50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar nasilsiniz ??hergun duzenli olarak giremiyorum oglumdan dolayi ama diyet baya iyi gidiyor :)) yakinda bende 5 li rakamlara gecerim :))

pazartesi sabahı herkes günah çıkartıyor sanki kaçamakları yazıp :)

ben cumartesi gunu kepekli undan havuçlu kek yaptım. yağ ve şekerini de bayağı az koydum ama. akşamüstü yeşil çayın yanında 2 ince dilim bu kekten yedim. akşam da erkek arkadaşımla burgera gittik, ben chicken whopper junior söyledim, ızgara tavuk yani ve ekmeğinden çok az yedim. bi kaç tane patates kızartması yedim ve yanında ayran içtim. dün de 1 kaşık nutella, yine 2 ince dilim kekten başka kaçamağım olmadı. hem erkek ark.ımın incelmişsin demesi, hem de alışveriş yaparken s bedene sığabilmek (bazı ürünlerde tabi hepsinde değil) inanılmaz motive etti beni:lepi:

spatz aynen canim yaa;
gunah cikartiyoruz ))

h.sonu kacirdik biraz ama bu sabahtan itibaren tam gaz diyete devam.

ben sunu farkettim;
h.sonu tartildigimda daha az cikiyorum cunku h.ici sabah 6 da , h.sonlari 10 gibi tartiliyorum,
4 saat fazladan aclik etkiliyor herhalde.
ilginccc

selam kizlar nasilsiniz ??hergun duzenli olarak giremiyorum oglumdan dolayi ama diyet baya iyi gidiyor :)) yakinda bende 5 li rakamlara gecerim :))

hoşgeldin canım.hadi bakalım inşallaholumunekankayizsmile allah bağışlasın oğluşunu, ne kadar şimdi?

ben haftasonu evde olduğum sürece gidip gelip tartıldım. maynadım galiba iyicelaelaelaelaelae:roflol:

hoşgeldin canım.hadi bakalım inşallaholumunekankayizsmile allah bağışlasın oğluşunu, ne kadar şimdi?

saol canim 5.5 aylik ablasi 11 nisanda 6 aylik olucak...3 ay sonra turkiyye gidiyorum o zamana kadar 58 olmam sart sizle gaza gelirimde insallah veririm yaaa.s

saol canim 5.5 aylik ablasi 11 nisanda 6 aylik olucak...3 ay sonra turkiyye gidiyorum o zamana kadar 58 olmam sart sizle gaza gelirimde insallah veririm yaaa.s

maşşallah canım. allah hepimize nasip etsin zamanı gelince...
şimdi kaç kilosun peki? boyun kaç?

maşşallah canım. allah hepimize nasip etsin zamanı gelince...
şimdi kaç kilosun peki? boyun kaç?

amin canim:Saruboceq:
simdi 64 kiloyum boyum 1.70

sisman sayilmam ama evlendigimde 56 kiloydum o yuzden 56 olmak istiyorum cok iyiydim oyle
ama verecegimi umut ediyorum cok dikkat ediyorum cunku ve bebisim daha 5 aylik olmasina ragmen hamelik kilolarinin cogu gitti 62 ile hamile kalmistim cunku a.s

selam kızlar
umarım hepiniz iyisinizdir
birkaç gündür pc açamadım yazıları da oyuyamadım
ama unarım bişicikler kaçırmamışımdır
öptüm bye byeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ne güzel kolayca vermişsin hamilelik kilolarını.umarım bir an önce istedigin kiloya da ulaşırsın.sağlıklı beslen bol bol meyve sebze ye, fırsat bulmaz zor ama bulursan yürüyüş yapmaya çalış.

senin boy kac peki ?kilon baya az:uhm:

boyum 1.64 mehaycım. ben de kilolu değilim tabi ama bölgesel fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum ben de.

