre. insallah daha fazla taviz vermemm

herkes tibetten bahsedyor bu tibet dedğiniz şu müthiş 5 hareket mi kusura bakmayın daha bugn bu gruba üye oldğm için saf saf soru soruyorm:kedi:

a.sa.s

demin ev sahibim ne cikardi onume tahmin edemezsiniz bal heheh:)) sut iceyim ben dedim dedi ki dur bal vereyim de icine koy ayy nasil sevindim nasil sevindim bi de karanfil tarcin seysini de kattim icine pek guzel oldu misss :)

sifa olsun canım. ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum

sutle bi tanede yesekmi acep:)))

sen de hep galiteli siyler çıkarıyon anamopuyorumnanaktan. bunu yemedim ama negroya benziyo.negroya bayılırımmsempatiksalakcinni

ılaçların yan etkisi canım o unutkanlık bende de çok oluyordu merak etme. Canım adaçayı al iç günde 3 tane iç 1-2 güne olursun merak etme.

verdiğin bilgi için çok tesekkür ederim kuzu ya benim geçen ay 2 aya yakın bi zaman snra geldi,bu ayda bir ayı geçti daha gelmedi.haplardan ve stresten oldu diye düsübüyorum. adacayına devam edeyim bari.
sinüzütten dolayı içmeye devam ediyodum bi ara faydası oldu burnum normalde hiç akmaz o yüzden çok bas agrısı çekerim biraz söktü sükür.

adacayının terlemeye, ter kokusuna faydası oldugunu duymustum.cayını bi seye bosatıp ayaklarımızı sokarsak ayak kokusuna da iyi geiyomus.bunu önceden de duymustum da geçen hafta bisey duydum çok ilgimi çekti.

adacayı ve lavanta hakkında. 2 si bi arada olunca daha etkii oluyrmus. bi bardağın yarısı adaçayı yarısı lavanta cayı günde düzeni içersek terimiz biel güzle kokrmıs kızlar:) ben alcam lavanta deniycem illk fırsatta

canim benimmm simdi kagida yazdim sabaha unutmayim diye iyiki hatirlattin cicegimm benimmm saoll kuzum eksik olma emi bebegimm

buzdolabının üzerine yapıstırabilirsin canım

nasıl olsa evden çıkmadan önce mutfaga ugrarsın.hatta cüzdanını da buzdolabının üstüne koy sabahtan, almayı unutmassan ve çov aceleyle çıkmassan buzdolabının üzerindeki yazıyı görürsün yerimseniben

bu arada haplara baglamıssın ama bende de var unutkanlık tiroit sorunuma bağlıyorum

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun trufum bizimde uzun süre kalabalık olcak ev.abimler olcak.onlar olunca hep kilo alıyorum normalde. pastaydı vs ydi derken her geldiklerinde -uzun da kaldıkları için- onlar gelmeden bi süre öncesinden dikkat edipte verdiğim 2 kioyu hep geri alıyorum fazlsıyla. ama bu sefer dikkat edicem insallah.az önce taviz verdim insallah devamı gelmez

buraya da kar yağdı ay:bbo:

günaydın canım hos geldin.tartı günü hakkında bilgin vardır heralde o son günlerde deği daha önce konusulmustu. artık cuma sabahı tartılıyoruz o gün bildiriyoruz kilolarımızı burcuya.

onun dısında bi değisikliv yok benim bildiğim. tibet yapıyosan ve diğer kızlarla birlikte basladıysan sanırım 5 iniz doluyo 7 ye geçiceksiniz ama tam bilmiyorum yine de dulcinea daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…