50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy masallah yaaaa. güzel günlerde giyin ne güzell . o mutluluğu ben de öyle özledim ki. hayatta 42 giymemistim bayram öncesi 42 beden etek almıstım nasıl bir soktu benimki tamam kilo aldıgımı biliyordum zaten ama 42 ye ancak sığmak beni yerlebir etti adeta. delikafaduldensimdi en büyük isteklerimden biri hani kilo verenler eski kıyafetlerini tutarlar ya üzerine ne kadar inceldiklerini göstermek için. ben de öyle yapmak istiyorumm .eskiden 38 giydiğimde bile bazen bol gelirdi tabi 36 ya da basenler sığamadıgım için yine 38 giyerdim. ahhh nasıl özledim yaaaa

ama bi inceliyim bolların hepsini kaldırcam asla bir daha sokmamak üzere. yenileri dağıtıcam eskileri de atıcammm.ahh o günlerrrr:gitme::gitme:

cuma günü bildirim yapıldığını biliyorum. başka bi şey olmamış galiba.
sağol canım. boynum hala düzelmedi, egzersizlerim yarım yamalak hep. bugün yeniden başlıyorum kesintisiz, boynum tamamen geçmeyecek sanırım. bilmiyorumkismile

inşallah canım inşallah. yapıcaz beraber :)

ben bolların içinde çok sevdiklerim vardı hepsini terziye verdim 3er 5er cmleri terzinin elinde iğnelendikçe de çok mutlu olduyo insan.. hihi.

kızlar günaydin...

bugun çok içim sıkılıyor.hem pazartesi, hem hava kapalı ve yağışlı, hem çok işim var, hem regl olucam onun gerginliği var. dokunsalar ağlarım şu anda...

ah ne güzel canım ya
darısı benim de başıma inşallah

sağol canım
ne kar mı yağdı?akannehir

kızlar günaydınnn kilomda pek bi değişiklik yok ama bugün her zaman dar gelen pantolonum çok rahat içine girdim :)))

günaydın kızlar. çok uykum var benim. iş yerinde uyuyacağım nerdeyse..
bugünkü menümü yazayım size. bu hafta işi sıkı tutmaya kararlıyım.

Kahvaltı: yarım yağlı süt, 4 kayısı, keten tohumu, 1 çay kaşı bal, 2 yem. kaşığı yulaf ezmesi
Ara öğün: 1 adet elma (evde unuttum)
Öğle yemeği: sebzeli bulgur pilavı, haşlanmış tavuk
Ara öğün: 1 paket diyet bisküvi
Akşam yemeği: yoğutlu salata
Ara öğün: 5 adet kuru üzüm

gunaydin kizlarr;

haftasonu ne kacamaklar yaptiniz bakalim..

cumr. ve pazar ben de cok kacirdim ama soylee bi guzellik yaptim; ogleni gec yiyip 5 ten sonra bisey yemedim.
telafi edici olmustur umarim.

cumaya kadar 4 gunumuz varı hadi bakalim, gosterelim kendimizi ;-)

gunaydin peppercim...

kızlar şu %100 detoksta sabah kahvaltısında kivi yokmuydu
ben yanlış hatırlıyorum bi daha bi daha okudum rastlamadım
habuki kendimi nasıl alıştırmıştım. sabah 1 kivi yiyeceğim diye.

günaydın canım benim en büyük kaçamağım 1 mini magnum bademli oldu
1 lokma ekmeğe kahvaltılık ülker golden sürüp yedim. (bu arada nutella bunun yanında hikaye. sizi yoldan çıkarmak gibi olmasın ama mutlaka deneyin.)
pazar günüm aynı seninki gibi geçti sıkı bir kahvaltı misafirlikteki bir öğle yemeği. haliyle akşama 2 kaşık çorbayla idare ettim. ama gece magnumu yiyip rahatladım
cumartesi pek bi kaçamağım yok 2 biskrem dışında
kaydirigubbakcemile5
yedikçe sizlerin haftasonudamı kendimizi sıkacağız lafı aklıma geldi ben de rahat rahat yedim valla :icecream:
bugün de detokstayım :gitme:

kızlar şu %100 detoksta sabah kahvaltısında kivi yokmuydu
ben yanlış hatırlıyorum bi daha bi daha okudum rastlamadım
habuki kendimi nasıl alıştırmıştım. sabah 1 kivi yiyeceğim diye.

yok canım nerden çıkardın kiviyiaklinialirimsmile kolay gelsin canım sana detoksta, sıkıcıydı ama sonucu çok güzel oluyor:lepi:

yok canım nerden çıkardın kiviyiaklinialirimsmile kolay gelsin canım sana detoksta, sıkıcıydı ama sonucu çok güzel oluyor:lepi:

sağol canım
ne bilim aklımda öyle kalmış sanki
yeşil mercimeği ve salatalığı komşudan tedarik etme yoluna gidicem sanırım

truf canim h.sonu fazla da kacirmamissin ; o kadar olur..
benim de canm acayip dondurma cekti bu h.sonu ama yemedim;
h.sonu disarda gezdik esimle; herkesin elinde bir dond. vardi, acayip cnm cekti;
ama bademciklerim cok hassas hemen sisiyor; esim izin vermedi o yuzden yememe :-(

ben cmr. tum guz temizlik yaptim; annem yardima geldi, sabahtan aksama ugrastik; herhalde bayag kalori yakmisimdir;
ikindi vakti bayag zengin bi sofra hazirladim ; annem ve kardesime,
ben de tabi o yorgunluk ve aclikla bayag yedim.
(2 dilim pizza en buyuk gunahim)

pazar gunu de disarda aciktigim da atistirmalik olarak, findik-ceviz-leblebi-kayisi yedim (chemesin taktik)
bir de bardakta misir yedik esimle.

aksam yemegini saat 5 te yedik; ispanakli-peynirli pide yedim 1 dilim; ve de sarelle yedim 25 gr.kadar
(3-4 saat yuruduk ama esimle ; sahilde dolastik)

iste benim kacamaklarim bunlar.

ama aksam yemedigimden umutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…