50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haberim var canım sağolopuyorumnanaktan

evet tatlışım seviyorum valla:) Bir de sabaha acı metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum.
Yarın akşam da öyle gelcek mi bakalım:)

bana 1 kg olarak yansırsa yarın akşam da ayıla bayıla içerim zemuszemus
sen yapmışmıydın lachesisim bu arada bu detoks işini

slm kızlar.bende bu sabah 1 bardak ılık su ,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,3 zeytin,salatalık ,domates ve şekersiz çay içtim.öğle yemeği olarakta şu an biraz kurupasta ve ve yine şekersiz çayımı içiyorum.bu arada şu detoksa bende bir bakıyım neymiş

tarifi aldım gerçekten faydalı olabilecek bi tarife benziyor bende yarın başlayayım ayda 1 kez mi yapıyorsunuz belirtildiği gibi

tarifi aldım gerçekten faydalı olabilecek bi tarife benziyor bende yarın başlayayım ayda 1 kez mi yapıyorsunuz belirtildiği gibi

evet bi kere yapıyoruz ayda. çok zor bir detoks değil,sadece ayrandan ve salatalıktan soğuma oluyor bi süresempatiksalakcinni

bende okudum denemekte yarar var.bende yapmayı düşüniyorum.kızlar yapanlar sonucu yazmayı unutmasınlar...

bana 1 kg olarak yansırsa yarın akşam da ayıla bayıla içerim zemuszemus
sen yapmışmıydın lachesisim bu arada bu detoks işini

Yaptım canım, ilk gün bir kilo verdim ikinci gün sıfır. İkinci gün çok zor geçti. Bir de kendi kilomdan verdiğimi sanmıyorum, misafirliğe gitmiştik şehir dışında orda çok yemiştik, geldiğimde 2 kilo fazla çıkmıştım zaten gelir gelmez de başladım 1 kilo gitti. Yapmasam da gidicekti bence o kilo. Senin için iyi ama bence iddia söz konusu:)

yaa kizlar;

cogunluk detoksla verdiklerini geri almamis miydi? yanlis mi hatirliyorum ??

3-4 kişi geri almadı

ben de 2 kiloya yakın vermiştim. yarısını aldım ama yarısı yanıma kar kaldı. belki ödemdir, belki yapmasam da verirdim o kiloyu. ama psikolojik olarak bana çok iyi geldi verdiğim kilocuklar.

truf'cum o detoks çorbası dediğiniz sitedeki ayranla yapılan çorba mı? tuz koymuyorsunuz bi de di mi? ay ben tuzsuz bi şi yiyemem ki? ah ah CADIARZU

hafta sonuna ben de yapayım diyorum da; işe yarıyor mu bir de?

ama seni de klik'den sonra en çok kaytaran seçicez bu gidişle. nescafe 3in1siz yapamam, tuzsuz yapamam diyorsun. olmazki böyle kuzumkaydirigubbakcemile3

sahi klik nerelerde ki kızlar?

truf'cum o detoks çorbası dediğiniz sitedeki ayranla yapılan çorba mı? tuz koymuyorsunuz bi de di mi? ay ben tuzsuz bi şi yiyemem ki? ah ah CADIARZU

hafta sonuna ben de yapayım diyorum da; işe yarıyor mu bir de?

tuz yok. tuzsuz ayranla yapılıyor

hm anladim trufcum,
hadi insallah bakalimmm

inşallah :Saruboceq:

canım senin boyun kaçki?bide şu an kaç kilosun?daha 2 ay var mayısa verirsin bence

inşallah canım kilo vermek zor bir süreç inşaallah veririm bütün fazla kiloları
boyum 157cm canım. şu an 56 kiloyum

gripin cnm menumu degerlendirir misin?

29/03/
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir;
Salatalik, 3 ad. Y.zeytin

Ara
3 ad. Y.zeytin

Ara2
2 ad. Etiform limonlu

Ogle
Yarim dilim kepek ekmegi
1 bardak portakal suyu
Tavuk shnitzel
Salata
--- orta sekerli turk kahvesi

Ara
1 muz

Aksam
Tahrana corbasi+salata yiyecegim.
Yatmadan da sut icerim sanirim.
;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…