tweety tarti gunlerini cumaya aldik, haberin var mi?
lachesis ohhh canim ne keyif; bu arada sen acili ezmeyi cok mu seviyorsun, bakiyorum da kahvaltilarinda var cogunlukla....
mehay arkadasimiz hosgeldin; sen kilonu cok hizli verirsin simdi-- eger emziriyorsyn; duyduguma gore bebek emziren kadin gun de 1.100 kcal yakiyormus-sirf emzirmekle
gelelim benim bugunku menumee
29/03/
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir;
Salatalik, 3 ad. Y.zeytin
Ara
3 ad. Y.zeytin
Ara2
2 ad. Etiform limonlu
Ogle
Yarim dilim kepek ekmegi
1 bardak portakal suyu
Tavuk shnitzel
Salata
evet tatlışım seviyorum valla:) Bir de sabaha acı metabolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum.
Yarın akşam da öyle gelcek mi bakalım:)
kızlar bu detoks çorbası ne güzel bişeymiş böyle
merhaba herkese ben dün katılmştm aranza belki hatırlayan vardır. bu detoks çorbasını merak ettm bende yapıp uygulamk isterm şimdiden tşk. ederm
tarifi aldım gerçekten faydalı olabilecek bi tarife benziyor bende yarın başlayayım ayda 1 kez mi yapıyorsunuz belirtildiği gibi
bana 1 kg olarak yansırsa yarın akşam da ayıla bayıla içerim zemuszemus
sen yapmışmıydın lachesisim bu arada bu detoks işini
truf yine mi iddiaya girdin ??
;-)
kızlar bu detoks çorbası ne güzel bişeymiş böyle
yaa kizlar;
cogunluk detoksla verdiklerini geri almamis miydi? yanlis mi hatirliyorum ??
3-4 kişi geri almadı
Yaptım canım, ilk gün bir kilo verdim ikinci gün sıfır. İkinci gün çok zor geçti. Bir de kendi kilomdan verdiğimi sanmıyorum, misafirliğe gitmiştik şehir dışında orda çok yemiştik, geldiğimde 2 kilo fazla çıkmıştım zaten gelir gelmez de başladım 1 kilo gitti. Yapmasam da gidicekti bence o kilo. Senin için iyi ama bence iddia söz konusu:)
truf'cum o detoks çorbası dediğiniz sitedeki ayranla yapılan çorba mı? tuz koymuyorsunuz bi de di mi? ay ben tuzsuz bi şi yiyemem ki? ah ah CADIARZU
hafta sonuna ben de yapayım diyorum da; işe yarıyor mu bir de?
canım benim iddia mayıs sonuna kadar sürüyo
gelecek ay 53 e düşücem mayısta 51 e
böyle gerisine sonra karar vericem.
truf'cum o detoks çorbası dediğiniz sitedeki ayranla yapılan çorba mı? tuz koymuyorsunuz bi de di mi? ay ben tuzsuz bi şi yiyemem ki? ah ah CADIARZU
hafta sonuna ben de yapayım diyorum da; işe yarıyor mu bir de?
hm anladim trufcum,
hadi insallah bakalimmm
canım senin boyun kaçki?bide şu an kaç kilosun?daha 2 ay var mayısa verirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?