merhaba topraksuu ablam nasılsın? seni burda görmek ne güzel, aaybisde aramıza katılıyor nihayet :))
iyiyim moonserosecim teşekkür ederim a.s. sen nasılsın canım
aaybisin maşallah tam bir başarı öyküsü maşallah
hulicim meraba evet öle oluyo çunku insan kafasına taktımı kilosunu aklı daha da bi çok yiyeceklere gidiyo.hatta aklımızdan hıc cıkmaz oluyo. bende aynı seyı yasadım cunku 54 den yukarı gıc cıkmazdım bı gun kendımı 56 gordum tartıda ve cok kafama taktım o 2 kılocugu. ve o 2 kıloyu veriyim derken 62 olmustum baska hıcbısı dusunemez oluyo ınsan ama gerı toparladım kendımı dusunmeye calısıyorum ve basaracagıma ınanıyorum sana tavsıyem cok takmamaya calıs aklını baska seylerle mesgul et ve kılo verebılecegıne gercekten ınan eger ıstahım cok acıldı diyorsanda sabah ları sogan suyu ıcmenı tavsıye ederım gercekten ıstahı kesıyo vede cok saglıklı
bugün benim konsantrasyonum bayağ bir bozuldu. sabah tartıldım 54 çıktım yaa nasıl olur. ben kilo vericem diye beklerken sürekli 53.5 ve 54.0 arasında gidip gelmekten çok yoruldum. br de bigün aynada gözüme ince görünürken birgün hala aynı olduğumu farkediyorum. eylül ayından beri kilo vermek için çaba harcıyorum tabiki arada verdiğim molalar ve kaçamakları saymazsak. ama beynimde sürekli bir kısıtlama kıtlık duygusu var. sıkıldım artık kızlar yaa ideal kiloma inip korumak istiyorum ama bir arpa boyu yol gidemiyorum. bari kilomu korusam çünkü biliyorum ki bıraktığım an ibre 57 lere çıkacak hemen((( bugün böyle kendimi kötü hissediyorum başka problemlerim de var ama artık zayıf ve formda olduğumdan emin olmak istiyorum. bu düşünceler de beni ayrıca kasıyor... neyse zaten bugün börek falan da yedim arkadaşımla buluşmuştum , bari kendimi kasmıyım hiç dedim. yarın devam edebilirim inş kaldığım yerden. içimi dökmek istedim kimsenin de motivasyonunu kırmak istemem kusura bakmayın.
kzılar slm nasılsınız kusura bakmayın uzun süredir uğrayamadım malum evde yatıyom
sizler nasılsınız
merhaba hatunlar nasılsınız? ben davul gibiyim adeta.reglimin ilk günü ve bu sefer acayip şişdim sanırım bararında etkisi var bunda.dün burda çok güzel bir hava vardı,eşofmanlarımı giyip kendimi sahile attım , sahil boyunca yürüdümki hemen hemen 15 km yol yürümüş oluyorum,deniz,güneş den aldığım enerjiyle bu haftanın iyi geçeceğine inanıyorum .
bal-esmer arkadaşım diyete başlamadan önce doktora göründün mü yada kan değerlerine baktırdınmı ? hormonal bişey olabilir belki ama sen diyetini sakın bırakma şekerim.diyetle birlikte spor da yap muhakkak.aynı sporuda uzun süre yapma ara ara farklı sporla çalış,eminim emeğinin karşılığını alacaksın
herkese kolaylıklar dilerim
sportie,moonserose0,topraksuu slm kızlar kızlar bi 4-5 kg daha veriyim hemen gelicem aranıza katılıcam inşallah kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?