dün alışveriş yaptım, eskiden 42 beden pantolon alırdım, ıkına sıkına. nefret ederdim alışverişten.
aldığım pantolon 38 beden ve çok rahat giriyorum içine. inanılmaz bi şeydi bu benim için. bi de tam istediğim gibi bi trençkot aldım o da 36 beden. hafta sonu baya bi para harcadım, kredi kartı ekstreleri beni öpücek ama değdi be.. çok mutluyum :))
günaydın canım hos geldin.tartı günü hakkında bilgin vardır heralde o son günlerde deği daha önce konusulmustu. artık cuma sabahı tartılıyoruz o gün bildiriyoruz kilolarımızı burcuya.
onun dısında bi değisikliv yok benim bildiğim. tibet yapıyosan ve diğer kızlarla birlikte basladıysan sanırım 5 iniz doluyo 7 ye geçiceksiniz ama tam bilmiyorum yine de dulcinea daha iyi bilir
ayy masallah yaaaa. güzel günlerde giyin ne güzell . o mutluluğu ben de öyle özledim ki. hayatta 42 giymemistim bayram öncesi 42 beden etek almıstım nasıl bir soktu benimki tamam kilo aldıgımı biliyordum zaten ama 42 ye ancak sığmak beni yerlebir etti adeta. delikafaduldensimdi en büyük isteklerimden biri hani kilo verenler eski kıyafetlerini tutarlar ya üzerine ne kadar inceldiklerini göstermek için. ben de öyle yapmak istiyorumm .eskiden 38 giydiğimde bile bazen bol gelirdi tabi 36 ya da basenler sığamadıgım için yine 38 giyerdim. ahhh nasıl özledim yaaaa
ama bi inceliyim bolların hepsini kaldırcam asla bir daha sokmamak üzere. yenileri dağıtıcam eskileri de atıcammm.ahh o günlerrrr:gitme::gitme:
dün alışveriş yaptım, eskiden 42 beden pantolon alırdım, ıkına sıkına. nefret ederdim alışverişten.
aldığım pantolon 38 beden ve çok rahat giriyorum içine. inanılmaz bi şeydi bu benim için. bi de tam istediğim gibi bi trençkot aldım o da 36 beden. hafta sonu baya bi para harcadım, kredi kartı ekstreleri beni öpücek ama değdi be.. çok mutluyum :))
hadi hayırlı olsun trufum bizimde uzun süre kalabalık olcak ev.abimler olcak.onlar olunca hep kilo alıyorum normalde. pastaydı vs ydi derken her geldiklerinde -uzun da kaldıkları için- onlar gelmeden bi süre öncesinden dikkat edipte verdiğim 2 kioyu hep geri alıyorum fazlsıyla. ama bu sefer dikkat edicem insallah.az önce taviz verdim insallah devamı gelmez
buraya da kar yağdı ay:bbo:
kızlar günaydin...
bugun çok içim sıkılıyor.hem pazartesi, hem hava kapalı ve yağışlı, hem çok işim var, hem regl olucam onun gerginliği var. dokunsalar ağlarım şu anda...
kuzu burda da yağmur yağıyo ya. aynen içim sıkılıyo benim de ..
bu sabah istanbulda da yağmur var hem de çok soğuk
bu havalar benim çok canımı sıkıyor ya! bu sene de kış bir türlü bitmedi. bi güncük güneş açıyo kandırıyo,sonra yine yağmur yine yağmur...
gunaydin kizlarr;
haftasonu ne kacamaklar yaptiniz bakalim..
cumr. ve pazar ben de cok kacirdim ama soylee bi guzellik yaptim; ogleni gec yiyip 5 ten sonra bisey yemedim.
telafi edici olmustur umarim.
cumaya kadar 4 gunumuz varİ hadi bakalim, gosterelim kendimizi ;-)
gunaydin kizlarr;
haftasonu ne kacamaklar yaptiniz bakalim..
cumr. ve pazar ben de cok kacirdim ama soylee bi guzellik yaptim; ogleni gec yiyip 5 ten sonra bisey yemedim.
telafi edici olmustur umarim.
cumaya kadar 4 gunumuz varı hadi bakalim, gosterelim kendimizi ;-)
cuma günümü bildiriyoruz artık kiloları??
kızlar şu %100 detoksta sabah kahvaltısında kivi yokmuydu
ben yanlış hatırlıyorum bi daha bi daha okudum rastlamadım
habuki kendimi nasıl alıştırmıştım. sabah 1 kivi yiyeceğim diye.
yok canım nerden çıkardın kiviyiaklinialirimsmile kolay gelsin canım sana detoksta, sıkıcıydı ama sonucu çok güzel oluyor:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?