selam kizlar nasilsiniz ??hergun duzenli olarak giremiyorum oglumdan dolayi ama diyet baya iyi gidiyor :)) yakinda bende 5 li rakamlara gecerim :))
spatz aynen canim yaa;
gunah cikartiyoruz))
h.sonu kacirdik biraz ama bu sabahtan itibaren tam gaz diyete devam.
ben sunu farkettim;
h.sonu tartildigimda daha az cikiyorum cunku h.ici sabah 6 da , h.sonlari 10 gibi tartiliyorum,
4 saat fazladan aclik etkiliyor herhalde.
ilginccc
hoşgeldin canım.hadi bakalım inşallaholumunekankayizsmile allah bağışlasın oğluşunu, ne kadar şimdi?
saol canim 5.5 aylik ablasi 11 nisanda 6 aylik olucak...3 ay sonra turkiyye gidiyorum o zamana kadar 58 olmam sart sizle gaza gelirimde insallah veririm yaaa.s
maşşallah canım. allah hepimize nasip etsin zamanı gelince...
şimdi kaç kilosun peki? boyun kaç?
maşşallah canım. allah hepimize nasip etsin zamanı gelince...
şimdi kaç kilosun peki? boyun kaç?
amin canim:Saruboceq:
simdi 64 kiloyum boyum 1.70
sisman sayilmam ama evlendigimde 56 kiloydum o yuzden 56 olmak istiyorum cok iyiydim oyle
ama verecegimi umut ediyorum cok dikkat ediyorum cunku ve bebisim daha 5 aylik olmasina ragmen hamelik kilolarinin cogu gitti 62 ile hamile kalmistim cunku a.s
senin boy kac peki ?kilon baya az:uhm:
ne güzel kolayca vermişsin hamilelik kilolarını.umarım bir an önce istedigin kiloya da ulaşırsın.sağlıklı beslen bol bol meyve sebze ye, fırsat bulmaz zor ama bulursan yürüyüş yapmaya çalış.
boyum 1.64 mehaycım. ben de kilolu değilim tabi ama bölgesel fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum ben de.
cuma günü bildirim yapıldığını biliyorum. başka bi şey olmamış galiba.
sağol canım. boynum hala düzelmedi, egzersizlerim yarım yamalak hep. bugün yeniden başlıyorum kesintisiz, boynum tamamen geçmeyecek sanırım. bilmiyorumkismile
inşallah canım inşallah. yapıcaz beraber :)
ben bolların içinde çok sevdiklerim vardı hepsini terziye verdim 3er 5er cmleri terzinin elinde iğnelendikçe de çok mutlu olduyo insan.. hihi.
ne kar mı yağdı?akannehir
kızlar günaydınnn kilomda pek bi değişiklik yok ama bugün her zaman dar gelen pantolonum çok rahat içine girdim :)))
ay buraya da nerdeyse hiç kıs gelmedi. hep bahar havası vardı. çok nadir soğuk oldu.bu havalar benim çok canımı sıkıyor ya! bu sene de kış bir türlü bitmedi. bi güncük güneş açıyo kandırıyo,sonra yine yağmur yine yağmur...
lachesis ohhh canim ne keyif; bu arada sen acili ezmeyi cok mu seviyorsun,
kızlar bu detoks çorbası ne güzel bişeymiş böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?