valla bulabilsem kendimi aticam sokaklarada bebekle cok zor heleki kisin dogan bebeklerle imkansiz..neyseki yaz geliyor magaza magaza dolasirim artik yuruyus sayilir oda tabi tempolu yuruyemem pusetle bu delirmismi derler:roflol: nereye gidiyor boyle kostura kostura elinde bebeklesırnaşık şey
seninde kilon cok degilmis seninde benim gibi bolgesel sorunun var demek spor sart tabi yapiyorsan verirsin mutlaka.bolgesel incelme egzersizleri yap bol bol bekarsin sen vaktin vardiryerimseniben

Günaydın kızlar,
bugün kahvaltı da 3 zeytin, kibrit kutusundan birazcık büyük beyaz peynir, 1 dilim tam tahıl ekmeği, 1 dilim hindi jambon ve acılı kahvaltılık ezme yedim.

Ay bir de saatimi ayarlamayı unuttum, keyif yapıyım diye 10:30 da kalktım sözde meğer 11:30muş tam keyif yaptım kaydirigubbakcemile3

ehil birisine masaj yaptır canım geçer Allahın izniye. boyun kemiğinin her iki yanından birer parmak bosluk kalacak mesafesine ağrı kesici özelliği olan bi bitkisel yağla(z.yağı, kantaron yağı vs)nokta masajı yaptır.

inşallah canım inşallah. yapıcaz beraber :)

ben bolların içinde çok sevdiklerim vardı hepsini terziye verdim 3er 5er cmleri terzinin elinde iğnelendikçe de çok mutlu olduyo insan.. hihi.

darısı basıma yaa su an incelmeyi çok istediğimden hiç birisni gözümün göresi yok ama sanırım son aldıgım eteğe pen de pens falan attırırım

ne kar mı yağdı?akannehir

evet canım ama günesle rüzgar kardes kardes canına okudurlar. hiç kalmadı su an :)

kızlar günaydınnn kilomda pek bi değişiklik yok ama bugün her zaman dar gelen pantolonum çok rahat içine girdim :)))

ödemlerin gitmistir canım o zaman

bu havalar benim çok canımı sıkıyor ya! bu sene de kış bir türlü bitmedi. bi güncük güneş açıyo kandırıyo,sonra yine yağmur yine yağmur...
ay buraya da nerdeyse hiç kıs gelmedi. hep bahar havası vardı. çok nadir soğuk oldu.

dün de annem bu vakitten sonra kar yağcak değil ya demisti sabah bi baktık karohaoldumsmile

tweety tarti gunlerini cumaya aldik, haberin var mi?
lachesis ohhh canim ne keyif; bu arada sen acili ezmeyi cok mu seviyorsun, bakiyorum da kahvaltilarinda var cogunlukla....
mehay arkadasimiz hosgeldin; sen kilonu cok hizli verirsin simdi-- eger emziriyorsyn; duyduguma gore bebek emziren kadin gun de 1.100 kcal yakiyormus-sirf emzirmekle

gelelim benim bugunku menumee

29/03/
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir;
Salatalik, 3 ad. Y.zeytin

Ara
3 ad. Y.zeytin

Ara2
2 ad. Etiform limonlu

Ogle
Yarim dilim kepek ekmegi
1 bardak portakal suyu
Tavuk shnitzel
Salata

yine döktürmüşsün katrece saraç, kantaron mantaron

ben de kızım uyurken markete mercimek filan almaya gittim. ama aklım sürekli evdeydi. ya uyanırsa ya kendine zarar verecek bişey yaparsa. tv yi açık bırakıp gittim. uyanırsa korkmasın diye. yeni uyuduğu için 1 saat uyanmazdı ama korktum işte. anahtarımı da bulamadım. anahtarsız çıktım muayenehaneye uğrayıp eşimden anahtarı aldım elimde poşetler koşar adımlarla döndüm eve. komşu gördü. hayırdır truf hanım nereye böyle koşturuyorsunuz dedi. ben de bebek uyuyo evde ona koşuyorum dedim. delimidir nedir demiştir. bir bilse zayıflama aşkına ne adrenalin yaşadığımı.

bu arada kizlar, bu haftasonu beni her goren cok zayiflamissin dedi;

halbuki tartida fazla degisiklik yok ama

sevundummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…