İyi geceler canım.
Canım adaçayı içtin mi?
canim benimmm sorma adacayi icemedim hala cunku alamadim unuttum gulum bende hatsafhada unutkanlik var napcam bilmiorumm :gitme:
İlaçların yan etkisi canım o unutkanlık bende de çok oluyordu merak etme. Canım adaçayı al iç günde 3 tane iç 1-2 güne olursun merak etme.
canim benimmm simdi kagida yazdim sabaha unutmayim diye iyiki hatirlattin cicegimm benimmm saoll kuzum eksik olma emi bebegimm
Önemli değil canım, ben de kesin sonuç veriyor umarım sende de verir.
insallahh cicegimm insallahhhh
limonla bebukimmmm nasil?uyudularmi cimcimlerim
Yok ya nerdeee, bugün öğlen uykusuna yatırdım onları, o sebepten fazla enerjikler zor soktuk kafeslerine haylazları:)
ne kadar güzel. ben de aslında başkası için değlde kendm için zayıflamaktan yanaym ama düşününce aslında benmde daha çok zayıflamak istememde nişanlımın etkisi var galiba:asigim:
ya bende vermek istiyorum ama çok zor..cips ve acıbadem kurabiyesi vazgeçilmezim resmen aşeriyorum bazen (( yaz da geliyo.. göbeğim yoktu ne güzel 1,5 sene öncesine kadar ama şu üniversite beni mafetti 48 dim öss döneminde 50 oldum şimdi 55 (( boyum1.62 ama kilo fazlalığım göbek ve basenlerde orantısız duruyo..
50 istediğim kilo ama okulum gece olduğundan yemeklerim çok düzensiz geç yatıyorum en erken kalkış saatim 10 okulum 5 te eve geliyorum saat 10(
kızlar sizce nasıl bir liste yapmalıyım ki kendime düzen nasıl oturtucam.. lütfen yardımmmm
hoşbuldm tşkkr ederm. evet abur cuburn çok etksi var ama bile bile yiyorz işte. aslında ekmek yemyorm günde bi kaç dilm kepek ekmekten başka, abur cubur da az yiyorm ama sütlü tatlılara dayanamyorm ve suyu az içiyorm günde 3 4 bardk anck unutyorm içmeyi hep galba hatam bu dğl mi
oyy yerimm ben onlari demek ogle uyusuna yatti cimcimelerimm oyy cok sekerr
nasil yatiriosun ustlerini mi orttun canim hemen uyudularmi?ay bayildim bebek gibiler ne guzell canimm
Karanlık odaya alıyorum canım, ışıkta uyuyamıyorlar çünkü. Bunlarda hafiften mahzunluk, gözler kapanma kafa çevrilme olunca anlıyorum uykularının geldiğini ışıklarını kapatıyorum mışıl mışıl uyuyorlar:) Işığı yaktığımda uyanıp esniyorlar bir de çok komik oluyorlar:)
oyy yerimm ben onlari demek ogle uyusuna yatti cimcimelerimm oyy cok sekerr
nasil yatiriosun ustlerini mi orttun canim hemen uyudularmi?ay bayildim bebek gibiler ne guzell canimm
Ben yatıyım kuzum çok öpüyorum seni iyi geceler opuyorumnanaktan
günaydın...
hoşbuldum ciciler...
erkek arkadaşımla 1 haftadır görüşmüyorduk, beni görünce " aşkım sen incelmişsinnn!" dediopuyorumnanaktan sakın kilo verme diyordu ama çok beğendi. ay bi sevindim bi sevindimhihoyyyt gaza geldim daha çok. daha da zayıflanıp şekillenicem, daha fit daha daş olucamsempatiksalakcinni
herkes tibetten bahsedyor bu tibet dedğiniz şu müthiş 5 hareket mi kusura bakmayın daha bugn bu gruba üye oldğm için saf saf soru soruyorm:kedi:
demin ev sahibim ne cikardi onume tahmin edemezsiniz bal heheh:)) sut iceyim ben dedim dedi ki dur bal vereyim de icine koy ayy nasil sevindim nasil sevindim bi de karanfil tarcin seysini de kattim icine pek guzel oldu misss :)
sutle bi tanede yesekmi acep:)))
ılaçların yan etkisi canım o unutkanlık bende de çok oluyordu merak etme. Canım adaçayı al iç günde 3 tane iç 1-2 güne olursun merak etme.
canim benimmm simdi kagida yazdim sabaha unutmayim diye iyiki hatirlattin cicegimm benimmm saoll kuzum eksik olma emi bebegimm
günaydınlar
bugün detoks günü benim için
evde kepek ekmeği yok onun yerine çavdar ekmeğimi yesem
salatalık ta yok öğlene doğru çıkıp alırım artık
bugün burda yağmur var.
hava kapalı. dünki havadan eser yok.
dün çayırlarda dolaştık. top oynadık. gezdik tozduk. ama bugün pofff
günaydın kızlar. özledim sizi valla.
bilgisayarım bozuk kaç gündür giremiyorum. neler oldu bitti yeni bi şey var mı hiiç haberim yok! akannehir
kahvaltımı yazayım hemen:
1 kupa şekersiz çay
1,5 dilim kepekli köy ekmeği
1 tatlı kaşığı bal
biraz peynir
5 tane zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?